Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Odpowiedź na trudne pytanie?

IP: *.net24.prv / 195.205.23.* 12.06.05, 23:06
    Jak wybrnąć z sytuacji odpowiedzi na pytanie: Jakie są Pani/Pana słabe strony? Myślę, że jest to najczęściej zadawane pytanie na rozmowach, biorąc pod uwage swoje doświadczenie, a odpowiedź na nie jest niesamowicie trudna. Może ktoś wymyśli coś bardzo inteligentnego bo ja już wymiękam, dzięki, pozdrawiam.
    Obserwuj wątek
      • krzysztofsf Re: Odpowiedź na trudne pytanie? 12.06.05, 23:26
        Odpowiedz : "Kopytko"
        • Gość: Daissy Re: Odpowiedź na trudne pytanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 23:38
          Ja tez zawsze mam ten problem. A jak kiedys na rozmowie wykorzystalam rady
          poradnikow nt. rozmow kwalifikacyjnych i przedstawilam swoje slabe strony w ten
          sposob ze w gruncie rzeczy wygladaly na zalety, to moj niedoszly szef
          odpowiedzial, ze przeciez to sa w zasadzie mocne strony! Tak wiec niedawno
          prosto z mostu powiedzialam co mnie u siebie boli i ze nad tym pracuje i
          zakwalifikowalam sie do ostatniego etapu rekrutacji:)
      • ion-tichy Re: Odpowiedź na trudne pytanie? 13.06.05, 07:53
        dla osób majacych żonę lub męża proponuje w sprawie słabych stron odpowiedzieć,
        że właśnie mąż lub żona mógłby coś na ten temat powiedzieć :)
      • Gość: tomeczek Re: Odpowiedź na trudne pytanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 09:22
        Odpowiedz, że twoją najsłabszą strona jest konto bankowe na granicy debetu, ale
        liczysz na to, że praca w tej firmie pozwoli ci wyeliminowac te wadę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka