Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Który kolczyk wybrać na prezent, dziewczyny pomocy

IP: *.toya.net.pl 19.08.10, 21:29
    Moja dziewczyna za 2 tygodnie ma urodzinki , zimą przekuła sobie pępuszek i
    ześwirowała na punkcie kolczyków do pępka , kumpel podsunął mi stronkę
    www.sklep-piercing.pl/ kupował tam swoje żonie kolczyki, jednak ja nie
    mam pojęcia co wybrać, wiem że ma być srebrny bo wolę kupić coś lepszego
    jednak jaki ..., będę wdzięczny za wszystkie sugestie
    Obserwuj wątek
      • dominika416 Re: Który kolczyk wybrać na prezent, dziewczyny p 20.08.10, 13:08
        jesli kupujesz do pepka to masz racje musi byc srebrny bo sa lepszej jakosci.
        uwazam ze te sa ladne.
        www.sklep-piercing.pl/KOLCZYK-DO-PEPKA---WISZACE-GWIAZDECZKI_217_2.html
        www.sklep-piercing.pl/SREBRNY-KOLCZYK-DO-PEPKA---OZDOBNY-MOTYLEK_306_2.html
        www.sklep-piercing.pl/KOLCZYK-DO-PEPKA---KWIATUSZEK---SERBRO-925_293_2.html
        :-):-)
      • angelliet Re: Który kolczyk wybrać na prezent, dziewczyny p 21.08.10, 01:46
        www.sklep-piercing.pl/KOLCZYK-DO-PEPKA---DELIKATNA-WAZKA_36_2.html ja bym
        wybrała ten reszta taka oklepana jak dla mnie :)
      • szaramyszkaaa Re: Który kolczyk wybrać na prezent, dziewczyny p 21.08.10, 14:10
        zgadzam sie, wazka subtelna i dosc nietuzinkowa.
        choc generalnie kolczyki w pepku mi sie juz nieco przejadly :/
        wchodzac tu mialam nadzieje zobaczyc jakies ladne kolczyki DO USZU.
        no ale de gistibus blablabla ;)

pozdrawiam
        szara myszka
        blognife.wordpress.com/
        blogmkm.wordpress.com/
        • paprryka Re: Który kolczyk wybrać na prezent, dziewczyny p 24.08.10, 12:16
          Na twoim miejscu zdecydowałabym się na srebrną ważkę, jest taka słodka. Trzeba
          przyznać,że mam dobry pomysł na prezent. Mi ta moda na przekuwanie pępków się
          szczególnie nie podoba( napisałam "moda' a ta tendencja już chyba minęła) ale
          jak to się zrobiło to chyba lepiej nosić tam jakąś fajną ozdobę , niech chociaż
          trochę nie będzie banalnie
      • Gość: slicznotka Re: Który kolczyk wybrać na prezent, dziewczyny p IP: *.proton.net.pl / 192.168.0.* 23.08.10, 09:02
        Mi się podoba "wyjatkowy kryształek" i "klasyczny-teczowy" sa takie dziewczeńce ale mi
        sie spodobały ;)
        • magda.25 Re: Który kolczyk wybrać na prezent, dziewczyny p 24.08.10, 18:34
          macie racje sliiiiczna wazka, taka subtelna
          choc tez nie jestem entuzjastka kolczykow gdzie indziej niz w uszach...

;)
          magda
          barwykobiecosci.blogspot.com/
      • Gość: sander Re: Który kolczyk wybrać na prezent, dziewczyny p IP: *.toya.net.pl 24.08.10, 20:57
        Dzięki za rady w takim razie kupię tą ważkę i pomyślę może dokupię coś jeszcze
        np kwiatek , który zaproponowała dominika
        www.sklep-piercing.pl/KOLCZYK-DO-PEPKA---KWIATUSZEK---SERBRO-925_293_2.html,
        a co do mody to jak byłem w tym roku na plaży sporo dziewczyn nosiło kolczyki do
        pępka , więcej niż w tamtym , a może bardziej zwracałem na to uwagę, pozdrawiam
      • Gość: . Re: Który kolczyk wybrać na prezent, dziewczyny p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.10, 11:12
        www.sklep-piercing.pl/SREBRNY-KOLCZYK-DO-PEPKA---TRIBAL-Z-KRYSZTALKIEM_328_2.html
        mi sie teen podoba ;DD :*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka