Dodaj do ulubionych

Czy lekarz rozpozna?

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.11.05, 17:40
Mam 17 lat, jestem dziewicą, ale uprawiam z moim chłopakiem seks analny - czy
lekarz podczas badania zauważy, że jestem aktywna seksualnie w taki sposób?
Obserwuj wątek
    • Gość: stolec Re: Czy lekarz rozpozna? IP: *.chello.pl 03.11.05, 22:27
      nie rozpozna na 1000000000000 % zreszta pupy nie bedzie ci oglądał więc sie nie
      stresuj a tak swoja droga to ciekawie zaczełas..........
      • bo.tak Re: Czy lekarz rozpozna? 08.11.05, 14:52
        rozpozna, dziewice bada sie per rectum .
    • Gość: cnota Re: Czy lekarz rozpozna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 22:49
      Z ciebie dziewica jak z koziej d...y trąbka
      • Gość: kobietka Re: Czy lekarz rozpozna? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.11.05, 14:13
        A zalozymy sie? Mam nienaruszona blone, nikt mnie nie rozdziewiczyl - czyli
        jestem.
        • kwietniowe_cappuccino Re: Czy lekarz rozpozna? 04.11.05, 14:18
          dziewictwo to nie tylko kawałek błony
    • Gość: fafik Re: Czy lekarz rozpozna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 07:49
      A wiesz chociaż czym grozi taki seks?
    • lilith76 Re: Czy lekarz rozpozna? 04.11.05, 09:24
      dla kogo zachowujesz swoją cnotę, skoro tyłkiem tak luźno dysponujesz?
      przepraszam za żart, ale tak mi przyszło do głowy.
      lekarz nie zauważy.
      • Gość: kobietka Re: Czy lekarz rozpozna? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.11.05, 14:12
        Dla mezczyzny, z ktorym spedze reszte zycia. Kocham tego z ktorym jestem, ale
        skad niby mam wiedziec, ze to ten? Ja chce zostac rozdziewiczona przez tego,
        ktoremu potem bede przysiegac i ktory mi tez bedzie. A poki co to tez mam swoje
        potrzeby. Moim zdaniem to normalna sprawa.
        • nchyb Re: Czy lekarz rozpozna? 04.11.05, 14:16
          błona nie świadczy o prawdziwej cnocie, ale to tak na marginesie...

Co do pytania, przy częstym uprawianiu seksu analnego, ginekolog może
          spostrzec. Zwieracze ponoć inaczej się zachowują przy dotyku, a dziewice
          właśnie przez odbyt się bada.
          Co do szczegółów, nie chce mi się pisać, ale polecam lekturę Mastertona
        • agnieszka_ka Re: Czy lekarz rozpozna? 04.11.05, 14:21
          Fajnie go kochasz, skoro nawet nie wiesz czy to "ten".
          PS; Czyli "przod" dla mezczyzny zycia, a "tyl" dla innych co sie trafia, tak?
          Jeszcze zostala ci buzia. No i uszy i nos smile))
          Ciekawa teoria.
        • monia515 Re: Czy lekarz rozpozna? 04.11.05, 15:24
          Gość portalu: kobietka napisał(a):

> Dla mezczyzny, z ktorym spedze reszte zycia. Kocham tego z ktorym jestem, ale
          > skad niby mam wiedziec, ze to ten? Ja chce zostac rozdziewiczona przez tego,
          > ktoremu potem bede przysiegac i ktory mi tez bedzie. A poki co to tez mam
          swoje
          >
          > potrzeby. Moim zdaniem to normalna sprawa.

Masz swoje potrzeby mówisz... To ciekawe. Powiedz mi(pytam poważnie, bo nie
          mam takich doświadczeń) czy osiągasz orgazm i czujesz się zaspokojona
          uprawiając seks analny??? Zaspokaja Twoje potrzeby?
    • Gość: juliet Re: Czy lekarz rozpozna? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.11.05, 14:20
      Dziewictwo to nie tylko kwestia błony, ale przede wszystkim psychiki.
      Jeżeli zaczęłaś od takiego seksu, to żadna z Ciebie dziewica. Technicznie niby
      tak, ale nic poza tym...
    • anulaa5 Re: Czy lekarz rozpozna? 04.11.05, 14:23
      A ja sie przejmuje , ze maz mnie zdradza . Musze poczytac wiecej takich watkow .
    • nocnick2 Re: Czy lekarz rozpozna? 04.11.05, 14:41
      moze lekarz sie nie rozpozna, ale u mnie masz jak w banku!
    • exstazy Re: Czy lekarz rozpozna? 04.11.05, 14:56
      jeśli zaczynasz inicjacje seksualne od seksu analnego to wierz mi, utrata błony to będzie dla ciebie nic..

• kwietniowe_cappuccino Re: Czy lekarz rozpozna? 04.11.05, 15:32
      do licha
      początek współzycia
      wstyd, lęk, niepewność...
      a tu koleżanka 17-latka od razu zna swoje potrzeby i uprawia anal bez problemu!
      • monia515 Re: Czy lekarz rozpozna? 04.11.05, 15:34
        .. i jeszcze twierdzi, że jest dziewicą! He he.
    • lilith76 Re: Czy lekarz rozpozna? 04.11.05, 15:46
      jeżeli dla faceta ważne jest dziewictwo kobiety, to dlatego, że wie, że żaden
      inny przed nim w niej nie był. trudno odnieść to do ciebie.

dla mnie to ciekawe, na upartego mogłabym przespać się z niemal każdym, ale
      seks analny i oralny tylko dla tego jedynego. innych w tych otworach nie
      stoleruję, to zbyt intymne.
      • kwietniowe_cappuccino Re: Czy lekarz rozpozna? 04.11.05, 15:57
        no
        ale to jednak piękne poświęcenie
        aby dotrwać z nietknietą błoną do tego jedynego, dziewczyna poświęca swoje
        własne zwieracze
      • f_emmefatale Re: Czy lekarz rozpozna? 07.11.05, 21:46
        lilith76 napisała:

> dla mnie to ciekawe, na upartego mogłabym przespać się z niemal każdym, ale
        > seks analny i oralny tylko dla tego jedynego. innych w tych otworach nie
        > stoleruję, to zbyt intymne.

BARDZO ŁADNIE NAPISANE.

Z reszta jak wiekszość twoich wątków,ale to juz inny temat..
    • tygrysio_misio Re: Czy lekarz rozpozna? 04.11.05, 16:09
      a ja oddam swoj odbyt temu jednamu jedynamu i nikomu innemu nie pozwole sobie
      pchac w gó..smile)
    • sofi76 Re: Czy lekarz rozpozna? 04.11.05, 16:16
      jeśli nie umiecie odpowiedzieć to po co krytykujecie i szydzicie?????
      • kwietniowe_cappuccino Re: Czy lekarz rozpozna? 04.11.05, 16:26
        zdaje się, że odpowiedzieliśmy
        a problem nas niezwykle zafascynował - takiego tu jeszcze nie było
    • ticoqp Re: Czy lekarz rozpozna? 04.11.05, 16:26
      zauważy po wystającym ziemniaku (niestety)
      • Gość: ffr Re: Czy lekarz rozpozna? IP: *.chello.pl 04.11.05, 19:43
        a co to ziemniak ?
    • Gość: kobietka Re: Czy lekarz rozpozna? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.11.05, 19:59
      Jesteście beznadziejne, czepiacie się, bo pewnie same już się puszczałyście ze
      wszystkimi na lewo i prawo.
      Zapamiętajcie sobie, że pierwszy raz jest tylko raz, jak wy zrobiłyście to z
      byle kim albo kimś, z kim i tak już nie jesteście, to bardzo mi przykro,
      zazdrośnice, błony wam nie zwrócę, sorry, trza było myśleć.
      Ja wolę poczekać i być pewna w 1000%.
      • mmagi ale ty głupia jestes,jak ci puszcza zwieracze to 04.11.05, 20:13
        bedziesz kartofle w całości gubiłasuspicious
      • kwietniowe_cappuccino Re: Czy lekarz rozpozna? 04.11.05, 20:30
        moja droga,
        zachowanie dziewictwa dla tego jedynego, to nie tylko ofiarowanie mu kawałka
        błony, której zapewne nawet nie poczuje
        to przede wszystkim informacja - ukochany, dla ciebie zachowałam
        wstrzemięźliwość seksualną, nikt przedtem nie posiadł mego ciała, dopiero razem
        z tobą wkraczam w krainy seksu i to ty będziesz uczył mnie rozkoszy, itp.

niestety, twój wyśniony otrzyma cię już nie tylko doświadczoną, ale również
        dokładnie spenetrowaną
        ale ma to oczywiście i dobre strony - nie będziesz na razie zakładać wątków o
        schizie ciążowej (tylko o awarii zwieraczy)
        • kol.3 Re: Czy lekarz rozpozna? 04.11.05, 21:56
          Byla kiedyś taka historia opisywana w prasie. Facet zrobił badania i wyszło mu,
          że ma HIV. Był 2 lata po ślubie. Lekarze spytali go o kontakty seksualne. Przed
          poznaniem żony miał 2 dziewczyny. Bardzo się bał co będzie jak się żona dowie.
          Powiedział, że żona jako podejrzana odpada, bo w momencie ślubu była dziewicą.
          Dwie dziewczyny okazały się zdrowe, HIV miała żona, bo przed ślubem miala
          kontakty analne.
          • Gość: kobietka Re: Czy lekarz rozpozna? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.11.05, 22:00
            Nie widzę związku.
            O to się nie bój.
    • agatka_to_ja Re: Czy lekarz rozpozna? 04.11.05, 22:52
      Ja piernicze.. gdzie sie hoduje takie idiotki jak "kobietka"?

Pseudo dziewica z rozoranym odbytem... nie, no, wzruszające...
      • mmagi ostro:-)))) 04.11.05, 23:03

• Gość: zuza Re: Czy lekarz rozpozna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 23:30
        nie wiem, gdzie się hoduje, ale do spowiedzi jak znalazł
        "czy obcowałas grzesznie z chłopcami, moje dziecko?"
        "ależ prosze księdza, ja jestem dziewicą"
    • Gość: miki Re: Czy lekarz rozpozna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 23:33
      Hmm... ja przed moim obecnym chłopakiem raz jeden w życiu się kochałam (spiłam
      się na imprezie), ale tak naprawdę nie wiedziałam za bardzo co to seks i
      pierwszy raz z moim chlopakiem był dla mnie tak naprawdę pierwszym razem, mimo
      że formalnie nie byłam już dziewicą. Błona dziewicza to nie wszystko.
      A co powiedziałaś swojemu chłopakowi? Kochajamy się analnie, bo nie ejstem
      pewna swoich uczuć do Ciebie...?
      • Gość: zuza Re: Czy lekarz rozpozna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 23:35
        A co będzie, jak uzna, ze ten od odbytu, to jednak ten jedyny na 1000 proc.?
        Chłopak awansuje wink

• Gość: EWA Re: Czy lekarz rozpozna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 06:15
          Ja mam 27 lat i z medycznego punktu widzenia jestem dziewicą, bo się z nikim
          nie przespałam. Jednak byłam z kims trzy lata bardzo go kochałam i po dwóch
          latach znajomosci zaczęliśmy się wzajemnie dotykać, Było to od nieśmiałych i
          niewinnych dotknięć i pieszczot az po fakt że byliśmy cali nadzy i dotykaliśmy
          swych miejsc intymnych. Nie współzyłam z nim bo bałam się bólu, a on nie
          naciskał bo wiedział ze to dla mnie coś nowego. Niestey on bardzo się zmienił i
          musiłam się z nim rozstać, ale w mym sercu pozostanie jako ten pierwszy.
          Spotykam się teraz z drugim cudownym mężczyzną, ale uwieźcie mi że jak ma mnie
          pocałować to już nie jest to co czułam do tamtego. Ale takiego dokonałam
          wyboru. Teń chłopak nadaje się na męza i ojca i z nim będe. A potrzeby
          erotyczne są teraz tak we mnie uśpione że nie potrzebuję pieszczot wcale. A on
          na szczescie też nie, bo nigdy nie miał dziewczyny i tez się boi. Ciekawe tylko
          co będzie jak się pobierzemy.
          • lilith76 Re: Czy lekarz rozpozna? 05.11.05, 20:35
            zbudować dom możesz na rozsądku, bez potrzeb seksualnych, ale skoro nie podnieca cię to warto ciągnąć go w związek bez emocji, bo ma tego pecha, że sprawia wrażenie dobrego męża i ojca?
            kiedyś ty spotkasz kogoś kto cię rozbudzi samym wzrokiem i zrujnujesz życie aktualnemu facetowi albo
            on zbyt przy tobie zmarźnie, znajdzie inną na boku i zrujnuje życie tobie.
          • lilith76 Re: Czy lekarz rozpozna? 05.11.05, 21:00
            za 4 lata założysz taki wątek:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15128&w=31258393
            sad
    • Gość: Ewa Re: Czy lekarz rozpozna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 06:18
      I jeszcze jedno. Czasami błona zostaje przerwana w inny sposób - np podczas
      badania ginekologicznego i co ma powiedzieć taka dziewczyna? Że straciła
      dziewictwo z plastikowym bądź metalowym wziernikiem? To głupie. A są schorzenia
      których u dziewicy nie da się zdiagnozowac przez odbyt tylko trzeba do pochwy
      zajrzeć. Może jak pójdziesz do lekarza to Cię rozdziwiczy i co będziesz płakała
      nad naderwaną błonką?
      • Gość: kobietka Re: Czy lekarz rozpozna? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.11.05, 19:28
        Po prostu nie zgodze sie na takie badanie lub kaze uzyc malego wziernika, albo
        po prostu przez odbyt, tak jak bada sie dziewice.
        • agatka_to_ja Re: Czy lekarz rozpozna? 05.11.05, 19:50
          zaproponuj od razu, zeby przez odbyt.. nawet nie poczujesz palca.. buahahahahaha

PS. nie obrazaj PRAWDZIWYCH dziewic!!!
          • Gość: misia Re: Czy lekarz rozpozna? IP: *.autocom.pl 05.11.05, 21:07
            w dzisiejszych czasach dziewice nie sa badane przez odbyt- to juz przeszłosc
            wiem cos o tym
            • Gość: anka Re: Czy lekarz rozpozna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 21:11
              nie prawda, ja tez cos o tym wiem i owszem lekarze prubuja badac dziewice przez
              pochwe ale zdarza sie ze to sprawia bol. jestem dziewica i lekarz badal mnie
              wlansie przez odbyt za kazdym razem jak u niego bylam. probowal przez pochwe
              ale bardzo mnie bolalo wiec nie robil nic na sile. tak wiec bada sie dziewice
              przez odbyt!!!!!!!!!
        • Gość: zuza Re: Czy lekarz rozpozna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 21:26
          hoho, każesz użyć małego wziernika, hohoho
          • Gość: Ania Re: Czy lekarz rozpozna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 11:44
            Dziewczyno ty nie idź do ginekologa tylko do psychiatry się leczyć! Co ty masz
            w głowie?? Jeszcze takiej głupiej dziewczyny nie widziałam!
        • Gość: anika Re: Czy lekarz rozpozna? IP: *.qzyni / *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 15:05
          skad ty takie glupoty bierzesz. to nie prawda ze dziewice bada sie przez
          odbyt!!!!!!! ja bylam badana przez ginekologa gdy bylam jeszcze dziwica, mialam
          torbiel na jajniku, i poprostu to badanie wykonywane jest bez pomocy wziernika
          tylko palcami. dziewica nie wykonuje sie usg dopochwowego ze wzgledu na blone.
          co do pytania to chyba lekarz nie zauwazy.
    • Gość: ROTFL Re: Czy lekarz rozpozna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 00:28
      alez z ciebie dziewica... buahahahahahahaha
    • Gość: ssokla Re: Czy lekarz rozpozna? IP: *.devs.futuro.pl 07.11.05, 01:01
      No brawo... co za pomysł... "DZIEWICA"

hahahahahahhahahahahaha!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Meganka Re: Czy lekarz rozpozna? IP: *.crowley.pl 07.11.05, 08:38
        Jednego nie rozumiem - skoro tak lekko traktujesz sprawy seksu, to co Ci zależy
        na opinii lekarza?? Rozpozna to rozpozna, w końcu to Twój tyłek i jak pokazuje
        praktyka, możesz z nim robić - i robisz - co tylko chcesz... Nagle taka
        pruderyjna się zrobiłaś, że martwisz się o to, co pomyśli o Tobie ginekolog???
        • annb profilaktycznie 07.11.05, 09:14
          bo moze lekarz ginekolog to bedzie ten jedyny wymarzony
          wink
          zdarza sie....
    • g0sik Re: Czy lekarz rozpozna? 07.11.05, 13:11
      Gorzej jak podczas "utraty dziewictwa" zwieracze nie wytrzymają. Ciekawe czy
      wtedy ukochany będzie chciał wśród gó..a szukać dziewiczej krwi........
      • driadea Re: Czy lekarz rozpozna? 07.11.05, 13:44
        Rotfl
    • kasssannndra Re: do Zuza! 07.11.05, 21:18
      to już było, wątek autora: kaja
      • bianca2 Re: do Zuza! 08.11.05, 10:40
        Mieszkam od 20 lat za granica - tak ze pewnie oddalilam sie od polskej ?
        ideologii ??

Co jest pewne, to fakt, ze wszyscy sa zgodni co do zasady

ze "towar" powinien by nienaruszony. Kobieta jest to stworzenie posiadajace
        rozne otwory, ktore ofiarowywuje mezczyznie swojego zycia.

Samej nigdy do glowy zaden seks by nie przyszedl i nie przychodzi:

- albo daje sie namowic "pierwszym lepszym "
        - albo jest cnotliwa i sie oddaje mezczyznie ktory ja wezmnie za zone.

Oczywiscie trzecia mozliwosc - dziewczyna ktora dobrze zna swoje cialo - wie
        jakich pieszczot je trzeba zeby osiagnac orgazm ( poniewaz sie masturbowala,
        miala partnerow w ktorych byla zakochana - niekoniecznie robiac natychmiastowe
        projekty malzenskim ) w polskiej mentalnosci nie istnieje.

Faktem jest ze srodki antykoncepcji nie sa chyba latwodostepne w Polsce - tak
        ze seks nie jest sprawa prosta.( nie mowiac o AIDS itd jak wszedzie )

Pytanie ktore zadala Kobietka mozna uslyszec b. czesto w audycjach w ktorych
        uczestniczy mlodziez z przedmiesc , ( aktualnie sa tam zamieszki.) W sprawach
        seksualnych jest tam mentalnosc sredniowieczna
        ( dziewictwo jako jedyna wartosc kobiety )polaczona oczywiscia z wielka pogarda
        do kobiet ogolnie. Dziewczeta, ktore uprawiaja seks analny zeba zachowac
        dziewictwo pochodza jak sie okazuje z kultury muzulmanskiej oraz z mojego
        ojczystego kraju.
        Kolezanka przeslala mi ten watek dla posmiania sie - mnie on zypelnie
        zalamal.

P.S. Z punktu wdzenia absolutnie egoistycznego i meskiego - poslubic dziewice
        jest to dobry interes - nie ma obawy ze porowna z innymi kochankami, mozna jej
        wmowic ze jest oziebla jezeli nie ma orgazmu itd.
        • Gość: bianca Re: do Zuza! IP: *.net85-168-33.noos.fr 08.11.05, 13:24
          Zapoznalam sie z innymi watkami ( od czego moze nalezalo zaczac ) - feminizm,
          wymiana na temat antykoncepcji itp. Uf - sa jeszcze normalni ludzie w tym
          kraju.

Uwagi na temat dziewictwa na tym watku moze tez byly w celach pedagogicznych.

Co do dziewictwa - to zgadzam sie ze to nie tylko błonka.

Jezeli dziewczyna nie jest absolutnym cielęciem w dziedzinie seksu - np.
          uprawiala juz oral sex ( wzajemny ! ) - to juz nie jest dziewica.
          To nie jest juz tylko cialo z otworami do wziecia - odpowiednio strwozone itp.

Normalny facet takich dziewczyn nie lubi bo one moga zyczyc sobie satysfakcji
          seksualnej - nawet od poslubionego partnera !, i w dodatku
          pieszczot "dziwnych" - zamiast udostepnic swoje otwory jak sie nalezy,i
          ucieszyc sie ze dostala buzi lub kwiaty.
        • florencja29 Do bianca2 08.11.05, 14:00
          Bez przesady. Na prawdę po przeczytaniu jednego wątku nie można az tak
          generalizować. To, że jedna nieszanujaca siebie dziewucha pokazała nam jak
          bardzo jest zakłamana nie znaczy jeszcze, że wszystkie polskie dziwczyny takie
          są. Chyba masz jakieś uprzedzenia, co do naszego kraju.
          • Gość: bianca 2 Re: Do bianca2 IP: *.net85-168-33.noos.fr 08.11.05, 14:49
            Mnie tylko zadziwia ze istnieje jeszcze jakakolwiek "potrzeba" "moda" na
            zachowanie dziewictwa jako prezentu dla "meza ".

Kazdy czlowiek jest "niewinnym niemowleciem", dzieckiem, dziewica , "dziewicem"
            ( wiem ze jest jakies inne slowo ), a nastepnie uczy sie, nabiera doswiadczenia
            we wszystkich dziedzinach.

Jaki sens ma utrzywywanie mlodych kobiet w braku doswiadczenia seksulanego ??
            Robienie z dziewictwa - cnoty.
            W tym watku ktos napisal "nie obrazaj prawdziwych dziewic " itp i najbardziej
            zadziwialo ludzi "oszustwo " - bo to dziewica , ale nieprawdziwa .

Pomysl zachowania durnosci seksualnej aby oddac sie mezowi jako wzorowa
            ignorantka wydawala sie wszystkim calkiem normalna. To takie romantyczne z
            punktu widzenia kobiety - rob ze mna co chcesz kochany, ja i tak nie mam
            zielonego pojecia co lubie itd.

Dokladnie jak w kulturach od ktorych Polacy - katolicy czuja sie lepsi.

W niektorych krajach kobieta jest samica - towarem nienaruszonym do rozplodu z
            blona dziewicza jako stempelkiem gwarantujacym swiezosc.

Kobiety sa ofiarami zabojstw honorowych - bo stracily dziewictwo zgwalcone: lub
            z wlasnej woli bo chcialy sie kochac z mezczyzna ( ktoremu nie zostaly oddane
            przez ojca )

To beznadziejne ze w kraju w ktorym nigdy nie bylo zwyczajow np. wywieszania
            zakrwawionych przescieradel po nocy poslubnej w oknach tak jak na poludniu
            nawet Europy - sa idiotki ktore zamiast naprawde korzystac z prawa bycia
            czlowiekiem - a nie samica - same skwapliwie przytakuja ze -

prawdziwa cnota ta najcenniejsza - to prawdziwa ignorancja seksualna, a nie
            blonka, zachowywanie wstrzemizliwosci zeby oddac sie "cala naiwna " mezowi to
            godne podziwu itp.

Spedzilam moja mlodosc w Polsce w latach 80 tych - i jak pamietam dziewictwami
            nikt sie juz nie przejmowal - mam wrazenie ze cofamy sie.

• lilith76 Re: Do bianca2 08.11.05, 16:21
              a to koniecznie trzeba się przespać z więcej niż jednym żeby dowiedzieć się co
              się lubi, co mnie podnieca, jakie mam strefy erogenne???

skoro jakaś dziewczyna nie potrafi pójść do łóżka bez emocji, a potem tak się
              szczęśliwie składa, że z pierwszym dożywa śmierci, to tylko pogratulować.

inne fora pokazują, że mdławy seks przed ślubem nie jest powodem do zmiany
              partnera - wypróbowywanie przed nie zawsze się przydaje smile

jedynym problemem są niekompatybilne temperamenty - z tym ciężko budować
              związek.
          • florencja29 Re: Do bianca2 08.11.05, 16:13
            Wiesz co, ja nie wiem o czym Ty mówisz. I mówię to niezłosliwie. Chce Ci tylko
            powiedzieć, ze w Polsce oprócz takich wyjątków żyją też, myślę nawet, że
            większości całkiem normalne dziewczyny.
            Przykład: florencja29, 31 lat, jestem od prawie 9 lat z mężczyzną, bez ślubu.
            Dziwictwo straciłam kiedy miałam 21,5 lat. Mój partner nie jest moim pierwszym,
            ale od tych 9 lat stałym. Dla mnie to normalne, że zarówno mężczyźni jak i
            kobiety zanim wejdą np. w związek małżeński "próbują" się, a czasem może okazać
            się nawet, że to nie ten. I nie wyobrażam sobie ślubu bez wypróbowania jak
            wygląda sex z daną osobą lub w ogóle jakiegokolwiek związku bez sexu. Z resztą
            dla mnie dziewictwo nie jest jakąś, niewiadomo jaką warością, kochałam się z
            moim pierwszym facetm, bo myslałam, ze on jest tym jedynym, okazało sie inaczej.
            I przecież jeszcze może się tak jeszcz nie raz zdażyć, przcież nic nie jest nam
            dane na zawsze, nawet miłość. I co, za każdym razem mamy płakać, ze nie mam błony.
            Oczywiście jest to sytuacja hipotetyczna, bo chciałabym aby ten obecny był
            ostatnim i obojętnie ze ślubem, czy bez.
            • bianca2 Re: Do bianca2 08.11.05, 17:31
              Lilith i Florenc - zgadzam sie z wami na 100%. Mam kolezanki ktore zyja w
              Polsce i wydaja mi sie naprawde normalne.
              Ten watek jest na zasadzie "na glupie pytanie - glupie odpowiedzi" - dlatego
              moje uwagi ironiczne i zbyt powazne sa nieco niezrozumiale.
              Kilka uczestnikow wydaje sie jednak popierac i rozumiec idee "dziewictwa" co
              mimo wszystko nie jest normalna reakcja w XXI w Europie .
              • lilith76 Re: Do bianca2 09.11.05, 09:12
                terasz dyskusja odbiegła od głównego tematu wątku - dziewictwo to stan
                emocjonalny, nie błona.
    • vobi Re: Czy lekarz rozpozna? 13.11.05, 20:11
      o rany... dawno sie tak nie usmialam....
      • feather Re: Czy lekarz rozpozna? 14.11.05, 11:29
        Opowiadalam chlopakowi ten watek i on nie wie co w tym dla nas
        smiesznego/irracjonalnego. dla niego sprawa dziewictwa jest bez znaczenia i
        akceptuje sytuacje ze dziewczyna chce miec seks analny a innego nie. tylko nie
        rozumie ze to po to zeby zachowac blone ("Po co?")
        • lilith76 Re: Czy lekarz rozpozna? 14.11.05, 11:43
          tylko nie
          > rozumie ze to po to zeby zachowac blone ("Po co?")

no właśnie... to jest irracjonalne.
          • Gość: paulinka Re: Czy lekarz rozpozna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 00:59
            Myślę, że demony (świadomie piszę małą literą) w rodzaju lilith nigdy nie zrozumieją delikatnych i
            wrażliwych kobiet - KOBIETKO - jestem z Tobą, masz prawo do dysponowania swoją czystością, nie
            martw się jesteś zbyt wrażliwą i dla równowagi prawdziwie zdrową kobietą, szanuję Twą delikatność i
            wyczucie. Też czekam na TEGO JEDNEGO (mam 27 lat).
            Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie !!!
            • Gość: pimpek Re: Czy lekarz rozpozna? IP: *.lech.kso.pl 02.12.05, 08:57
              Gość portalu: paulinka napisał(a):

> Myślę, że demony (świadomie piszę małą literą) w rodzaju lilith nigdy nie
              zrozu
              > mieją delikatnych i
              > wrażliwych kobiet - KOBIETKO - jestem z Tobą, masz prawo do dysponowania
              swoją
              > czystością, nie
              > martw się jesteś zbyt wrażliwą i dla równowagi prawdziwie zdrową kobietą,
              szanu
              > ję Twą delikatność i
              > wyczucie. Też czekam na TEGO JEDNEGO (mam 27 lat).
              > Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie !!!

o matko! "wrażliwa, czysta i delikatna" - nawet trudno to skomentować. po
              prostu szczęka mi opadła!
            • agatka_to_ja Re: Czy lekarz rozpozna? 02.12.05, 13:07
              paulinko, czy tez tak jak delikatna kobietka dajesz sie bzykac w dupsko?

no to rzeczywiscie dobralyscie sie swietnie... wy delikatne dziewice

buahahahahah
              • paulinka19824 Re: Czy lekarz rozpozna? 02.12.05, 18:43
                Myślę,że nie rozumiesz albo raczej nie chcesz. Zbyt szanuję Agatko to forum by odpowiadać Ci w sposób
                tak wulgarny - oczywiście uczucia można również sprowadzać do tak prostacko nazywanej fizjologii ale
                traci się pewne wartości. Dotykanie otworem gębowym innego otworu to nie to samo co pocałunek.
                pozdrawiam
                • venus22 Re: Czy lekarz rozpozna? 02.12.05, 21:02
                  Szkoda ze u was nie ma takich pouczajacych programow o sexie na ktore mozna
                  natrafic jak sie siedzi pozno w nocy.
                  np taki Real Sex o najprzecietniejszych na swiecie ludziach ktorzy chcieliby
                  uzyskac jak najwiecej rozkoszy z sexu. czesto sa to malzenstwa ciekawe co
                  jeszcze nowego mozna by wymyslic... okazuje sie ze baaardzo wiele.
                  bardzo prostym sposbem na urozmaicony sex jest np polewanie sie specjalnym
                  lateksem ktory zastyga na ciele jak skora. podobno niesamowite uczucie dla
                  obojga.

a raz trafilam na program o mezach ktorych sekretnym zyczeniem bylo miec sex w
                  zadek, tyle tylko ze nie oni zone tylko zona ich.
                  Do tego celu zapisali sie razem do szkolki (okazuje sie ze sa kursy na wszystko
                  co czlowiek wymysli) i tam pokazywali sprzet ktory zona sobie przyprawia na
                  biodrach i dalej huuhuu jedzie ostro meza..

a wy tu mdlejecie bo dziewczyna lubi sex analny..

Venus
                • agatka_to_ja Re: Czy lekarz rozpozna? 03.12.05, 18:24
                  wybacz paulinko, ale dla mnie kobieta, ktora nie pozwala na seks "normalny"
                  tylko na analny nie jest ZADNĄ DZIEWICĄ!!!! tylko hipokrytką!!!!!!!!

dziewictow to dochowanie czystosci do slubu.. a nie nadstawianie drugiego
                  otworu, zeby w tym pierwszym zachować błonę!!!!!

no litości, nie nazywajmy takich panienek dziewicami! bo to obraza dla
                  prawdziwych dziewic!!!!!!!!!!!

istotą dziewictwa jest CZYSTOŚĆ!!!!!!! a nie błona!!!!!!!!!!!!
            • lilith76 Re: Czy lekarz rozpozna? 03.12.05, 15:57
              paulinko, demonem nie jestem, Demonem też nie. HIPOKRYTKĄ także...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka