Gość: molly21 IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 30.09.05, 19:40 chciałabym dowiedzieć się jak wygąda to badanie i czy bardzo boli... czy muszę się jakoś specjalnie przygotowywać? wszystkim forumowiczkom życzę dużo zdrówka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuza Re: USG dopochwowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 19:44 wyszukiwarka na urlopie? dobra, w skrócie - do pochwy wklada sie koncowke przyozdobioną prezerwatywą a obraz tych fascynującyh rejonów widać na ekranie i tyle a dlaczego ma boleć? Odpowiedz Link Zgłoś
kowali Re: USG dopochwowe 30.09.05, 19:47 Nie nie musisz się specjalnie przygotowaywać. Pomyśl sobie, że wkładają Ci do środka członek...to takie uczucie (oczywiście nie porównuję to z seksem, przyrząd tylko jest podobny kształtem do niego : )) ,nie nie boli Odpowiedz Link Zgłoś
rotkaeppchen1 Re: USG dopochwowe 01.10.05, 19:22 NO czlonek... ale chyba tylko z ksztaltu, nie z objetosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bemi Re: USG dopochwowe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.09.05, 22:36 Badanie nie jest bolesne, ważne, byś się maksymalnie rozluźniła i nie zaciskała mięśni. Nie są potrzebne żadne dodatkowe przygotowania, ale trzeba mieć opróżniony pęcherz. Odpowiedz Link Zgłoś
edytka73 Re: USG dopochwowe 01.10.05, 23:46 Mnie za każdym razem bardzo smieszyło Nie boli w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: USG dopochwowe 01.10.05, 23:53 Mnie tez nie bolało. Nic a nic. A sondy dopochwowej do penisa nie przyrównywalabym, bo ksztalt to moze i podobny, ale rozmiary - zdecydowanie nie te. Ot, taki patyczek o okrągłej główce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molly21 Re: USG dopochwowe IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 02.10.05, 20:58 dzięki, dziewczyny, już wiem, że nie ma się czego bać Odpowiedz Link Zgłoś