Dodaj do ulubionych

Opłata rekrutacyjna-ile czasu dochodzi kasa???

14.06.05, 18:50
Pomóżcie!!! Przeslalam pieniadze na konto UW poczta juz ok tydzien temu i nic
nie wpłynęlo na moje konto. Nie wiem co mam robic. Czy mozliwe jest to, ze te
pieniadze przepadna??? A moze nie jestem sama???
Obserwuj wątek
    • Gość: L Re: Opłata rekrutacyjna-ile czasu dochodzi kasa?? IP: *.kl / 80.50.214.* 14.06.05, 18:55
      Mam ten sam problem. Nadałam kasę ubiegły piątek. Ja mam nadzieję, że w ciągu
      tygodnia to dojdzie bo nie chcę stracić 160 zł... Szczerze mówiąc nie
      wiedziałam, że przez pocztę pieniądze mogą "iść" tak długo... Trochę się
      martwię...
    • Gość: jl Re: Opłata rekrutacyjna-ile czasu dochodzi kasa?? IP: *.net.pl / *.unipol.net.pl 14.06.05, 18:59
      dziekuje troche mnie pocieszylas. Tez wpłacilam pieniądze w ubiegły piątek.
      Narazie tylko 80pln, mam zamiar składac jeszcze na drugi kierunek i następne 80
      zł na pewno wpłace przelewem bankowym bo poczta zawodzi:(((((((((((
      • Gość: freeny Re: Opłata rekrutacyjna-ile czasu dochodzi kasa?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 19:36
        ludzie radze wam, wplacajcie kase najlepiej tylko przez bank przelewem!!! tak
        jest najbardziej pewnie i solidnie, i przede wszystkim bardzo szybko - 1-2 dni
        i pieniadze sa juz wplacone/przelane na dane konto. nie ufajcie poczcie
        polskiej SA bo to straszni naciagacze i kiepska jakosc uslug.

pozdr
    • mootya Re: Opłata rekrutacyjna-ile czasu dochodzi kasa?? 14.06.05, 19:44
      najlepiej to z internetowego konta przelac- nawet z domu nie trzeba tyłka ruszac
      • mootya Re: Opłata rekrutacyjna-ile czasu dochodzi kasa?? 14.06.05, 19:54
        ej nie- tu trzeba miec swistek na potwierdzenie wiec chyba odpada przez neta
        kurde jak ja sie w tym nie orientuje
        • Gość: ..... Re: Opłata rekrutacyjna-ile czasu dochodzi kasa?? IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 14.06.05, 21:15
          Nie rozumiem czym Wy sie tak martwicie jezeli macie dowod wplaty?
        • Gość: Maja Re: Opłata rekrutacyjna-ile czasu dochodzi kasa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 23:13
          Z neta tez mozna - potem sie drukuje potwierdzenie wplaty :)
    • Gość: Khamill Re: Opłata rekrutacyjna-ile czasu dochodzi kasa?? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.05, 22:00
      Dziewczyno...ja przeslalem w piatek...z tego samego banku(filli)..wiec kasa powinna byc tego samego dnia...info pokazalo mi sie dopiero dzisiaj...a bylo troche emocji, bo czas mialem do wczoraj:).
      • Gość: kate Re: Opłata rekrutacyjna-ile czasu dochodzi kasa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 00:30
        A ja przelalam w piatek, a zdaje CEW. Zrobilam to za pomoca internetu i nie
        doszlo jeszcze. Czy jeszcze moze dojsc? Bo nic nie zablokowali... No ale tak
        czy inaczej, kiedy to ma zamiar dojsc? Innym wplynely pieniadze wczoraj albo
        dzis?
    • Gość: ania_k1986 Re: Opłata rekrutacyjna-ile czasu dochodzi kasa?? IP: *.trajan.pl / 217.97.141.* 15.06.05, 08:11
      ja tez wyslalam w piatek przez poczte i nie doszlo jeszcze
      • Gość: rex Re: Opłata rekrutacyjna-ile czasu dochodzi kasa?? IP: *.chello.pl 15.06.05, 10:49
        W oddziale PKO wpłaciłem w środę, potwierdzenie na moim koncie znalazłem w
        poniedziałek.

• Gość: kate Re: Opłata rekrutacyjna-ile czasu dochodzi kasa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 10:50
          Mi juz doszlo... kurcze, ale nie moge sie zarejestrowac juz na angielski bo nie
          ma miejsc... chyba mi pozostaje francuski
          • Gość: khamill Re: Opłata rekrutacyjna-ile czasu dochodzi kasa?? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.05, 11:27
            hey..wlasnie...glupi pytanie moze. Potwierdzasz tam na razie wszystko jako CEW...bo na razie chyba tak trzeba, bo nie ma opcji wpisanai matury. Z gory dzieki za odp.
            • Gość: kate Re: Opłata rekrutacyjna-ile czasu dochodzi kasa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 11:35
              Ja chce wlasnie zdawac CEW z angielskiego... Ale juz nie mozna prawda?
              A jak ktos ma nowa mature to nie zaznacza zadnego cewu...
              • Gość: kate Re: Opłata rekrutacyjna-ile czasu dochodzi kasa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 11:35
                Oczywiscie jesli z danego przedmiotu zdawal mature
              • Gość: khamill Re: Opłata rekrutacyjna-ile czasu dochodzi kasa?? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.05, 11:36
                wiesz..nie wiem....A co do cewu..latwo powiedizec...jak mi na wejsciu zaznaczylo bez mozliwosci wyboru...
                • Gość: kate Re: Opłata rekrutacyjna-ile czasu dochodzi kasa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 11:38
                  Do konca nie rozumiem o co Ci chodzi... egzaminy sie wybiera samemu, nie
                  zaznacza ich automatycznie, wiec jesli wymagana jest historia a masz z niej
                  mature to nie zaznaczasz cewu z historii...
                  • Gość: khamill Re: Opłata rekrutacyjna-ile czasu dochodzi kasa?? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.05, 11:41
                    powiedzmy..opcja prawo..i historie zdawalem na maturze..ale oczywisice nie mam tego gdzie zaznaczyc...a system automatycznie zaznaczyl mi: wybieram, bez mozliwosci przejscia na opcje "nie wybieram"...i tego wlasnie nie rozumiem..
                    • Gość: khamill Re: Opłata rekrutacyjna-ile czasu dochodzi kasa?? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.05, 11:47
                      cofam pytania..jestem idiota....nie wybralem opcji:nowa matura w ustawieniach...ehhhhh......
    • Gość: kaczuch Re: Opłata rekrutacyjna-ile czasu dochodzi kasa?? IP: *.interdom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 10:52
      Ja wpłąciłem na poczcie i mi doszło w 2 dni robocze (wpłaciłem w piatek,
      wpłyneło we wtorek).
      • Gość: korczamine Re: Opłata rekrutacyjna-ile czasu dochodzi kasa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 13:06
        mi pieniazki szly 10 dni:) ale doszly w koncu:) podobno jak sie przesyla przez bank na konto to trwa to od 2-5 dni:) a z poczty zawsze dluzej:>ja wysylalam z poczty...pozdrawiam:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka