Dodaj do ulubionych

Do Pana Prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 08:51
Uprzejmie proszę o ściganie gościa portalu „Gargamela”, IP: 81.6.130.*, który
tu:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=28354769&a=28996060
nazwał posła na Sejm RP pana Konstantego Miodowicza „Szują” i „Kłamliwą
Świnią”.
Takie wulgarne zachowania są właściwe dla zwolenników SLD i SdPl. Mam
nadzieję Panie Prokuratorze, że podejmie Pan natychmiastowe czynności.
Być może jest to jedna z osób, która w dniu 1 września była pojona darmowym
piwem przez Włodzimierza Stępnia.
Obserwuj wątek
    • miskorabol nie kompromituj sie nawet!!!! 14.09.05, 09:15
      Kompromitujesz sie na całej lini. jesli nie umiesz rozróżnic cytatu to jestes
      ograniczony. Juz był taki jeden na tym forum co straszył prokuratorem.
      • Gość: babetka Pan Prokurator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 09:24
        chyba potrafi odróżnić "cytat". Zobaczymy, jak ten "cytat" zinterpretuje.
        • miskorabol NIE KOMPROMITUJ SIE NAWET 14.09.05, 09:33
          • Gość: babetka Zobaczymy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 09:40
            czy Pan Prokurator się skompromituje, czy stanie na wyskości zadania.

Do dzieła Panie Prokuratorze!!!
            • miskorabol co Zobaczymy ?? 14.09.05, 09:45
              nie PAN Prokurator tylko Ty sie kompromitujesz
              • Gość: babetka Pan Prokurator z pewnością podejmie działania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 09:52
                chyba, że czuje sentyment do SLD.
                Bo mam nadzieję, że Pan Prokurator nie konsumował darmowego piwa fundowanego
                wyborcom 1 wrześnie przez Włodzimierza Stępnia.
                Bo darmowych piwem można zachęcić do głosowania zdegenerowanych meneli.
                • Gość: jekki ktos obrazil jej uczucia religijne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 00:19
                  miodzio dla niej to bozek!
        • Gość: megadeth do Pana Babetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 00:21
          A że śnieg spadł to też wina komuchów ?
          • Gość: Gość Re: do Pana Babetki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.06, 09:05
            Krystalicznie czysty i uczciwy O. Rydzyk zezwalal na reklamowanie w RM
            niedozwolonego leku "Novit" wprowadzonego na rynek przez zwykłych oszustów,
            pomagając tym samym oszukiwać smiertelnie chorych ludzi.
    • Gość: platforma? -NIE!!! Baboty IP: *.chemar.com.pl 14.09.05, 09:48
      Szuja posuwa Babetkę. A przynajmniej nawiedza ją w snach przez co brudzi sobie
      prześcieradło. ffffuuuuuu
    • sceptyk31 Re: Do Pana Prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.09.05, 09:54
      Jak juz Pan Prokurator weżmie się do roboty / w Kielcach to nie takie pewne, bo
      są przepracowani/, to niech obejmie ściganiem niejaką "babetkę" , która stosuje
      biblijna zasadę " oko za oko, ząb za ząb". M.in. była łaskawa napisać to co
      niżej:

"... Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
      Gość: babetka 07.09.05, 16:51 + odpowiedz

Myli się kolega. Pan Miodowicz szują nie jest.
      Szują jest pan Cimoszewwicz, pan Nałęcz, pan Długosz, pan Jegiełło, pan
      Jaskiernia, pan Oleksy itp...."
      • Gość: babetka Re: Do Pana Prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 10:04
        Ktoś, kto kłamie, popełnia przestępstwa broni przestępców i jest przestępców
        przyjacielem jest wg mnie zdecydowanym szują.
        • lech2000 Re: Do Pana Prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.09.05, 13:54
          Gość portalu: babetka napisał(a):

> Ktoś, kto kłamie, popełnia przestępstwa broni przestępców i jest przestępców
          > przyjacielem jest wg mnie zdecydowanym szują.

Zgadzam się ,taki jest właśnie Miodowicz.
      • Gość: babetka Re: Do Pana Prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 10:12
        Ktoś, kto widzi, jak Aleksander Kwaśniewski hańbi Urząd Prezydenta RP i obraża
        wszystkich Polaków pojawiając się pijany nad grobami pomordowanych Polaków, i
        tego nie potępia, a stawia Aleksandra Kwaśniewskiego za wzór, jest szują do
        potęgi.
        • grodek1 Re: Do Pana Prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.09.05, 10:21
          Znalazlem miedzy czasie na Was wszystkich jeden dobry link , tym razem nie
          Strasze europa.eu.int/index_pl.htm
          • grodek1 Re: Do Pana Prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.09.05, 10:27
            Wy nie bedziecie mnie ponizac, ani obrazac, bo bedziecie mieli z Tym Panem do
            czynienia www.euro-ombudsman.eu.int/glance/pl/default.htm
    • prezydent6 Re: Do Pana Prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.09.05, 10:46
      koczni ludzie babetka to były BBB,Kobyła i inne nicki damskie z Neostrady
      a teraz świńska babetka !
      Facet który jest chory na damską osobowośc i kablowanie innych,nadaje się do
      szpitala morawickiego na oddział psychoterapi !
      • Gość: babetka Jakiś Ty przenikliwy :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 10:52
        Musiałeś chyba wypić sporo piwa na wyborczym ochlaju zorganizowanym przez
        Włodzimierza Stępnia w dniu 1 września.
        Czy wszyscy zebrani tam funkcjonariusze PZPR, MO, ZOMO, ORMO, SB, itp. są
        równie przenikliwi? :)
        • grodek1 Re: Jakiś Ty przenikliwy :))) 14.09.05, 11:01
          Ja ostatnio jestem suchy, nic nie pije, stalem sie Abstynentem. Z Wami to juz
          wole po Trzezwemu pisac, bo Wy to powinniscie moje Texty trzy razy czytac,
          zanim je zrozumiecie, miedzy nai jest za duza roznica mentalnosci.
        • prezydent6 Re: Jakiś Ty przenikliwy :))) 14.09.05, 17:37
          brak ci argumentów to odchodzisz od tematu !
          Juz niedługo i ty sie wykruszysz jak to ciastko /babetka/ !
          • Gość: babetka Re: Jakiś Ty przenikliwy :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 19:43
            A na co mam przytaczać te argumenty? Na Twoje bredzenia? :)
    • Gość: Gargamel Re: Do Pana Prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.6.130.* 14.09.05, 16:54
      Przysięgam, że nie piłem w dniu 1 września br. ani piwa, ani wina, ani wódki
      "stawianych" przez Szanownego Pana Włodzimierza Stępnia Jego Zwolennikom. Nie
      byłem też obecny w miejscu w którym /jak twierdzi ta ......, podpisująca się
      "Babetka"/ miało to podobno miejsce. Słowo Komunisty.
      Określenia dotyczące wymienionych przez "Babetkę" działaczy jednej z Prawicowych
      Partii Politycznych zaczerpnąłem z prasy. Uważam /jak miliony innych wyborców/,
      że w pełni na nie zasługują.
      • Gość: babetka Re: Do Pana Prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 19:45
        Obraziłeś na publicznym forum w sposób bezprzykładnie wulgarny posła na Sejm
        RP. Mam nadzieję, że policja złoży Ci niebawem wizytę.
        • Gość: Gargamel Re: Do Pana Prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.6.130.* 14.09.05, 20:38
          Babetka ty masz naprawdę "nasrane do głowy".
          Natomiast ten Poseł na Sejm o którym piszesz jest Zwykłym ...... .
          Ty sama natomiast możesz "wpaść" do mnie z wizytą bez policji - aby pocałować
          mnie w .... .
          • Gość: babetka Re: Do Pana Prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 21:40
            Im dłużej ten wątek jest, tym większa jest szansa, że niedługo odwiedzi Cię
            policja.
            A ja nie mam zamiaru wpadać, bo nie zadaję się z czerwonymi menelami.
            • Gość: xtrmntr Im dłużej trwa ten wątek tym większa szansa, że... IP: *.cable.mindspring.com 09.05.06, 02:18
              ...ci podpaska przyschnie.

EOD
        • grodek1 Re: Do Pana Prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.09.05, 21:11
          Co to jest publiczne forum ? i dlaczego jestescie tacy niemili do siebie ?
          Czy Pan nie kazal sie milowac ?
    • Gość: babetka Do Pana Prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 23:36
      Panie Prokuratorze, zwracam uwagę, że gość „Gargamel” nadal w sposób wulgarny
      obraża pana Konstantego Miodowicza.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=29048013&a=29057852

A może jest Pan, Panie Prokuratorze, przepracowany?
    • Gość: xxxxxxxx Re: Do Pana Prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 23:50
      znowu ta menda bbb vel kobylybbb się ujawniła.
      Urwałeś się z listy Nizińskiego, ubecki popaprańcu i znowu zaśmiecasz forum
    • Gość: babetka Do Pana Prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 15:53
      Czy znane są już pierwsze ustalenia?
      • Gość: Gargamel Re: Do Pana Prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.6.130.* 15.09.05, 17:21
        Pierwsze znane "ustalenia" są następujące:
        Czy kablująca pasjami wszystkich "Babetka" jest "nieodrodną Siostrzyczką"
        nijakiego Pawlika Morozowa, któremu członkowie własnej Rodziny ucięli łeb za
        doniesienie na Rodziców do "NKWD" ?
        Czy ukochani Dziadkowie "Babetki" mieli "coś wspólnego" z funkcjonariuszami
        "Carskiej Ochrany" i "Gestapo" ?
        Czy Mamusia i Tatuś "Babetki" nie pracowali czasem "społecznie" dla tak zacnych
        instytucji jak "UB" i "SB" ?
        Czy zamiłowanie do "kablowamia" nasza "Babetka" wypiła już "z mlekiem" Matki,
        czy też "wypracowała" w sobie ten "nawyk" będąc tzw. "sympatykiem" Polskiej
        Prawicy ?
        Czy po wyborach parlamentarnych "Babetka" będzie "ciągnęła kable" dla służb
        specjalnych, kierowanych przez Kostka Miodowicza, który dla tego "stołka"
        zachował się jak "Totalna Świnia" wobec Kandydata SLD na Prezydenta ?
        Czy "Babetka" będzie "ciągnęła kable" za "godziwe wynagrodzenie" - czy też "za
        darmo" dla tzw. "dobra Iv-tej Rzeczypospolitej" ?
        • baba53 Re: Do Pana Prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.09.05, 18:29
          to jest kabel w godzinaach pracy a potem śpi i zbiera "złote myśli"
    • Gość: babetka Do Pana Prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 10:15
      Czy ustalił pan już personalia tej kanalii?
      • miskorabol Re: Do Pana Prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.09.05, 10:17
        znaczy Ciebie ?? to chyba nie trudno zrobic
        • grodek1 Re: Do Pana Prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.09.05, 08:24
          Czy Wy oprocz niektorych osob - Nie potraficie Nic madreg napisac - to zwoccie
          Pieniadze za Nauke, no bo do Szkoly zescie chyba chodzili ?
          • Gość: Kielczanin Re: Do Pana Prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 10:16
            Tak się zastanawiam o co chodzi tej "Babetce". Sama łamie prawo ubliżając i
            pomawiając innych.Szanowni państwo komuś blisko związanemu z PO zależało na
            wywołaniu burzy w szklance wody.To że pan K.Miodowicz jest "dziwną" można było
            już stwierdzić w 1990 r. gdy z WiP'u przeszedł do UOP'u.
            Polityk z niego żaden, fachowiec od służb specjalnych tesz żaden.Minęło 15 lat
            istnienia odnowionych służb tajnej policji a on nawet kursów nie zrobił.
            Pułkownika dostał za rozlepianie ulotek w stanie wojennym.
            Ludzie walczący o wolność mają uraz do takich instytuscji jak UOP,MSW itd.
            A całe kierownictwo WiP'u trafiło do nowej bezpieki.
            I to jest normalne "Babetka" ?
            A może ty jesteś na niejawnym etacie K.Miodowicza tak jak Jarucka.
    • Gość: babetka Re: Do Pana Prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 21:59
      Gość „Gargamel” nadal daje upust swojej naturze lewicowego działacza.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=29187739
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=29182010&a=29186552

Co Pan na to, Panie Prokuratorze?
      Nie ma Pan czasu?
      Jest Pan przepracowany?
      A może zajmuje się Pan sprawą pojenia alkoholem wyborców przez Włodzimierza
      Stępnia?
      • Gość: babetka Do Pana Prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 16:15
        Czy pan się czasem nie leni?
        Może trzeba powiadomić pana posła Zbigniewa Nowaka?
    • Gość: Gargamel Re: Do Pana Prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.6.130.* 17.09.05, 22:57
      "Babetka" - ty się nie LEŃ - ty pisz DONIESIENIA.
      • dency ....phi....jakaś tam..... 17.09.05, 23:43
        ...panowie i panie dajcie jej spokój! to woda na młyn, temu jak mu tam......
        olejcie i już ...... !!!!
    • Gość: albert Re: Do Pana Prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.09.05, 01:12
      Masz ładne IP, wiesz??
    • Gość: babetka Re: Do Pana Prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 08:47
      Czy dzisiaj zajmie się pan tą sprawą?
    • Gość: babetka Do Pana Prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:01
      Czy Pan już otworzył oczęta?
      • grodek1 Re: Do Pana Prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.09.05, 09:05
        Dosc tego, bo Was Wszystkich pozamykam!!!!
        • miskorabol Re: Do Pana Prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.09.05, 09:11
          babetka kompromitujesz sie po całosci !!!!

Na Miodowicza ? To znaczy, że głosujesz na "Szuję" i "Kłamliwą Świnię".

"... Re: Głosuję na Konstantego Miodowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
          Gość: babetka 07.09.05, 16:51 + odpowiedz

Myli się kolega. Pan Miodowicz szują nie jest.
          Szują jest pan Cimoszewwicz, pan Nałęcz, pan Długosz, pan Jegiełło, pan
          Jaskiernia, pan Oleksy itp...."

widzisz róznice w " " bo jak narazie przestępstwo popełniłas TY i Toba powinien
          zajac sie prokurator a lepiej lekarz psychiatra
          • Gość: babetka Re: Do Pana Prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:16
            Z Tobie podobnymi osobnikami nie zwykłam wymieniać poglądów.
            Ale ten raz odpowiem. Różnicę widzę. Wymienieni przeze mnie panowie popełnili
            czyny niegodne, więc zasłużyli na nadane im przeze mnie miano.
    • Gość: ?? "szuja" i "oszust"-przeciez to PRAWDA!!! IP: *.kielce.net.pl 21.09.05, 09:10
      czy ktoś wogóle chce jeszcze głosowac na tego człeka?? Chyba juz ludzie
      przejrzeli na oczy...
      • Gość: babetka Re: "szuja" i "oszust"-przeciez to PRAWDA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:13
        Ja będę głosowała i tysiące ludzi, którym bliska jest uczciwość, a którzy
        dostrzegli kłamstwa Cimoszewicza.
        • grodek1 Re: "szuja" i "oszust"-przeciez to PRAWDA!!! 21.09.05, 09:26
          Na Glosowanie pojdzie Prawdopodobnie 95 % Polek i Polakow, ja jestem w tym 5 %,
          nie miejcie do mnie pretensji, ale ja nikomu nie wierze, dlatego nie beda na
          nikogo Glosowal.
          • korcipola Jemu ufają ludzie, rośliny i zwierzęta 21.09.05, 09:36
            Grodku1, nie masz racji. Jest w Kielcach człowiek, któremu ufają wszyscy
            ludzie. Dlatego ten człowiek pyta już nieludzi, czy też mu ufają. Tym
            człowiekiem jest pan Jurek Suchański. Powinieneś Mu zaufać i na Niego swój
            głos, bo

Pchełka, muszka oraz kurka
            Wierzą w Suchańskiego Jurka
            • Gość: Wiesiek Re: Jemu ufają ludzie, rośliny i zwierzęta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 08:37
              Czy wy nie potraficie dyskutować nz argumenty? Takie wzajemne obrzucanie sie
              błotem świadczy o poziomie kultury. Nie mozna nazywać tego czy innego
              złodziejem, jeśli nie ma się dowodów. To jest pomówienie. Pamiętajcie, że rózne
              przekręty nie maja politycznych barw. Sa udziałem tak jednej jak i drugiej
              strony. Przypisywanie lewicy wszystkichświństw a idealizowanie prawicy jest
              nieuczciwe, nieuzasadnione. Poczekajmy. Do partii przodującej w sondażach
              przyklejają się różne męty i to oni właśnie kształtuja opinię o tejże pzrtii.
              Jeszcze niejedno przestepstwo zostanie ujawnione po stronie prawicy, bo
              karierowicze są wszędzie. Takie opluwanie tego czy innego polityka jest poniżej
              godności. Szuje, złodzieje, bandyci i inne epitety. Boże, co za język. Knajacki
              język pijanej ulicy. Walczcie na argumenty, nie wzajemne obrzucanie się błotem.
              To nie przystoi. Miarą kultury jest również uszanowanie przeciwnika. Nie ufam
              Miodowiczowi, nie jest z Kielc. Nie wim jak mógł w tak krótkim czasie osiągnąć
              stopień pułkownika. Raczej pochodzi z łapanki i żaden z niego specjalista od
              kontrwywiadu. Ale daleki jestem od ubliżania mu. Mam do niego pretensje o
              nierzetelne metody działania w komisji, ale to jeszcze nie oznacza, żebym miał
              prawo mu ubliżać. Jest człowiekiem, ma swoją godność i jako polityk ma prawo
              startować w wyborach. Natomiast sprawa jego wyboru to inna sprawa. Sprawa
              sympatii lub antypatii do danego polityka. Nic was nie upoważnia do wzajemnego
              obrzucania się błotem. Ludzie! trochę kultury. I jeszcze jedna sprawa> Za
              Gomułki taniały lokomotywy i szyny kolejowe, lud sie z tego cieszył. Za Rokity
              będa taniały misie. Wczoraj to pokazał.
              • korcipola Re: Jemu ufają ludzie, rośliny i zwierzęta 22.09.05, 09:16
                - A gdzie tu Wiesiu dostrzegłeś dyskusję?
                - A gdzie tu Wiesiu dostrzegłeś obrzucanie się błotem?
                - A gdzie tu Wiesiu dostrzegłeś nazwanie kogoś złodziejem?
                - A gdzie tu Wiesiu dostrze3głeś pomówienie?
                - A gdzie tu Wiesiu dostrzegłeś przypisywanie lewicy wszystkich świństw?
                - A gdzie tu Wiesiu dostrzegłeś opluwanie polityka?
                - A gdzie tu Wiesiu dostrzegłeś język knajacki?
                - A gdzie tu Wiesiu dostrzegłeś obrzucanie się błotem?
                - A gdzie tu Wiesiu dostrzegłeś Miodowicza?

To, że nie wiesz, jak Miodowicz osiagnął stopień pułkownika, to Twój problem.
                Ja bardzo ufam i cenię Jurka Suchańskiego.
                A Ty Wiesiu powinieneś się zastanowić zanim coś do mnie napiszesz.
                • Gość: Wiesiek Re: Jemu ufają ludzie, rośliny i zwierzęta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 09:24
                  Odpowiedź nie była do ciebie adresowana, przepraszam za błędne klikinięcie.
                  Odnosi się do innych, którzy nazywają polityków innych opcji szujami.
                • Gość: Wiesiek Re: Jemu ufają ludzie, rośliny i zwierzęta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 09:26
                  Ja też go cenię.
                  • korcipola Re: Jemu ufają ludzie, rośliny i zwierzęta 22.09.05, 09:37
                    Wiesiu!

A czy Ty może uczestniczysz w seansach seksu grupowego organizowanych przez
                    pana Witolda Kowala, zastępcę szefa sztabu wyborczego SdPl w Świętokrzyskim?

Ja wysłałam swoją ofertę, ale nie otrzymałam odpowiedzi. Czy mógłbyś mnie
                    zaprotegować?
                    Byłabym bardzo wdzięczna.

Apolonia Korcicipińska
                    ul. Nimfy 69
                    • Gość: Wiesiek Re: Jemu ufają ludzie, rośliny i zwierzęta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 09:49
                      Seks to sprawa intymna, natomiast grupowy to ohyda. Nie interesuja mnie takie
                      sprawy. Nie jestem samcem, który dopada wszystkiego co sie rusza.
                      • korcipola Re: Jemu ufają ludzie, rośliny i zwierzęta 22.09.05, 10:18
                        Ja także nie jestem samiczką, która daje komu popadnie.
                        Ale jeżeli na takie seanse zaprasza pan Witold Kowal, zastępca szefa
                        świętokrzyskiego sztabu wyborczego SdPl, czyli osoba ciesząca się z pewnością
                        zaufaniem pana Kałamagi, pani Winiarczyk-Kossakowskiej i mojego ulubionego
                        Jurka Suchańskiego, to żadnych wątpliwości nie mam.

Bo całym sercem wierzę, że pan Kałamaga, pani Winiarczyk-Kossakowska i przede
                        wszystkim mój ulubiony Jurek Suchański nie przyłożyliby ręki do żadnej ohydy.

Chyba, że ohyda byłaby gładka i ponętna :)
                        • Gość: Wiesiek Re: Jemu ufają ludzie, rośliny i zwierzęta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 10:40
                          Nic na ten temat nie słyszałem, ale jesli tak postąpil, to degraduje się jako
                          polityk. Prezentowanie swoich seksualnych skłonności to ekshibicjonizm. A już
                          organizowanie takich seansów pod szyldem partii to zboczenie. To sie w głowie
                          nie mieści. Czy to czasem nie prowokacja? Bo u nas w walce politycznej każdy
                          chwyt jest dozwolony. Owszem seks jest przyjemny i nie powinno sie udawać, że
                          sie od niego stroni. Ale to sprawa dwóch osób płci odmiennej, akceptowana przez
                          obydwie strony. A jak to ktos robi, to mnie nie obchodzi. Niech robia to co
                          lubią zamknieci w pokoju w intymnym i przyjaznym nastroju. I szczęść im Boże.
                          • korcipola Re: Jemu ufają ludzie, rośliny i zwierzęta 22.09.05, 11:06
                            Owszem, pan Witek ma takie upodobania.
                            Zresztą sprawdź sam.

Na stronie SdPl

www.sdpl.kielce.pl/
                            znajdujemy takie dane:

Zastępca szefa sztabu
                            Witold Kowal
                            tel. 0604 575 351
                            e.mail:lawox@op.pl

Natomiast na stronie:

php.laski.pl/ogloszenia/?kat=7&p=5
                            znajdujemy takie ogłoszenie:

„lawox@op.pl 25-07-2004 świętokrzyskie
                            para 34 35 lat poszukuje pań i par do wspólnej zabawy”

Istotny jest adres pocztowy.

I czy to nie jest ekscytujące?
                            • Gość: Wiesiek Re: Jemu ufają ludzie, rośliny i zwierzęta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 11:34
                              Korcipola. Rzecywiście to ekscytujące.Aż się rzygać chce.Seks grupowy to chyba
                              jakas odmiana prostytucji. Czy możesz odczuwać przyjemność kiedy dopadnie Cie
                              na chwilę zaślimaczony, pijany i bliżej nieznany Ci mężczyzna?Oczywiście nie
                              posądzam Cie o taką dewiację.Traktuję to jako wymianę poglądów. Jeśli p. Witek
                              ma takie upodobania, to jego sprawa, ale dla dewiantów w polityce nie powinno
                              być miejsca, bo z sejmu zrobia burdel. Czy on ma w oczach ku..ki?
                              • korcipola Re: Jemu ufają ludzie, rośliny i zwierzęta 22.09.05, 11:44
                                O czym Ty Wieśku piszesz?
                                Rzygać, prostytucji, dewiantów, burdel, ku...ki???!!!

Przecież pan Witek Kowal jest bliskim towarzyszem partyjnym pani Winiarczyk-
                                Kossakowskiej, pana Kałamagi i przede wszystkim mojego ulubionego pana Jurka
                                Suchańskiego.
                                Do tych państwa nie można Twoich słów w żadnym przypadku zastosować.
                                Te imprezy muszą być po prostu przyzwoite i atrakcyjne i z pewnością propagują
                                wzniosłe idee socjaldemokracji.
                                A czy ma w oczach, jak to napisałeś "ku...ki, to sprawdzę, kiedy odpowie na
                                moje zgłoszenie.
    • lech2000 Re: Do Pana Prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.09.05, 13:42
      I miał rację,Miodowicz to wyjątkowo odrażający typ.
    • lech2000 Re: Do Pana Prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.09.05, 13:51
      To może niech prokurator zajmie się też Tomaszem Jastrunem,który nazwał Twojego
      idola "cudownym ponadczasowym okazem palanta",określeniem bardzo delikatnym w
      stosunku do tego indywiduum.
      • Gość: Franek Re: Do Pana Prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 10:22
        Wzywanie na pomoc prokuratora jest nieuzasadnione. Trzeba na forum publicznym
        nieco powstrzymać swój język. Wyzywanie przeciwników politycznych od bandytów i
        złodziei, budzi agresję drugiej strony. To nie jest element walki politycznej
        tylko wzajemne ubliżanie rodem z magla. Złodziejstwo nie ma politycznych barw.
        Przypomnijmy aferę Telegraf, aferę mostową, niejasne powiązania Giertycha i
        szereg innych. To jest wina wadliwego ustawodawstwa, na siłę forsowanej
        prywatyzacji. Balcerowicz na każdym psiedzeniu sejmu mówił, przyśpieszyć
        prywatyzację, no i przyśpieszono sprzedając wiele obiektów poniżej wartości. A
        domy towarowe Centrum to nie afera? Sprawa Rywina to mały Pikuś, tu nie zginęła
        złotówka, tam miliony. Ludzi , którzy dorobili się majątku w sposób nieuczciwy
        należy go pozbawiać. Nie przypominam sobie, żeby kogoś puszczono z torbami.
        Nawet gangsterzy idąc do więzienia zachowują majątek. Co to znaczy
        przepisywanie majątku na członków rodziny, kiedy łatwo mozna udowodnić, że jest
        fizyczną niemożliwością osiągnięcie takiej fortuny. Niepracująca teściowa
        posiada majątek, a zięć gangster czy inny typ, kradnąc, nie posiada nic.
        Rozdzielność majątkowa jest tylko furtka do ukrycia majątku zdobytego
        nielegalnie. Ale czy coś się zmieni po wyborach? Wypadek wątpliwy.
        • Gość: babetka Re: Do Pana Prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 10:28
          Przytocz Franku fakty, a nie hasła.
          Opowiedz o aferze Telegraf. Opowiedz o niejasnych powiązaniach Giertycha.
          Hasła są właściwe dla ludzi miernych. Gdyby rzeczywistość określać hasłami, to
          Kwaśniewski z Kwaśniewską, Oleksy z Oleksową, Borowski, Cimoszewicz,
          Jaskiernia, Stępień, Suchański, Balcerowicz, Lewandowski i wielka
          część "polskiej elity" powinna już dawno gnić w kryminałach.

Dlatego opowiedz o tych faktach. Proszę!
          • Gość: Franek Re: Do Pana Prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 10:51
            Fakty były zawarte w prasie i na tym się opieram. To ty rzucasz bezpodstawne
            oskarżenia. Sprawy o których piszesz zostały wyjasnione. Nie wiem na jakiej
            podstawie oskarżasz prezydenta. Wczoraj chciałas oddać kogos tam pod
            prokuratora, a dziś sama tak postępujesz. Więcej konsekwencji. Ja opieram się
            na doniesieniach prasowych, a ty na czym? Dlaczego mieszasz do tego
            Balcerowicza? ja pisałem o jego błędzie ekonomicznym dotyczącym prywatyzacji.
            Może miał i rację, ale prywatyzacji należało nadać odpowiednie uwarukowania
            prawne, nie puścic na żywioł, ale to juz do niego nie należało. Jest ekonomistą
            a nie prawnikiem. Ty tylko chcesz wsadzać do więzienia na podstawie pomówień i
            plotek. Wąsaczowi udowodniono błędy. A ilu jest takich, którzy skrywają się pod
            płaszczykiem partii wiodącej w danym okresie by tylko ukryć swoje nielegalne
            działania? Kwalifikujesz partie polityczne na zasadzie czarne-białe. Ale to
            jest mylna kwalifikacja. Pieniądze nęcą i aby tego nie było potrzebne jest
            odpowiednie ustawodawstwo. W USA dochody sa ściśle kontrolowane przez państwo,
            u nas można nie pracować i luksusowo zyć. Nikt nie zapyta skąd pochodza
            dochody. Niepracujący gangster budował willę, zona pielęgniarka. Nie pytano go
            skąd na to ma. I jeszcze jeden przykład. W USA pewien oficer pracował na rzecz
            rosyjskiego wywiadu. Wykryto jego powiazania nie poprzez wpadkę, ale tylko na
            takiej podstawie, że wydawał wiecej niz mógł zarobić. U nas to jest niemożliwe.
            Dochody nie są kontrolowane. Nie zazdroszczę nikomu, pracuje uczciwie, niech
            ma, ale złodziei zyjących kosztem innych należy tępić bezwględnie, niezależnie
            od jego politycznych poglądów.
            • Gość: babetka Re: Do Pana Prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 11:17
              Drogi Franku, twierdzisz, że faty były zawarte w prasie. Z przykrością
              stwierdzam, że prasa nie jest źródłem faktów.
              A nawet gdyby była, to przytocz te źródła prasowe i zobaczymy, czy prasa pisała
              o "faktach", czy przypuszczeniach.

Czy uważasz, że nazwanie posła na Sejm RP "szują" i "kłamliwą świnią" bez
              podania żadnej podstawy nie powinno być ścigane przez prokuratora?

Jeżeli nie, to podobne epitety można bezkarnie skierować pod adresem np.
              Włodzimierza Cimoszewicza (który zresztą jest kłamcą), Marka Borowskiego,
              Rokity, Pawlaka, Giertycha, Nałęcza itp.

Balcerowicz był jednym z przykładów i chyba tego nie zrozumiałeś, ale odpowiem.
              Dlatego mieszam Balcerowicza, bo o Balcerowiczu i stwarzaniu przez Niego okazji
              do popełniania przestępstw było i jest bardzo głośno. Podobnie, jak o Belce,
              Millerze, Mazowieckim itd.

Pominę Twoje dalsze rozważania, bo piszesz nie na temat. To ja Ciebie prosiłam
              o fakty.
              Nigdzie nie napisałam, że chcę kogoś wsadzić do więzienia - kłamiesz.
              Nie kwalifikuję partii politycznych - kłamiesz.

Resztę, jak już napisałam pomijam, bo nie ma nic wspólnego z moją wypowiedzią.
              Nie zaciemniaj tematu tylko podaj fakty. Bo na razie wychodzi na to, że
              posługujesz się kalumnią, co jest właściwe dla komuno-faszystów.
            • Gość: Franek Re: Do Pana Prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 11:58
              Nie akceptuję wypowiedzi pod adresem p. Miodowicza, jak również pod adresem
              innych osób. Sama posługujesz sie faktami prasowymi, a mnie zarzucasz, że
              opieram się na prasie.Co do kwalifikacji partii, to wynika z Twoich wypowiedzi.
              Lewica zła, prawica dobra. Nie jestem zwolennikiem dotychczasowych dokonań
              lewicy, ale też nie fanatycznym zwolennikiem prawicy. Nie wiem na jakiej
              podstawie zarzucasz mi posługiwanie się kalumnią. A juz użycie zwrotu "komuno-
              faszystów" jest, mówiąc eufemistycznie-nietaktem. Hamuj nieco swój język.
              Zafascynowanie przesłania Ci realny ogląd rzeczywistości. Pisząc poprzednio
              miałem na myśli konieczność odpowiednich regulacji prawnych. To nie Balcerowicz
              stwarzał okazje do przestępstw, bo on nie uchwala ustawy, a już nie wiem
              dlaczego mieszasz tu Mazowieckiego. Brak odpowiednich regulacji to wina
              ociężałego, niedouczonego sejmu. Przez 4 lata nie potrafili uchwalić kk. Nawet
              prezydenckie veto nie upoważnia ich do zaniechania. Obserwowałem wielokrotnie
              obrady sejmu, były żenujące. Tylko wzajemne oskarżanie się, a mało
              konstruktywnej działalności.Podaję przykład operatywności ustawodawczej.
              Konstytucję Japonii napisało w ciągu tygodnia dwóch oficerów armii
              amerykańskiej, służy Japończykom do dziś.
              • Gość: babetka Re: Do Pana Prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 14:22
                W którym miejscu posłużyłam się faktami prasowymi?
                Wskaż, bo znowu uznam, że kłamiesz.

Resztę ponownie pominę milczeniem, bo jest chyba podytktowana Twoją chęcią
                odejścia od wypowiedzi pierwotnej.
                Nadal Cię proszę - przedstaw fakty o Telegrafie i innych aferach, a z pewnością
                mnie przkonasz.
    • Gość: Wyborca Re: Ja też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 20:54
      Panie Prokuratrze!
      Czy ubiegając się o mandat posła, senatora można prowadzić kampanię w miejscu
      pracy? Czy dyrektor ZDZ w Kielcach, p. Wątroba nie złamał prawa umieszczając na
      dachu budynku ZDZ ( Padarewskiego - róg Czarnowskiej) swojego bilbordu? Jakoś
      nie zauważyłem, żeby lekarze, pracownicy naukowi, radni umieszczali swoje
      wizerunki na szpitalach, uczelniach, UM czy UW.
      • grodek1 Re: Ja też 23.09.05, 20:56
        Wszystkie Chwyty dozwolone, nawet te ponizej pasa, o co Ci chodzi ?
      • Gość: bzik Re: Ja też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 21:00
        Jesli jest sie nikim, trzeba wykorzystac wszystko, co mozna, zeby stac sie
        kims... zauwazalnym. To jest jasne od dawna. Watroba teraz to zauwazyl?
    • Gość: babetka Do Pana Prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 09:26
      Czy pan podjął jakieś działania, bo ten osobnik zaczął znów zabierać głos?
      Tym razem podpisuje się inaczej, ale niewątpliwie to ta sama osoba.
    • Gość: misio Re: Do Pana Prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kielce.net.pl 29.09.05, 14:33
      Babetka - ty możesz pocałować wszystkich w .... - ty dobrze wiesz w co - ty
      Pieszczoszko.
    • Gość: babetka Do Pana Prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 23:13
      A może panu nie chce się pracować?
    • Gość: Gargamel Re: Do Pana Prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.6.130.* 29.09.05, 23:19
      Witaj Babetka. Widzę po powrocie z urlopu, że nadal aktywnie "ciągniesz kable"
      donosząc na wszystkich do Prokuratora. Gratuluję wytrwałości. Współczuję, że w
      wyniku wyborów partia twojego Guru tj. Kostka Miodowicza "dała ....". Dla kogo
      będziesz teraz "kablować" Drogie Niewinne Dziecko ?
    • Gość: babetka Do Pana Prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 09:16
      Panie Prokuratorze, czy Pan się czasem nie leni?
      • Gość: Gargamel Re: Do Pana Prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.6.130.* 02.10.05, 11:32
        To nie Pana Prokuratora lecz ciebie Babetka ogarnia lenistwo - przez całą
        ostatnią dobę bowiem nie POCIĄGNĘŁAŚ KABLA do organów ścigania. Może spadła
        twoja "czujność rewolucyjna" ? Jeśli tak dalej to pewnie ani Odczynnik
        Wasserman ani Pułkownik Miodowicz nie powierzą ci obowiązków PIERWSZEJ KABLARY
        w Kielcach. A szkoda bo masz talent.
    • Gość: Gargamel Re: Do Pana Prokuratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.6.130.* 01.10.05, 09:32
      Ty się nie mart Babetka. Już niedługo Ministrem Sprawiedliwości /ale jaja -
      "Pisuar" i Sprawiedliwość/ zostanie Zbysio Ziobro. Ten Piękny i Młody oraz
      Samotny /o nieokreślonej orientacji seksualnej - jak mówią w "Angorze"/
      działacz Prawicy "weźmie się ostro do roboty" czyli tępienia Lewicy. Może
      znajdziesz u niego "posłuch"? Masz szansę zostać CZOŁOWĄ KABLARĄ w naszym
      Klerykowie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka