Dodaj do ulubionych

Allegro - Perfumy od kogo orginały????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 08:18
wiem, że juz był taki wątek i to kilka razy ale obecnie na Allegro pojawili
się nowi sprzedawcy i nie widzę tego co mnie interesuje u żadnego z
tych "starych" sprawdzonych dlatego więc proszę napiszcie u kogo kupujecie
Obserwuj wątek
    • Gość: goa Re: Allegro - Perfumy od kogo orginały???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 13:24
      i do gory
    • Gość: goa Re: Allegro - Perfumy od kogo orginały???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 10:50
      up
      • lunalovelight Re: Allegro - Perfumy od kogo orginały???? 20.01.05, 10:56
        jest watek o sprawdzonych sprzedawcach na allegro, poszukaj via wyszukiwarka.
        • Gość: goa Re: Allegro - Perfumy od kogo orginały???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 13:13
          wiem, że jest szukałam ale jest on już raczej nie aktualny ponieważ sprzedawcy,
          ktorzy sa tam wymieniani jako pewniaki od tego czasu zarobili sporo negatywow i
          neutrali
    • voluptas link masz ponizej: 20.01.05, 12:50
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=14917322
      a jeśli znacie innych, godnych polecenia - dopisujecie!
      pozdr.
      • Gość: goa Re: link masz ponizej: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 13:11
        dzieki za link
        • Gość: nutka Re: link masz ponizej: IP: *.chello.pl 20.01.05, 17:24
          JAREKMIKI TANIE TESTERY, BARTI_N - OSTATNIO KUPIŁAM CHANELKE 100 NA PEWNO
          ORYGINAŁ ZA NIEWYGÓROWANĄ CENĘ ( 245 PLZ),
    • Gość: aga Re: Allegro - Perfumy od kogo orginały???? IP: *.chello.pl 21.01.05, 10:34
      a ja podciągam!! Tamte wątki sa ogólnie o sprzedawcach a tutaj skupiamy się na
      perfumach, kupiłam u izajaku, bardzo miła osoba, perfumy ok, teraz skuszona
      wieloma opiniami z tego forum zamówiłam flakon u Wanilji i czekam na dostawę.
      Jestem ciekawa opinii o mateusz124, oliwie, LYSYMA, szyll
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka