melissadessous 28.10.09, 18:43 Serdecznie witamy, Już za kilka dni otwarcie sklepu firmowego „Melissa dessous” w Poznaniu przy ul. Św. Marcin Dokładną datę otwarcia oraz adres podamy niebawem. Serdecznie zapraszamy! Melissa dessous Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ms135pt Re: Melissa - stacjonarny firmowy 31.10.09, 09:41 Czy beda staniki do karmienia? Czy ceny beda bardzo sie roznic od internetowych? Pozdrawiam Odpowiedz Link
alexis-z Re: Melissa - stacjonarny firmowy 31.10.09, 12:00 Bardzo cieszę się, że sklep będzie na Sw. Marcinie,chodzę tam na uczelnie, więc po zajęciach będę miała blisko do sklepu. Proszę miejcie na otwarcie staniki w rozmiarach 65e lub f. No i ceny takie jak na stronie internetowej, to na pewno będzie ruch. Mam nadzieje, że sklep ruszy w listopadzie. Czekam już na otwarcie i trzymam kciuki, aby te staniki na mnie leżały. Odpowiedz Link
alexis-z Re: Melissa - stacjonarny firmowy 17.11.09, 17:44 Dziewczyny dzisiaj napisałam e-mail do firmy Melissa, kiedy będzie sklep otwarty, dowiedziłam się, że rusza on 21.listopada 2009. Znajdować się będzie na Św. Marcinie Pasaż Różowy box 36. Otwarcie o 10.00. Pasaż widoczny jest od ulicy duży afisz różowy nad wejściem. Po stronie gdzie jest biblioteka, ale numeru nie znam. Dzisiaj jak wracałam z uczelni widziałam napis Pasaż Różowy, więc czekam na otwarcie. Mam nadzieje, że będzie coś dla mnie. Odpowiedz Link
melissadessous Re: Melissa - stacjonarny firmowy 19.11.09, 22:26 Witamy, Z wielką przyjemnością informujemy, o otwarciu 21.11.2009 pierwszego stacjonarnego sklepu firmowego "Melissa Dessous" z siedzibą w Poznaniu /Pasaż Różowy/ wejście od ul. Św. Marcin 47 oraz ul. Taczaka 17 Box 36. Serdecznie zapraszamy do odwiedzania naszego butiku. Melissa dessous Odpowiedz Link
panistrusia Re: Melissa - stacjonarny firmowy 20.11.09, 02:08 Długo kazaliście nam na siebie czekać:) Powodzenia! Odpowiedz Link
manekineko Re: Melissa - stacjonarny firmowy 28.11.09, 22:42 No to już wiem, gdzie w grudniu pójdę na zakupy:) Odpowiedz Link
yo_anka Re: Melissa - stacjonarny firmowy 30.01.10, 13:34 Wybrałam się pomierzyć stacjonarnie, z myślą a nuż znajdę coś dla sobie w beżu na wiosnę Mam 2 karmniki (służyły mi dzielnie) melissy i 2 zwykłe Lokalizacja w centrum łatwo dojść pieszo Ceny jak w sklepie netowym (ok 79zł do 113 bodajże) Obsługa pomocna, donosiła nowe rozmiary Wybór w moim rozmiarze: 3 kolorowe i biały/beż/czarny Wrażenia: nieprzewidywanie rozciągliwe obwody i pojemność misek całkiem różna w każdym modelu Zamawianie przez net skończyłoby się odsyłaniem niechybnie Leżały raczej słabo, nie zbierały, spłaszczały i fiszbiny nie dochodziły mostka. Pani uważała, że i tak leżały świetnie, a cena to okazja, bo w takim rozmiarach to staniki są powyżej 200zł. A miałam na sobie super leżącego Effuniaka za 100zł. Lepsza jakość materiału, o niebo lepsza konstrukcja No cóż... Wyszłam... bez stanika. Odpowiedz Link
tycja80 Re: Melissa - stacjonarny firmowy 30.01.10, 18:31 Pierwszy raz pisze na tym forum, uświadomiona od ponad roku:) Zakupy robię w yoshi... ostatnim czasem odwiedziłam Melissę... Cóż mogę powiedzieć. do brytyjczyków nie mają startu. Ceny wcale nie konkurencyjne, brafitting marny, ale Pani dzielnie donosiła rozmiary. Próba wmówienia mi że w każdym źle dopasowanym staniku wyglądam doskonale -zakończyła się opuszczeniem przeze mnie sklepu. Odpowiedz Link
myszonor Re: Melissa - stacjonarny firmowy 30.01.10, 18:41 tycja80 napisała: > do brytyjczyków nie mają startu. Ceny wcale nie > konkurencyjne, brafitting marny, ale Pani dzielnie donosiła > rozmiary. Próba wmówienia mi że w każdym źle dopasowanym staniku > wyglądam doskonale -zakończyła się opuszczeniem przeze mnie sklepu. miałam podobne wrażenia do twoich, dokładnie kropka w kropkę O brafittingu nie mają tam zielonego pojęcia... Pani miała tylko parcie, aby sprzedać stanik, nawet jak leżał źle, a każdy leżał źle :( Też wyszłam. -- i36.tinypic.com/3358dp1.gif "Grzeczne dziewczynki idą do nieba, Niegrzeczne idą tam, gdzie chcą!" Odpowiedz Link