Dodaj do ulubionych

Radomskie Towarzystwo Dobroczynności ????????

IP: *.udn.pl 26.03.04, 22:56
Wielki przekręt.
Obserwuj wątek
    • Gość: Danuta Re: Radomskie Towarzystwo Dobroczynności ???????? IP: *.udn.pl 26.03.04, 22:59
      Sprawa jest prokuratorska.
      • Gość: kropka Re: Radomskie Towarzystwo Dobroczynności ???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 23:31
        nie wierzę brukowcom,ktore sa w agonii a jeszcze bardziej Gajewskiemu, sprawa
        jest bardzo nakrecona, takimi stwierdzeniami można kogoś bardzo
        skrzywdzić
    • Gość: Nikita2001 Re: Radomskie Towarzystwo Dobroczynności ???????? IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 27.03.04, 01:17
      Nie dajcie się zwieść radomskim brukowcom. Serial prasowy o RTD został
      rozkręcony na wyraźne polecenie. Jeżeli czytaliście wszystkie artykuły na ten
      temat i macie trochę oleju w głowie to zauważycie jak bardzo tendencyjnie
      zostały one przygotowane. Mało tego - jak szczegółowo zaplanowano kolejność
      ukazywania się poszczególnych faktów. A gdzie głosy i opinie ludzi tam
      pracujących. Dla wszystkich pochopnie wyciągających wnioski dodam, że nie
      chodzi tutaj tylko o p. Kszczotek, ale o ponad 50 członków tego stowarzyszenia
      i o ponad 100 osób które odpłatnie lub bezpłatnie w ramach wolontariatu tam
      pracowały. Na koniec dodam bo jestem już mocno zmęczona tłumaczeniem tej
      sytuacji różnym ludziom, że tak na prawdę to stracą na tym o ile już nie
      straciły dzieciaki, których nie mała grupka tam przychodzi (ok. 50 osób) i
      kilka rodzin wielodzietnych którym stale od ponad 3 lat stowarzyszenie pomaga
      (jakieś 80 osób). Ale tego już szanowne brukowe koleżeństwo p. Rusek i p.
      Tyczyński oraz kilku innych towarzyszy nie raczyło zauważyć. Nie dodali też że
      ów majątek o wartości 74 tys. zł (to wartość z roku 1996) na dzień dzisiejszy
      nie jest już tyle wart. Bo ile może być wart np. komputer z 1996 roku.
      Cała ta sytuacja to odwrócenie naszej uwagi od układzików i ochoty na
      stanowiska kierownicze w DPS przy Struga obecnej władzy. Bo nikt nie napisał,
      że był chętny kolega na zakup hoteliku przy Struga z całym wyposażeniem
      (ciekawe za jaką kasę), że do DPS zatrudniono na dyrektora osobę bez
      kwalifikacji, że przysłano kontrole z konkretnymi wytycznymi i jeszcze szereg
      innych politycznych brudów. Zawiodłam się na obecnej władzy i tych którzy
      przymierzają się do rządzenia krajem po najbliższych wyborach. Radomskie
      polityczne bagno!!!!

A dla tych którzy z mojej osoby chcą też zrobić złodzieja dodam, że znam to
      stowarzyszenie i ludzi tam pracujących i życzyłabym sobie mieć taki oddany
      sprawie i bezinteresowny personel w swojej firmie. Ludzi którzy poświęcają ZA
      DARMO!!!! swój wolny czas, samochody i prywatną kasę, aby grupce
      kilkudziesięciu osób w tym upadłym moralnie mieście żyło się odrobinę lepiej.

Prawdy nie znajdziecie w gazetach...
      • Gość: tadeo Re: Radomskie Towarzystwo Dobroczynności ???????? IP: *.udn.pl 27.03.04, 11:07
        Bardzo adekwatne.... Nikita. A majątek pani Kszczotek?
      • Gość: czernienko Re: Radomskie Towarzystwo Dobroczynności ???????? IP: *.udn.pl 27.03.04, 11:13
        Nikita Chruszczow wiecznie żywy.
      • Gość: steve Re: Radomskie Towarzystwo Dobroczynności ???????? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.04, 21:42
        Nikito
        Uważnie przeczytałem artykuły o których mówisz i wydaje mi się, że trochę
        przesadzasz. Nikt tam nie neguje faktu, że ośrodek szkoleniowy jest potrzebny,
        przeczytałem nawet w tymże artykule, że ma dobra opinię. Autorom chodziło
        raczej o to, że ktoś pod przykrywką dobroczynności zarabia dla siebie i grona
        znajomych spore pieniądze. Oczywiście w samym zarabianiu nie ma nic nagannego,
        ale róbmy to otwarcie i nie zasłaniajmy się, że to wszystko dla dzieci i
        biednych, bo liczby mówią coś innego. Rozumiem, że zareagowałaś tak
        emocjonalnie bo jesteś związana z Towarzystwem Dobroczynności.
    • Gość: grom Re: Radomskie Towarzystwo Dobroczynności ???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 16:14
      Stare bandyckie czerwone metody a obecnie lepperowskie: powoływać się na
      dzieci, starców, inwalidy emerytów i rencistów. to zawsze chwyta i jest
      skuteczne a kaskę można dalej garnąć do siebie. Tak. Nikita wiecznie żywy.
      • Gość: Nikita2001 Re: Radomskie Towarzystwo Dobroczynności ???????? IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 27.03.04, 18:01
        Teraz Grom to już przesadziłeś. Nigdy nie byłam w partii i nie należę do RTD
        chcę Wam wszystkim tylko przedstawić drugą stronę medalu.
        I jeszcze jedno skąd wiesz "że kaskę można dalej garnąć do siebie" znasz to
        stowarzyszenie widziałeś jakieś dokumenty finansowe. Nie! A to szkoda! Może
        wtedy nie dałbyś się omamić Gajewskiemu i spółce.
        I jeszcze jedno obraziłeś kobietę (mnie) a tego się nie wybacza!!!!
    • Gość: grom Re: Radomskie Towarzystwo Dobroczynności ???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 18:55
      Och jesteś wybuchowa jak proch, nawijam dla Ciebie Włoch. Jesteś pięknym
      zjawiskiem ...
      • Gość: gosiek Re: Radomskie Towarzystwo Dobroczynności ???????? IP: *.udn.pl 27.03.04, 20:35
        Emeryturka byłego dyrektora Domu Pomocy Społecznej starcza na zakup tak
        drogiego modelu samochodu? Niezła emeryturka.
        • Gość: Danuta Re: Radomskie Towarzystwo Dobroczynności ???????? IP: *.udn.pl 27.03.04, 20:44
          Kompleksowa kontrola, albo prokurator.
          • Gość: okey Re: Radomskie Towarzystwo Dobroczynności ???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 22:59
            Danusiu jesteś kobietą, a działąsz jak al Kaida, czy później zdobędziesz się na
            słowo przepraszam? (w tym mieście się tak trudno usłyszeć to słowo, były już
            takie sytuacje, pamiętacie)
          • Gość: okey Re: Radomskie Towarzystwo Dobroczynności ???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 23:02
            Danusiu jesteś kobietą, a działasz jak al Kaida, czy później zdobędziesz się na
            słowo przepraszam? (w tym mieście się tak trudno usłyszeć to słowo, były już
            takie sytuacje, pamiętacie)
    • Gość: lola Re: Radomskie Towarzystwo Dobroczynności ???????? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.03.04, 10:29
      to nie jest przekręt.Prazydent Gajewski o wszystkim wiedział, mił przekazane
      papiery dityczące działalności RTD.Ponieważ od początku nie lubił p.Kszczotek,
      ale nie miał możliwości wcześniej dobrać się do niej to robi to teraz w dowód
      wdzięcznosci za to że to ona go wprowadzała w tajniki pracy socjalnej i nie
      tylko? To ona powinna czuć się jak "zaszczuty pies" jak i również odwołana
      dyrektor Klimowicz.Sam fakt,że zabrał hotel, a teraz oddaje go w ręce
      p.Zając.Czy to nie jest przekręt?Nadmieniam, nie jestem związana z RTD
      • Gość: Auuuuuuu Re: Radomskie Towarzystwo Dobroczynności ???????? IP: *.udn.pl 28.03.04, 18:55
        Lola bredzisz.Kszczotek zaszczuta? Chyba swoim psem za 1000 funtów angielskich.
        • Gość: mopsik Re: Radomskie Towarzystwo Dobroczynności ???????? IP: *.udn.pl 28.03.04, 23:33
          Skąd taka cena?
          • Gość: Auuuuuuuuuuu. Re: Radomskie Towarzystwo Dobroczynności ???????? IP: *.udn.pl 29.03.04, 00:51
            Z Londynu.
            • Gość: 111 Re: Radomskie Towarzystwo Dobroczynności ???????? IP: *.udn.pl 10.04.04, 16:14
              BBBBBBBBBBBBBBBbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee z Radomia.
    • Gość: . Re: Radomskie Towarzystwo Dobroczynności ???????? IP: *.udn.pl 08.05.04, 17:38
      • Gość: ja Re: Radomskie Towarzystwo Dobroczynności ???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 22:09
        no przeciez 1 % podatku mozesz przekazac gdzie zechcesz wieć towarzystwa
        zaczeły powstawać jak grzyby po deszczu.
        • Gość: pomponi Re: Radomskie Towarzystwo Dobroczynności ???????? IP: *.udn.pl 09.05.04, 22:26
          Al Capone to pryszcz. Tu by się chłop nauczył.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka