Gość: lajkonik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 15:42 A co będzie po 2010 ? Handel internetowy górą ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
237mada Centrum handlowe Arkadia sprzedane. Za kilkaset... 05.02.10, 15:55 To znaczy nadmiar pieniędzy na rynkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhhaaa Na szcęście naszymi klienentami nie są lajkonicy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.02.10, 16:19 Odpowiedz Link Zgłoś
kretynofil To znaczy, to znaczy, to znaczy... 05.02.10, 16:38 Analitycy z Cushman & Wakefield przewidują, że po roku 2010 nastąpi znaczące zmniejszenie podaży nowych centrów handlowych. "Przyniesie to spadek dostępności powierzchni na wynajem, wzrost stawek czynszowych i w konsekwencji odwrócenie obecnego trendu rynkowego". ...to znaczy ze trzeba kupowac - a kto nie kupi, przegra zycie! Juz dzisiaj biegne kupic sobie ze dwa centra handlowe - a na deser dokupie jeszcze po kilka mieszkan w okolicy. Przeciez powszechnie wiadomo, ludzie sie zabijaja o to, zeby mieszkac obok - a jak czynsze i ceny w galeriach wzrosna, to i moje mieszkania zdrozeja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majk Re: To znaczy, to znaczy, to znaczy... IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.10, 18:29 cześć Kretynofil. śledzę Twoje wpisy i czytam z zainteresowaniem. dzięki za otwarcie oczu na zakamuflowana propagandę różnej maści agentów nieruchomości. pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majk Re: To znaczy, to znaczy, to znaczy... IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.10, 18:31 swoją drogą to jadąc do pracy (ul. Marynarska w warszawie) jest od ch....a powierzchni do wynajęcia, dosłownie pustostany biurowe i to biurowce wyższej klasy. to pytam się - podwyższą ceny najmu? chyba we śnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
przechrztaimason Re: To znaczy, to znaczy, to znaczy... 05.02.10, 18:36 Dziwię Ci się, że tak się ograniczasz, ja bym niżej trzech centrów i dwudziestu mieszkań (najlepiej w Ursusie albo na Białołęce) nie schodził! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man Re: To znaczy, to znaczy, to znaczy... IP: *.jmdi.pl 06.02.10, 10:17 Ten artykuł nie był o mieszkaniach, jednak z uporem maniaka sprowadzasz wszystkie swoje wpisy do jednego i tego samego tematu. Zaprawdę przykre, smutne i nudne musi być oczekiwanie z wywalonym jęzorem na kolejny artykuł, gdzie można dopisać coś o "kredyciarzach", kretynach, którzy ośmielili się kupić mieszkanie zanim kretynofil powiedział, ze już można... Myslałeś kiedyś o tym, trawiąc kolejne godziny na forum gazeta.pl ...? Ludzie, którzy kupili mieszkania, w 99% cieszą się życiem, w d**** mają opinie takich frustratów jak Ty, jednak ten 1% jest dla Ciebie potrzebny, abyś mógł dowartościować sie i swoje braki uzupełnić chociażby paplaniem na forach...? cóż - każdy żyje jak chce, ale ja Ciebie nie rozumiem - kreujesz się na osobę światłą, inteligentną, tymczasem zawiść i jad predysponuje Cię raczej do otrzymania etykietki "polaczka", tak chętnie wyśmiewanego na forach gazeta.pl przez podobnych Tobie frustratów. Ludzie,zacznijcie pisać o czymś co się udało! Przecież tyle wokół piękna, ciekawych zdarzeń, wiedzy - nie tylko połajanki i antaginozmy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Centrum handlowe Arkadia sprzedane. Za kilkaset... IP: 194.181.92.* 05.02.10, 16:13 Zlote Tarasy są "wkomponowane w Dworzec Centralny" ?????? O mamusiu, drogi "dziennikarzu" moze zamiast kopiowac materialy promocyjne z konferencji prasowej wpadlbys na weekend do Warszawy? Fajne miasto jest, naprawde polecam! Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo Re: Centrum handlowe Arkadia sprzedane. Za kilkas IP: *.dclient.hispeed.ch 05.02.10, 17:13 Tylko szybko zrob zakupy, zanim cie okradna ... przede wszystkim w W-wie. Odpowiedz Link Zgłoś
euro-pa I tak nie bedziemy tam kupowac tylko w lokalnych 05.02.10, 16:14 sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
nowotkomarceli4 Re: I tak nie bedziemy tam kupowac tylko w lokaln 05.02.10, 16:18 a czy centra handlowe sa konkurencją dla lokalnych sklepów???? Odpowiedz Link Zgłoś
nowotkomarceli4 Re: Centrum handlowe Arkadia sprzedane. Za kilkas 05.02.10, 16:17 > A co będzie po 2010 ? Handel internetowy górą ? wcale tak nie będzie, ponieważ zakupy internetowe wiążą się z takim ryzykiem, że towar nie będzie odpowiadał naszym oczekiwaniom, czas dostawy jest dluższy a czas wymiany towaru na inny rozmiar, kolor etc zdecydowanie dłuższy. Inna i ważna kwestia to umiejętność spędzania wolnego czasu przez ludzi, którzy uwielbiają tracić swoje godziny w takich miejscach z rodziną, znajomymi czy samemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justin Re: Centrum handlowe Arkadia sprzedane. Za kilkas IP: 80.48.4.* 05.02.10, 16:51 sieć chińska,hinduska lub meksykańska.Tandeta i jeszcze raz tandeta.Tani chłam,a lud ma uciechę. Odpowiedz Link Zgłoś
przechrztaimason Re: Centrum handlowe Arkadia sprzedane. Za kilkas 05.02.10, 18:38 Ich czas, ich pieniądze, ich problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fds Złote Tarasy są wkomonowane w dworzec? IP: 78.157.183.* 05.02.10, 18:49 Z której strony? To,że jest przejście z jednego do drugie, to jeszcze nie znaczy,że CH jest wkomponowane w dworzec... Ono jest wkomponowane mnie więcej tak, jak przystanek jest wkomponowany w tramwaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmk Re: Złote Tarasy są wkomonowane w dworzec? IP: *.fbx.proxad.net 05.02.10, 19:18 Dokladnie w tej samej sprawie: albo jak Sopot wkomponowany jest w Gdansk. Autor "genialnego" tekstu o wkompowaniu Zlotych Tarasow w Centralna zapewne nigdy nie byl w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzich Re: Złote Tarasy są wkomonowane w dworzec? IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.02.10, 22:20 Co zrobić? Jak ktoś nie widział budynków na żywo to pewnie skłonny będzie uwierzyć, ale też zdziwiło mnie, że przejście z Tarasów na Centralny to galeria wkomponowana w dworzec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC LACRIMA Centrum handlowe Arkadia sprzedane. Za kilkaset... IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.10, 19:33 i TA info ma mnie obchodzic? Why? jaja, jak resory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakuss Re: Centrum handlowe Arkadia sprzedane. Za kilkas IP: *.dyn.optonline.net 05.02.10, 20:19 Z której strony? To,że jest przejście z jednego do drugie, to jeszcze nie znaczy,że CH jest wkomponowane w dworzec... Ono jest wkomponowane mnie więcej tak, jak przystanek jest wkomponowany w tramwaj...Moze mial na mysli Krakow..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dreszcz Centrum handlowe Arkadia sprzedane. Za kilkaset... IP: *.centertel.pl 05.02.10, 23:24 dreszcz mnie przechodzi kiedy odwiedzam Arkadię, gdy przypomnę sobie, że właśnie tędy przetaczały się transporty do Treblinki.. Odpowiedz Link Zgłoś
moritani Co na te transakcje nasze władze 06.02.10, 11:26 Co na te transakcje nasze władze, z punktu widzenia nie tylko konkurencji??? Odpowiedz Link Zgłoś
renifer77 Re: Co na te transakcje nasze władze 06.02.10, 12:14 moritani napisał: > Co na te transakcje nasze władze, z punktu widzenia nie tylko > konkurencji??? A co mają mieć? Pewnie się cieszą, że zarobią na PCC. Ciekawsze jest jakie przyjęto stopy zwrotu dla Arkadii i Wileńskiej. O ile przepływ kasy będzie pomiędzy wąskim kręgiem zainteresowanych o tyle przyjęte parametry transakcji stawić będą w najbliższym czasie punkt odniesienia do wycen wielu innych nieruchomości w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś