yukka 08.12.03, 12:13 cykl wierszy naprzystankowych. Zimny naprzystanek i oczekiwanie na... ps, YH Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fnoll *** proszę*** 14.12.03, 12:58 fnoll remixed yukka: proszę mam nie tylko odrobinę bardzo zużytych husteczek co pozwijały się w szarzejące kuleczki mam także zwiędłego liścia szeleści mi w kieszeni jeśli chcesz, mogę się z Tobą podzielić w końcu to nasza przeszłość ach, ty przecież nie masz kieszeni... Odpowiedz Link Zgłoś
empeka Re: *** dziękuję*** 14.12.03, 15:09 fnoll napisał: > odrobinę bardzo zużytych husteczek ...chusteczek > mam także zwiędłego liścia ...zwiędły liść [dopełniacz] > > ach, ty przecież nie masz kieszeni... ... a tu już widzimy trawestację ;-) No cóż, mamy tu forum psy... a nie poezja. Dzięki za twórcze podejście. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: *** przepraszam *** IP: *.localdomain / 213.77.25.* 14.12.03, 13:14 vov przepraszam, że tak błocę ale mi się z wora naplecnego wysypuje zadupie chcesz gryza? Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba7 dzielmy sie, zgoda. 14.12.03, 13:17 zrob z tego liscia skreta popalimy zawsze to 5 minut zapomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś