mysz78 20.08.05, 20:12 gdzie w wa-wie jest msza św. dla maluszków 1.5-2 letnich, taka z śpiewaniem, klaskaniem i mnóstwem małych dzieci dookoła ołtarza ??? niedawno się przeprowadziliśmy i szukamy. dziękuję pieknie za sugestie k Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgog Bemowo 20.08.05, 20:24 raz w miesiącu jest msza dla przedszkolaków, o 14-tej w każdą niedzielę o 11.30 dla dzieci dzieci czynnie uczestniczą we mszy, więcej na stronie www.parafia-bemowo.waw.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
mama71 Re: Bemowo 11.09.05, 16:03 A po czym poznać, która niedziela w danym miesiącu. Nie chcielibyśmy jechać w ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.tosi Dominikanie 20.08.05, 20:50 na Freta o 10.30 msza rodzinna)) jest fantastyczna i dzieci pełno. na Dominikańskiej jest chyba o 11.00, ale tam nigdy nie byliśmy, więc nie jestem pewna. k. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz78 Re: Dominikanie 21.08.05, 12:16 dzięki piękne ! chodziłam do gdańskich dominikanów w czasach przed przeprowadzkowych i bardzo mi tego tutaj brakuje. wybierzemy się na freta na pewno ! pozdr. k Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Dominikanie 21.08.05, 20:47 U Dominikanów w Wawie o 10.30 jest dla dzieciaków. Odpowiedz Link Zgłoś
kwirynia Re: Msza św. dla najmłodszych 22.08.05, 20:19 zapraszam na Gorlicką (Ochota-Rakowiec). Naprawdę warto. Msza dla małych dzieci (od września) o godz. 10.15. ania Odpowiedz Link Zgłoś
ruda270 Re: Msza św. dla najmłodszych 23.08.05, 10:07 Super msze są w kościele Sw,Krzyża na krakowskim przedmieściu (od wrzesnia) to ten kościol na przeciwko pomnika Kopernika Odpowiedz Link Zgłoś
mamaradka Re: Msza św. dla najmłodszych 27.08.05, 21:46 Kościół św. Andrzeja Boboli na Rakowieckiej godz. 10.45 przez cały rok szkolny (oprócz wakacji). Msze odbywają sie w kaplicy, nie w głównym kościele, odprawia zawsze ten sam ksiądz. Ma znakomite podejście do dzieci. Jest mały zespół grająco - śpiewający ze świetnym repertuarem (oczywiście śpiewają, klaszczą i skaczą wszyscy). Gorąco polecam. My chodzimy tam już sporadycznie, raczej z sentymentu, bo wyprowadziliśmy się z Mokotowa, a i nasz "mały" przestał być mały i został uczniem. Odpowiedz Link Zgłoś
agamamaani Re: Msza św. dla najmłodszych 29.08.05, 14:31 i na bielanach w lasku bielańskim - rewelacyjny ksiądz znany kiedyś z ziarna - i pełno maluszków na ołtarzu - chyba o 11-tej ale nie mam pewności bo teraz na mokotowie mieszkamy.. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaps Re: Msza św. dla najmłodszych 08.09.05, 13:35 Parafia św. Jakuba przy pl. Narutowicza. O 11.30 msza św. dla dzieci w głównym kościele a dla maluchów w kaplicy o tej samej porze (oprócz wakacji). Może nei rewelacja, ale nam się podoba. Pozdrawiamy Monika i Ewa (16 mies.) Odpowiedz Link Zgłoś