Gość: adaś IP: *.udn.pl 26.03.04, 22:56 Wielki przekręt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Danuta Re: Radomskie Towarzystwo Dobroczynności ???????? IP: *.udn.pl 26.03.04, 22:59 Sprawa jest prokuratorska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: Radomskie Towarzystwo Dobroczynności ???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 23:31 nie wierzę brukowcom,ktore sa w agonii a jeszcze bardziej Gajewskiemu, sprawa jest bardzo nakrecona, takimi stwierdzeniami można kogoś bardzo skrzywdzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikita2001 Re: Radomskie Towarzystwo Dobroczynności ???????? IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 27.03.04, 01:17 Nie dajcie się zwieść radomskim brukowcom. Serial prasowy o RTD został rozkręcony na wyraźne polecenie. Jeżeli czytaliście wszystkie artykuły na ten temat i macie trochę oleju w głowie to zauważycie jak bardzo tendencyjnie zostały one przygotowane. Mało tego - jak szczegółowo zaplanowano kolejność ukazywania się poszczególnych faktów. A gdzie głosy i opinie ludzi tam pracujących. Dla wszystkich pochopnie wyciągających wnioski dodam, że nie chodzi tutaj tylko o p. Kszczotek, ale o ponad 50 członków tego stowarzyszenia i o ponad 100 osób które odpłatnie lub bezpłatnie w ramach wolontariatu tam pracowały. Na koniec dodam bo jestem już mocno zmęczona tłumaczeniem tej sytuacji różnym ludziom, że tak na prawdę to stracą na tym o ile już nie straciły dzieciaki, których nie mała grupka tam przychodzi (ok. 50 osób) i kilka rodzin wielodzietnych którym stale od ponad 3 lat stowarzyszenie pomaga (jakieś 80 osób). Ale tego już szanowne brukowe koleżeństwo p. Rusek i p. Tyczyński oraz kilku innych towarzyszy nie raczyło zauważyć. Nie dodali też że ów majątek o wartości 74 tys. zł (to wartość z roku 1996) na dzień dzisiejszy nie jest już tyle wart. Bo ile może być wart np. komputer z 1996 roku. Cała ta sytuacja to odwrócenie naszej uwagi od układzików i ochoty na stanowiska kierownicze w DPS przy Struga obecnej władzy. Bo nikt nie napisał, że był chętny kolega na zakup hoteliku przy Struga z całym wyposażeniem (ciekawe za jaką kasę), że do DPS zatrudniono na dyrektora osobę bez kwalifikacji, że przysłano kontrole z konkretnymi wytycznymi i jeszcze szereg innych politycznych brudów. Zawiodłam się na obecnej władzy i tych którzy przymierzają się do rządzenia krajem po najbliższych wyborach. Radomskie polityczne bagno!!!! A dla tych którzy z mojej osoby chcą też zrobić złodzieja dodam, że znam to stowarzyszenie i ludzi tam pracujących i życzyłabym sobie mieć taki oddany sprawie i bezinteresowny personel w swojej firmie. Ludzi którzy poświęcają ZA DARMO!!!! swój wolny czas, samochody i prywatną kasę, aby grupce kilkudziesięciu osób w tym upadłym moralnie mieście żyło się odrobinę lepiej. Prawdy nie znajdziecie w gazetach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadeo Re: Radomskie Towarzystwo Dobroczynności ???????? IP: *.udn.pl 27.03.04, 11:07 Bardzo adekwatne.... Nikita. A majątek pani Kszczotek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czernienko Re: Radomskie Towarzystwo Dobroczynności ???????? IP: *.udn.pl 27.03.04, 11:13 Nikita Chruszczow wiecznie żywy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steve Re: Radomskie Towarzystwo Dobroczynności ???????? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.04, 21:42 Nikito Uważnie przeczytałem artykuły o których mówisz i wydaje mi się, że trochę przesadzasz. Nikt tam nie neguje faktu, że ośrodek szkoleniowy jest potrzebny, przeczytałem nawet w tymże artykule, że ma dobra opinię. Autorom chodziło raczej o to, że ktoś pod przykrywką dobroczynności zarabia dla siebie i grona znajomych spore pieniądze. Oczywiście w samym zarabianiu nie ma nic nagannego, ale róbmy to otwarcie i nie zasłaniajmy się, że to wszystko dla dzieci i biednych, bo liczby mówią coś innego. Rozumiem, że zareagowałaś tak emocjonalnie bo jesteś związana z Towarzystwem Dobroczynności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grom Re: Radomskie Towarzystwo Dobroczynności ???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 16:14 Stare bandyckie czerwone metody a obecnie lepperowskie: powoływać się na dzieci, starców, inwalidy emerytów i rencistów. to zawsze chwyta i jest skuteczne a kaskę można dalej garnąć do siebie. Tak. Nikita wiecznie żywy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikita2001 Re: Radomskie Towarzystwo Dobroczynności ???????? IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 27.03.04, 18:01 Teraz Grom to już przesadziłeś. Nigdy nie byłam w partii i nie należę do RTD chcę Wam wszystkim tylko przedstawić drugą stronę medalu. I jeszcze jedno skąd wiesz "że kaskę można dalej garnąć do siebie" znasz to stowarzyszenie widziałeś jakieś dokumenty finansowe. Nie! A to szkoda! Może wtedy nie dałbyś się omamić Gajewskiemu i spółce. I jeszcze jedno obraziłeś kobietę (mnie) a tego się nie wybacza!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grom Re: Radomskie Towarzystwo Dobroczynności ???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 18:55 Och jesteś wybuchowa jak proch, nawijam dla Ciebie Włoch. Jesteś pięknym zjawiskiem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiek Re: Radomskie Towarzystwo Dobroczynności ???????? IP: *.udn.pl 27.03.04, 20:35 Emeryturka byłego dyrektora Domu Pomocy Społecznej starcza na zakup tak drogiego modelu samochodu? Niezła emeryturka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danuta Re: Radomskie Towarzystwo Dobroczynności ???????? IP: *.udn.pl 27.03.04, 20:44 Kompleksowa kontrola, albo prokurator. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okey Re: Radomskie Towarzystwo Dobroczynności ???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 22:59 Danusiu jesteś kobietą, a działąsz jak al Kaida, czy później zdobędziesz się na słowo przepraszam? (w tym mieście się tak trudno usłyszeć to słowo, były już takie sytuacje, pamiętacie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okey Re: Radomskie Towarzystwo Dobroczynności ???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 23:02 Danusiu jesteś kobietą, a działasz jak al Kaida, czy później zdobędziesz się na słowo przepraszam? (w tym mieście się tak trudno usłyszeć to słowo, były już takie sytuacje, pamiętacie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Radomskie Towarzystwo Dobroczynności ???????? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.03.04, 10:29 to nie jest przekręt.Prazydent Gajewski o wszystkim wiedział, mił przekazane papiery dityczące działalności RTD.Ponieważ od początku nie lubił p.Kszczotek, ale nie miał możliwości wcześniej dobrać się do niej to robi to teraz w dowód wdzięcznosci za to że to ona go wprowadzała w tajniki pracy socjalnej i nie tylko? To ona powinna czuć się jak "zaszczuty pies" jak i również odwołana dyrektor Klimowicz.Sam fakt,że zabrał hotel, a teraz oddaje go w ręce p.Zając.Czy to nie jest przekręt?Nadmieniam, nie jestem związana z RTD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Auuuuuuu Re: Radomskie Towarzystwo Dobroczynności ???????? IP: *.udn.pl 28.03.04, 18:55 Lola bredzisz.Kszczotek zaszczuta? Chyba swoim psem za 1000 funtów angielskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mopsik Re: Radomskie Towarzystwo Dobroczynności ???????? IP: *.udn.pl 28.03.04, 23:33 Skąd taka cena? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Auuuuuuuuuuu. Re: Radomskie Towarzystwo Dobroczynności ???????? IP: *.udn.pl 29.03.04, 00:51 Z Londynu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111 Re: Radomskie Towarzystwo Dobroczynności ???????? IP: *.udn.pl 10.04.04, 16:14 BBBBBBBBBBBBBBBbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee z Radomia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Radomskie Towarzystwo Dobroczynności ???????? IP: *.udn.pl 08.05.04, 17:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Radomskie Towarzystwo Dobroczynności ???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 22:09 no przeciez 1 % podatku mozesz przekazac gdzie zechcesz wieć towarzystwa zaczeły powstawać jak grzyby po deszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomponi Re: Radomskie Towarzystwo Dobroczynności ???????? IP: *.udn.pl 09.05.04, 22:26 Al Capone to pryszcz. Tu by się chłop nauczył. Odpowiedz Link Zgłoś