Gość: gosc IP: *.agora.pl 07.02.12, 14:16 .... świata z książki. Gdzie byście się znaleźli i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anel_ma Re: Macie jedną, jedyną szansę przenieść się do.. 07.02.12, 14:23 do Ankh-Morpork i Swiata Dysku:) po prostu chciałabym to zobaczyc na zywo, porozmawiac z Babcia Weatherwax i Nianią Ogg... :D Moze bym sie do Straży Miejskiej zaciągneła potem... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Re: Macie jedną, jedyną szansę przenieść się do.. 07.02.12, 18:46 Już był tu taki wątek. Ja do Bulerbyn :) Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Macie jedną, jedyną szansę przenieść się do.. 07.02.12, 18:48 Był całkiem, niedawno, ale nie pamiętam, czy w końcu się na coś zdecydowałam, to za trudny wybór :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Macie jedną, jedyną szansę przenieść się do.. IP: *.adslplus.ch 08.02.12, 12:16 tez swiat dysku! albo kraina czarow alicji, nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
jk3377 Re: Macie jedną, jedyną szansę przenieść się do.. 07.02.12, 19:01 po 'Grawitacji' Gerritsen chcialabym zobaczyc z okienka Ziemię naszą :D ale wrocic zdrowa heheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyda Re: Macie jedną, jedyną szansę przenieść się do.. IP: *.9.175.181.ng.pl 07.02.12, 19:42 3 stygmaty Palmera Eldritcha Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Macie jedną, jedyną szansę przenieść się do.. 07.02.12, 19:44 gdzieś w tropiki? Może coś karaibskiego lub egipskiego Agatki Christie? Poirot lub Miss Marple rozwiążą zagadkę, a ja zostanę w spokoju w ciepełku i się wygrzeję po tych mrozach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Macie jedną, jedyną szansę przenieść się do.. 08.02.12, 08:12 Ja bym była w Fantazjanie z "Niekończącej się historii" :) Odpowiedz Link Zgłoś
oczarowana_ulegloscia Re: Macie jedną, jedyną szansę przenieść się do.. 08.02.12, 12:23 Bullerbyn ! ( bez komentarza ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Macie jedną, jedyną szansę przenieść się do.. IP: *.toya.net.pl 08.02.12, 17:34 Dolina muminków. Odpowiedz Link Zgłoś
hawa.etc Re: Macie jedną, jedyną szansę przenieść się do.. 08.02.12, 19:13 Hogwart! Odpowiedz Link Zgłoś
hawa.etc Re: Macie jedną, jedyną szansę przenieść się do.. 08.02.12, 19:16 A, miało być jeszcze uzasadnienie. Ale czy naprawdę jest potrzebne? To przecież Szkoła Magii i Czarodziejstwa ;)! Harry był jedną z pierwszych książek, które czytałam całymi godzinami. Uwielbiałam go i nadal po niego sięgam, kiedy mam gorszy dzień - świat przedstawiony jest tak rozkosznie znajomy, że od razu mi lepiej. Mam ogromny sentyment. Odpowiedz Link Zgłoś