Dodaj do ulubionych

Cellulit - mnóstwo dziewczyn go nie ma!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 14:51
W niedzielę siedziałam w parku i przechodziły koło mnie rzesze ludzi.
Większość z dziewczyn nie miala cellulitu! To dlaczego wszyscy mówią, że 90%
kobiet ma z tym problem? Nie wierzę, że defilowało przede mną owe 10%
Obserwuj wątek
    • bzzzk Re: Cellulit - mnóstwo dziewczyn go nie ma! 31.05.05, 14:55
      nie każda ma cellulit 2 czy 3 stopnia:) może jakby przyjżeć im się bliżej, to
      okazałoby się że jakiś tam jednak mają. widzę po sobie i moich kumpelach, że
      może czasem nie jest to jakiś bardzo widoczny cellulit, ale jak napnie się
      mięśnie, to jest.
      pzdr.
      • yoma Re: Cellulit - mnóstwo dziewczyn go nie ma! 01.06.05, 16:05
        Oparzenia 2. i 3. stopnia - to wiem,

a cellulit?
        • Gość: coconut Re: Cellulit - mnóstwo dziewczyn go nie ma! IP: *.catv.net.pl 03.06.05, 12:06
          cellulit I lub II stopnia - skóra na pierwszy rzut oka jest gładka, a dopiero
          po silnym ściśnięciu jej w dłoni zauważasz fałdki i zgrubienia
          cellulit III stopnia - jest widoczny gołym okiem, bez uciskania skóry palcami
          cellulit IV stopnia - cellulit jest już widoczny na pierwszy rzut oka, a do
          tego stał się bolesny (najczęściej jest to już chorobowe stwardnienie tkanki)
    • Gość: julcia_bleble Re: Cellulit - mnóstwo dziewczyn go nie ma! IP: *.kopnet.pl / *.kopnet.pl 31.05.05, 14:55
      a ja tam nie wierze w to ze nie maja...mnostow kobiet ma..mniej lub bardziej
      widoczny ..to tylko kwestia przygladniecia sie..a TY moze cos przeoczylas:>:)
    • uullaa Re: Cellulit - mnóstwo dziewczyn go nie ma! 31.05.05, 14:59
      To ciekawe - a czy te dziewczyny były nagie, albo miały tak krótkie spodenki,
      że było widać pośladki? A może zwyczajnie światło korzystnie "padało", maskując
      mankamenty? Takie "obserwacje" lepiej przeprowadzać na plaży w pełnym słońcu -
      wynik będzie bardziej obiektywny.
      • justa_79 Re: Cellulit - mnóstwo dziewczyn go nie ma! 31.05.05, 15:02
        no właśnie, te dziewczyny szły bez majtek czy jak? bo nie wiem, jak chciałaś
        widzieć ten cellulit? poza tym, cellulit I st. jest widoczny dopiero po
        ściśnięciu skóry, a zakładam, że jedynie patrzyłaś, a nie dotykałaś... ;)
        • myszak123 Guzowska 31.05.05, 15:11
          Nie wiem czy ogladalyscie w niedziele program Kuba Wojewodzki gosciem byla
          Iwona Guzowska cialko bardzo ladne wysportowane,byla w spodnicy i miala
          Cellulit! Myslalam ze ktos tak wysportowany jak Guzowska ktora trenuje juz od
          kilkunastu ladnych lat nie ma takich problemow , a u niej cellulit byl bardzo
          widoczny
          • lamia19 Re: Guzowska 31.05.05, 15:23
            Podobno ma go Naomi i Kylie :) Nie u wszystkich cellulit wyglada jak
            kalafior :)
        • Gość: trawiasta Re: Cellulit - mnóstwo dziewczyn go nie ma! IP: *.limes.com.pl 31.05.05, 15:24
          A ja przeprowadzalam obserwacje w zeszlym roku na plazy ;-) W ciagu
          dwugodzinnego spaceru plaza pelna ludzi zaobserwowalam 3 (slownie: trzy) kobiety
          bez cellulitu ;-) (oczywiscie, roznie ten cellulit u pozostalych byl
          zaawansowany; ale nawet ten pierwszostopniowy widac, kiedy ktos idzie/gra w
          pilke w stroju kapielowym). Wniosek? Nie przejmowac sie przesadnie ;-)
    • mantha Re: Cellulit - mnóstwo dziewczyn go nie ma! 31.05.05, 15:20
      Odnosze dokladnie odwrotne wrazenie od kiedy chodze regularnie na basen - jak
      nie 100 to na pewno 99 % dziewczyn go ma - chude, grube, wszystko jedno - nie
      wiem czy to ma poprawic samopoczucie, wiadomo, ze kazdy chcialby sie
      prezentowac jak najlepiej - ale chyba troche zdrowego rozsądku by sie przydalo,
      i zastanowienia - czy to przypadkiem nie jest walka z wiatrakami???
    • Gość: ol Re: Cellulit - mnóstwo dziewczyn go nie ma! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 15:37
      Mogłam się przyjrzeć tylko udom w krótkich spódniczkach, pośladków nie
      oglądałam :) Zastanawiam się, czy opalenizna ma tu coś do rzeczy? Może na
      opalonym ciele tak bardzo nie widać? Ale ja napawdę byłam zdziwiona, bo do tej
      pory, też wydawało mi się, że większość kobiet ma jednak ten problem.
    • Gość: Lenka Re: Cellulit - mnóstwo dziewczyn go nie ma! IP: *.chello.pl 31.05.05, 15:50
      No to akurat może trafiłaś na takie szczęściary, które nie mają lub mają bardzo
      malutko.
      Większość babek jednak ma.Jeszcze jak jest to umiejscowione na pośladkach i na
      udach to można przeboleć gorzej jak odkłada się na ramionach.
    • Gość: nadinka Re: Cellulit - mnóstwo dziewczyn go nie ma! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 31.05.05, 18:08
      kiedys, podczas jakiejs olimpiady, ogladalam skoki do wody z trampoliny i
      sportsemka przygotowujaca sie do skoku i napinajaca miesnie zademonstrowala
      calemu swiatu celulitis w pelnej krasie =D
      wiekszosc kobieta ma, nie mam co wariowac z tego powodu =)
    • Gość: hana0 Re: Cellulit - mnóstwo dziewczyn go nie ma! IP: 83.168.120.* 31.05.05, 18:53
      z wlasnych obserwacji twierdze ze bardzo duzo dziewczat (szczegolnie mlodych)
      ma cellulit zeby bylo "zabawnie" to wlasnie wiekszosc tych szczuplych i u nich
      wyglada najgozej bo te pulchne najczesciej nie ubieraja krociutkich spodniczek
      czy szortow (chociaz takie tez sie trafia)
      • yoma Re: Cellulit - mnóstwo dziewczyn go nie ma! 01.06.05, 16:07
        Spódniczek czy szotrów w ogóle nie da się ubrać. Nie ma ubranek dla spódniczek.
    • fruwam Re: Cellulit - mnóstwo dziewczyn go nie ma! 01.06.05, 14:51
      a moze jednak?
      • em.em.em Re: Cellulit - mnóstwo dziewczyn go nie ma! 03.06.05, 12:00
        a co to jest cellulitis
        moje posladki wygladaja bardzo zgrabnie - w kazdym razie po scisnieciu nie ma
        tam zadnych kalafiorow.
    • madic Re: Cellulit - mnóstwo dziewczyn go nie ma! 03.06.05, 12:13
      Oj średnio się poczułam, kiedy dotarło do mnie po przeczytaniu postów na tym
      wątku, jak wiele babek może mi tak bardzo przyglądać w poszukiwaniu cellulitu.
      Zdecydowanie wolałam świadomość, że nikt nie zwraca na to większej uwagi, skoro
      zjawisko jest tak powszechne. O jakże byłam naiwna! ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka