Gość: ira.do IP: *.magtel.net.pl / *.magtel.net.pl 13.02.04, 22:50 Chyba mam tłuszczaka na poziomie pasa (2 na 3 cm) - lekarz ogólny nie był pewny. Skierował mnie do dermatologa. Czy ktoś wie, czy warto zrobić USG? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krycha Re: Tłuszczak - co z tym robić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.04, 10:52 jak wygladają tłuszczaki...cvzy to takie kulki pod skora ..czy płaskie znamiona..takie jak fragment tłuszczu....9kojarzy mi sie z dziebkiem słoniny) bez urazy...wytłumaczcie mi please Odpowiedz Link Zgłoś
fullman Re: Tłuszczak - co z tym robić? 15.02.04, 07:56 Zglos sie do lekarza,musza pobrac z wewnatrz propke i stwierdzic na 100% tluszcz.Robia to strzykawka z duza i gruba igla,nastepnie po badaniach i stwierdzeniu ze to tluszcz usunac chirurgicznie. Proste zabieg na 20minut z przygotwaniem okolo 2 godzin w szpitalu. Fullman P.S Tluszczaki sa kulkami dosc twardymi ale sie lekko przesuwajacymi pod skora. Mozna stwierdzic ze nie maja korzeni do ciala. Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska1976 Re: Tłuszczak - co z tym robić? 15.02.04, 08:51 Moj wujek mial tluszczaka troche ponizej karku;byl wielkosci duzej pomaranczy. Bardzo zwlekal z operacja a gdy sie zdecydowal to bardzo zalowal czemu tak pozno. Oczywiscie wszystko poszlo bardzo dobrze a na plecach nawet znaku nie ma. Operacje mial pod narkoza ogolna,przeprowadzona mu to w USA w cenie ok.$10000. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orald Re: Tłuszczak - co z tym robić? IP: *.zory.msk.pl 15.02.04, 10:06 Serio 10 tysięcy baksów? Dobrze, że tam nie mieszkam. Kumpel mi chciał takie coś na poczekaniu wyciąć, w 10 minut. A tu tyle forsy i ceremonii...... Odpowiedz Link Zgłoś