Dodaj do ulubionych

www.brafiteria.pl BRAFITERIA w Zamościu

07.03.11, 20:44
Mała zmiana nazwy naszego wątku:)

Od lutego 2011 roku znajdziecie nasze towary w sklepie internetowym www.brafiteria.pl/ gdzie znajdziecie ciekawe promocje i wyprzedaże....

W dalszym ciągu zapraszamy do sklepu stacjonarnego mieszczącego się w Zamościu przy ul.Partyzantów 53 (I piętro)...
Obserwuj wątek
    • brafiteria_zamosc 8 MARCA 2011 - Dzień Kobiet w Brafiteria 07.03.11, 20:47
      8 MARCA 2011 - Dzień Kobiet w Brafiteria czas zacząć!!!

Każda z nas zasługuje na prezent:):)

Dla każdej z kobietek mamy 10% zniżki na produkty FREYA!!!

Zapraszamy na www.brafiteria.pl/ oraz do sklepu stacjonarnego!!!
    • butters77 Re: www.brafiteria.pl BRAFITERIA w Zamościu 08.03.11, 10:26
      Dziewczyny, to jest nowy wątek sklepu Brafiteria (stacjonarnego i internetowego), założony na prośbę sklepu. Poprzedni przestaje istnieć - a poniżej wklejam kilka wypowiedzi z pierwotnego wątku:
      - - - - - - - - - - - -
      ycik, 23.03.10
      Po pierwsze bardzo cieszę się, że powstał w Zamościu taki sklep :)
      Byłam tam już jakiś czas temu i opiszę swoje wrażenia.
      Wystrój na plus, z wieszaków uśmiechają się staniki :) Przymierzalnia jest jedna, bardzo przestronna. Pani w sklepie bardzo wyczulona na poprawne zakładanie stanika, co oczywiście świadczy o niej bardzo dobrze :) (Ja wpadłam pomiędzy jednymi zakupami i drugimi i nie chciało mi się gimnastykować ;) ale pani przywołała mnie do porządku :) Jedyne do czego mogę się przyczepić to niedobór 60, no ale ze względu na mały staż sklepu zrozumiałe. Oby to się szybko zmieniło :)
      Na pewno jeszcze tam zajrzę po poszerzeniu asortymentu.
      A tak na marginesie to życzę szybkiego rozwoju i oby interes stanikowy po tej stronie Wisły kwitnął/kwitł(?) :D
      - - - - - - - - - - - -
      bambinooo, 11.07.10
      Bardzo przyjemny wystrój i przemiła, fachowa obsługa :) Buduarowa przymierzalnia
      z tak wspaniale oświetlonym lustrem, że po raz pierwszy nie chciałam wybiegać z
      krzykiem widząc swoje odbicie ;) Poza lubelskim "BODY" jedyny tak dobrze
      wyposażony sklep w województwach lubelskim i podkarpackim :) Jak na sklep
      stacjonarny bardzo kuszące ceny - na pewno go jeszcze odwiedzę :)
      - - - - - - - - - - - -
      a_gneskka, 5.09.10
      Dołączam do pozytywnych opinii :) Sklep nieduży, ale jest co poprzymierzać i można liczyć, że nie wyjdzie się z pustymi rękoma. Obsługa bardzo sympatyczna i fachowa, ogromny plus to także duża, wygodna przymierzalnia o wejściu niewidocznym od strony drzwi sklepu. Na pewno będę wracać :)
      - - - - - - - - - - - -
      sybla1, 10.02.11
      Już skorzystałam z możliwości zakupów na odległość :) - jak to u mnie bywa nie doczytałam co i kiedy rusza i zamówienie złożyłam przed oficjalnym otwarciem sklepu.
      Co prawda miałam nadzieję na Angie, ale nie starczyło rozmiarów i w mojej szufladzie zagościła turkusowa Maia za świetną cenę :)
      Obsługa w sklepie doskonała, kontakt meilowy ekspresowy, przesyłkę dostałam szybciutko - więc pozostaje tylko podziękować za doskonałą transakcję i życzyć powodzenia "na nowej drodze sprzedaży" :D
      - - - - - - - - - - - -
    • brafiteria_zamosc Tiffany plunge dostępny w obwodzie 28/60!!! 10.03.11, 15:42
      W sklepie dostępny jest model Tiffany plunge (black, ivory) już od obwodu 28.
      www.brafiteria.pl/product-pol-80-Biustonosz-Tiffany-plunge-ivory-Panache-Masquerade.html
      www.brafiteria.pl/product-pol-79-Biustonosz-Tiffany-plunge-black-Panache-Masquerade.html
      Zapraszamy :)
      • brafiteria_zamosc Haydee Masquerade już dostępna! 21.03.11, 10:44
        Jest już dostępny w naszym sklepie kolejny model z najnowszej kolekcji Panache Masquerade.
        Zapraszamy na www.brafiteria.pl/ oraz sklepu stacjonarnego.

Pozdrawiamy,
        BRAFITERIA
        • butters77 Droga Brafiterio, proszę umieścić te informacje 22.03.11, 09:13
          ...we właściwym wątku - gromadzącym zapowiedzi sklepów:
          forum.gazeta.pl/forum/w,32203,123322181,123322181,NOWOSCI_w_sklepach_MARZEC.html
          Wprowadziliśmy ostatnio zmianę na forum, która zakłada jeden wspólny wątek dla nowości w ofercie i promocji sklepów - szczegóły tutaj:
          forum.gazeta.pl/forum/w,32203,123482019,123482019,Watki_sklepowe_a_NOWOSCI_w_sklepach_.html
          Dziękuję:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka