Dodaj do ulubionych

Mam pytanko...

24.10.05, 20:45
otóż mam prezentację ze światecznymi nowościami i jest tam kolekcja giordani
gold, na pierwszym slajdzie tej kolekcji jest; cienie, tusze i puder w
perełkach (16 slajd chyba to jest). A potem tych perełek nie
ma "przedstawionych" nie wiecie Drogie konsultantki czy będą one w katalogu
14 lub 15??

Tak dawno czekam na takie perełki, a nie wiem czy będą.

Proszę o odpowiedz jesli co kolwiek wiecie!!
Obserwuj wątek
    • oooo Re: Mam pytanko... 24.10.05, 21:28
      perełki GG są na promocji w katalogu 13 ( 24.10-13.11) w cenie katalogowej
      32,90 zł
      • fuegoo Re: Mam pytanko... 24.10.05, 21:30
        ...nawiazując do odpowiedzi mojego poprzednika, bądź poprzedniczki...katalog
        nr13- OSTATNIA STRONA!!!
        • zorina Re: Mam pytanko... 24.10.05, 23:57
          NIeprawda tongue_out

Pucholek mówi o perełkach nowych, świątecznych. To bedzie całkiem inny kolor,
          taki świetlisty, pamiętam dużo białego, perłowego...

Będzie napewno, ale nie pamiętam czy w 14 czy w 15... Wkrótce się dowiemy ;_)
          • albicilla Re: Mam pytanko... 25.10.05, 10:06
            Jest w katalogu 14 za 39.90 zł
            • pucholek dziękuje za odpowiedz albicilli i zorinie 25.10.05, 10:28
              O takim kolorze od dawna marzyłam, bo tamte 2 co sa w promocji w katalogu 13 są
              niestety za ciemne dla mnie.

Jutro będę miała katalog 14 także zobaczę wszystko.

Pozdrawiam!!!
              • ala1986 Re: dziękuje za odpowiedz albicilli i zorinie 28.10.05, 18:02
                pucholek a mogłabyś zamieścić skan tej strony katalogu? Bo chciałbym pokazać
                ten puder jednej klientce...
                • fuegoo Re: dziękuje za odpowiedz albicilli i zorinie 28.10.05, 19:19
                  Do Ali1986!
                  na stronce oriflame masz pełną prezentację oferty świątecznej. sądzę, że tam
                  będzie wyraźniej pokazane niż na skanie z katalogu. ale ejśli nadal interesuje
                  Cię stronka z katalogu to mogę jedynie zaproponowac fotkę (oczywiście zbliżenie)
                  na maila.Jak coś to pisz na maila bądź gg: 305004.
                  pozdrawiam
                  • mlodaimala Re: dziękuje za odpowiedz albicilli i zorinie 29.10.05, 18:45
                    czytając wasze wypowiedzi juz zacieram raczki, bo rzeczywisce, w tym normalnym
                    odcieniu n.bronze jest jak dla mnie za mało kulek rozswietlających. A teraz
                    bede mogla sobie kupic ten nowy puder w perełkac, a nastepnie przesypac oby dwa
                    pudry do jednego pojemniczka i połączycsmile szkoda tylko ze jestem klietka i nowa
                    oferte zobacze dopiweo pod koniec pazdzernikasad
                    • fuegoo Re: dziękuje za odpowiedz albicilli i zorinie 29.10.05, 22:10
                      Do "młodej i małej"!
                      odbierz maila gazetowego.
                      pozdrawiam
                    • asiek_asiekowaty A znasz Natural Radiance, taki rozowy? 29.10.05, 22:52
                      Ja wlasnie nabylam brazujace perelki i sa rewelacyjne. smile Zastanawiam sie nad
                      drugim, rozowym odcieniem - czy rowniez dobrze wyglada polozny na calej twarzy?
                      Czy nie wyglada swinkowato? Czy nablyszcza, czy raczej nie (albo tak subtelnie
                      jak Bronze)?

A jak ktos juz dorwie te nowe rozswietlajace perelki, to bede wdzieczna za
                      opienie. smile
                      • albicilla Re: A znasz Natural Radiance, taki rozowy? 29.10.05, 22:55
                        Asieku - rozpocznij nowy wątek zwiazany z tym pudrem, proszę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka