jl13 14.06.05, 18:50 Pomóżcie!!! Przeslalam pieniadze na konto UW poczta juz ok tydzien temu i nic nie wpłynęlo na moje konto. Nie wiem co mam robic. Czy mozliwe jest to, ze te pieniadze przepadna??? A moze nie jestem sama??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: L Re: Opłata rekrutacyjna-ile czasu dochodzi kasa?? IP: *.kl / 80.50.214.* 14.06.05, 18:55 Mam ten sam problem. Nadałam kasę ubiegły piątek. Ja mam nadzieję, że w ciągu tygodnia to dojdzie bo nie chcę stracić 160 zł... Szczerze mówiąc nie wiedziałam, że przez pocztę pieniądze mogą "iść" tak długo... Trochę się martwię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jl Re: Opłata rekrutacyjna-ile czasu dochodzi kasa?? IP: *.net.pl / *.unipol.net.pl 14.06.05, 18:59 dziekuje troche mnie pocieszylas. Tez wpłacilam pieniądze w ubiegły piątek. Narazie tylko 80pln, mam zamiar składac jeszcze na drugi kierunek i następne 80 zł na pewno wpłace przelewem bankowym bo poczta zawodzi:((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freeny Re: Opłata rekrutacyjna-ile czasu dochodzi kasa?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 19:36 ludzie radze wam, wplacajcie kase najlepiej tylko przez bank przelewem!!! tak jest najbardziej pewnie i solidnie, i przede wszystkim bardzo szybko - 1-2 dni i pieniadze sa juz wplacone/przelane na dane konto. nie ufajcie poczcie polskiej SA bo to straszni naciagacze i kiepska jakosc uslug. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
mootya Re: Opłata rekrutacyjna-ile czasu dochodzi kasa?? 14.06.05, 19:44 najlepiej to z internetowego konta przelac- nawet z domu nie trzeba tyłka ruszac Odpowiedz Link Zgłoś
mootya Re: Opłata rekrutacyjna-ile czasu dochodzi kasa?? 14.06.05, 19:54 ej nie- tu trzeba miec swistek na potwierdzenie wiec chyba odpada przez neta kurde jak ja sie w tym nie orientuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Opłata rekrutacyjna-ile czasu dochodzi kasa?? IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 14.06.05, 21:15 Nie rozumiem czym Wy sie tak martwicie jezeli macie dowod wplaty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Opłata rekrutacyjna-ile czasu dochodzi kasa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 23:13 Z neta tez mozna - potem sie drukuje potwierdzenie wplaty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Khamill Re: Opłata rekrutacyjna-ile czasu dochodzi kasa?? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.05, 22:00 Dziewczyno...ja przeslalem w piatek...z tego samego banku(filli)..wiec kasa powinna byc tego samego dnia...info pokazalo mi sie dopiero dzisiaj...a bylo troche emocji, bo czas mialem do wczoraj:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Opłata rekrutacyjna-ile czasu dochodzi kasa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 00:30 A ja przelalam w piatek, a zdaje CEW. Zrobilam to za pomoca internetu i nie doszlo jeszcze. Czy jeszcze moze dojsc? Bo nic nie zablokowali... No ale tak czy inaczej, kiedy to ma zamiar dojsc? Innym wplynely pieniadze wczoraj albo dzis? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania_k1986 Re: Opłata rekrutacyjna-ile czasu dochodzi kasa?? IP: *.trajan.pl / 217.97.141.* 15.06.05, 08:11 ja tez wyslalam w piatek przez poczte i nie doszlo jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: Opłata rekrutacyjna-ile czasu dochodzi kasa?? IP: *.chello.pl 15.06.05, 10:49 W oddziale PKO wpłaciłem w środę, potwierdzenie na moim koncie znalazłem w poniedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Opłata rekrutacyjna-ile czasu dochodzi kasa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 10:50 Mi juz doszlo... kurcze, ale nie moge sie zarejestrowac juz na angielski bo nie ma miejsc... chyba mi pozostaje francuski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khamill Re: Opłata rekrutacyjna-ile czasu dochodzi kasa?? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.05, 11:27 hey..wlasnie...glupi pytanie moze. Potwierdzasz tam na razie wszystko jako CEW...bo na razie chyba tak trzeba, bo nie ma opcji wpisanai matury. Z gory dzieki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Opłata rekrutacyjna-ile czasu dochodzi kasa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 11:35 Ja chce wlasnie zdawac CEW z angielskiego... Ale juz nie mozna prawda? A jak ktos ma nowa mature to nie zaznacza zadnego cewu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Opłata rekrutacyjna-ile czasu dochodzi kasa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 11:35 Oczywiscie jesli z danego przedmiotu zdawal mature Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khamill Re: Opłata rekrutacyjna-ile czasu dochodzi kasa?? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.05, 11:36 wiesz..nie wiem....A co do cewu..latwo powiedizec...jak mi na wejsciu zaznaczylo bez mozliwosci wyboru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Opłata rekrutacyjna-ile czasu dochodzi kasa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 11:38 Do konca nie rozumiem o co Ci chodzi... egzaminy sie wybiera samemu, nie zaznacza ich automatycznie, wiec jesli wymagana jest historia a masz z niej mature to nie zaznaczasz cewu z historii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khamill Re: Opłata rekrutacyjna-ile czasu dochodzi kasa?? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.05, 11:41 powiedzmy..opcja prawo..i historie zdawalem na maturze..ale oczywisice nie mam tego gdzie zaznaczyc...a system automatycznie zaznaczyl mi: wybieram, bez mozliwosci przejscia na opcje "nie wybieram"...i tego wlasnie nie rozumiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khamill Re: Opłata rekrutacyjna-ile czasu dochodzi kasa?? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.05, 11:47 cofam pytania..jestem idiota....nie wybralem opcji:nowa matura w ustawieniach...ehhhhh...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczuch Re: Opłata rekrutacyjna-ile czasu dochodzi kasa?? IP: *.interdom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 10:52 Ja wpłąciłem na poczcie i mi doszło w 2 dni robocze (wpłaciłem w piatek, wpłyneło we wtorek). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korczamine Re: Opłata rekrutacyjna-ile czasu dochodzi kasa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 13:06 mi pieniazki szly 10 dni:) ale doszly w koncu:) podobno jak sie przesyla przez bank na konto to trwa to od 2-5 dni:) a z poczty zawsze dluzej:>ja wysylalam z poczty...pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś