Dodaj do ulubionych

MAKAMI - sklep w Brodnicy

11.10.10, 18:55
Witam,
Serdecznie zapraszam wszystkich na otwarcie sklepu 16 października ul. Batalionów Chłopskich 40A (Grunwald I). W ofercie Panache, Freya, Fauve.

Sklep czynny pon-pt 9-18, sobota 9-14.

Do końca października do każdego zakupu dołączam upominek.

numer tel.662210465
Obserwuj wątek
    • roza_am Re: MAKAMI - sklep w Brodnicy 18.11.10, 16:34
      Witaj,
      napisz proszę coś więcej o sklepie - jakie masz modele (bazowe, sezonowe), jaki zakres rozmiarów. Czy prowadzisz bra-fitting? Czy masz jakieś staniki na specjalne potrzeby (ciąża, sport, ślub itp.)? Im więcej informacji, tym dla nas lepiej. :)
      • makami_kasia Re: MAKAMI - sklep w Brodnicy 19.11.10, 16:03
        Witam,
        Sklep znajduje się na ul. Batalionów Chłopskich 40a w Brodnicy
        Posiadam modele bazowe jak i sezonowe, zakres rozmiarowy 60-90 oraz A-K. Prowadzę bra-fitting. Jeśli chodzi o staniki na specjalne potrzeby to w tej chwili tylko do ślubu, czekam na dostawę staników dla kobiet w ciąży. Zapraszam na www.makami.com.pl
    • makami_kasia Mikołajki w MAKAMI 06.12.10, 09:33
      Z przyjemnością informuję o Mikołajkowo -Świątecznej promocji w MAKAMI
      W dniach 6-24 grudnia br oferuję 20% rabatu na wybrany asortyment.
      Dodatkowo - dla każdego odwiedzającego w tym terminie mały UPOMINEK od MIKOŁAJA!

Zapraszam serdecznie,

Kasia
    • makami_kasia MAKAMI - sklep w Brodnicy 13.12.10, 18:59
      Już za tydzień bielizna nocna Pour Moi w sklepie zapraszam
    • makami_kasia Re: MAKAMI - sklep w Brodnicy 03.07.11, 18:25
      Sklep zmienił lokal bliżej centrum
      Zapraszam na. ul.Kopernika 16
      czynne od pn-ptk 9:30-17:30
      sobota 9:30-13:30

W ofercie Panache, Panache Swimwear, Cleo, Masquerade, Atlantis, Freya, Freya Swimwear, Fauve, Shock Absorber, Pour Moi?,
      rozmiary 28-42 AA-KK

Już wkrótce Elomi

Do każdego zakupu rabat oraz upominek gwarantowany.

Serdecznie Zapraszam
      • clarisse makami_kasiu :) (do skasowania potem) 04.07.11, 14:48
        Może byłoby wyraźniej, gdybyś umieściła informację w poście zawierającym w temacie słowa "zmiana adresu sklepu"? Dzięki temu nawet bez czytania wpisów byłoby widać, że adres podany w pierwszym poście jest nieaktualny?
        • makami_kasia zmiana adresu sklepu 04.07.11, 20:14
          Sklep mieści się na Kopernika 16
          czynny PON-PT 9:30-17:30
          SOB 9:30-13:30

ZAPRASZAM
    • arienna Re: MAKAMI - sklep w Brodnicy 11.07.11, 20:30
      sklep wytestowany - co prawda internetowy, więc może piszę w złym wątku. przesyłka przyszła szybko, trafiła się atrakcyjna promocja :)) wizualnie może sklep nie powala (choć przez tę ascetyczną oprawę zapadł mi w pamięć), ale zakupy robi się szybko. na szczęście nie przerabiałam procedury zwrotu ani wymiany więc się nie wypowiem w tej materii.
    • marooschka Re: MAKAMI - sklep w Brodnicy 20.10.11, 16:52
      Korzystając z niedawnej promocji kupiłam długo szukaną koszulkę i przy okazji przetestowałam sklep internetowy:)

Sam interfejs, choć nie jest zbyt wyszukany graficznie, umożliwia w miarę sprawne zrobienie zakupów. Problem pojawia się przy opcji płatności. Nie wiem czemu przy wyborze "płatność przelewem" pojawia się okno do wpisania nr konta bankowego, z którego będziemy płacić. Bez jego podania nie można przejść do wyboru formy dostawy. Moim zdaniem jest to zbędne gromadzenie wrażliwych danych. Nie spotkałam go w żadnym innym polskim e-sklepie.

Ponadto odrobinę razi brak informacji ze sklepu o przyjęciu zamówienia i terminie wysyłki. W związku z tym do momentu gdy listonosz nie zapukał do drzwi z przesyłką, nie byłam pewna czy zamówienie zostanie zrealizowane.

Mam nadzieję, że powyższe uwagi pomogą w prowadzeniu biznesu, bo każdy sklep lobbowy jest cenny:)
      • zuzaneczka1 Re: MAKAMI - sklep w Brodnicy 21.10.11, 06:48
        Witam! Od wczoraj nie działa strona sklepu:(
        • makami_kasia Re: MAKAMI - sklep w Brodnicy 21.10.11, 07:50
          Stronka już działa proszę wybierać opcję płatność za pobraniem która jes za darmo.
          • zuzaneczka1 Re: MAKAMI - sklep w Brodnicy 21.10.11, 08:07
            Działa, dziękuję!:))
    • wujka Re: MAKAMI - sklep internetowy 19.04.12, 12:03
      Robiłam zakupy nie w sklepie stacjonarnym, tylko w internetowym
      makami.com.pl/
      Zamówienie złożyłam w piątek. Spodziewałam się, że zostanie wysłane po weekendzie, ale okazało się, że w poniedziałek było już u mnie, bo zostało nadane w sobotę. Miłe zaskoczenie na sam początek.
      Bielizna przyszła tylko w kopercie bąbelkowej, już bez żadnego opakowania w papier czy nawet w zwykłą torebkę foliową. W środku był formularz zwrotu i oddzielne paragony na każdy produkt. Zwrot pieniędzy po około tygodniu.
      Niestety nie przychodzą żadne powiadomienia ze sklepu z potwierdzeniem przyjęcia zamówienia czy o nadaniu przesyłki. Sam sklep niezbyt przyjazny w obsłudze - wyszukiwarka pozostawia wiele do życzenia (nie ma opcji szukania po rozmiarze). Asortyment raczej ubogi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka