patixxxx2 28.02.11, 20:22 hej, czy ktoś sie orientuje jakie są zarobki netto w agorze? :) np. specjalisty ds. marketingu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polisz dżurnalyst Re: zarobki w Agora IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.11, 20:35 Tragiczne. Najgorzej płacą dziennikarzom. Podejrzewam, że marketing niewiele bardziej zadowolony. Jeden taki, spec od komunikacji, pisze ciągle pozytywy o szefie ZTM-u. Tylko patrzeć jak zwieje z Agory i przejdzie na rzecznika ZTM. A wracając do tematu - jak najdalej od Agory! Jak chcesz pracować w marketingu, a niekoniecznie w mediach, szukaj jakiejś dużej firmy, może coś z FMCG, cokolwiek, tylko nie media, tylko nie Agora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: zarobki w Agora IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.11, 21:09 po co tu siedzisz, skoro tak ich nie lubisz ? nie ma innych portali ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: zarobki w Agora IP: *.acn.waw.pl 28.02.11, 21:22 przeciez on tu nie pracuje,osle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: zarobki w Agora IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.11, 22:04 wiem debliu, ale czyta i pisze ! ja nie piszę na rzepie itp. Odpowiedz Link Zgłoś
ritzy Re: zarobki w Agora 28.02.11, 22:20 I bardzo dobrze, ze nie piszesz na rzepie. Tam osłów nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: zarobki w Agora IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.11, 23:54 odezwał się ćwierćinteligent, cmoknij mnie baranie Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: zarobki w Agora 01.03.11, 08:56 Nie to forum, idź na forum praca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: zarobki w Agora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.11, 13:20 To u czosnków tak słabo płacą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: zarobki w Agora IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.11, 13:21 Skoro dziennikarze GW sami po godzinach komentują własne teksty, zgadnij jakie są zarobki i wyścig za pochwałą przełożonego:) Odpowiedz Link Zgłoś