kempson 03.06.05, 10:32 Zbliżają się wybory wpisujcie sie kto jest najlepszym kandydatem na posła. Kto będzie najlepiej prezentował region częstochowski. Uzasadnijcie wybór. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kempson Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie 03.06.05, 10:39 a może pani poseł Ewa Janik - SLD Odpowiedz Link Zgłoś
ulisses_czwa Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie 03.06.05, 10:42 Chyba jestes psychiczny... żaden z obecnych posłów... Daruj sobie polityke jak mamy czytac takie propozycje :) Ja nie mam kandydata - i tak wszyscy to złodzieje... Fuck all :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrówka Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 06.06.05, 23:01 Nie zmieniam swoich poglądów, dalej to będzie SLD. Lista powinna się rozpoczynać od Ewy Janik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojownik Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 00:40 czy coś cię łączy z ta panią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojownik Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 00:38 Masz racje Uli - to bzdeta ,jaki poseł? paranoja. Same durnie i krętacze. Może szukać w innym kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.jaskola.pl Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:19 NO PROSZĘ JAKI Z PANA ŻARTOWNIŚ .... :p Proszę być odrobinkę poważnym. Osiągnięcia Pani Poseł .... nic ... po prostu nic. Pani posel Ewa Janik: 67 wypowiedzi - ale te w imieniu klubu lub komisji! Zatem obowiązek. Co dla OBYWATELI I W ICH SPRAWACH? NIIIIIICCCC! DOSŁOWNIE NIC! Interpelacje: - złożyła jedną Zapytania - nie złożyła żadnego! Pytania - nie złożyła żadnego! Oświadczenia - nie złożyła żadnego! NO GRATULUJĘ PANI POSEŁ! STRASZNIE DUŻO PANI ZŁOŻYŁA TEGO ... OJ dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 06.06.05, 22:57 Kolego. Do własnego rządu się nie interpeluje, lokalne sprawy omawia się w kuluarach. O ile wiem parę takich spraw zostało przez Ewę załatwionych. Sąd gospodarczy Pieniądze na onkologię Siedziba ośrodka informacji rolniczej I parę innych drobniejszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przekonujący tylko nie janik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 20:58 pani Ewa Janik nie nadaje się do niczego,co ona zrobiła dla miasta przez ostatnią kadencję???Czy ktoś wie o tym coś sensownego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sldowiec Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 10:41 Ewa jest o.k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sldowiec Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 10:42 Ewa Janik jest o.k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 10:44 może Artur Warzocha? Odpowiedz Link Zgłoś
ulisses_czwa Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie 03.06.05, 10:47 Wszystkich obecnych wywalić na zbity pysk... Trzeba czekac na nowych, może będa lepsi... Całe społeczeństwo płacze i czeka kiedy wywali sie wszystkich kanciarzy, a pozniej wybiera ich ponownie... śmiech na sali... Tylko Polacy tak potrafią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Mnemonic Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.iplus.pl 03.06.05, 11:12 i tu sie zgadzam. Nikt z obecnych, ani z przeszłych. Uważam że funkcja posła czy tez senatora powinna być społeczna. Nie powinni dostawac żadnych, ale to żadnych pieniędzy. Taki poseł powinien normalnie pracowac a obrady sejmu w dni wolne od pracy. I wtedy okazałoby się ilu tak naprawdę posłów interesuje taki stan rzeczy i ilu czuje sie odpowiedzialnych za region i miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żaba Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 06.06.05, 23:16 Nawet radni tak nie pracują. 52 weekendy to 104 dni w roku. Chcąc uchwalić tą ilość ustaw kadencja musiałaby trwać 10 lat. A czy Ty pracując od poniedziałku do piątku pracowałbyś dodatkowo w każdy weekend za friko? Jeśli tak to może startuj i daj przykład :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Mnemonic Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.iplus.pl 07.06.05, 08:20 Tak. Tak właśnie uważam. Powinni pracowac za friko. Społecznie. Bo wg mnie ludzie którzy coś robią społecznie czują się za to co czynia odpowiedzialni....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 11:20 w przypadku posla nie mozna mowic o pracy spolecznej. Za weekendy rowniez bierze pensje! Spojrzcie do wczorajszego DZ i zobaczcie jakimi duzymi pieniedzmi z kasy panstwa obracaja poslowie. Za te pieniadze nasi "wybrancy" powinni wykazac sie odrobina wysilku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojownik Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 00:42 wielkie szczeście, że są jeszcze ludzie myślący. Stawiam na Ciebie - odwagi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barnej Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 10:47 a może przydent Wrona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:27 Cycki cię swędzą Sz. P Tadeusz??? walnij ty się w łeb chcesz żeby w całej polsce piwka się nie można było napić:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bandzior Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:44 Potrzebny nam ktoś taki: gliwice.naszemiasto.pl/wydarzenia/299410.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 09:12 Masz rację "Bandzior" tylko tacy powinni zasiadać w Sejmie. Wiwat młoda , polska "inteligencjo" !!! Polecam wszystkim sugerowaną stronę pod warunkiem że przeczytają cały wywiad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bujak Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 09:01 a może ktoś młody np. Krzysztof Matyjaszczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turek Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 09:03 zgadzam się tylko Pani poseł Ewa Janik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrówka Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 06.06.05, 23:21 Cieszę się że masz takie samo zdanie. Znani, uczciwi i kompetentni!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żaba Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 06.06.05, 23:39 A kto to jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jopek Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 09:45 dość polityków proponuje kogoś spoza polityki. Może ktoś młody bez obciążeń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ree Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 10:17 Jestem za kempson_em !! Te b(l)adanie to twoja własna incjatywa ... czy też ktoś cię o to prosił/wydał polecenie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ni/h;o Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 10:21 a może Zdzisław Wolski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 11:45 ale głupi temat,w sam raz dla lizusów Odpowiedz Link Zgłoś
kempson Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie 06.06.05, 14:30 koko. Czemu uważasz, że to temat dla lizusów. Jest demokracja. Każdy może startować. Nie tylko obecni posłowie czy tez politycy z róznych partii. Można przecież stworzyć ruch obywatelski. Jeżeli nie będziemy mówić o tym teraz to znów będa te same osoby. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Ryszard Niemczyk - świetny kandydat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 14:32 Tyle ile ten człowiek dobrzego zrobił, należy mu się nie sądzicie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 14:36 ja proponuje misia uszatka. Bo klapniete uszko ma. I kocha wszystkie dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandokan Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 14:41 ja proponuje mego przyjaciela sindbada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprzeciw Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 15:28 wogóle powinni zmienić system wyborczy. Tak dla okegów jednomandatowych!! Odpowiedz Link Zgłoś
cudzik3 Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie 06.06.05, 22:49 JA! Ja jestem dobrym kandydatem! Nie należę do żadnej partii. Cenię ludzi myślących. Po pierwsze "gardłuję" na tym forum za porządkiem i spokojem ludzi pracujących, za bezpiecznymi i spokojnymi blokowiskami. Za pracą, nawet dla obiboków. Nie obiecuję cudów bo ich nie zrobię. Ja nie Jan Paweł II, tylko zwykły człowiek. Czytam i słucham co mówią inni (np.na tym forum). A zrobię tyle ile uda mi się zrobić i to co dla mojego miasta i moich sympatyków będzie ważne. No co? Zagłosujecie na mnie? A okręgi jednomandatowe też mają swoje wady. Burmistrzowie, Prezydenci i Wójtowie, którzy wygrali w wyborach bezpośrednich czują się jakby to były ich prywatne folwarki! Bo przecież mnie wybrali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jogi Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 08:21 ja prpoponuje siebie. Jestem znany, występuje w telewizji, i od czasu do czasu wezme se jedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cola Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 08:31 ja proponuje dyrektora Dzwonnika!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cud Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 08:33 Musi sie chyba stac cud, by posłem został ktoś inny niż znany polityk obojetnie z jakiej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 08:48 ja jestem za panią poseł Ewą Janik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 08:59 ja też jestem za panią ewą janik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popierający Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 09:10 popieram kandydature pani Ewy. jest dobrym posłem. I była świetnym prezydentem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 09:39 ja tam nie wiem kto może byc posłem. Wszyscy tylko obiecują i nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samoobrona Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 10:09 tylko Grzesik. Ten który zgubił laptop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrówka Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 07.06.05, 11:16 Laptop mu ukradli a listy ze swoimi poparciami sfałszował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 10:27 Człowiek to dziwne urządzenie=można pluć mu w gębę a on i tak pójdzie zagłosować na szmaciarzy z SLD by pluli dalej.Z drugiej strony tłumaczę sobie to tak-cham chciałby by rządzili nim podobne mu chamy-nie ma wówczas konfliktu moralności na linii-wyzyskujacy-wyzyskiwany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sld-owiec Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 10:36 czemu szmaciaże, kogo nazywasz chamem. Zatanów się co mówisz Roman trochę kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 10:41 Polityka i kultura nigdy w parze nie chodziła i ja tego zmieniać nie zamierzam.Wracając do wątku - moim kandydatem byłby jakiś killer z więzienia,nic by się w zasadzie nie zmieniło a postać byłaby wyrazistrza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alonso Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 11:43 masz rację Roman kultura w tym kraju leży ale była zawsze za WC lub przed WC, jak się wchodziło do urzędów to wytarczyło pytac gdzie jest WC tam zawsze był dział kultury dlatego nie głosuję na SLD starych komuchów bo mózgi sie nie zmieniaja tym czym nasiakną w przeciwieństwie do nazwy, dlatego nie jestem wrażliwy na ich czułe słówka i kłamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
fatyga1 Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie 07.06.05, 10:45 Ty jednak jesteś chory na nieniawiść! którz to Cię tak z SLD opluł? i za co ? może Ci się należało!? Jeśli poseł to tylko Ewa Janik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 21:19 Są tacy ludzie którzy uwagi pod swoim adresem kwitują zawsze-chorą nienawiścią-krótko mówiąc-swoją pozycję budują na ogłupianiu-robią wariata z każdego byleby wyjść na swoje.I do grona takowych zaliczam SLDowców.Nie chcę by tacy decydowali o mojej przyszłosci i wyrażam to więc o co ci do ku.. nędzy chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajac Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 12:29 Mam pytanie. Czy młoda osoba może zostac posłem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nauczyciel Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 13:13 W/g mnie najlepszym poslem bylby p.Jaroslaw Grzybowski z Slaskiej Delegatury Kuratorium jest z SLD bbbbbrdzo kompetentna osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
fatyga1 Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie 07.06.05, 13:31 A kto to jest ten Pan Grzybowski? Kto o nim słyszał? Odpowiedz Link Zgłoś
fatyga1 Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie 07.06.05, 13:33 Jedynym kandydatem na posła to Ewa Janik!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Ewa sobie przypomniala, ze sie konczy kadecja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 15:05 ten wątek powinien mieć tytuł "Ewa sobie przypomniala, ze sie konczy kadecja", a nic cholera nie zrobila więc młodych bojówkarzy netowych nasyła aby propagandę siali :) Odpowiedz Link Zgłoś
fatyga1 Re: Ewa sobie przypomniala, ze sie konczy kadecja 07.06.05, 15:19 To może tak: a czego oczekiwałeś że zrobi ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez szans Re: Ewa sobie przypomniala, ze sie konczy kadecja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 15:47 E. J. bez szans nikt jej nie wybierze, sory ale takie jest prawo buszu i kompetencji, tylko może pozamiatać i to dobrze bez opylania-::)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zebra25 Re: Ewa sobie przypomniala, ze sie konczy kadecja 07.06.05, 20:53 obrażasz wyborców! to nie buszmeni przygłupie!!! Odpowiedz Link Zgłoś