Dodaj do ulubionych

JAKIE SA WASZE OPINIE O SUZUKI B U R G M A N 400

17.05.04, 12:32
CHACIAŁEM KUPIC TAKIE CACKO Z 2002 ROKU ALE NIE WIEM CZY TOJEST SENS BO
KOSZTUJE NIEMAŁO CHYBA ŻE Z WAS KTOŚ MA TAKIEGO DO SPRZEDANIA ??? CZEKAM NA
EWENTUALNE OFERTY I OPINIE
Obserwuj wątek
    • jakk3 Re: JAKIE SA WASZE OPINIE O SUZUKI B U R G M A N 17.05.04, 20:56
      moim zdaniem burgman 400, 650 czy jakis inny to jakaś pomyłka.
      • mariuszburgi Re: JAKIE SA WASZE OPINIE O SUZUKI B U R G M A N 17.05.04, 21:56
        A moim zdaniem to ty jesteś pomyłka!!!
        Piszesz to ponieważ miałeś Burgmana czy masz o tym pojęcie jak świnia o
        gwiazdach???

A co do pytania to wejdz na stronę klubową Burgmana.Tam znajdziesz wszystkie
        info odnośnie An400 jak i pozostałych z rodziny.
        • jakk3 Re: JAKIE SA WASZE OPINIE O SUZUKI B U R G M A N 17.05.04, 22:56
          nie mialem i nigdy nie zakupie.
          uwazam ze jest to świetna opcja dla panienek dla których zmiana biegów jest za
          skomplikowana.
    • adanio.vf Re: JAKIE SA WASZE OPINIE O SUZUKI B U R G M A N 17.05.04, 23:02
      Kup sobie motocykl człowieku, a nie jakies gowno z automatem na małych kółkach!
      • fibin Re: JAKIE SA WASZE OPINIE O SUZUKI B U R G M A N 18.05.04, 11:12
        Obawiam się, że taki Burgman z automatem zostawił by was na motorkach z biegami
        daleko w tyle na światłach:)

Poczytajcie sobie o tym w Wysokich Obrotach:)
        • wojtekk1000 do fibin: 18.05.04, 11:30
          niezle sie wyglupikes/as!!

burgman 650 ma 6.5 s do 100km/h - wiec w jaki sposob moze on "odstawic" np.
          honde cbr 600, yamahe r6, itd ...?? najpierw pomysl pozniej pisz!!

Wojtek ZXR 750 (Wrocław)
        • jakk3 Re: JAKIE SA WASZE OPINIE O SUZUKI B U R G M A N 18.05.04, 12:56
          hehe...
          good joke...
    • mariuszburgi Re: JAKIE SA WASZE OPINIE O SUZUKI B U R G M A N 18.05.04, 10:17
      wojtek90 napisał:

> CHACIAŁEM KUPIC TAKIE CACKO Z 2002 ROKU ALE NIE WIEM CZY TOJEST SENS BO
      > KOSZTUJE NIEMAŁO CHYBA ŻE Z WAS KTOŚ MA TAKIEGO DO SPRZEDANIA ??? CZEKAM NA
      > EWENTUALNE OFERTY I OPINIE.

Myślę,że to pytanie zadałeś na złym forum ponieważ jest tu za dużo pseudo
      kozaków którzy mają kompleksy edypa i problemy ze zbyt wczesnym wytryskiem!!!

Polecam forum na którym dowiesz się wszystkich wad i zalet tego o co pytasz.
      www.burgmania.net/forum/
      • virago535 Re: JAKIE SA WASZE OPINIE O SUZUKI B U R G M A N 18.05.04, 12:45
        Yo! Mariuszburgi! Sądziłem, że jesteś normalny ale Ty jesteś nawiedzony! Na
        innym wątku piszesz jak cywilizowany człowiek - tu wyłazi z Ciebie zwierzę!
        Opanuj się trochę z inwektywami. Kochaj Swojego Burgmana i nie depcz tych,
        którzy maja inne, czasem bardzo różne zdanie! Jeździłem na Silwer Wing i T-max,
        wiem co to jest i nie neguję żadnej formy poruszania się na dwóch kółkach. A
        swoją drogą jak ktoś nie umie czytać i nie chce się dowiedzieć co potrafią te
        maszyny to jego(tego kogoś) problem. Pozdrawiam Wszystkich uzytkowników
        jednośladów!
        • mariuszburgi Re: JAKIE SA WASZE OPINIE O SUZUKI B U R G M A N 18.05.04, 13:27
          virago535>>>masz w zupełności rację.
          Wyłazi ze mnie zwierze zawsze wtedy kiedy ktoś nadepnie mi na odcisk i kiedy
          widzę brak poszanowania dla innych motonitów.Jeśli inni na tym nie są
          cywilizowani to czemu ja mam być wobec nich cywilizowany???
          Wtedy zawsze nalegam na spotkanie w realu.
          Jeśli ktoś piszę,że automat jest dla panienek to jak mieć poszanowanie dla
          takiego człowieka???
          Jeśli tak to 1200 szt.sprzedanych w tamtym roku An650 (który notabene jest
          również manulalem) zakupiły w Niemczech panienki.

Nie pasuje mi np.enduro (choć miałem już dwa tego typu motocykle) ale nigdy nie
          napisałbym,że enduro to dla debili,ciot itp.
          Miałem kilka Choperów i wiem że to mi pasuje.Mam również scigacza i wiem,że to
          również mi pasuje jednak nie do turystyki...jest to typowa miejka wyżywarka.
          Nigdy nie twierdziłem,że An650 jest idealny...wręcz odwrotnie.Mam wady jak
          każdy pojazd ale nie to jest tu ważne.

Reasumując>>człowiek pyta co sądzicie o tym czy tamtym a tu nagle czyta,że
          jakiś typ motocykli jest wyśmiewany???
          Jeśli jeden z drugim nie ma o tym zielonego pojęcia tylko wypowiada się na
          podstawie folderu który dostał na targach nie potrafię inaczej reagować.

Pozdrawiam wszystkich normalnych na tym forum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka