Dodaj do ulubionych

Kopov, wybiła dwunasta :)

24.01.05, 00:00
czekam.
Obserwuj wątek
    • Gość: .................. Re: Kopov, wybiła dwunasta :) IP: *.dialup.sprint-canada.net 24.01.05, 00:04
      A ty cozes taka spragniona? Zawsze taka o polnocy, czy tylko dzisiaj?
      Czemu jeszcze nie spisz. Nie wyganiam oczywiscie, co to to nie.
      • lena_zet Re: Kopov, wybiła dwunasta :) 24.01.05, 00:06
        czekam na kopova i tyle.Wiem, że koło dwunastej miał pojawić się na forum, więc
        czekam na niego.
        • Gość: .................. Re: Kopov, wybiła dwunasta :) IP: *.dialup.sprint-canada.net 24.01.05, 00:09
          Coz ci moge pomoc procz pozyczenia duzo cierpliwosci. Kopov, gdzie
          jestes ty frajerze......... Dziewczyna steskniona czeka!!
          • lena_zet Re: Kopov, wybiła dwunasta :) 24.01.05, 00:18
            dzięki za wsparcie.Cóż, kopova nie ma, szkoda :/
    • rachela180 Re: Kopov, wybiła dwunasta :) 24.01.05, 00:18
      Równo 24,5 godziny temu odwiedził nas duch Babci.

JA SIĘ BOJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
      • lena_zet Re: Kopov, wybiła dwunasta :) 24.01.05, 00:21
        co ty opowiadasz?
        • Gość: .................. Re: Kopov, wybiła dwunasta :) IP: *.dialup.sprint-canada.net 24.01.05, 00:32
          Kopov pewnie poszedl na inne. Co za dran. Glowe mu tylko ukrecic,
          ale............niech mu tam tym razem luzem ujdzie, bo widocznie mial
          powody i potrzeby chlopak sobie wyskoczyc. Ja go tam rozumiem, a
          Lence wspolczuje. Nie placz chociaz, moze on nigdzie nie poszedl. Jest
          pozno, moze spi jak borsuk i chrapie w dodatku. Kopov -toz on wszystko
          potrafi.
          • lena_zet Re: Kopov, wybiła dwunasta :) 24.01.05, 00:37
            eee, dwunastolatek poszedł sobie ulżyć?Nie wierzę :)
            • Gość: .................. Re: Kopov, wybiła dwunasta :) IP: *.dialup.sprint-canada.net 24.01.05, 00:40
              W te jego latka to ja nie wierze. On juz kon dorosly, inaczej bys tu na
              niego nie czekala.
              • lena_zet Re: Kopov, wybiła dwunasta :) 24.01.05, 00:43
                hehe, przecież żartowłąm.Czekam na niego, bo nalezy do osób, które bardzo
                lubię, które znają się na żartach, z którymi można popisać głupoty i które się
                nie obrażają.
                • Gość: .................. Re: Kopov, wybiła dwunasta :) IP: *.dialup.sprint-canada.net 24.01.05, 00:46
                  Wiem ze zartowalas. Ja tez takie osoby lubie, ale gdyby Kopov byl kobieta,
                  moze i ja na niego bym czekal, a tak......
                  • lena_zet Re: Kopov, wybiła dwunasta :) 24.01.05, 00:49
                    no przecież ja taka jestem :PPPP
                    • Gość: .................. Re: Kopov, wybiła dwunasta :) IP: *.dialup.sprint-canada.net 24.01.05, 00:52
                      No tak, ale ty dla Kopowa taka jestes..........
                      • lena_zet Re: Kopov, wybiła dwunasta :) 24.01.05, 00:53
                        Gość portalu: .................. napisał(a):

> No tak, ale ty dla Kopowa taka jestes..........

wcale tak nie jest, tylko nie wszyscy znają się na żartach.
                        • Gość: .................. Re: Kopov, wybiła dwunasta :) IP: *.dialup.sprint-canada.net 24.01.05, 00:56
                          Czy chcesz mi przez to powiedziec, ze tylko Kopov na nich sie zna?
                          • lena_zet Re: Kopov, wybiła dwunasta :) 24.01.05, 00:58
                            Gość portalu: .................. napisał(a):

> Czy chcesz mi przez to powiedziec, ze tylko Kopov na nich sie zna?
                            nie, nie tylko on, jest jeszcze kilka osób.
                            • Gość: .................. Re: Kopov, wybiła dwunasta :) IP: *.dialup.sprint-canada.net 24.01.05, 01:01
                              No to dobrze ze chociaz jeszcze kilka osob zostalo obdarzonych zgodnie
                              z twoim gustem. Zobacz, ze Kopow juz cala godzine sie spoznil. Moze wroci
                              dopiero nad ranem, jak myslisz?
                              • lena_zet Re: Kopov, wybiła dwunasta :) 24.01.05, 01:05
                                myslę, że wróci nad ranem ( o ile w ogóle wróci).Cóż, idę zaraz spać, nie
                                czekam dłużej :)
                                • Gość: .................. Re: Kopov, wybiła dwunasta :) IP: *.dialup.sprint-canada.net 24.01.05, 01:17
                                  Pernie troche zasmucona i rozczarowana do lozeczka pojdziesz. Przyjemnych
                                  snow zycze i mowie dobranoc.
    • Gość: mily Re: Kopov, wybiła dwunasta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 03:01
    • Gość: mm Re: Kopov, wybiła dwunasta :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 10:11
      Trzeba było nie siedzic w chałupie tylko leciec na Centralny;-)))
    • kopov Re: Kopov, wybiła dwunasta :) 24.01.05, 10:38
      ajem bardzo sory, ale za duzo bylo, jak wrocilem to juz wszyscy spali:)))))
      • Gość: mm Re: Kopov, wybiła dwunasta :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 11:04
        za dużo czego....napitku;-)))))
        • pietrek666 Re: Kopov, wybiła dwunasta :) 24.01.05, 11:06
          Wolnych Mariolek :-D
          • Gość: mm Re: Kopov, wybiła dwunasta :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 11:09
            a Ty co byłeś tam z nim czy adwokat:-)
            • pietrek666 Re: Kopov, wybiła dwunasta :) 24.01.05, 11:23
              Bidny chłopak! Ztyrany na hawirkię wrócił, to mu za papugię robie :-D
              • Gość: Zuza Re: Kopov, wybiła dwunasta :) IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 24.01.05, 11:33
                ale to jej problem
                Ma czas jest dorosła kropka
                • pietrek666 Re: Kopov, wybiła dwunasta :) 24.01.05, 11:39
                  Po pierwsze Kopov jest rodzaju męskiego.
                  Po drugie ma 12 lat. :-DDD
        • ticoqp Re: Kopov, wybiła dwunasta :) 24.01.05, 11:34
          wszystkiego:)
          • lena_zet Re: ticoqp 24.01.05, 11:35
            to ty, kopov? :/
            • ticoqp Re: ticoqp 24.01.05, 11:36
              ;)
              • lena_zet Re: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee 24.01.05, 11:37
                coś ty narobił?wracaj do starego loginu :(
                • kopov Re: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee 24.01.05, 11:40
                  nudne juz było:)
                  • Gość: mm Re: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 12:06
                    jakie tam nudne...jestes Kopov i już...a nie tam jakies takie:-)))
                    • ticoqp Re: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee 24.01.05, 12:15
                      a widziałas kiedys takie auto? jak wyobraźnia musi popracować:)
                      • agnieszka_kolakowska Auta atrapy:)))) 24.01.05, 12:26
                        ticoqp napisał:

> a widziałas kiedys takie auto? jak wyobraźnia musi popracować:)
                        • ticoqp Re: Auta atrapy:)))) 24.01.05, 12:52
                          nie przesadzaj sa prawie tak dobre jak lada:) a moze nawet lepsze:)
                      • Gość: mm Re: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 12:40
                        w kulki lecisz;-))))))))))))??
                        • ticoqp Re: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee 24.01.05, 12:53
                          na chomika?;)
                          • Gość: mm Re: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 12:55
                            znów sex;-)))??
                            • ticoqp Re: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee 24.01.05, 13:03
                              i kto to znowu rozpoczał?:))))))
                              • Gość: mm Re: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 13:05
                                no jak to kto..Ty...kto wspomniał o chomiku;-)))))?
                        • agnieszka_kolakowska jakie kulki? nie dumaj:))) 24.01.05, 12:54
                          Gość portalu: mm napisał(a):

> w kulki lecisz;-))))))))))))??
                          • Gość: mm Re: jakie kulki? nie dumaj:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 12:54
                            to nie do ciebie!!!
                      • Gość: mm Re: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 12:56
                        widziałam tico....tego qp nie;-)))))
                        • ticoqp Re: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee 24.01.05, 13:03
                          to sobie spróbuj wyobrazić:))))))
                          • Gość: mm Re: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 13:06
                            kupe;-)))???
                            • ticoqp Re: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee 24.01.05, 13:08
                              to raczej w tico:)
                              ale moze takie coupe?:)))
              • Gość: xy2 nagroda za nick:)))))))))))))))))))) IP: .48.242.* / 80.51.176.* 24.01.05, 12:56
                kopov masz ode mnie czesława z głównego w krakowie
                • ticoqp Re: nagroda za nick:)))))))))))))))))))) 24.01.05, 13:04
                  pochowany na skałce:)
                  • Gość: xy2 :))))))))))))))))) IP: .48.242.* / 80.51.176.* 24.01.05, 13:06

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka