kocio-kocio Re: Będzie relacja "Zczuba"? n/t 11.03.08, 16:20 Na razie jest ta dziewczyna z zapowiedzi. Katamaran 80F, czyli jakieś 70H, bo jakaś taka podobna do mnie z budowy. Czuje się napiętnowana, bo szef ją prosi, żeby bieliznę zmieniła. Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: Zmieniła bieliznę? Na jaką? n/t 11.03.08, 16:23 Nie udało się tego ustalić. Jest też babcia w 85DD, która nosi sukienki z dekoltem latem. Odpowiedz Link
slim.fast Re: Będzie relacja "Zczuba"? n/t 11.03.08, 16:23 babcia 85 DD BUAHAHAHAHAHAHA Odpowiedz Link
slim.fast Re: Będzie relacja "Zczuba"? n/t 11.03.08, 16:23 75 lat i lubi jak sie za nią oglądają wołając ALEEEEEE CYC piersi ma na kolanach, jak siedzi :( Odpowiedz Link
slim.fast Re: Będzie relacja "Zczuba"? n/t 11.03.08, 16:28 albo i 70J, babcia bardzo szczuplutka, tylko te piersi ... tak źle ubrane... ale określenia są wulgarne... :/ Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: Będzie relacja "Zczuba"? n/t 11.03.08, 16:24 Babcia jest fajowa :o) Jakby ją dobrze ubrać! Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: Będzie relacja "Zczuba"? n/t 11.03.08, 16:26 No i Joasia Bartel jak zawsze rewelacyjna. Odpowiedz Link
angella456 Re: Będzie relacja "Zczuba"? n/t 11.03.08, 16:37 Czy ja się przesłyszałam, czy babcia z biustem przy łokciu, ta z widowni, powiedziała coś o tym, że trzeba DOBRY stanik nosić??? Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 16:29 I znaleźli taką, która nie ma faceta przez wielkie cyce! Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 16:31 No i ona faktycznie mi lekko wielkością zaimponowała. Odpowiedz Link
charm Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 16:32 95GG.... ale piersi leżą na kolanach... i aż się prosi o dobry stanik..... Odpowiedz Link
maheda A byłaby szansa na dobry stanik? 11.03.08, 16:34 Bo jak nosi 95GG (więc chyba brytyjskie), i jest źle dobrane, to ciężko byłoby Jej coś dobrać? Chociaż w sumie 85K byłoby lepsze :/ Odpowiedz Link
slim.fast Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 16:35 no akurat z nią to przypuszczam, że byłby problem w rozmiarówce jeśli chodzi o miseczki Odpowiedz Link
slim.fast Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 16:37 Wiecie co? Zdenerwowałam się, to jest żenada, te kobiety, tak narzekające :/ i same siebie tak określające, że aż się nieprzyjemnie robi... godzące się na TAKIE uwagi od facetów... gotuje się we mnie. Odpowiedz Link
charm Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 16:42 slim.fast napisała: > Wiecie co? Zdenerwowałam się, to jest żenada, te kobiety, tak narzekające :/ i > same siebie tak określające, że aż się nieprzyjemnie robi... godzące się na > TAKIE uwagi od facetów... gotuje się we mnie. > No tak, one same się na to godzą, powiedziałabym nawet, że je prowokują... Odpowiedz Link
velika Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 16:43 straszne:) ide się powiesić z moim gigantycznym biustem 65 FF!!! Bo FF to przecież kalectwo;) i od dzisiaj mój facet ma szlaban na dotykanie moich piersi:D mnie to się szczerze mówiąc szkoda zrobiło tej pani w zielonym- ma straszne kompleksy na punkcie swojego całkiem średniego biustu. Ostanikować babkę!!!;D Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 16:35 A te dziewczyny z zapowiedzi teraz? Boże, koszmar. Jakie głupolki... Odpowiedz Link
sweeper_ka Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 16:40 > A te dziewczyny z zapowiedzi teraz? > Boże, koszmar. Jakie głupolki... > > zwłaszcza: "no wielkie miałam w ciąży piersi, ogrooomne" - " a jaką miseczkę?" - "no jakieś G" :D:D:D ,zajebiście wielkie g, czyt. 100G :) Odpowiedz Link
molowiak musiałam włączyc lobby, bo nie dawałam rady 11.03.08, 16:40 a zaraz będzie coś dla mnie laska co nie chce karmić bo jej piersi urosną i taka co nie karmiła bo miała wielkie piersi (cyt. "o jesu G !?") Odpowiedz Link
mama_ryba1 Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 16:38 Jak słyszę takie brednie o karmieniu (czy raczej nie karmieniu) piersią, to się zastanawiam czy się wkurzać czy im współczuć głupoty. Odpowiedz Link
agafka88 Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 16:44 "zrób mu z biustu walkmena i uduś go!" lol Odpowiedz Link
a_gneskka Ponoć TVN na żywo w necie (bez dźwięku niestety) 11.03.08, 16:38 www.janusz.w.v1.pl/tvn.html Odpowiedz Link
maheda Może lepiej, że bez dżwięku ;) 11.03.08, 16:44 Jak widzę te biusty w fatalnie dobranych stanikach... Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: Może lepiej, że bez dżwięku ;) 11.03.08, 16:46 Właśnie mówi, że nie może kupić ładnych staników! Odpowiedz Link
charm Re: Może lepiej, że bez dżwięku ;) 11.03.08, 16:47 > Właśnie mówi, że nie może kupić ładnych staników! > do bravissimo ją...! Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: Ani ona 80, ani f.... nawet UK... n/t 11.03.08, 16:49 dobrze mówi ta z wielkimi o minimaizerach! Odpowiedz Link
maheda Ja nie wiem, co mówi, bo nie mam fonii online :P 11.03.08, 16:50 Ale jak przeczytałam, że babka ma 36 lat... jest w MOIM wieku, a wygląda z tym biustem na 10 lat więcej :/ Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: Ja nie wiem, co mówi, bo nie mam fonii online 11.03.08, 16:51 Ta blondyna jest kretynką. Ma wręby od ramiączek i takie tam. Ta w brązach skrytykowała minimaizery. Odpowiedz Link
charm Re: Ani ona 80, ani f.... nawet UK... n/t 11.03.08, 16:50 a ja jakoś tańczyć mogę, i skakać.... wystarczy dobrze dobrany stanik w odpowiednim rozmiarze.... Odpowiedz Link
slim.fast Re: Ani ona 80, ani f.... nawet UK... n/t 11.03.08, 16:51 ślady od ramiączek................. Odpowiedz Link
charm Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 16:45 A ta z małym też ma koszmarnie dobrany stanik... :[ nie mogę na to patrzeć... :^%#&^#^*@&!#*(!@#%^()) @^#@# !#!@ #%^ !@#^!%@#^ @ Odpowiedz Link
velika Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 16:46 Ta trzecia przebiła wszystko;P niech je ktoś ostanikuje, straszne to... Odpowiedz Link
dzidka-dwa Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 16:52 Drzyzga zapytała Joannę (nosi 80F - fuck!!) czy nigdy nie zakłada za małego stanika, żeby go zmniejszyć. A ta mocno zaprzecza, bo najważniejsze to DOBRZE DOBRANY STANIK!!! Trafi mnie zaraz!!! Wymądrzam się bo od 2 tyg jestem dobrze ostanikowana dzięki Pani Marysi z Peach Field :) Odpowiedz Link
ellena Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 17:01 Boże co ta Drzyzga gada! Pytanie "Jaką nosisz miseczkę?", Odpowiedź: "F" :-) Kurczę ja też mam F, chyba pójdę do telewizji, jako freak of nature :-) Odpowiedz Link
mama_ryba1 Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 16:49 Biustonosz szyty z koła??? O spódnicy to szłyszałam... Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 16:50 A nie widziałaś takich staników? Bo ja owszem. Może nie z koła, ale strasznie dziwne. Odpowiedz Link
m_milak Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 16:50 dziewczyny prosze o solidna relacje bo po 10 minutach zdenerwowalam sie i ide z mala na spacer.... brak słow po prostu.... Odpowiedz Link
charm Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 16:52 a jak słyszę o tym, że są potrzebne szerokie ramiączka... trzymajcie mnie, bo wyrzucę tv a okna (a z 10piętra to daleko poleci....) Odpowiedz Link
agafka88 Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 16:56 tak się zastanawiam, czy nie dałoby się dotrzec jakoś do tych kobitek i podesłać im linka z lobby. Przecież te dziewczyny są strasznie zakompleksione :/ ta w zielonym chce pomniejszyć biust :/ cholera, ona wcale nie ma takch dużych piersi!!!! Odpowiedz Link
charm Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 16:54 A te "modelki" mają przynajmniej biusty na odpowiedniej wysokości... przynajmniej mniej więcej... choć gada głupoty... Odpowiedz Link
maheda Nie mają na odpowiedniej 11.03.08, 16:54 Popatrz na tę w bliźniaczku... masakra Odpowiedz Link
charm Re: Nie mają na odpowiedniej 11.03.08, 16:57 maheda napisała: > Popatrz na tę w bliźniaczku... masakra Pisząc to patrzyłam na tą środkową, z "za dużym dekoltem" Ta w bliźniaczku faktycznie.... Odpowiedz Link
wild_orchid Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 16:56 Siedzaca w zielonej bluzce to biedniutka z tym niby 80F i jeszcze biust bedzie zmniejszac. Ale glupia kobieta-normalnie zbudowana. A modelki- podobala mi sie ubrana w czarna marynarke. Odpowiedz Link
slim.fast Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 16:57 nie mów, że głupia. ja też jeszcze niedawno chcialam sobie zmniejszyć! Odpowiedz Link
charm Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 16:59 slim.fast napisała: > nie mów, że głupia. ja też jeszcze niedawno chcialam sobie zmniejszyć! Chyba większość z nas miała takie myśli nim tutaj trafiła... ja z resztą też... A ta co mówi o karmieniu - ma mniejszy biust niż ja, wystarczyłby dobry stanik... ;-( Odpowiedz Link
wild_orchid Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 17:00 slim.fast napisała: > nie mów, że głupia. ja też jeszcze niedawno chcialam sobie zmniejszyć! > Przeciez kobieta jest wagi sredniej, gdy zmniejszy sobie biut, bedzie dopiero zle wygladac. A teraz normalnie- dobry stanik i nic wiecej jej do szczescia potrzeba. Wszystkie kobiety sa zakompleksione i to wszystko na ten temat. Odpowiedz Link
agafka88 Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 16:58 jak ta dziewczyna ma 90 pod biustem, to ja mam 130 Odpowiedz Link
agafka88 Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 16:59 chodzi mi o tą w czarnym, co przyszła z matką. Odpowiedz Link
mama_ryba1 Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 16:58 Niech zapytają te wielkobiuściaste matkę i córkę o wielkośc i obwodów w cm a nie rozmiar miski!!! Odpowiedz Link
agafka88 Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 17:00 mówiły że nosza staniki z obwodem 90 0_o Odpowiedz Link
wild_orchid Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 17:02 corka wielkobiusciasta w ogole biustu nie ma- a matka-wielkosci normalnej.Wiecie co-to sa brednie..... Odpowiedz Link
slim.fast Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 17:07 wild_orchid napisała: > corka wielkobiusciasta w ogole biustu nie ma- a matka-wielkosci > normalnej.Wiecie co-to sa brednie..... wiesz co? piszesz tak, bo jesteś uświadomiona! ja jestem tu od niedawna i daję 100% pewności, że jeszcze z miesiąc temu mówiłabym tak samo siedząc w takim masakrycznym staniku, jaki zresztą wciąż mam na sobie, bo na razie nie mogę znaleźć na siebie rozmiaru. przestań na te babki najeżdżać. ja im się naprawdę nie dziwię, że tak mówią... Odpowiedz Link
agafka88 Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 17:11 ja myślę, że jeżeli już na kogoś się najeżdza, to nie na te biedne kobiety, tylko na realizatorow programu wlasnie. Mieli dostęp do lobby i nie zrobili nic, zeby tym kobietom pomóc. Lepiej niech ze wstydem szeptem mówią, ze noszą aż Gieeeeee. To się lepiej sprzeda, nieee? Odpowiedz Link
charm Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 17:11 > wiesz co? piszesz tak, bo jesteś uświadomiona! ja jestem tu od niedawna i daję > 100% pewności, że jeszcze z miesiąc temu mówiłabym tak samo siedząc w takim > masakrycznym staniku, jaki zresztą wciąż mam na sobie, bo na razie nie mogę > znaleźć na siebie rozmiaru. przestań na te babki najeżdżać. ja im się naprawdę > nie dziwię, że tak mówią... Przede wszystkim jestem *&@^^#%&@*! na producentów programu - mieli możliwość zrobienia porządnego programu, który coś by wniósł, ale woleli tanią sensację... Odpowiedz Link
slim.fast Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 17:12 zgadza się, niestety... bo to jest program sensacyjny :( Odpowiedz Link
wild_orchid Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 21:48 Wiesz, to nie to, ze te kobiety maja wielkie piersi, one zwyczajnie sa zakompleksione nie wiadomo czemu. To,ze nosze teraz stanik 75 gg lub 75 H zamiast 85D nie znaczy, ze swojego biustu nienawidze. Az bylam zdziwona, ze taki biust jak moj uwaza sie za wielki. Zobacz na postawe tej 75 -letniej kobitki, tez w zlym staniku, ale byla ze swego biustu dumna. I napisze cos jeszcze innego-te kobiety tak naprawde nie mialy klopotu z biustem. Gdyby ktoras z nich lezala na stole operacyjnym ze swiadomoscia, ze moze obudzic sie bez jednej piersi, a po 2 godzinach obudzilaby sie i wymacala, ze cycuszek jednak jest...cieszyla by sie tym co ma. Niezaleznie od rozmiaru pod biustem i w biuscie. Odpowiedz Link
charm Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 22:02 > Wiesz, > to nie to, ze te kobiety maja wielkie piersi, one zwyczajnie sa > zakompleksione nie wiadomo czemu. To,ze nosze teraz stanik 75 gg lub > 75 H zamiast 85D nie znaczy, ze swojego biustu nienawidze. Az bylam > zdziwona, ze taki biust jak moj uwaza sie za wielki. Niestety kompleksy... i nie chodzi tu o rozmiar biustu, kształt nosa, czy długość nóg... dlatego tak podobał mi się program "jak dobrze wyglądać nago", kiedy nikt kobiet nie zmieniał, ale przekonywano je, że są atrakcyjne takie jakie są. Większość z nas, nim tutaj trafiła miała kompleksy związane z biustem, jego wyglądem, itp, ale przekonałyśmy się, że to nie z nami jest cos nie tak, że to wina producentów, sprzedawców, itp. Że my jesteśmy normalne! Od jakiegoś czasu wychodzę z założenia, że jeśli coś mo się nie podoba, to jeśli mogę to zmienić, powinnam to zrobić, a jeśli nie mogę, to powinnam się z tym pogodzić ;-) (w stylu - zrobiły mi się fałdki na brzuchu - zamiast załamywać się i żalić, że jestem gruba, lepiej wziąć się w garść, poćwiczyć, i po jakimś czasie cieszyć się płaskim brzuszkiem ;P, a jeśli mam duży biust, to zamiast na niego narzekać trzeba dobrze ostanikować i polubić ;-)) (wiem, trochę idealistyczne podejście, ale taka ładna pogoda się zrobiła, wiosna idzie, a na parapecie rośnie mi bazylia ;-)) Odpowiedz Link
wild_orchid Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 22:26 charm napisał: > Niestety kompleksy... i nie chodzi tu o rozmiar biustu, kształt nosa, czy > długość nóg... dlatego tak podobał mi się program "jak dobrze wyglądać nago", > kiedy nikt kobiet nie zmieniał, ale przekonywano je, że są atrakcyjne takie > jakie są. Charm. Mialam podobnie. Biust malo jedrny, malo podobny do pieknych, powabnych jabluszek. Wstydzilam sie swego biustu. Az ktoregos dnia namacalam sobie guzek. mammografia. za tydzien operacja. Tuz przed Bozym Narodzeniem. gdy obudzilam sie po narkozie-moje pytanie bylo-czy jest w calosci? Jest! Ja plakalam z radosci 1. ze nie ma nowotowru zlosliwego 2, ze piers mam cala. I pokochalam to co mam. Czy aby zaakceptowac siebie potrzeba takiego wstrzasu? Nie wystarcza zapewnienia ukochanego mezczyzny? > Większość z nas, nim tutaj trafiła miała kompleksy związane z biustem, jego > wyglądem, itp, ale przekonałyśmy się, że to nie z nami jest cos nie tak, że to > wina producentów, sprzedawców, itp. Że my jesteśmy normalne! Bo jestesmy normalne! A ze jestesmy tak a nie inaczej zbudowane? Czy to czyni nas nienormalnymi? Uleglysmy dziwnej presji mediow, gazet, wyfotoszopowanych zdjec,porownujemy sie i widzimy zamiast nienaturalnego piekna, naturalna brzydote. A powinno byc na odwrot! > > Od jakiegoś czasu wychodzę z założenia, że jeśli coś mo się nie podoba, to jeśl > i > mogę to zmienić, powinnam to zrobić, a jeśli nie mogę, to powinnam się z tym > pogodzić ;-) > (w stylu - zrobiły mi się fałdki na brzuchu - zamiast załamywać się i żalić, że > jestem gruba, lepiej wziąć się w garść, poćwiczyć, i po jakimś czasie cieszyć > się płaskim brzuszkiem ;P, a jeśli mam duży biust, to zamiast na niego narzekać > trzeba dobrze ostanikować i polubić ;-)) > (wiem, trochę idealistyczne podejście, ale taka ładna pogoda się zrobiła, wiosn > a > idzie, a na parapecie rośnie mi bazylia ;-)) ja mam takie samo podejscie. Za duzo przezylam, by zakompleksiac sie na sile. A prawdziwe piekno kobieta nosi w sobie.Wewnatrz.Niezaleznie od rozmiaru jej piersi. > Odpowiedz Link
swierszczowa1 Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 22:32 Kompleksy nie zależą od wyglądu. Mnie z kompleksów wyleczyła galeria. Najpierw widziałam przepiękne kobiety a potem czytałam, jak same o sobie piszą ze grube, ze to, tamto (przykład w najnowszej notce z Martulką :P) Jak zobaczyłam jak te baby same sobie kompleksy wymyślają, i jak bardzo nie doceniają swojej urody, to zaczęłam się zastanawiać czy ja sobie nie wymyślam. I wyszło mi że też wymyślam:) Wiec przestałam:). Odpowiedz Link
wild_orchid Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 22:53 swierszczowa1 napisała: > Kompleksy nie zależą od wyglądu. Mnie z kompleksów wyleczyła > galeria. Najpierw widziałam przepiękne kobiety a potem czytałam, > jak same o sobie piszą ze grube, ze to, tamto (przykład w najnowszej > notce z Martulką :P) Jak zobaczyłam jak te baby same sobie kompleksy > wymyślają, i jak bardzo nie doceniają swojej urody, to zaczęłam się > zastanawiać czy ja sobie nie wymyślam. I wyszło mi że też wymyślam:) > Wiec przestałam:). Ja w galerii zobaczylam piekne biusty, pieknie ubrane.Gdzie jest miejsce na kompleksy, gdy jest sie obiektem zazdrosci innych kobitek? ja ja teraz widze Martulke czy dadaczke w Antoinette, przelykam sline i mysle sobie-ja tez tak chce!!! Odpowiedz Link
martulka_s Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 23:53 A co wy tu na mnie języki wytykacie : P Jestem piękna, choć niedoskonała. ; ) Każda z nas chyba ma jakieś kompleksy a ja nie mam na punkcie biustu, więc tak źle nie jest. Wspominałam już, że jestem młoda i piękna? ; ))))) Odpowiedz Link
swierszczowa1 Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 23:57 No Martulka_s od razu lepiej:)Teraz to mi się gęba śmieje od ucha do ucha:) Odpowiedz Link
wild_orchid Re: Drzyzga startuje! 12.03.08, 08:22 martulka_s napisała: > A co wy tu na mnie języki wytykacie : P Jestem piękna, choć niedoskonała. ; ) > Każda z nas chyba ma jakieś kompleksy a ja nie mam na punkcie biustu, więc tak > źle nie jest. Wspominałam już, że jestem młoda i piękna? ; ))))) Pewnie, ze jestes piekna. Kazda z nas jest piekna. A publicznie pisze, ze sie slinie widzac Antoinette na pieknym biuscie:))))))))))))) Odpowiedz Link
charm Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 22:38 > Bo jestesmy normalne! A ze jestesmy tak a nie inaczej zbudowane? > Czy to czyni nas nienormalnymi? > Uleglysmy dziwnej presji mediow, gazet, wyfotoszopowanych > zdjec,porownujemy sie i widzimy zamiast nienaturalnego piekna, > naturalna brzydote. A powinno byc na odwrot! > Prawie się zgadzam ;-) ale w moim wypadku to nie media, a sklepy - wychodziłam z założenia, że skoro wszyscy jakoś kupują ubrania/bieliznę bez problemu, a na mnie prawie żaden stanik nie pasuje, to znaczy, że ze mną jest coś nie tak, a to w sklepach jest nieliczny ułamek ogólnodostępnych rozmiarów ;-) Choć ubrań nadal nie mogę normalnie kupić (nawet rozmiarówka bravissimo mi nie pasuje...) Odpowiedz Link
wild_orchid Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 22:46 charm napisał: >> Prawie się zgadzam ;-) > ale w moim wypadku to nie media, a sklepy - wychodziłam z założenia, że skoro > wszyscy jakoś kupują ubrania/bieliznę bez problemu, a na mnie prawie żaden > stanik nie pasuje, to znaczy, że ze mną jest coś nie tak, a to w sklepach jest > nieliczny ułamek ogólnodostępnych rozmiarów ;-) > Choć ubrań nadal nie mogę normalnie kupić (nawet rozmiarówka bravissimo mi nie > pasuje...) ja na siebie ubran tez kupic nie moge. W zwyklych sklepach za male a w sklepach dla tzw puszystych... za duze. Ale nie stresuje sie tym. choc jestem kobieta, wazniejsze sa dla mnie inne wartosci niz tylko ubrania. Co nie oznacza, ze nimi calkiem gardze. To wszystko to kwestia odpowiednich priorytetow. Odpowiedz Link
charm Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 22:58 > ja na siebie ubran tez kupic nie moge. W zwyklych sklepach za male a > w sklepach dla tzw puszystych... za duze. Ale nie stresuje sie tym. > choc jestem kobieta, wazniejsze sa dla mnie inne wartosci niz tylko > ubrania. Co nie oznacza, ze nimi calkiem gardze. > To wszystko to kwestia odpowiednich priorytetow. To nie chodzi o priorytety - nie chodzi o to, że ubrania sa najważniejsze (bo nie są - są daleko z tyłu), ale w czymś chodzić trzeba... ) Jeśli przez kilka lat nie można kupić ani jednej bluzki koszulowej, żakietu, marynarki, sukienki, itp, bez konieczności przeszywania, to można dojść do wniosku, że to ze mną jest coś nie tak, bo przecież wszyscy kupują... Prawdę powiedziawszy to olewam, zazwyczaj chodzę w czymś luźnym/mocno elastycznym/uszytym/zrobionym, w pracy nikt nie wymaga ode mnie konkretnego ubioru, więc no problem... Ale problem pojawia się jak muszę założyć np garsonkę, albo próbuję kupić bluzkę koszulową, na szczęście niezbyt często ;-) Odpowiedz Link
wild_orchid Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 23:08 charm napisał: > Jeśli przez kilka lat nie można kupić ani jednej bluzki koszulowej, żakietu, > marynarki, sukienki, itp, bez konieczności przeszywania, to można dojść do > wniosku, że to ze mną jest coś nie tak, bo przecież wszyscy kupują... > Prawdę powiedziawszy to olewam, zazwyczaj chodzę w czymś luźnym/mocno > elastycznym/uszytym/zrobionym, w pracy nikt nie wymaga ode mnie konkretnego > ubioru, więc no problem... > Ale problem pojawia się jak muszę założyć np garsonkę, albo próbuję kupić bluzk > ę > koszulową, na szczęście niezbyt często ;-) > Ja zaluje bardzo, ze u nas rzemioslo/uslugi praktycznie padly...W czasie wakacji bylam w Indiach. A ze tam wszystko bylo za kolorowe dla mnie, nasz przewodnik zaprowadzil mnie do wielkiej hali z mini stoiskami z materialami. Wybralam na tunike i na spodnie biale materialy. Krawiec uszyl mi najlepsze ubranie, jakie mialam w zyciu. Zamowilam rano, odebralam po poludniu. CZEMU NIE MOZE BYC TAK U NAS???? Charm, ja tez mam problem. Ale lazac po sklepach i przygladajac sie kobietom(lub patrzac na kobiety u mnie w pracy) dochodze do wniosku, ze nie jestem sama z moim problemem ciuchowym. To nie my jestesmy nienormalne-a przemysl szyjacy wszystko wg dziwnie ustalonej rozmiarowki, dla osob idealnych, proporcjonalnych, bez nadmiernych kraglosci. Odpowiedz Link
turzyca Re: Drzyzga startuje! 12.03.08, 00:13 Charm nie pomoge, bo chudzielca z duzym biustem, ktory sie w bravissimo nie miesci to naprawde trudno ubrac, ale takim osobom, ktore sa w dziurze miedzy "normalnymi" sklepami a puszystymi czyli w okolicach rozmiaru 46 moge podrzucic pare sklepow, ktore maja przedluzona rozmiarowke. Np Jaqueline Riu (moglam sie rabnac w nazwie, w W-wie jest w arkadii, na targowku i na wilenskim i gdzies jeszcze.) O ile dobrze pamietam maja ubrania do rozmiaru 46. M&S toz samo, tyle ze rozmiarowka jeszcze szersza. Z drozszych monnari i tuzzi. Claire.dk Troche juz pozno, a ja jutro jade w podroz. Jak wroce to moge popisac dalej, jesli ktos jest zainteresowany - od lat laze po sklepach w poszukiwaniu tego rozmiaru (nie dla siebie) i troche ciekawych rzeczy znalazlam. Odpowiedz Link
wild_orchid Re: Drzyzga startuje! 12.03.08, 08:26 turzyca napisała: > Np Jaqueline Riu (moglam sie rabnac w nazwie, w W-wie jest w arkadii, na > targowku i na wilenskim i gdzies jeszcze.) O ile dobrze pamietam maja ubrania d > o > rozmiaru 46. > M&S toz samo, tyle ze rozmiarowka jeszcze szersza. > Z drozszych monnari i tuzzi. > Claire.dk > > Troche juz pozno, a ja jutro jade w podroz. Jak wroce to moge popisac dalej, > jesli ktos jest zainteresowany - od lat laze po sklepach w poszukiwaniu tego > rozmiaru (nie dla siebie) i troche ciekawych rzeczy znalazlam. ja jestem zainteresowana. Bo balastuje miedzy normalnymi sklepami a puszystymi.Tu za male, tam za duze. Chyba, ze krojczemu nozyczki sie omskna i wyprodukuje cos dla mnie:) Ale do teamtu chetnie powroce.Czekam i milej podrozy Odpowiedz Link
agafka88 Re: Nie, ja wymiękam 11.03.08, 17:03 o nie, babka w bluzce w mazaje odpowiada na pytanie jaki rozmiar nosiła przy karmieniu: "o Boże, G" Jakaś tragedia. dotrzyjmy do tych kobiet :( im w tym stanie chyba psycholog jest potrebny, bo masakrycznie nie akceptuja siebie Odpowiedz Link
slim.fast Re: Nie, ja wymiękam 11.03.08, 17:03 jednak żal, że żadna z was tam nie poszła... choćby tylko po to, żeby te biedne kobietki uświadomić... po nic innego... Odpowiedz Link
agafka88 Re: Dojrzałam jakieś kalorie 11.03.08, 17:05 a nie, to juz nastepny odcinek, o obzeraniu sie w ciazy :D Odpowiedz Link
pitupitu10 OT 11.03.08, 17:03 Dziewczyny, jestem w czytelni i nie oglądam, ale nie żałuję, bo czytanie waszej relacji jest dużo lepsze! :D Odpowiedz Link
zania_uk Re: OT 11.03.08, 17:06 relacja jest pierwsza klasa :D a ten obraz na zywo na tej stronce odswieza mi sie co jakies 5 s... wyglada to ciekawie :) Odpowiedz Link
sweeper_ka Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 17:06 a modelka w beżach - I !!! jasne :D i cisza zapadła... sama nie wiem, czy by jakiś brytyjczyk wystarczył miskami, bo ona niegruba wcale i pewnie obwód to jakieś 70, max 75.... Odpowiedz Link
sweeper_ka Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 17:11 może ta w beżach, nie była bardzo źle ostanikowana, ale ta w żółto-czarnym - wylewające się 1/3 piersi, damn Odpowiedz Link
mama_ryba1 Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 17:10 Dobrze, że są reklamy, bo można trochę ochłonąć :) Odpowiedz Link
slim.fast Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 17:11 mama_ryba1 napisała: > Dobrze, że są reklamy, bo można trochę ochłonąć :) > i pójść po chipsy :DDD Odpowiedz Link
angella456 Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 17:10 Patrząc na te kobiety dochodzę do wniosku, że to nie jest odcinek o wieeeelkich zdeeerzakach, tylko wieeeeekich zwiiiisaaaach. Damskich.:-/ Odpowiedz Link
agafka88 Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 17:13 o kurde paolo cozza to mąż tej w mazajach i chce, żebuy ona zmniejszyła biust! Odpowiedz Link
maith Paolo nie jest jej mężem 11.03.08, 21:24 To Drzyzga nie umie zapowiadać, podpisali go że jego żona ma C i on powiedział jedną bardzo mądrą rzecz - że te bóle kręgosłupa, to wynik złej postawy osób nieakceptujących biustów. Na stanikach się nie zna, ale łapie, w czym rzecz. Odpowiedz Link
charm Re: Jaki alfabet?!?! n/t 11.03.08, 17:19 Drzyzga wymieniała literki (z Cozzą, on zaczął, a ona go poprawiała...) "jest 9 literek, a, b, c, d, e, f, g, h, i" :-[ Odpowiedz Link
maheda Oooo super :-///// 11.03.08, 17:19 Dalej się nie nauczył - powinien wrócić do 1 klasy SP. Odpowiedz Link
charm Re: Oooo super :-///// 11.03.08, 17:21 > Dalej się nie nauczył - powinien wrócić do 1 klasy SP. To Drzyzga dalej się nie nauczyła... :/ Odpowiedz Link
mahda_88 Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 17:15 to ja też póki jest przerwa. Od początku nie byłam pewna czy się śmiać czy płakać, a że to pierwsze jest zdrowsze to się turlam ze śmiechu po dywanie. Babka która mówi, że miała ogromny biust w ciąży, chyba jakieś G!! a ja w tym czasie się przetaczam w moim H :D Aktorka, której nazwiska nie pamiętam, krótko obcięta blondynka jako jedyna naprawdę mówi z sensem. Za to pytania Drzyzgi są fenomenalne. "To może założysz mniejszy stanik". A pomysł z cukrem to już głową w ścianę tylko!! To tak jakbym zawiesiła im 10 kilo na szyi i powiedziała że tyle waży ich tyłek i zobaczcie co musicie dźwigać. Taki sam efekt jeśli chodzi o sens. Przecież biust nie wisi na sznurkach!! <ściana> <ściana> <ściana> Odpowiedz Link
angella456 Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 17:17 Ta aktorka to Joanna Bartel. Fakt, powiedziała coś o tym, że nie ma rozmiaru 1, 2,3, musi być obwód i miseczka. A Paola nie zdzierżyłam. Misja biuściastych, facetom życie umilać... ŻENADA. Odpowiedz Link
charm Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 17:17 slim.fast napisała: > co on tam w ogóle robi??? "Podkręca atmosferę"... Żenada.... Odpowiedz Link
mahda_88 Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 17:19 Oż według Drzyzgi "gruszka to kształt obwisły" No pewnie najlepsza jest silikonowa piłka która sięga do brody. Odpowiedz Link
noczbrodni Ale takie worki z cukrem czy czymś tam... 11.03.08, 18:54 ... to już chyba widziałam w T&S - nie pamiętam żeby ktoś się wtedy gorszył. Poprawcie mnie, jeśli się mylę... Odpowiedz Link
maith Re: Ale takie worki z cukrem czy czymś tam... 11.03.08, 21:28 My to wtedy skrytykowałyśmy, łącznie z kretyńską metodą wyliczania. Odpowiedz Link
butters77 Re: A ja to widziałam akurat dzisiaj 11.03.08, 22:13 ..jakoś przed 20 - widocznie tego samego dnia, co "Rozmowy", w Stylach wyemitowali powtórkę T&S. Moją uwagę przy tym cukrowym eksperymencie zwróciła przede wszystkim wypowiedź projektanta biustonoszy, że "nie tyle wielkość miseczki jest kłopotliwa, co ciężar piersi - ten bywa różny". Pewnie to wina tłumaczenia, ale zabrzmiało to tak, jakby 70G mogło ważyć zarówno kilogram, jak trzy kilo:)) Jakaś inna tkanka u niektórych, odrobina helu w biuście czy co??:)) Odpowiedz Link
charm Re: A ja to widziałam akurat dzisiaj 11.03.08, 22:18 > ..jakoś przed 20 - widocznie tego samego dnia, co "Rozmowy", w Stylach > wyemitowali powtórkę T&S. Moją uwagę przy tym cukrowym eksperymencie zwróciła > przede wszystkim wypowiedź projektanta biustonoszy, że "nie tyle wielkość > miseczki jest kłopotliwa, co ciężar piersi - ten bywa różny". Pewnie to wina > tłumaczenia, ale zabrzmiało to tak, jakby 70G mogło ważyć zarówno kilogram, jak > trzy kilo:)) Jakaś inna tkanka u niektórych, odrobina helu w biuście czy co??:) > ) > Może coś w tym jest, skoro piersi mają inną gęstość (a to jest bardzo prawdopodobne), to jakieś tam niewielkie różnice mogą być. (w sumie piersi są bardziej jędrne lub mniej, "miększe", "twardsze", itp) ;-) Odpowiedz Link
slim.fast Re: Jakaś płinta była? n/t 11.03.08, 17:19 tak, że to kobiety udręczone swoją cielesnością :/ Odpowiedz Link
agafka88 Re: Jakaś płinta była? n/t 11.03.08, 17:19 pewnie taka, że najlepiej obciąć sobie piersi. Widziałyście, jak zakrzyczeli tą dziewczynę co mowiła,że chce mieć duże piersi? Odpowiedz Link
mahda_88 Re: Jakaś płinta była? n/t 11.03.08, 17:21 No wychodzi, że to "co mają zrobić kobiety udręczone swoją cielesnością?" to było takie pytanie retoryczne skłaniające do refleksji i głębszych przemyśleń. Odpowiedz Link
aniazawieja Re: Jakaś płinta była? n/t 12.03.08, 14:49 mahda_88 napisała: > No wychodzi, że to "co mają zrobić kobiety udręczone swoją cielesnością?" to > było takie pytanie retoryczne skłaniające do refleksji i głębszych przemyśleń. Peuenta to była taka: ciężkie (i to dosłownie) jest życie kobiet z dużym biustem. Same problemy, biust opada, stanika nie można kupić, przed facetem się rozebrać, no wstyd i hańba. Więc nie martwcie się kobitki, które marzyłyście całe życie o tym, żeby biust urósł bardziej a on złośliwie nie chciał. Tak na pocieszenie :D Programy leczące kompleksy mają widać coraz wyższą oglądalność. Wyższą na pewno niż te mówiące: akceptuj siebie jaką jesteś i wykorzystuj atuty - masz duży biust, świetnie, podnieś go, zaokrąglij i ładnie wyeksponuj dobrze dobranym stanikiem. Eh, szkoda gadać. Odpowiedz Link
kasiamat00 Re: Jakaś płinta była? n/t 12.03.08, 20:47 > Programy leczące kompleksy mają widać coraz wyższą oglądalność. To nie jest leczenie kompleksów. Myślenie "ale inni mają gorzej" (propagowane przez takie programy) wcale a wcale nie jest lekarstwem na kompleksy. Odpowiedz Link
popea1 Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 17:21 Program taki jak się spodziewałyśmy. Poza tym, że zamiast tradycyjnego "Big Cyca" Skiby wystąpił równie błyskotliwy w dowcipie gwiazdor Europa da się lubić. Ewa Drzyzga beznadziejna, pytania tendencyjne, typowe dla kogoś kto nosi 75B. Odpowiedz Link
maheda Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 17:22 popea1 napisała: > Ewa Drzyzga beznadziejna, pytania tendencyjne, typowe dla kogoś kto nosi 75B. Dodaj, że owo 75B nosi na biuście na oko 75F. Odpowiedz Link
slim.fast Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 17:24 maheda napisała: > popea1 napisała: > > > Ewa Drzyzga beznadziejna, pytania tendencyjne, typowe dla kogoś kto nosi > 75B. > > Dodaj, że owo 75B nosi na biuście na oko 75F. > w nagrodę za ten program do końca życia powinna nosić 75B tak, jestem wredna ;> Odpowiedz Link
mahda_88 Re: Drzyzga startuje! 11.03.08, 17:26 Kurczę, ja też może nie jestem zadowolona ze swojego biustu, ale ten program to sobie będę puszczać w ramach terapii w stylu pamiętaj, żeby nie doprowadzić się do takiego stanu psychicznego. Żeby się nie umawiać z facetem, nie rozbierać przed nim bo a nóż się przestraszy i ucieknie!? No to pies go trącał, tym lepiej, że się sam ujawnił i łaskawie zniknął z mojego życia. Odpowiedz Link
charm Piszemy! 11.03.08, 17:24 To teraz wszystkie piszemy opinię o programie rozmowywtoku.onet.pl/kontakt.html Odpowiedz Link
agafka88 Re: Piszemy! 11.03.08, 17:32 do producentów tez napisze, ale moze lepiej tu, to te biedne kobitki moze to przeczytaja? rozmowywtoku.onet.pl/1,1474007,1,news.html Odpowiedz Link
charm Re: Piszemy! 11.03.08, 17:34 > do producentów tez napisze, ale moze lepiej tu, to te biedne kobitki > moze to przeczytaja? rozmowywtoku.onet.pl/1,1474007,1,news.html i tu i tu! ;-) Odpowiedz Link
agafka88 Re: Piszemy! 11.03.08, 17:45 już do nich napisałam z prośba o przekazanie uczestniczkom programu adresu lobby. Może przynajmniej tym dziewczynom będzie się żyło lepiej z nowym biustem Odpowiedz Link
origami_21 Re: Piszemy! 11.03.08, 17:57 Ja też czekam, ale wątpię, żeby moją zatwierdził, bo krew mnie zalała i tylko dzięki temu, że przeczytałam Waszą relację nie pogryzłam telewizora;/ A mój głośny komentarz jeszcze przed zakończeniem programu brzmiał mniej więcej tak: K#$^%@a, p*&$%&)#a g%%#$@ c*$@%$$!!!!! J#@@#%)(*^ w d&^$!!!!!!! I ^%%$#!!!!! Odpowiedz Link
gama2003 Re: Piszemy! 11.03.08, 17:58 Napisałam- ale jak znam zycie to chyba mi tego nie przyjmą... Grzeczna niby byłam, ale szczera;-) Odpowiedz Link
gama2003 Re: Piszemy! 11.03.08, 17:59 Wystarczyło poczytac Lobby Biusciastych na forum Gazety i problem duzego biustu stałby się atutem gosci programu. A tak zamiast rzetelnego dziennikarstwa i faktycznej pomocy zakompleksionym kobietom jest tania sensacja ... Szkoda- Pani Ewo, trochę wysiłku i miałaby Pani piękną puentę programu.I dozgonna wdzięcznosc kobiet, które narzekaja na obwisly, cięzki i duzy biust a dzieki Pani programowi dowiedziałyby się ,że stanik dobrze dobrany- niestety nie w naszych sklepach, ale za cenę stanikow z polskich pólek- zdziałałby cuda. Szkoda- wygląda Pani na równą babkę- zapraszam na Lobby...pół godzinki lektury i opinii dziewczyn na poziomie i program byłby dziennikarskim przełomem ... Odpowiedz Link
gama2003 Re: Piszemy! 11.03.08, 18:00 To mój zaginiony wpis- trudno- Rozmowy w Toku walczą o palmę jakości z Pudelkiem........................................ Odpowiedz Link
aadrianka Dziewczyny, jesteście boskie 11.03.08, 17:55 Wychodziłam z pracy o 16.20, były 2 komentarze:) przeczytałam i ciśnienie tak mi skoczyło, że kawę chyba wyleję, niepotrzebna mi. Całe szczęście, że nie oglądałam:) Odpowiedz Link
slim.fast napisane 11.03.08, 18:06 na forum moje komentarze już się ukazały, ale pisałam grzecznie ;0) Odpowiedz Link
gama2003 Re: napisane 11.03.08, 18:08 moj tez sie jednak ukazał;-) Co nie zmienia faktu ze nie wierzę w dziennikarski odzew... Odpowiedz Link
agafka88 Re: napisane 11.03.08, 18:19 moje komentarze z adresem do lobby niestety sie nie okazały. No ale dziewczyny maja juz wystarczajaco duzo wskazówek w komentarzach, wiec jesli chca, to bez problemu znajda Lobby i Stanikomanie Odpowiedz Link
kociatko_biusciaste Troche sie zbulwersowałam 11.03.08, 18:23 Ciekawe, czy zezwola na mój komentarz, bo napisałam, co następuje: Temat programu jest absurdalny, bo wszelkie problemy tych kobiet rozwiązałby stanik we Właściwym rozmiarze. To tak, jak robic program o ludziach, którzy chodza w zimie w ubraniach na lato i jest strasznie zimno - mozna zaprosic ich do studia, oni by pokazali odmrożenia i powiedzieli, jacy sa nieszczęśliwi etc., a wystarczy sie dobrze ubrać! Dodatkowo pani Drzyzga z siłą wodospadu udowadniała swą teorię, że kobiety z dużym biustem mają totalnie przechlapane - zauważcie, że gdy któras kobieta mówiła, że te biusty wcale nie są takie duże, że ona też by chciała etc, to Drzyzga od razu sprowadzała rozmowę na właściwe tory, czyli na pokazywanie "przekleństwa" (?!) dużego biustu. W ogóle odnoszę wrażenie, że ten program miał pocieszyć płaskie laski. Oczywiście, sama Drzyzga nie ma pojęcia o dobieraniu biustonosza, co wnioskuje z jej wypowiedzi, a o pomyśle noszenia worków z cukrem sie nie wypowiem, bo to zbyt żenujące było. Może kiedys zrobi program o dużych tyłkach albo grubych ramionach i też uczestniczkom zamocuje jakies ciężary w tych miejscach? Mam nadzieje, że kobiety, które wzięły udział w tym programie, zaakceptują kiedys siebie i zrozumieją, że mają ładny, kuszący biust, i zaczna o niego dbać. Szkoda, że ten program okazał sie tanią rozrywką dla gawiedzi i nie pomógł, a wręcz zaszkodził biuściastym dziewczynom. Odpowiedz Link
kociatko_biusciaste Wiem:) 11.03.08, 18:44 Nie macie wrażenia, że Drzyzga ucinała temat, gdy ktos sie pozytywnie wypowiadał o duzym biuście? Kobieta jest jak walec, prosto do celu (czyli wykazania niepełnosprawności). PS Ale miała denną fryzurę;) Odpowiedz Link
aadrianka Re: Wiem:) 11.03.08, 18:51 Hehe, bardzo dobre porównanie z tymi ubraniami letnimi zimą:) Odpowiedz Link
ellena Re: Ale się zdenerwowałam! 11.03.08, 19:08 Ręce opadają po czymś takim, o tych kobietach nie będę się wypowiadać, bo sama wiele lat żyłam w nieświadomości. W@^&@$!~!#$% mnie tylko brak rzetelności dziennikarskiej! Sama przez wiele lat pracowałam w telewizji i gazecie, nikt nie przepuścił mi materiału czy tekstu bez sprawdzenia i rozmowy na temat wiarygodności źródeł. Jak można robić program o biustach nie wiedząc NIC na temat wyliczania rozmiarów, dobieraniu staników itd. Samo posiadanie biustu przez prowadzącą nie świadczy przecież o niczym!!! Odpowiedz Link
luliluli Re: Troche sie zbulwersowałam 12.03.08, 09:39 genialne w swojej prostocie porównanie do ubranych zimą "na letnio", ubawiło mnie i trafi na pewno nawet to takich !@#$!#%$ jak organizatorzy tej żenady:) Odpowiedz Link