Dodaj do ulubionych

zarobki w Agora

28.02.11, 20:22
hej, czy ktoś sie orientuje jakie są zarobki netto w agorze? :) np. specjalisty ds. marketingu?
Obserwuj wątek
    • Gość: polisz dżurnalyst Re: zarobki w Agora IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.11, 20:35
      Tragiczne. Najgorzej płacą dziennikarzom. Podejrzewam, że marketing niewiele bardziej zadowolony. Jeden taki, spec od komunikacji, pisze ciągle pozytywy o szefie ZTM-u. Tylko patrzeć jak zwieje z Agory i przejdzie na rzecznika ZTM. A wracając do tematu - jak najdalej od Agory! Jak chcesz pracować w marketingu, a niekoniecznie w mediach, szukaj jakiejś dużej firmy, może coś z FMCG, cokolwiek, tylko nie media, tylko nie Agora.
      • Gość: gość Re: zarobki w Agora IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.11, 21:09
        po co tu siedzisz, skoro tak ich nie lubisz ? nie ma innych portali ?
        • Gość: kixx Re: zarobki w Agora IP: *.acn.waw.pl 28.02.11, 21:22
          przeciez on tu nie pracuje,osle
          • Gość: gość Re: zarobki w Agora IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.11, 22:04
            wiem debliu, ale czyta i pisze ! ja nie piszę na rzepie itp.
            • ritzy Re: zarobki w Agora 28.02.11, 22:20
              I bardzo dobrze, ze nie piszesz na rzepie. Tam osłów nie trzeba.
              • Gość: gość Re: zarobki w Agora IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.11, 23:54
                odezwał się ćwierćinteligent, cmoknij mnie baranie
    • nothing.at.all Re: zarobki w Agora 01.03.11, 08:56
      Nie to forum, idź na forum praca.
      • Gość: werty Re: zarobki w Agora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.11, 13:20
        To u czosnków tak słabo płacą?
    • Gość: xxx Re: zarobki w Agora IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.11, 13:21
      Skoro dziennikarze GW sami po godzinach komentują własne teksty, zgadnij jakie są zarobki i wyścig za pochwałą przełożonego:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka