Gość: Remek IP: 195.94.207.* 02.07.02, 13:19 Dzięki B.Lugosi(Płock) za skuteczne otwarcie tego FORUM. Remek 29.06.01 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: berti Brawo pionierzy !!!!! IP: *.*.*.* 02.07.02, 15:04 Gość portalu: Remek napisał(a): > Dzięki B.Lugosi(Płock) za skuteczne otwarcie tego FORUM. > Remek 29.06.01 Z tego wynika, że listę najbardziej zasłuzonych dla powstania forum otwierają: 1.BLugosi (Płock 217.67.196.), 28.06.01 godz.10:56:14 2.David (195.94.2070, 29.06.01 godz. 12:03:16 Potem, jeżeli dobrze ustaliłam, są: 3.Dzidka (195.94.212.), 3.07.01 godz. 15:01:27 4.Śrubka (10.1.10.*/195.116.28.*),16.07.01 godz. 13:00:38 5.GLOB ( 10.9.97.) 23.07.01 godz. 10:56:09 Jak było dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Ojcowie założyciele:) 02.07.02, 17:07 Nigdy bym się nie domyślił, że to forum ma już rok. Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Brawo pionierzy !!!!! 02.07.02, 17:09 Duże zasługi mają też "juraw", "marianeq" "ogrey", no i oczywiscie gosia-s. "Juraw" wykonał chyba nawet akcję informacyjną na dużych forach w połowie maja 2002 pozyskując kilku bardzo przemiłych gości. Ale jak to się wszystko właściwie zaczęło, kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Brawo pionierzy !!!!! IP: *.*.*.* 02.07.02, 19:02 No właśnie jeszcze w tym gronie powinien byc sluggard, Io, Ixtlilto, kropka, maatti, sloggi, Remek, Udzielają sie pilnie Maciek i GammaRay. Brawa dla nich. Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: Brawo pionierzy !!!!! 02.07.02, 20:15 Gość portalu: mixer napisał(a): > No właśnie jeszcze w tym gronie powinien byc sluggard, > Io, Ixtlilto, kropka, maatti, sloggi, Remek, > Udzielają sie pilnie Maciek i GammaRay. > Brawa dla nich. Dziekuje mixer, jak wszedlem pierwszy raz to dyskutowalem tylko z jurawem, ok 80 postow bylo, a poza tym wszedlem z powodu korzeni rodzinnych, a poza tym mgly nad Bugiem sa niepowtarzalne!!!! Matti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Brawo pionierzy !!!!! IP: *.*.*.* 02.07.02, 20:35 maatti napisał(a): > Gość portalu: mixer napisał(a): > > > No właśnie jeszcze w tym gronie powinien byc sluggard, > > Io, Ixtlilto, kropka, maatti, sloggi, Remek, > > Udzielają sie pilnie Maciek i GammaRay. > > Brawa dla nich. > > Dziekuje mixer, jak wszedlem pierwszy raz to dyskutowalem tylko z jurawem, ok 8 > 0 > postow bylo, a poza tym wszedlem z powodu korzeni rodzinnych, a poza tym mgly n > ad > Bugiem sa niepowtarzalne!!!! > Matti > Co do mgieł nad Bugiem, to absolutna racja. TAM JEST BAJKOWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berti Re: Brawo pionierzy !!!!! IP: *.*.*.* 02.07.02, 21:07 Słuchajcie sa jeszcze bardzo fajni "freewolf" i "anka1" z Białegostoku, z duzym poczuciem humoru. Poza tym "gofa", "millenik1", "georghe", "zelgoszcz", "borys-kraków","habitus", "moler1","ex","malop", "nula1", "kasia-s" , "schab". Jeżeli kogoś pominęłam proszę o dopiskę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Brawo pionierzy !!!!! IP: *.stmbpqxqac01.dialup.ca.telus.com 03.07.02, 02:20 Dzieki za wyroznienie. Staram sie jak moge. Chociaz musze wam sie przyznac, ze wchodze na wasze forum nie po to zeby was wspomagac, lecz dlatego ze stworzyliscie fajny kumplowski klimacik bez taniej arogancji, wyzwisk i wzajemnego obrzucania sie blotem. Oby tak dalej !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Brawo pionierzy !!!!! IP: *.chemia.pk.edu.pl 03.07.02, 11:15 Chciałbym powiedziec mniej wiecej to samo. Dodam tylko, ze teraz czeka nas operacja "pierwsza strona". Avanti ! Radom jest z Wami !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo Re: Brawo pionierzy !!!!! IP: *.acn.waw.pl 03.07.02, 11:56 Można powiedzieć "veni, vidi i wprawdzie nie vici, ale zostałam". Na moim miejskim forum pojawiło się bardzo miłe zaproszenie na forum siedleckie. Zajrzałam i stwierdziłam, że to jedno z najsympatyczniejszych forum, jakie widziałam. Żadnego chamstwa, żadnej agresji. Bardzo mili ludzie. Nic nie wiąże mnie z Siedlcami. Czasami tylko w czasie upałów przyjeżdżam do Was nad zalew, żeby popływać. Ale macie na forum tak fajną atmosferę, że z przyjemnością tu wpadam. Swoją drogą ciekawe, jakie są tu proporcje zamiejscowych do miejscowych. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Brawo pionierzy !!!!! IP: *.*.*.* 03.07.02, 13:43 Gość portalu: lo napisał(a): > Można powiedzieć "veni, vidi i wprawdzie nie vici, ale zostałam". Na moim > miejskim forum pojawiło się bardzo miłe zaproszenie na forum siedleckie. > Zajrzałam i stwierdziłam, że to jedno z najsympatyczniejszych forum, jakie > widziałam. Żadnego chamstwa, żadnej agresji. Bardzo mili ludzie. Nic nie wiąże > mnie z Siedlcami. Czasami tylko w czasie upałów przyjeżdżam do Was nad zalew, > żeby popływać. Ale macie na forum tak fajną atmosferę, że z przyjemnością tu > wpadam. > Swoją drogą ciekawe, jakie są tu proporcje zamiejscowych do miejscowych. > Pozdrawiam wszystkich. Ja jestem miescowy. Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: Brawo pionierzy !!!!! 05.07.02, 10:14 Gość portalu: mixer napisał(a): > Gość portalu: lo napisał(a): > > Swoją drogą ciekawe, jakie są tu proporcje > zamiejscowych do miejscowych. > > Pozdrawiam wszystkich. > > > Ja jestem miescowy. Zamiejscowy sie melduje po wczorajszej imprezie na Festiwalu Teatrow Ulicznych i Plenerowych FETA - bylo cudownie! dzisiaj tez ide i jutro i tak az do niedzieli. Pozdrawiam Matti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Brawo pionierzy !!!!! IP: *.chemia.pk.edu.pl 05.07.02, 10:43 Zamiejscowy sie melduje po wczorajszej imprezie.Teatr tez byl ale dopiero po którejs z rzedu kolejce ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Brawo pionierzy !!!!! IP: *.*.*.* 05.07.02, 11:00 Ludzie wiecie, że żyjecie. Nie mogę doczekać się soboty (popołudnia). Przez te idiotyczną robotę nie byłem wczoraj "na" Sojce, a tak sobie obiecywałem! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Wszystkiego najlepszego!!! 05.07.02, 11:02 I życzę szybkiego awansu. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Wszystkiego najlepszego!!! IP: *.*.*.* 05.07.02, 11:29 gosia-s napisał(a): > I życzę szybkiego awansu. ;))) Oby to były słowa PROROCZE!!! Gosiu-s słoneczka miłego zyczę, weekend za pasem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Wszystkiego najlepszego!!! IP: *.chemia.pk.edu.pl 06.07.02, 12:30 Wekend już mamy :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Wszystkiego najlepszego!!! IP: *.*.*.* 06.07.02, 14:38 Gość portalu: GammaRay napisał(a): > Wekend już mamy > :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) No właśnie, i co my tu robimy? Odpowiedz Link Zgłoś