Dodaj do ulubionych

Nie dajcie się nabrać na Instytut Ackermanna.

IP: *.acn.waw.pl 12.03.05, 15:03
Chodzi o filię w Łomiankach. Aż się sobie dziwię, że tak się dałem nabrać.
Wizyta trwa ok.10min., parę chwytów rozciągających stawy kręgosłupa i opłata
400zł. Takiej bezczelnej pazerności dawno nie widziałem. Do tego dają chińską
maść i żądają kolejnych 50zł. W internecie ta maść kosztuje 22zł.
Gdy się chce do nich zapisać, to terminy mają dwumiesięczne. Proponują jednak
zapisanie na listę rezerwową. Po dwóch dniach dzwonią, że można przyjechać.
Ostrzegam, nie dajcie się nabrać. Cudów nie ma, nawet za największe pieniądze.
Obserwuj wątek
    • citalinka Re: Nie dajcie się nabrać na Instytut Ackermanna. 12.03.05, 15:26
      Nie tylko potwierdzam ale GORĄCO OSTRZEGAM PRZED WIZYTAMI U TEGO PAZERNEGO
      OSZUSTA!
      JESTEM "OFIARA " JEGO ZABIEGÓW - PRZEZ PÓL ROKU PO JEGO MANIPULACJACH NIE
      MOGŁAM PRACOWAĆ ANI WOGÓLE FUNKCJONOWAĆ - SPOWODOWAŁ "NASTAWIANIEM" TAK SILNE
      ZAWROTY GŁOWY ORAZ ... (KTO NIE DOŚWIADCZYŁ, MOŻE NIE ZROZUMIEĆ|) B SILNE TZW.
      SZUMY USZNE. DŹWIĘKI, KTÓRE SŁYSZY SIĘ NON STOP, WYSOKIE PIZKI I BRZĘKI,A CO DO
      WZROKU POWAŻNE ZABURZENIE WIDZENIA SPOWODOWANE NIEDOKRWIENIEM NIEKTÓRYCH
      OBSZARÓ MÓZGU - CZYLI - MOZNA SIE KU.. POWIESIĆ I PEWNIE ZROBIŁABYM TO, GDYBY
      NIE POMOC NEUROCHIRURGA PROF. MARKA HARATA, KTÓRY DOBRAŁ MI ODPOWIEDNIE LEKI I
      SPOSÓB ĆWICZEŃ. SAM ZAŚ "DOKTOR" WASILEWSKI NA TO SZYSTKO DFORADZIŁ MI PO MOICH
      ROZPACZLIWYCH BŁAGALNYCH TELEFONACYH DO NIEGO ... GERIAWIT (MAM 29 LAT).
      JESTEM PEWNA, ZE OFIAR TEGO PAZERNEGO BEZCZELNEGO SKU..SYNA JEST WIECEJ, BO
      NIESTETY WSZYSCY BYWAMY NAIWNI.TO, CO ON ZNISZCZYŁ W MOIM ZDROWIU, KOSZTOWAŁO
      MNIE NAJGŁĘBSZĄ DEPRESJĘ W ZYCIU, KTÓRĄ DO DZIS LECZE FARMAKOLOGICZNIE;
      NAJWIEKSZA TRAUMĘ, JAKIEJ KIEDYKOLWIEKM DOŚWIADCZYŁAM.
      SPRAWDZIŁAMDOKŁADNIE W INTERNECIE NA STR ANGLOJEZYCZNYCH - TEN BEZCSZELNY
      DOROBKIEWICZ SKOŃCZYŁ... 2 TYGODNIOWY KURS, PODKREŚLAM, KURS A NIE STUDIA, NIE
      UKOŃCZYŁ NIGDY MEDYCYNY I JEST ZWYKŁYM OSZUSTEM.
      PROSZE WSZYSTKIE OSOBY, KTÓRE CHCIAŁYBY MU "PODZIĘKOWAĆ" ZA JEGO CUDOWNE
      ZABIEGI O OKNTAKT MAILOWY ZE MNĄ - citalinka@gazeta.pl
      • Gość: md. Re: Nie dajcie się nabrać na Instytut Ackermanna. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 15:31
        Jak to się mówi:Tak krawiec kraje jak mu staje.Kolejny Dyzma wykreowany przez
        tłum, bo nikt by do nieznanego nie poszedł.Siła stada, ot co i nawet nie ma co
        żałować.A z tych 400 PLN pewnie ze 200 idzie na opłacenie "zadowolonych" po
        zabiegach.Błogosławieni co nie widzieli a uwierzyli...
        • Gość: Kode Re: Nie dajcie się nabrać na Instytut Ackermanna. IP: *.acn.waw.pl 12.03.05, 18:22
          Mnie nie zdążył zaszkodzić, tyle że nie pomógł. Jedna wizyta mi wystarczyła,
          ale wiem, że będą następni naiwni. Przecież utrzymanie tego (Instytutu - ha,
          ha, ha), co on (p. Wasilewski) wybudował w Łomiankach kosztuje niezłe
          pieniądze. Chyba tydzień temu widziałem całostronicową reklamę w jednej z gazet.
          Po wizycie u p. Wasilewskiego byłem tak zaskoczony tempem pozbycia się 450zł,
          że nie poprosiłem o fakturę (żadnego paragonu nie dostałem). Ciekaw jestem, jak
          to było w przypadku innych pacjentów.
          Pozdrawiam.
          • salsa78 Re: Nie dajcie się nabrać na Instytut Ackermanna. 20.07.05, 11:43
            Potwierdzam pan Wasilewski to pazerny oszust z kasą. Dzięki temu ma na reklamy
            i mami ludzi cudownymi metodami ha ha. Podaje się za lekarza Uwaga Pan Zbigniew
            Wasilewski nie jest lekarzem. Nigdy nie studiował medycyny, tak naprawdę nie ma
            skończonych żadnych studiów a gra przeintelektualizowanego cwaniaka. Ostrzegam
            • anmar123 Re: Nie dajcie się nabrać na Instytut Ackermanna. 20.07.05, 20:51
              Nie tylko on. Dr Słodkowski z centrum Terapii Naturalnej NOY wraz z innymi
              naciągaczami - bioenergoterapeutami wyciągają straszne pieniądze od ludzi
              naprawdę chorych. Zatrudnieni w tym centrum bioenergoterapeuci dorabiają sobi
              po normalnej pracy. Być może fizycznie nie uszkodzą człowieka ale opóźniają
              prawidłowe leczenie. Dr Słodkowski jest lekarzem ale przez jakiś czas był
              pozbawiony prawa wykonywania zawodu. Jeden z jego bioenergoterapeutów kazał
              przykładać mi do wątroby papierek z narysowanymi długopisem esami-floresami. To
              miało mi pomóc na nieuleczalne schorzenie hematologiczne. i skasował 100,-. W
              recepcji miałem kupić jeszcze olej z płetwy/watroby rekina. Dlaczego takim
              hochsztaplerom nie zainstalują kas fiskalnych. A w poczekalni tłok, że nie ma
              czym oddychać. I sporo ludzi z dziećmi z porażeniem mózgowym. Takich centrów ma
              w Polsce kilka.
              • eva33 Re: Nie dajcie się nabrać na Instytut Ackermanna. 21.07.05, 13:24
                Salsa jesteś pewna że p.Wasilewski nie jest lekarzem?
                W jaki sposób można to sprawdzić?
                • szaser Re: Nie dajcie się nabrać na Instytut Ackermanna. 22.07.05, 08:07
                  www.nil.org.pl/xml/oil/oil75/rejlek/hurtd
                • salsa78 Re: Nie dajcie się nabrać na Instytut Ackermanna. 25.07.05, 13:06
                  Eva mam nadzieję, że sprawdziłaś i teraz mi wierzysz. Znajomy na moją prośbę
                  sprawdzał z innego źródła jeszcze raz i wszystko się potwierdziło. Nie ma go w
                  rejestrze lekarzy. Nie ukończył też rzadnych innych studiów. Radzę uwarzać w
                  końcu z kręgosłupem nie ma żartów.
                  • eva33 Re: Nie dajcie się nabrać na Instytut Ackermanna. 25.07.05, 17:24
                    Dzięki Salsa!Czy mogłabyś mi powiedzieć z jakiego innego zródła korzystał
                    znajomy sorry za moją dociekliwość ale myślałam że w końcu zrobię porządek z
                    kręgosłupem dlatego chciałabym mieć pewność na 100 procent...
                    Kurcze chociaż coś już czuję że znów czekają mnie poszukiwania nowego "cudotwórcy"

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka