ajk74 22.06.06, 14:59 Czy orientujecie się, gdzie w luxie można obejrzeć wózki dziecięce? mam juz pewne typy, pewnie lepiej kupic je na ebay, ale najpierw chciałabym się (i latorośl) do takowego pojazdu przymierzyć. Poratujcie, proszę!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deep78 Re: gdzie w Luxie wózki dziecięce? 22.06.06, 20:38 Zajrzyj do sklepu Premaman na Howaldzie, w okolicy Cactusa - tam jest spory wybor. Pamietam, ze jest tez sklep z artykulami dzieciecymi w centrum, chyba na rue de la Cathedrale, ale nie wiem, czy maja tam duzo wozkow. Odpowiedz Link
kaszub_kaszub Re: gdzie w Luxie wózki dziecięce? 22.06.06, 22:00 w miescie najwiekszy wybor oraz fachowa obsluga jest w Baby-Center: 'www.babycenter.lu/fr/' Ale proponuje takze pojechac do Trieru: 'www.babyone.de/de/mrkte/index.html' Odpowiedz Link
kaszub_kaszub Re: gdzie w Luxie wózki dziecięce? 22.06.06, 22:01 oczywiscie nie potrafie wstawiac linkow... Odpowiedz Link
ma_wi99 Re: gdzie w Luxie wózki dziecięce? 22.06.06, 22:17 Bo wstawiaja ci sie z apostrofo-cudzyslowami. Ale od czego jest samopomoc chlopska. Voila: www.babycenter.lu/fr/ www.babyone.de/de/mrkte/index.html pozdro ;-) Odpowiedz Link
rybka78 Re: gdzie w Luxie wózki dziecięce? 23.06.06, 21:36 ja polecam Peg Perego - mamy P3 i jestesmy super zadowoleni :) i polecam ebay-a - tam wlasnie ww PegPerega nabylismy - tanio, z dostawa do domu, no po prostu rewelacja. Odpowiedz Link