stop_crying_your_heart_out 13.03.05, 22:55 kolega z pracy powiedzial mi ze fajnie wygladam,ale...zrobil to konspiracyjnie.nie przy wszystkich,kiedy pierwszy raz mnie tego dnia zobaczyl,ale dopiero gdy zostalismy sami...czy to znak ze mu sie podobam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wadera3 Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 00:27 chyba raczej,że nie...tylko nie chciał Cię zawstydzać publicznie ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
morlok.rap Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 09:28 albo bał się, że się zaczerwienisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 09:30 Myslisz ze powiedzial to z litosci? Odpowiedz Link Zgłoś
morlok.rap Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 09:33 Może rzeczywiście się mu podoba. Mnie się wydawało, że takie rzeczy to się czuje! :) Odpowiedz Link Zgłoś
stop_crying_your_heart_out Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 09:45 no mnie sie wydaje,ze raczej nie bez powodu to powiedzial... ale chcialam sie upewnic;) Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 10:16 I np. ja mialbym potwierdzic Twoj osad? A jakbym napisal ze masz reputacje zadnej przygod panienki, a on to testuje, to tez bys mi uwierzyla ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
stop_crying_your_heart_out Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 10:25 nie bo to akurat nieprawda Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 10:30 A to ze fajnie wygladasz to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
morlok.rap Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 10:32 Gomory wiesz przecież, że to względne jest. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 10:37 Jakie tam wzgledne? Ja nie mam problemu by to stwierdzic :). A przeciez swiat istnieje tylko tam gdzie ja jestem, i w tych aspektach o ktorych ja wiem. Wiec kto lepiej ode mnie moglby okreslic te atrakcyjnosc? Musialbym tylko zetknac sie z autorka watku, cyk i juz wiem na pewno ;). Odpowiedz Link Zgłoś
morlok.rap Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 10:40 O nie nie! świat to istnieje tam gdzie JA jestem! :))) ja też nie mam problemu ze stwierdzeniem "ładności"! to może koleżanka wyśle nam fotkę. ocenimy i powiemy czy robił sobie jaja czy prawdę mówił :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 10:44 Swiat w ktorym mnie nie ma dla mnie nie w ogole nie istnieje. Wiec dlaczegozby mial mnie interesowac? Wszak juz samo zainteresowanie sie nim tworzyloby go. Wiec na pewno to ja powinienem dostac te fotke. Jestem o tym przekonany :). Odpowiedz Link Zgłoś
morlok.rap Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 10:46 to w takim razie który z nas jest prawdziwy i jak to sprawdzić? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
stop_crying_your_heart_out Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 10:47 moge powiedziec tylko,ze z watku zrobiliscie cyrk Odpowiedz Link Zgłoś
morlok.rap Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 10:51 cóż! tylko ty sama (lub ten ktoś) możesz odpowiedzieć na pytanie, które zadałaś. My możemy zrobić cyrk (będący odpowiedzią na twoje pytanie). Wszak nigdy nie widzieliśmy cię, jego ani tej rozmowy. Nie dziw się. Przeczytaj nasze "cyrkowe" odpowiedzi i zastanów się. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
stop_crying_your_heart_out Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 10:53 no to powiem jeszcze tylko tyle,ze nie robilabym z tego sprawy,gdyby jego kwestia padla publicznie a nie na boku... Odpowiedz Link Zgłoś
morlok.rap Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 10:55 a co za różnica! w biurze powinno się pracować Odpowiedz Link Zgłoś
stop_crying_your_heart_out Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 10:57 no bo na to mi wlasnie wyglada,ja przyszlam pracowac,srednio mam ochote na romans,a zastanawiam sie nad tym za wczasu zanim sytuacja zrobi sie niezreczna. Odpowiedz Link Zgłoś
morlok.rap Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 11:07 zwróć mu uwagę, że nie powinien Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 11:18 stop_crying_your_heart_out napisała: > moge powiedziec tylko,ze z watku zrobiliscie cyrk Qrde, myslisz ze mam az taka moc sprawcza ;-)? Pewnie dlatego watek nie rozwija sie tak jakbys chciala, ze to poranne godziny. Pozniej pewnie odezwie sie kwiat meskiego forum, i przeprowadzi intelektualna, gleboka analize Twojego przypadku ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
stop_crying_your_heart_out Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 11:19 ja watpie czy w ogole istnieje jakikolwiek kwiat tego gatunku Odpowiedz Link Zgłoś
morlok.rap Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 11:28 O! i mamy kolejny dowód na to, że kobiety i mężczyxni do jednego gatunku nie należą. A mnie cały czas uczyli, że jak daje płodne potomstwo to jeden gatunek ... ! Gomory! przecież stwarzamy cały świat to i cyrk w nim pewnie też :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 11:47 Jakbym mial az taki wplyw na swiat to kobiety... ech, no latwiej by mi bylo ;). Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 11:46 > ja watpie czy w ogole istnieje jakikolwiek kwiat tego gatunku Jak to watpisz? Przeciesz powszechnie wiadomym jest ze istnieje - tylko ze sa pozajmowani ;). Odpowiedz Link Zgłoś
stop_crying_your_heart_out Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 12:08 bardzo to pocieszajace... Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 12:30 Jakbym byl kwiatem tobym Cie pocieszyl, ale jestem plewem wiec nie bede Ciebie oszukiwal ;). Odpowiedz Link Zgłoś
najswietsza.panienka Pascal czy to jest zgodne z tematyką forum ?? 14.03.05, 10:52 no i co usuniesz ty czy zocha? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=21632275 Odpowiedz Link Zgłoś
mar_elx [...] 14.03.05, 14:49 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mar_elx co jest wulgaryzmem: klop, krocze, a może rąbać? 14.03.05, 15:51 Zatem doradzam forumowiczce w rozterce: Uchwyć swojego adoratora za miejsce, w którym uda łaczą się tułowiem (pomiędzy nogami) i zerknij wymownie w kierunku toalety. Jeżeli pójdzie tam za tobą, to znaczy że mu się podobasz na prawdę i odbnędziecie stosunek płciowy w WC. Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 14:51 Ile Ty masz lat? Skoro mówi, że fajnie, tzn że mu się podobasz. Odpowiedz Link Zgłoś
morlok.rap Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 14:52 Uważaj Toni bo też przyłączysz się do cyrku! :) Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 14:55 Denerwuje mnie u ludzi brak logiki. To tak jakby powiedzieć - sliczna jesteś; a ona się potem pyta - czy ja mu się podobam. Facet nie koieta. U niego ważne jest to co mówi, a nie to ile razy to mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
stop_crying_your_heart_out Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 15:43 sadzac po Twoim nicku to tyle co Ty,lat znaczy sie.co do braku logiki,to zadna logika nie jest tak pokrecona jak meska.albo ja mam zle doswiadczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
morlok.rap Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 15:45 uuuuuu! Toncio! ale ci się oberwało!!! :))) nie będę adwokatem twoim ale nie daj się (strategię omówmy na KF) :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 15:48 hehe, to jeszcze nic:D Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 15:46 Bardziej pokręcona jest kobieca logika postępowania :D I tak moglibyśmy się przekonywać do rana:P Odpowiedz Link Zgłoś
stop_crying_your_heart_out Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 15:49 bo faceci sa pokreceni i nie daja sie zrozumiec Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 15:50 Trzeba tylko chcieć i się przyłożyć do tego:) Poza tym nie ma szablonów. Lepiej każdego rozpracować indywidualnie:P Odpowiedz Link Zgłoś
morlok.rap Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 15:51 Niestety faceci są najprostszym w obsłudze urządzeniem prócz młotka! Pokręceni wcale nie są bardziej od kobiet, niestety ani my ani wy często nie chcemy chcieć się posluchać :) Odpowiedz Link Zgłoś
morlok.rap Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 15:50 Błąd! Nie istnieje coś takiego jak kobieca logika czy męska logika. Generalnie jest tylko jedna. Niestety płeć piekniejsza nie stosuje się do niej. ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
stop_crying_your_heart_out Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 15:59 eee,moze jestescie akurat wyjatkami,ktore kieruja sie w miare prosta i zrozumiala logika,ale nie sadze,by ze wszystkim facetami tak bylo:( moze chociaz ten moj z pracy jest tez w miare przewidywalny... Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 16:01 No cóż. Jestem fajny chłopak:DDDDDDDDDDDDD ...no i oczywiście skromny:D Odpowiedz Link Zgłoś
stop_crying_your_heart_out Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 16:02 taa wlasnie widac;p Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 16:08 Cóz będę się ukrywał:D Oprócz skromności moją drugą zaletą jest prawdomówność oraz szczerość:D Odpowiedz Link Zgłoś
stop_crying_your_heart_out Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 16:13 taa i co jeszcze.... w ogole to zeszlismy z tematu;) Odpowiedz Link Zgłoś
morlok.rap Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 16:15 na tym forum to normalne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 16:17 Szczególnie jak ja sie dorwę do wątku:D To mówisz, że skąd jesteś kobieto, bo nie dosłyszeliśmy :D Odpowiedz Link Zgłoś
morlok.rap Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 16:18 z biura Toni:) z biura:D Odpowiedz Link Zgłoś
stop_crying_your_heart_out Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 16:23 nie do konca z biura;) to raz dwa,nie powiem:D Odpowiedz Link Zgłoś
morlok.rap Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 16:24 no racja! z pracy nie z biura! przepraszam! <bije się w pierś> :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 16:25 Czemu? Wiesz, my równolatkowie musimy się trzymać razem:P Odpowiedz Link Zgłoś
stop_crying_your_heart_out Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 16:26 no przeciwku trzymaniu sie razem nie mam nic ;) ale i tak nie powiem skad jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 16:31 To niesprawiedliwe!!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
stop_crying_your_heart_out Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 16:33 jak zycie.... Odpowiedz Link Zgłoś
morlok.rap Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 16:34 zaraz zaraz! życie jest sprawiedliwe!!!! wszyscy kończą je tak samo!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
morlok.rap Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 16:37 to skąd jesteś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 16:37 Ja Szczecin i okolice:D Odpowiedz Link Zgłoś
morlok.rap Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 16:38 ja Wrocław bez okolic :) Odpowiedz Link Zgłoś
morlok.rap Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 16:39 ale chociaż wiemy, że lubisz Oasis (chyba) Odpowiedz Link Zgłoś
stop_crying_your_heart_out Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 16:44 no z oasis to dobrze zgadliscie:) Odpowiedz Link Zgłoś
morlok.rap Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 16:46 Hold up... hold on... don't be scared You'll never change what's been and gone May your smile... Shine on... Don't be scared Your destiny may keep you warm. Cos all of the stars are fading away Just try not to worry you'll see them some day Take what you need and be on your way And stop crying your heart out Get up... Come on... why you scared You'll never change what been and gone Odpowiedz Link Zgłoś
stop_crying_your_heart_out Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 14.03.05, 16:52 no dobrze Ty zgadles;) Odpowiedz Link Zgłoś
kenya1 Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 16.03.05, 22:11 mysle,ze nietylko mu sie podobasz!! ba! on napewno chce sie z Toba ozenic :D Odpowiedz Link Zgłoś
nwrcn Re: powiedzial mi ze fajnie wygladam 18.03.05, 09:48 stop_crying_your_heart_out napisała: > czy to znak ze mu sie podobam? Czytajac to, przypomnial mi sie stary kawal: Kobieta stoi nado w sypialni przed lustrem i mowi to meza, Wygladam strasznie, jestem gruba i brzydka.... czy moglbys mi sprawic jakis komplement? A maz na to: masz wyjatkowo dobry wzrok. Odpowiedz Link Zgłoś