Dodaj do ulubionych

Tłuszczak - co z tym robić?

IP: *.magtel.net.pl / *.magtel.net.pl 13.02.04, 22:50
Chyba mam tłuszczaka na poziomie pasa (2 na 3 cm) - lekarz ogólny nie był pewny. Skierował mnie
do dermatologa. Czy ktoś wie, czy warto zrobić USG?
Obserwuj wątek
    • Gość: krycha Re: Tłuszczak - co z tym robić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.04, 10:52
      jak wygladają tłuszczaki...cvzy to takie kulki pod skora ..czy płaskie
      znamiona..takie jak fragment tłuszczu....9kojarzy mi sie z dziebkiem słoniny)
      bez urazy...wytłumaczcie mi please
      • fullman Re: Tłuszczak - co z tym robić? 15.02.04, 07:56
        Zglos sie do lekarza,musza pobrac z wewnatrz propke i stwierdzic na 100%
        tluszcz.Robia to strzykawka z duza i gruba igla,nastepnie po badaniach i
        stwierdzeniu ze to tluszcz usunac chirurgicznie. Proste zabieg na 20minut z
        przygotwaniem okolo 2 godzin w szpitalu.
        Fullman
        P.S Tluszczaki sa kulkami dosc twardymi ale sie lekko przesuwajacymi pod skora.
        Mozna stwierdzic ze nie maja korzeni do ciala.
    • malgoska1976 Re: Tłuszczak - co z tym robić? 15.02.04, 08:51
      Moj wujek mial tluszczaka troche ponizej karku;byl wielkosci duzej pomaranczy.
      Bardzo zwlekal z operacja a gdy sie zdecydowal to bardzo zalowal czemu tak pozno.
      Oczywiscie wszystko poszlo bardzo dobrze a na plecach nawet znaku nie ma.
      Operacje mial pod narkoza ogolna,przeprowadzona mu to w USA w cenie ok.$10000.
      • Gość: Orald Re: Tłuszczak - co z tym robić? IP: *.zory.msk.pl 15.02.04, 10:06
        Serio 10 tysięcy baksów?
        Dobrze, że tam nie mieszkam. Kumpel mi chciał takie coś na poczekaniu wyciąć, w
        10 minut. A tu tyle forsy i ceremonii......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka