Dodaj do ulubionych

Szukam specjalisty!!!!!!!

14.10.04, 13:03
SZUKAM SPECJALISTY, PLASTYKA W POLSCE LUB W EUROPIE KTORY POPRAWI MI
ASYMETRIE WARGI PO ROZSZCZEPIE...NIE MOGE NIKOGO TAKIEGO ZNALEZC

W TRAKCIE ROZMOW Z POLSKIMI PLASTYKAMI CZUJE JAKIES
NIEZDECYDOWANIE,,, 'TRUDNA SPRAWA' MAM 17 LAT I TYLE SAMO PO ZABIEGU NA
CZERNIAKOWSKIEJ
MOZE KTOS COS PORADZI..PLEASEEEEEE
Obserwuj wątek
    • martinimartini Re: Szukam specjalisty!!!!!!! 14.10.04, 14:37
      a rozmawiałaś z prof Dudkiewicz?
      www.zofiadudkiewicz.com.pl

jeśli masz 17 lat to może uda Ci się jeszcze załapać na zabieg w IMiD z NFZ?

a swoją drogą jesteś już kolejną osobą, która pyta o to samo - nie myślałam, że
      plastykom jest tak ciężko korygować i zminimalizować blizny rozszczepowe.
      wiem, że blizny mogą być różne, ale mam wrażenie, że ta niemoc nie od samej
      blizny zależy...
    • agaijo Re: Szukam specjalisty!!!!!!! 14.10.04, 19:09
      Witam,
      Specjalistą chirurgiem plastykiem ( nie tylko od rozszczepów )w Poznaniujest dr
      Jan Stępniewski. Osobiście widziałam jego "dzieła" u młodzieży z rozszczepami
      (zwłaszcza korekt po wcześniejszych zabiegach), a także u osoby po wypadku
      samochodowym. Robiło to wszystko na mnie duże pozytywne wrażenie.
      Ma on swoją prywatną klinikę pod Poznaniem, w Kobylnikach i ma podpisaną umowę
      z NFZ na zabiegi. Płatne natomiast są konsultacje ( 50 PLN)
      Podaję stronę internetową www.kobylniki.win.pl , e-mail.
      poliklinika@kobylniki.win.pl, tel. 061/8482 444

Pozdrawiam
      Agnieszka
    • mamatomka5 Re: Szukam specjalisty!!!!!!! 14.10.04, 20:04
      POLECAM TOBIE TEŻ DR STĘPNIEWSKIEGO.TO BARDZO DOBRY SPECJALISTA W DZIEDZINIE
      CHIRURGII PLASTYCZNEJ.NA TWOIM MIEJSCU POJECHAŁABYM TEŻ DO
      POLANICY.PORÓWNAŁABYM TE DWIE KONSULTACJE I DOPIERO ZDECYDOWAŁABYM SIĘ NA
      ZABIEG.
      POWODZENIA
    • glorya Re: Szukam specjalisty!!!!!!! 03.11.04, 17:57
      www.kobylniki.win.pl/
      Tu strona dr. Stępniewskiego. Około 17 lat temu operował On w Polanicy także uczył się od mistrzów. :)
      Sama zabieg mam wyznaczony na 14 grudnia i trochę się cykam :)
      Opowiem Wam moje przygody bo w ciągu ostatniego roku zaczęłam się poważniej interesować i planować operacje.
      Moja p. ortodontka, p. Danuta Kuśnierczyk-Grochowina, ze ŚLAmu na temat gdzie najlepiej korygowanie rozszczepu zrobić powiedziała w Poznaniu,a ona autorytetem dla mnie jest.
      Takwięc zapukałam do Poznania. Niestety, pomimo umówienia pana dr. nie było gdyż wyjechał pilnie za granicę. Obejrzał mnie Jego syn, który z ojcem operuje i ustalił datę zabiegu (gdzieś w zeszłym roku <zawstydzony>). Bezpłatnie.
      Żeby mieć wybór skoczyłąm do Polanicy. Prof. Kobus mnie obejrzał, nic mądrego i czego nie wiedziałam nie powiedział, zainkasował i następny prosze :/ W dodatku za młoda byłam :/
      To jeszcze raz w kierunku Poznania. Tam udało nam się zaraz po Nowym Roku i w sobotę do doktora wkręcić :] Przemiły człowiek :D Zabiegi robi się tam zawsze we wtorki a na weekend pacjent może już się do domu ewakułować :] Niestety, w moim przypadku będe musiałą na trochę się gdzieś w okolice Poznania przenieść, gdyż Poznań a moje miasto to 300 km. W bandarzach, gipsie to nie w kij dmuchał.
      Od ręki, bez zbędnych formalności umówiliśmy termin, ale, teges, speniałam ;)
      Żeby ciekawiej było znów do Polanicy wybrałam się w czerwcu. Wszak każdy, nawet prof. Kobus może mieć zły dzień. Zagapiłam się ciut i w drzwiach profesora stanęłam około 16, a przyjmuje on tylko w środy od 14 do 16 czy jakoś tak. Prof. Już zamykał, ale nas przyjął bardzo miło i za darmo <szok> Kazał napisać pisemko do szpitala, o ustalenie daty zabiegu. Prywatnie operować nie chciał... Za wizytę nic nie zapłaciłam :o

Lecz jednak do Poznania jadę...
      • mamatomka5 Re: Szukam specjalisty!!!!!!! 03.11.04, 21:56
        Możesz mi napisać czy jedziesz do kliniki w Kobylnikach czy do szpitala.Gdzie
        poprzednie operacje miałas wykonywane jezeli oczywiscie mogę zapytać?
        pozdrawiam kasia
        • glorya Re: Szukam specjalisty!!!!!!! 04.11.04, 08:26
          Do Kobylnik oczywiście :)
          Poprzednie operacje (których już nb nie pamiętam) były w Polanicy...

Pozdrawiam

A.
    • kaskazuza Re: Szukam specjalisty!!!!!!! 04.11.04, 08:46
      Czesc!
      Wlasnie niedawno bylam z Zuzka na Czerniakowskiej - miala tam zabieg zeszycia
      podniebienia i rownoczesnie z nia byly dwie osoby, 16 letnia dziewczyna i chyba
      nieco od niej starszy chlopak wlasnie na poprawkach gornej wargi, wiec z
      pewnościa tam się takie zabiegi robi. Oczywiście nie mam pojęcia czy z NFZ czy
      płatnie :(
      POzdrawiam
      Kaska
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka