Dodaj do ulubionych

najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie

03.06.05, 10:32
Zbliżają się wybory wpisujcie sie kto jest najlepszym kandydatem na posła.
Kto będzie najlepiej prezentował region częstochowski. Uzasadnijcie wybór.
Obserwuj wątek
    • kempson Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie 03.06.05, 10:39
      a może pani poseł Ewa Janik - SLD
      • ulisses_czwa Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie 03.06.05, 10:42
        Chyba jestes psychiczny... żaden z obecnych posłów... Daruj sobie polityke jak mamy czytac takie propozycje :) Ja nie mam kandydata - i tak wszyscy to złodzieje... Fuck all :)
        • Gość: Mrówka Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 06.06.05, 23:01
          Nie zmieniam swoich poglądów, dalej to będzie SLD. Lista powinna się rozpoczynać
          od Ewy Janik!
          • Gość: wojownik Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 00:40
            czy coś cię łączy z ta panią?
        • Gość: wojownik Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 00:38
          Masz racje Uli - to bzdeta ,jaki poseł? paranoja. Same durnie i krętacze. Może
          szukać w innym kraju?
      • Gość: www.jaskola.pl Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:19
        NO PROSZĘ JAKI Z PANA ŻARTOWNIŚ .... :p Proszę być odrobinkę poważnym.
        Osiągnięcia Pani Poseł .... nic ... po prostu nic.

Pani posel Ewa Janik:
        67 wypowiedzi - ale te w imieniu klubu lub komisji! Zatem obowiązek. Co dla
        OBYWATELI I W ICH SPRAWACH? NIIIIIICCCC! DOSŁOWNIE NIC!

Interpelacje:
        - złożyła jedną
        Zapytania
        - nie złożyła żadnego!
        Pytania
        - nie złożyła żadnego!
        Oświadczenia
        - nie złożyła żadnego!

NO GRATULUJĘ PANI POSEŁ! STRASZNIE DUŻO PANI ZŁOŻYŁA TEGO ... OJ dużo.

• Gość: Filip Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 06.06.05, 22:57
          Kolego. Do własnego rządu się nie interpeluje, lokalne sprawy omawia się w
          kuluarach. O ile wiem parę takich spraw zostało przez Ewę załatwionych.
          Sąd gospodarczy
          Pieniądze na onkologię
          Siedziba ośrodka informacji rolniczej
          I parę innych drobniejszych.
      • Gość: przekonujący tylko nie janik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 20:58
        pani Ewa Janik nie nadaje się do niczego,co ona zrobiła dla miasta przez
        ostatnią kadencję???Czy ktoś wie o tym coś sensownego?
    • Gość: sldowiec Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 10:41
      Ewa jest o.k.
    • Gość: sldowiec Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 10:42
      Ewa Janik jest o.k.
    • Gość: rudy Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 10:44
      może Artur Warzocha?
      • ulisses_czwa Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie 03.06.05, 10:47
        Wszystkich obecnych wywalić na zbity pysk... Trzeba czekac na nowych, może będa lepsi... Całe społeczeństwo płacze i czeka kiedy wywali sie wszystkich kanciarzy, a pozniej wybiera ich ponownie... śmiech na sali... Tylko Polacy tak potrafią...
        • Gość: Johny Mnemonic Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.iplus.pl 03.06.05, 11:12
          i tu sie zgadzam. Nikt z obecnych, ani z przeszłych. Uważam że funkcja posła
          czy tez senatora powinna być społeczna. Nie powinni dostawac żadnych, ale to
          żadnych pieniędzy. Taki poseł powinien normalnie pracowac a obrady sejmu w dni
          wolne od pracy. I wtedy okazałoby się ilu tak naprawdę posłów interesuje taki
          stan rzeczy i ilu czuje sie odpowiedzialnych za region i miasto.
          • Gość: Żaba Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 06.06.05, 23:16
            Nawet radni tak nie pracują. 52 weekendy to 104 dni w roku. Chcąc uchwalić tą
            ilość ustaw kadencja musiałaby trwać 10 lat.
            A czy Ty pracując od poniedziałku do piątku pracowałbyś dodatkowo w każdy
            weekend za friko? Jeśli tak to może startuj i daj przykład :)
            • Gość: Johny Mnemonic Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.iplus.pl 07.06.05, 08:20
              Tak. Tak właśnie uważam. Powinni pracowac za friko. Społecznie.
              Bo wg mnie ludzie którzy coś robią społecznie czują się za to co czynia
              odpowiedzialni.......
              • Gość: xxx Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 11:20
                w przypadku posla nie mozna mowic o pracy spolecznej. Za weekendy rowniez bierze
                pensje! Spojrzcie do wczorajszego DZ i zobaczcie jakimi duzymi pieniedzmi z kasy
                panstwa obracaja poslowie. Za te pieniadze nasi "wybrancy" powinni wykazac sie
                odrobina wysilku.
        • Gość: wojownik Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 00:42
          wielkie szczeście, że są jeszcze ludzie myślący. Stawiam na Ciebie - odwagi
    • Gość: barnej Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 10:47
      a może przydent Wrona?
      • Gość: gośc Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:27
        Cycki cię swędzą Sz. P Tadeusz??? walnij ty się w łeb chcesz żeby w całej
        polsce piwka się nie można było napić:))
      • Gość: Bandzior Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:44
        Potrzebny nam ktoś taki:
        gliwice.naszemiasto.pl/wydarzenia/299410.html
        • Gość: snajper Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 09:12
          Masz rację "Bandzior" tylko tacy powinni zasiadać w Sejmie. Wiwat młoda ,
          polska "inteligencjo" !!!
          Polecam wszystkim sugerowaną stronę pod warunkiem że przeczytają cały wywiad.
    • Gość: bujak Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 09:01
      a może ktoś młody np. Krzysztof Matyjaszczyk
      • Gość: turek Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 09:03
        zgadzam się tylko Pani poseł Ewa Janik.
        • Gość: Mrówka Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 06.06.05, 23:21
          Cieszę się że masz takie samo zdanie. Znani, uczciwi i kompetentni!!
      • Gość: Żaba Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 06.06.05, 23:39
        A kto to jest??
    • Gość: jopek Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 09:45
      dość polityków proponuje kogoś spoza polityki. Może ktoś młody bez obciążeń
    • Gość: ree Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 10:17
      Jestem za kempson_em !! Te b(l)adanie to twoja własna incjatywa ... czy też ktoś cię o to prosił/wydał polecenie ??
    • Gość: ni/h;o Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 10:21
      a może Zdzisław Wolski
      • Gość: koko Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 11:45
        ale głupi temat,w sam raz dla lizusów
        • kempson Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie 06.06.05, 14:30
          koko. Czemu uważasz, że to temat dla lizusów. Jest demokracja. Każdy może
          startować. Nie tylko obecni posłowie czy tez politycy z róznych partii. Można
          przecież stworzyć ruch obywatelski. Jeżeli nie będziemy mówić o tym teraz to
          znów będa te same osoby. Pozdrawiam
          • Gość: X Ryszard Niemczyk - świetny kandydat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 14:32
            Tyle ile ten człowiek dobrzego zrobił, należy mu się nie sądzicie???
    • Gość: miś Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 14:36
      ja proponuje misia uszatka. Bo klapniete uszko ma. I kocha wszystkie dzieci.
    • Gość: sandokan Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 14:41
      ja proponuje mego przyjaciela sindbada
    • Gość: sprzeciw Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 15:28
      wogóle powinni zmienić system wyborczy. Tak dla okegów jednomandatowych!!
    • cudzik3 Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie 06.06.05, 22:49
      JA! Ja jestem dobrym kandydatem! Nie należę do żadnej partii. Cenię ludzi
      myślących. Po pierwsze "gardłuję" na tym forum za porządkiem i spokojem ludzi
      pracujących, za bezpiecznymi i spokojnymi blokowiskami. Za pracą, nawet dla
      obiboków. Nie obiecuję cudów bo ich nie zrobię. Ja nie Jan Paweł II, tylko
      zwykły człowiek. Czytam i słucham co mówią inni (np.na tym forum). A zrobię
      tyle ile uda mi się zrobić i to co dla mojego miasta i moich sympatyków będzie
      ważne. No co? Zagłosujecie na mnie?
      A okręgi jednomandatowe też mają swoje wady. Burmistrzowie, Prezydenci i
      Wójtowie, którzy wygrali w wyborach bezpośrednich czują się jakby to były ich
      prywatne folwarki! Bo przecież mnie wybrali!
    • Gość: jogi Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 08:21
      ja prpoponuje siebie. Jestem znany, występuje w telewizji, i od czasu do czasu
      wezme se jedzenie.
    • Gość: cola Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 08:31
      ja proponuje dyrektora Dzwonnika!!!
    • Gość: cud Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 08:33
      Musi sie chyba stac cud, by posłem został ktoś inny niż znany polityk obojetnie
      z jakiej partii.
    • Gość: wyborca Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 08:48
      ja jestem za panią poseł Ewą Janik.
    • Gość: ja Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 08:59
      ja też jestem za panią ewą janik
    • Gość: popierający Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 09:10
      popieram kandydature pani Ewy. jest dobrym posłem. I była świetnym
      prezydentem!!!
    • Gość: smutny Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 09:39
      ja tam nie wiem kto może byc posłem. Wszyscy tylko obiecują i nic.
    • Gość: samoobrona Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 10:09
      tylko Grzesik. Ten który zgubił laptop.
      • Gość: Mrówka Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 07.06.05, 11:16
        Laptop mu ukradli a listy ze swoimi poparciami sfałszował.
    • Gość: Roman Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 10:27
      Człowiek to dziwne urządzenie=można pluć mu w gębę a on i tak pójdzie zagłosować
      na szmaciarzy z SLD by pluli dalej.Z drugiej strony tłumaczę sobie to tak-cham
      chciałby by rządzili nim podobne mu chamy-nie ma wówczas konfliktu moralności na
      linii-wyzyskujacy-wyzyskiwany.
      • Gość: sld-owiec Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 10:36
        czemu szmaciaże, kogo nazywasz chamem. Zatanów się co mówisz Roman trochę
        kultury.
        • Gość: Roman Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 10:41
          Polityka i kultura nigdy w parze nie chodziła i ja tego zmieniać nie
          zamierzam.Wracając do wątku - moim kandydatem byłby jakiś killer z więzienia,nic
          by się w zasadzie nie zmieniło a postać byłaby wyrazistrza.
          • Gość: alonso Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 11:43
            masz rację Roman kultura w tym kraju leży ale była zawsze za WC lub przed WC,
            jak się wchodziło do urzędów to wytarczyło pytac gdzie jest WC tam zawsze był
            dział kultury dlatego nie głosuję na SLD starych komuchów bo mózgi sie nie
            zmieniaja tym czym nasiakną w przeciwieństwie do nazwy, dlatego nie jestem
            wrażliwy na ich czułe słówka i kłamstwa.
      • fatyga1 Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie 07.06.05, 10:45
        Ty jednak jesteś chory na nieniawiść! którz to Cię tak z SLD opluł? i za co ?
        może Ci się należało!?
        Jeśli poseł to tylko Ewa Janik
        • Gość: Roman Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 21:19
          Są tacy ludzie którzy uwagi pod swoim adresem kwitują zawsze-chorą
          nienawiścią-krótko mówiąc-swoją pozycję budują na ogłupianiu-robią wariata z
          każdego byleby wyjść na swoje.I do grona takowych zaliczam SLDowców.Nie chcę by
          tacy decydowali o mojej przyszłosci i wyrażam to więc o co ci do ku.. nędzy
          chodzi??
    • Gość: pajac Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 12:29
      Mam pytanie. Czy młoda osoba może zostac posłem?
    • Gość: Nauczyciel Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 13:13
      W/g mnie najlepszym poslem bylby p.Jaroslaw Grzybowski z Slaskiej Delegatury
      Kuratorium jest z SLD bbbbbrdzo kompetentna osoba.
      • fatyga1 Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie 07.06.05, 13:31
        A kto to jest ten Pan Grzybowski? Kto o nim słyszał?
        • fatyga1 Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie 07.06.05, 13:33
          Jedynym kandydatem na posła to Ewa Janik!!!!!!
          • Gość: Ewa Ewa sobie przypomniala, ze sie konczy kadecja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 15:05
            ten wątek powinien mieć tytuł "Ewa sobie przypomniala, ze sie konczy kadecja", a
            nic cholera nie zrobila więc młodych bojówkarzy netowych nasyła aby propagandę
            siali :)
            • fatyga1 Re: Ewa sobie przypomniala, ze sie konczy kadecja 07.06.05, 15:19
              To może tak: a czego oczekiwałeś że zrobi ? ;-)
            • Gość: bez szans Re: Ewa sobie przypomniala, ze sie konczy kadecja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 15:47
              E. J. bez szans nikt jej nie wybierze, sory ale takie jest prawo buszu i
              kompetencji, tylko może pozamiatać i to dobrze bez opylania-::))))
              • zebra25 Re: Ewa sobie przypomniala, ze sie konczy kadecja 07.06.05, 20:53
                obrażasz wyborców! to nie buszmeni przygłupie!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka