Gość: jan IP: 80.54.171.* 08.06.06, 23:11 ***** Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poż. .... Re: Wystawa strażacka na Stradomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 10:00 to niedobrze ,że targi - wystawa kończy się w piatek znaczy dzisiaj09.06.06r.Organizatorzy powinni przedłużyć jej ekspozycje jeszcze na sobotę i niedziele by mogli zapoznać się z techniką ochrony pożarniczej ludzie pracujący w dni powszednie jak również przyjść wraz z milusińskimi -dziećmi w celach poznawczych.Może to zrobią organizatorzy i podadzą to w mediach też na forum!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sania Re: Wystawa strażacka na Stradomiu IP: *.cel.czest.pl 09.06.06, 10:49 O wystawie dowiedziałam się przedwczoraj przez przypadek. Tak do końca nie byłam pewna, czy informacja jest sprawdzona, a nie chciałam jechac z synkiem w ciemno, zeby mały się przypadkiem nie rozczarowal, gdyby z imprezy nic nie wyszło. Gazeta zamieściła informację o wystawie dopiero wczoraj po południu. Dlaczego tak późno? Szukałam najmniejszej chociaz wzmianki w aktualnościach, zapowiedziach, na formu i nic. Odpowiedz Link Zgłoś