gut1 24.06.05, 16:47 czy jest profesorem nadzwyczajnym, czy nominowanym / zwyczajnym/ czy może ma tylko doktorat albo habilitacje?? nigdzie nie mofgę znaleźć jego życiotrysu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaba_pelagia Re: jakie wykształcenie ma JAROSŁaw KACZynski???? 24.06.05, 16:51 wyszukiwarkę ukradli? www.pis.org.pl/liderzy/kaczynski-j.htm Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: jakie wykształcenie ma JAROSŁaw KACZynski???? 24.06.05, 16:54 Według informacji na stronach sejmowych, doktór nauk prawnych. "# Uniwersytet Warszawski, Wydział Prawa i Administracji - mgr # Instytut Nauki o Państwie i Prawie, Teoria Państwa i Prawa - dr Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.jajcarz Profesor to tytul nadawany administracyjnie 24.06.05, 17:23 W wiekszosci krajow doktor jest najwyzszym tytulem. Bo jest to jednoczesnie stopien naukowy i tytul, do ktorego dochodzi sie wlasnym (przynajmniej w teorii) wysilkiem i praca. Profesorem zas mozna byc w Polsce z nadania. Do tego nie trzeba wielkiego dorobku naukowego niestety, sa przypadki, gdzie profesorami zostawali niehabilitowani doktorzy. W wielu krajach zas tytul profesora stosuje sie to kazdego, kto uczy na uczelni. Dlatego doktor jest ceniony bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: to dlaczego mówią na niego profesor? 24.06.05, 17:45 Profesor mówią na Lecha. "Jest profesorem nadzwyczajnym Uniwersytetu Gdańskiego (1996-1999) oraz Uniwersytetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie (od 1999, obecnie na urlopie)." I pewnie dlatego, nie ma wśród grona profesorów tego Uniwersytetu. Ponadto chciałem się gdzieś zapoznać z twórczością naukową Pana Profesora, ale nie udało mi się nic znaleźć. WIdocznie gapa ze mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-s ciekawe co z jego zona? 24.06.05, 16:59 Jak jest taki super katolik, to powinien miec juz kilkoro dzieci, a tu nic :) Odpowiedz Link Zgłoś
gut1 Re:dlaczego mówią na niego profesor??? 24.06.05, 17:15 w okularach???? znaczy, profesor??? Odpowiedz Link Zgłoś
wielokrotny_recydywista Re: On żyje z kotem. Sam zeznał kiedyś publicznie 24.06.05, 18:37 oto tytuł pracy doktorskiej jarka: "prawa człowieka w krajach socjalistycznych a socjalistyczna sprawiedliwość społeczna - analiza porównawcza" Odpowiedz Link Zgłoś
hypatiazaleksandrii nareszcie jest !!! 24.06.05, 20:08 wielokrotny_recydywista napisał: > oto tytuł pracy doktorskiej jarka: > > "prawa człowieka w krajach socjalistycznych a socjalistyczna sprawiedliwość > społeczna - analiza porównawcza" tak myslałem,a ich partia powinna się nazywać:Socjalistyczne Prawo i Socjalistyczna Sprawiedliwość - SPiSS Odpowiedz Link Zgłoś
kahlil Re: nareszcie jest !!! 24.06.05, 20:13 hypatiazaleksandrii napisał: > wielokrotny_recydywista napisał: > > > oto tytuł pracy doktorskiej jarka: > > > > "prawa człowieka w krajach socjalistycznych a socjalistyczna sprawiedliwo > ść > > społeczna - analiza porównawcza" > > tak myslałem,a ich partia powinna się nazywać:Socjalistyczne Prawo i > Socjalistyczna Sprawiedliwość - SPiSS > .............. > to cie tak podnieca? Odpowiedz Link Zgłoś
luci-c to plagiat !!! 24.06.05, 23:09 to nie jest samodzielna praca, zerżnął z Lenina Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk OPORTUNIZM taniego KARIEROWICZA zawsze cieszy 25.06.05, 11:17 Nie kazdy sie tak, jak Kaczynscy, za slawe i kariere szmacil i szmaci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Pomajtało wam sie wszystko! 25.06.05, 11:47 Jarosław - szef PiS, doktor, mieszka z mamą i kotem Lech - prezydent Warszawy i kandydat na prezydenta RP, profesor, mieszka z żona Marylą, mają córkę i wnuczka Odpowiedz Link Zgłoś