wojtek90 17.05.04, 12:32 CHACIAŁEM KUPIC TAKIE CACKO Z 2002 ROKU ALE NIE WIEM CZY TOJEST SENS BO KOSZTUJE NIEMAŁO CHYBA ŻE Z WAS KTOŚ MA TAKIEGO DO SPRZEDANIA ??? CZEKAM NA EWENTUALNE OFERTY I OPINIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jakk3 Re: JAKIE SA WASZE OPINIE O SUZUKI B U R G M A N 17.05.04, 20:56 moim zdaniem burgman 400, 650 czy jakis inny to jakaś pomyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszburgi Re: JAKIE SA WASZE OPINIE O SUZUKI B U R G M A N 17.05.04, 21:56 A moim zdaniem to ty jesteś pomyłka!!! Piszesz to ponieważ miałeś Burgmana czy masz o tym pojęcie jak świnia o gwiazdach??? A co do pytania to wejdz na stronę klubową Burgmana.Tam znajdziesz wszystkie info odnośnie An400 jak i pozostałych z rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
jakk3 Re: JAKIE SA WASZE OPINIE O SUZUKI B U R G M A N 17.05.04, 22:56 nie mialem i nigdy nie zakupie. uwazam ze jest to świetna opcja dla panienek dla których zmiana biegów jest za skomplikowana. Odpowiedz Link Zgłoś
adanio.vf Re: JAKIE SA WASZE OPINIE O SUZUKI B U R G M A N 17.05.04, 23:02 Kup sobie motocykl człowieku, a nie jakies gowno z automatem na małych kółkach! Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: JAKIE SA WASZE OPINIE O SUZUKI B U R G M A N 18.05.04, 11:12 Obawiam się, że taki Burgman z automatem zostawił by was na motorkach z biegami daleko w tyle na światłach:) Poczytajcie sobie o tym w Wysokich Obrotach:) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekk1000 do fibin: 18.05.04, 11:30 niezle sie wyglupikes/as!! burgman 650 ma 6.5 s do 100km/h - wiec w jaki sposob moze on "odstawic" np. honde cbr 600, yamahe r6, itd ...?? najpierw pomysl pozniej pisz!! Wojtek ZXR 750 (Wrocław) Odpowiedz Link Zgłoś
jakk3 Re: JAKIE SA WASZE OPINIE O SUZUKI B U R G M A N 18.05.04, 12:56 hehe... good joke... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszburgi Re: JAKIE SA WASZE OPINIE O SUZUKI B U R G M A N 18.05.04, 10:17 wojtek90 napisał: > CHACIAŁEM KUPIC TAKIE CACKO Z 2002 ROKU ALE NIE WIEM CZY TOJEST SENS BO > KOSZTUJE NIEMAŁO CHYBA ŻE Z WAS KTOŚ MA TAKIEGO DO SPRZEDANIA ??? CZEKAM NA > EWENTUALNE OFERTY I OPINIE. Myślę,że to pytanie zadałeś na złym forum ponieważ jest tu za dużo pseudo kozaków którzy mają kompleksy edypa i problemy ze zbyt wczesnym wytryskiem!!! Polecam forum na którym dowiesz się wszystkich wad i zalet tego o co pytasz. www.burgmania.net/forum/ Odpowiedz Link Zgłoś
virago535 Re: JAKIE SA WASZE OPINIE O SUZUKI B U R G M A N 18.05.04, 12:45 Yo! Mariuszburgi! Sądziłem, że jesteś normalny ale Ty jesteś nawiedzony! Na innym wątku piszesz jak cywilizowany człowiek - tu wyłazi z Ciebie zwierzę! Opanuj się trochę z inwektywami. Kochaj Swojego Burgmana i nie depcz tych, którzy maja inne, czasem bardzo różne zdanie! Jeździłem na Silwer Wing i T-max, wiem co to jest i nie neguję żadnej formy poruszania się na dwóch kółkach. A swoją drogą jak ktoś nie umie czytać i nie chce się dowiedzieć co potrafią te maszyny to jego(tego kogoś) problem. Pozdrawiam Wszystkich uzytkowników jednośladów! Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszburgi Re: JAKIE SA WASZE OPINIE O SUZUKI B U R G M A N 18.05.04, 13:27 virago535>>>masz w zupełności rację. Wyłazi ze mnie zwierze zawsze wtedy kiedy ktoś nadepnie mi na odcisk i kiedy widzę brak poszanowania dla innych motonitów.Jeśli inni na tym nie są cywilizowani to czemu ja mam być wobec nich cywilizowany??? Wtedy zawsze nalegam na spotkanie w realu. Jeśli ktoś piszę,że automat jest dla panienek to jak mieć poszanowanie dla takiego człowieka??? Jeśli tak to 1200 szt.sprzedanych w tamtym roku An650 (który notabene jest również manulalem) zakupiły w Niemczech panienki. Nie pasuje mi np.enduro (choć miałem już dwa tego typu motocykle) ale nigdy nie napisałbym,że enduro to dla debili,ciot itp. Miałem kilka Choperów i wiem że to mi pasuje.Mam również scigacza i wiem,że to również mi pasuje jednak nie do turystyki...jest to typowa miejka wyżywarka. Nigdy nie twierdziłem,że An650 jest idealny...wręcz odwrotnie.Mam wady jak każdy pojazd ale nie to jest tu ważne. Reasumując>>człowiek pyta co sądzicie o tym czy tamtym a tu nagle czyta,że jakiś typ motocykli jest wyśmiewany??? Jeśli jeden z drugim nie ma o tym zielonego pojęcia tylko wypowiada się na podstawie folderu który dostał na targach nie potrafię inaczej reagować. Pozdrawiam wszystkich normalnych na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś