Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

KOMISERIA - butik z ciuchami sławnych ludzi?

04.11.04, 09:49
    Hej Kobietki! Wczoraj oglądałam program "Miasto kobiet" w TVN Style, w którym
    gościły Viola Kołakowska i Magda Milcarz. Otóż te dwie babeczki otworzyły w
    Warszawie komis z ciuchami nosznymi przez polskie gwiazdeczki. Wydaje mi się,
    że pomysł super. Niestety za późno włączyłam tv i nie usłyszała m na jakiej
    ulicy znajduje sie ten butik. Może któraś z Was wie? Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • papryczka_ag Re: KOMISERIA - butik z ciuchami sławnych ludzi? 04.11.04, 09:50
        Na Wilczej :)
        • justa7 Re: KOMISERIA - butik z ciuchami sławnych ludzi? 04.11.04, 09:59
          Dzięki! A może byłas już tam?
          • papryczka_ag Re: KOMISERIA - butik z ciuchami sławnych ludzi? 04.11.04, 10:01
            Nie. Wpisałam nazwę w googla...
            • Gość: justa7 Re: KOMISERIA - butik z ciuchami sławnych ludzi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 11:18
              :-(
              • papryczka_ag Re: KOMISERIA - butik z ciuchami sławnych ludzi? 04.11.04, 12:16
                Sorry... lubię lumpeksy ale nie takie. Nasze "gwiazdki" nie prezentują moim
                zdaniem nic ciekawego.
      • aniabe13 Re: KOMISERIA - butik z ciuchami sławnych ludzi? 04.11.04, 19:24
        Pomysł super dla właścicieli butiku. Dla wielu to, że te spodnie czy sukienki
        nosił ktoś kogo widuje w telewizorze jest wabikiem i dodaje ciuchom uroku. Tacy
        są gotowi za te szmatki płacić jak za zboże. Wróżę właścicielom niezłą kasę.
        Dla mnie jest to komis, tyle że droższy z pewnością, bo ubrania nosił...(tu
        wpisać nazwisko).
        • miska_malcova Re: KOMISERIA - butik z ciuchami sławnych ludzi? 04.11.04, 20:22
          z drugiej strony, to ciekawe jak im sie będą te szmatki sprzedawać...
          • Gość: @ Re: KOMISERIA - butik z ciuchami sławnych ludzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 22:10
            Nooo, papryczka to tylko chodziłaby w ciuchach z HOLIŁUD! Ajakze!!!A nie jakich
            łachach polsich gwiazdek! W końcu ona to jest PANI JAK SIE PATRZY!!!W jedych
            gaciach na krzyż!
            • papryczka_ag Re: KOMISERIA - butik z ciuchami sławnych ludzi? 05.11.04, 08:11
              W ciuchach z Hollywood tym bardziej nie... Śmieszne jest dla mnie podejście -
              JESTEM ZAJEBISTA BO CHODZĘ W KIECCE MAGDY CIELECKIEJ...
            • lunalovelight Re: KOMISERIA - butik z ciuchami sławnych ludzi? 05.11.04, 10:17
              radze poczytac najpierw wypowiedzi papryczki, a potem zastanowic sie nad
              wypisywaniem takich farmazonow ;>.
              • Gość: sangwinik Re: KOMISERIA - butik z ciuchami sławnych ludzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 11:51
                sa sliczne torebki ale drogie jak na lumpex. za taka malutka ok 50zl.
                • miska_malcova Re: KOMISERIA - butik z ciuchami sławnych ludzi? 05.11.04, 18:28
                  no tak, ale pewnie od Jandy, albo Tyszkiewicz :-)
              • Gość: justa7 Re: KOMISERIA - butik z ciuchami sławnych ludzi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 12:25
                A tak swoją drogą to Cielecka ma zajebiste ciuchy i bardzo bym się cieszyła
                jakbym jakiś z jej kolekcji kupiła :-)
                • papryczka_ag Re: KOMISERIA - butik z ciuchami sławnych ludzi? 05.11.04, 12:40
                  są w sklepach
      • quenten Re: KOMISERIA - butik z ciuchami sławnych ludzi? 05.11.04, 14:52
        Hmmm... sa rozne zboczenia:)
        • Gość: Odeta Re: KOMISERIA - butik z ciuchami sławnych ludzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 14:56
          Ale czy zaraz trzeba ogłaszac światu, że ta rzecz ma sie z lumpexu i po jakiejś
          aktorce? Ja bym sie cieszyła z jakiejś sukienki, mało nosoznej, za niska cene,
          gdyż nie stać mnie na sukienki ze sklepu za 700zł.
          • miska_malcova Re: KOMISERIA - butik z ciuchami sławnych ludzi? 05.11.04, 18:29
            myslę, że niektórzy będą sie tak chwalić, ale trudno...
      • zettrzy Re: KOMISERIA - butik z ciuchami sławnych ludzi? 06.11.04, 04:23
        o, to pomysl dotarl nad Wisle ... w holilodz to podobniez biznes na zaboj
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka