a_o_co_chodzi Re: rachela - masz wielbiciela! 25.06.05, 13:40 jak to? to po co to robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: rachela - masz wielbiciela! 25.06.05, 13:45 tym razem chodziło o estetykę forum. Celem moim było zapełnienie pierwszej strony froum świat wątkami założonymi przez jednego autora w kolejności od najstraszego do najmłodzego. Wybrałem rachelke ze względu na imponującą liczbę postów (ponad 5000 tylko w tym roku) Niestety okazało się że tylko znikoma część to wątki założonę przez nią - reszta to komentarze. W tej sytuacji postanowiłem ogłosić dzień rachelki na forum - nich kobiecina się cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
a_o_co_chodzi Re: rachela - masz wielbiciela! 25.06.05, 13:50 fajny pomysł, proponuję w nocy wziąć się za danę Odpowiedz Link Zgłoś
marouder "fajny pomysł, proponuję w nocy wziąć się za danę" 25.06.05, 14:03 a_o_co_chodzi napisał: > fajny pomysł, proponuję w nocy wziąć się za danę Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm to jest zły pomysł 25.06.05, 14:35 gdybym to zrobił kilku lokalnych antysemitów po wejściu na forum szlagby trafił. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: rachela - masz wielbiciela! 25.06.05, 16:44 :)))))) czekam z zapartym tchem.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
a_o_co_chodzi ażesz ty! 25.06.05, 17:35 miałaś być na wakacjach, wtajemniczeni pisali o Austrii, co tak krótko? Dana, nie rób sobie apetytu, pomysł był taki, żeby dla piękna obrazu utworzyć stronę mono - tzn od góry do dołu zapisaną przez jedną osobę, racheli jest za mało, może by ciebie starczyło, ale kropka straszy sankcjami, :(((, Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: ażesz ty! 25.06.05, 17:41 a_o_co_chodzi napisał: > miałaś być na wakacjach, wtajemniczeni pisali o Austrii, co tak krótko? > Dana, nie rób sobie apetytu, pomysł był taki, żeby dla piękna obrazu utworzyć > stronę mono - tzn od góry do dołu zapisaną przez jedną osobę, racheli jest za > mało, może by ciebie starczyło, ale kropka straszy sankcjami, :(((, za malo bo ja dbam o linie kolego,dana ma czym oddychac to sobie nia zapychajcie wspolnie z tym zacnym hiperkretynem jakie strony chcecie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ażesz ty! 25.06.05, 17:41 nu, bylam, ale wrocilam, nie zauwazyles?????? musze sie zastanowic, czy twoja nieuwaga z mojego powrotu warta jest obrazenia sie na conajmniej 2 godziny... :))) jacy wtajemniczeni.... sama pisalam o austrii, nawet hanesa wypatrywalam, ale jak widac ostrzezony trzymal sie w ukryciu te pare dni.... a ja to cie znam pod jakims innym nikiem???? mnie to by starczylo, a jak nie to bym ci nawet dala pomysly..... poczekajmy az kropka pojdzie na urlop.... :)))) a jaa da sie przekupic.... jak myslisz, dobra chalwa powinna zajac jej uwage na pare godzin, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
a_o_co_chodzi Re: ażesz ty! 25.06.05, 17:45 oj to to to! Ty masz łep! Ale nie obrażaj się, to dopre dla panienek służących, No teraz to już widzę, ze jesteś, dopiero teraz, bo nie wyszukuję wątków po nazwach geograficznych, Mam jeszcze ze dwa nicki, mo może trzy, Pa Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: ażesz ty! 25.06.05, 17:49 a_o_co_chodzi napisał: > oj to to to! Ty masz łep! > Ale nie obrażaj się, to dopre dla panienek służących, > No teraz to już widzę, ze jesteś, dopiero teraz, bo nie wyszukuję wątków po > nazwach geograficznych, > Mam jeszcze ze dwa nicki, mo może trzy, > Pa ta wyrodnamatka chyba z ciebie,ale lep to masz ty i to nie ot paraty. Odpowiedz Link Zgłoś
a_o_co_chodzi ach ty! 25.06.05, 18:14 "ta wyrodnamatka chyba z ciebie," - o wypraszam sobie! jak wrócimy z roweru to się włączę, pa Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Danus wspaniale! 25.06.05, 22:52 Odczekaj troche moze sie udusisz! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Danus wspaniale! 25.06.05, 23:28 a czym to niby mam sie udusic? grzesiu, twoja glupota nie przestaje swiecic tu na forum.... Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Danus wspaniale! 25.06.05, 23:57 Alez DAnus poczytaj co sama napisalas • Re: rachela - masz wielbiciela! dana33 25.06.2005 16:44 + odpowiedz :)))))) czekam z zapartym tchem.... :)))) A wiec mialem ku temu wszelkie dane ze Danus sie udusisz. A o moja glupote to sie Danus nie kumruj bo ze swoja masz dosyc do czynienia- CHYBA ZE BYLAS TYLKO W TYM PIEKNYM WIEDNIU NA LECZENIU?????? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Danus wspaniale! 26.06.05, 00:05 ty grzesiu nawet z czytaniem masz trudnosci i nie kumrajesz, komu ja odpowiadam.... ty do mnie to nikak nie dochodzisz, grzesiu... nikak... Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: rachela - masz wielbiciela! 25.06.05, 14:37 głupi pomysł. Jesli jeszcze raz zrobisz cos takiego, to pódziesz pod młot. Wyleca wtedy wszystkie wpisy z twojego IP z całego forum Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Ale, ale, kropko, ty mialas byc na wakacjach:)) 25.06.05, 14:39 kropka napisała: > głupi pomysł. Jesli jeszcze raz zrobisz cos takiego, to pódziesz pod młot. > Wyleca wtedy wszystkie wpisy z twojego IP z całego forum Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Droga kropko! 25.06.05, 15:11 Zadjesz sobie sprawę że hiperrealizm to typowa pacynka (stworzona do działań niekonwencjonalnych jak widać). Jeśli zrealizujesz swoje groźby i wytniesz wszystkie posty pisane z mojego kompa (bo tak zrozumiałem twój post) to zapewnia cię że wykończysz pewien bardzo przyzwoity nick. ************ Kropko czy forum świat to obózpracy? Tolerujesz wszelkiego rodzaju chamstwo i świństwa a małoszkodliwe (fakt że surrealistyczne) eksperymenty chcesz krać forumową smiercią!? O odrobinę dystansu proszę! PS Kropka usmiechnij się i do ogrodu wpadnij! Chwila relaksu każdemu jest potrzebna! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Kropko, jesli to ty..nie badz krwiozercza... 25.06.05, 15:15 Nie bede zbyt wiele dopisywal, bo hiperrealizm wystarczajaco dobrze wywiodl swoje racje..po prostu je przeczytaj kropko. Swiat nie tylko jest nielogiczny, ale tez piekny..tuz za oknem:)) hiperrealizm napisała: > Zadjesz sobie sprawę że hiperrealizm to typowa pacynka (stworzona do działań > niekonwencjonalnych jak widać). Jeśli zrealizujesz swoje groźby i wytniesz > wszystkie posty pisane z mojego kompa (bo tak zrozumiałem twój post) to > zapewnia cię że wykończysz pewien bardzo przyzwoity nick. > ************ > Kropko czy forum świat to obózpracy? Tolerujesz wszelkiego rodzaju chamstwo i > świństwa a małoszkodliwe (fakt że surrealistyczne) eksperymenty chcesz krać > forumową smiercią!? > O odrobinę dystansu proszę! > PS > Kropka usmiechnij się i do ogrodu wpadnij! Chwila relaksu każdemu jest > potrzebna! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm a ogród wygląda tak... 25.06.05, 15:17 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=309 Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: a ogród wygląda tak... 25.06.05, 15:24 Tylko co pod adresem : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=638&w=24536810 na zdjeciach robi moj wlasny, prywatny pies, pan Duncan McLeod, skoro to nie moj ogrod? hiperrealizm napisała: > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=309 Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: rachela - masz wielbiciela! 25.06.05, 16:43 hiperrealizm napisała: > tym razem chodziło o estetykę forum. Celem moim było zapełnienie pierwszej > strony froum świat wątkami założonymi przez jednego autora w kolejności od > najstraszego do najmłodzego. Wybrałem rachelke ze względu na imponującą liczbę > postów (ponad 5000 tylko w tym roku) Niestety okazało się że tylko znikoma > część to wątki założonę przez nią - reszta to komentarze. > W tej sytuacji postanowiłem ogłosić dzień rachelki na forum - nich kobiecina > się cieszy. hiperku,zamiast miec fascynacje na moj temat zobacz ile kropekuk (tez baba) splodzila wpisow. o ile mnie pamiec nie myli przekroczyla 13000,moze nia sie zajmiesz zlotko ty nasze przyzwoite. Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty rachela potrzebuje psychoterapety (niedrogiego) 25.06.05, 14:40 ...a nie wielbiciela może ktoś może jej pomóc myślę głównie o tych mieszkających w stanach n.p. explicit ten to by chyba bez psychoterapety nie przezył? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder sztywny fixat, , czy ty wiesz, ze sztywny to ty 25.06.05, 14:47 powinienes byc w calkiem innym miejscu niz jezdes, ofiaro XIX-wiecznych pomyslow pedagogicznych z tzw. cala surowoscia wprowadzanych w zycie przez mamusie i tatusia? sempiasty napisał: > ...a nie wielbiciela > może ktoś może jej pomóc > myślę głównie o tych mieszkających w stanach > n.p. explicit > ten to by chyba bez psychoterapety > nie przezył? Odpowiedz Link Zgłoś
antek_cukierman Tam psychoterapeuty. 25.06.05, 14:51 Faceta z jajami. Nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Tam psychoterapeuty. 25.06.05, 16:41 antek_cukierman napisał: > Faceta z jajami. Nic więcej. o mnie sie niemartw,ja sobie rade dam. lepiej zobacz koles gdzies ty swoje zostawil,moze u sempiastego dlatego oboje tak sie martwicie o mnie biedulinki polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
doomsday Re: Tam psychoterapeuty. 25.06.05, 16:46 Prawie od urodzenia kazde wakacje spedzalem u mojej babci w takiej uroczej wiosce posrod borow i lasow ,wilki zagladaly niekiedy do naszego sadu , a w krzakach pod lasem chowaly sie zubry .Czeresni i wisni , gruszek i jablek byly tony , co wieczor moja mama przynosila z lasu kosz pelen grzybow i jagod .Prawie wszystko to zjadalismy na kolacje .Wujek z pobliskiej rzeczki lapal ryby niemal rekami .Sam znalazlem kiedys kilka jajek kaczych na rzeczkowej wysepce , ala babcia powiedziala ,ze kacze jaja nadaja sie tylko na makaron . Kiedys na podworku strasznie zaczela ryczec krowa .Balem sie ,ze zdechnie , ale babcia mi powiedziala ,ze krowa jest zdrowa , tylko czasami ma takie okresy buczenia .W koncu ktos mi powiedzial ,ze chodzi o "namietnosc" .Mialem juz wtedy cztery lata i rozumialem wszystkie trudne slowa , wypytalem wtedy pol wioski o ta namietnosc naszej krasuli , ale niczego sie nie dowiedzialem . Odpowiedz Link Zgłoś
ebenezum Też Ją lubię - uczciwa i nie zakłamana dziewczyna 25.06.05, 23:21 a jak kogoś boli, że kobieta ma więcej IQ, to nie problem tej kobiety, ale autora zarzutów... maaaaacho Odpowiedz Link Zgłoś