esssa 20.12.15, 18:11 Witam, czy ktoś już miał jakieś doświadczenia z firmą Isbud, która buduje osiedle Premium? Macie jakieś informacje na jakim są etapie budowy? Polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sor-bet22 Re: Osiedle Premium w Ciechanowie 22.12.15, 18:47 Duża firma od kilku lat obecna w Ciechanowie ,postawili 3 bloki przy jednostce wojskowej.Można podejść i zobaczyć jak budują dużo miejsca dla samochodów, place zabaw dla dzieci, wszystko ustawne duzo przestrzeni nie jak u tego z Mławy że ciasnota jak cholera. Dla mnie najlepszy deweloper w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
iso_1 Re: Osiedle Premium w Ciechanowie 22.12.15, 20:08 a ja słyszałem, powtarzam słyszałem, że kiepsko budują radziłbym porozmawiać z mieszkańcami budynków które już wybudowali Odpowiedz Link Zgłoś
jozek_marek Re: Osiedle Premium w Ciechanowie 27.12.15, 22:21 Isbud pobudowal juz kilka bloków w Ciechanowie. Chyba ich pierwszy to na Sikorskiego (ten zielony) i jakość jest bardzo dobra, lecz był to blok budowany 7 lat temu.nie wiem jak te nowe, ale domyślam się ze jakość jest u każdego dewelopera jest taka sama. Z 1.5 roku temu oddali do użytku blok na Powstańców Wielkopolskich, później ruszyli z budową za szpitalem. Osiedle Premium to tylko nazwa, czy i standard będzie premium? Odpowiedz Link Zgłoś
iso_1 Re: Osiedle Premium w Ciechanowie 28.12.15, 20:04 jozek_marek napisał(a): " domyślam się ze jakość jest u każdego dewelopera jest taka sama" Może lepiej jednak nie myśl... Odpowiedz Link Zgłoś
themarysue Re: Osiedle Premium w Ciechanowie 29.12.15, 09:29 Autorowi chodziło o to, że jakość wszystkich wykonanych przez siebie budynków jest taka sama. Nie trzeba się od razu krytykować. Odpowiedz Link Zgłoś
themarysue Re: Osiedle Premium w Ciechanowie 28.12.15, 22:58 My mieszkamy aktualnie w bloku Isbudu na Powstańców i jesteśmy na tyle zadowoleni, że zdecydowaliśmy się na zakup mieszkania na Osiedlu Premium na ul. Opinogórskiej. Oddanie kluczyków do mieszkań planowane jest na grudzień 2016. Aktualnie gotowe są już fundamenty i garaże. Przed świętami wylali posadzki pod wysoki parter. Pierwsze podpisywanie umów już niektórzy mają za sobą. Standard wykończenia jest wypisany na ich stronie internetowej. Odpowiedz Link Zgłoś
mieczyslaw.w Re: Osiedle Premium w Ciechanowie 11.04.16, 12:14 Można więcej szczegółów na temat całego procesu od umowy po odbiór i akt notarialny Odpowiedz Link Zgłoś