Dodaj do ulubionych

[tu]nie czas na koniec eksperymentu z wątkiem na g

25.10.05, 09:26
górze?
to dziecinada i nadużycie, zeby ktoś" mundrzejszy" wybierał co jest ciekawe a
co nie..
a może moderatorzy guzik mają do powiedzenia, bo są zwykłymi marionetkami a
decyzje i wnioski podejmuje ktoś "super mądry"
ale przypominam...
lepsze jest wrogiem dobrego
Obserwuj wątek
    • kakija Re: [tu]nie czas na koniec eksperymentu z wątkiem 25.10.05, 09:30
      Ale o co chodzi? jakoś nie wybudziłam się chyba jeszcze :(:(:(
      • c.eastwood Re: [tu]nie czas na koniec eksperymentu z wątkiem 25.10.05, 09:45
        to stara sprawa ( sprzed paru dni ) ten tzw. wątek podwieszony , czy jak ta
        ku...sie nazywa
        • kakija Re: [tu]nie czas na koniec eksperymentu z wątkiem 25.10.05, 10:08
          Aha teraz nawet załapałam. Wiem rozumiem, nie popieram tego podwieszonego czegoś
          • c.eastwood no ...ale wioska 25.10.05, 10:33
            i teraz mnie zakneblowali
            • kakija Re: no ...ale wioska 25.10.05, 10:58
              Sam tego chciałeś być na górze, szczerze to ja wolę być na górze (mówiłam o
              czymś zupełnie innym),ale masz co chciałeś :):)
              • c.eastwood lubisz ? a chciałabyś sama o tym decydować? 25.10.05, 11:00
                hehe
                to miłe jak kobieta jest na górze ;)
                cokolwiek nie myślałaś
                serio nie chcę ani siebie ani nikogo kto ma decydowac kto jest na górze:)
                a Ty byś chciała?
                • kakija Re: lubisz ? a chciałabyś sama o tym decydować? 25.10.05, 11:27
                  Hmmm, powiedzmy że chcę żeby takie decyzje, były podejmowane albo za naszym
                  pozowleniem, a najlepiej to niech nikt nie będzie na górze, będzie prościej :):)
                  • c.eastwood Re: lubisz ? a chciałabyś sama o tym decydować? 25.10.05, 11:37
                    czyli musisz czynie popierać takie wspaniałe jednostki jak ja :)
                    • kakija Re: lubisz ? a chciałabyś sama o tym decydować? 25.10.05, 11:59
                      c.eastwood napisał:

> czyli musisz czynie popierać takie wspaniałe jednostki jak ja :)

No się rozumie samo przez się...:):):)
                      • c.eastwood Re: lubisz ? a chciałabyś sama o tym decydować? 25.10.05, 12:01
                        nie ulega frekwencji :)))))
                        • kakija Re: lubisz ? a chciałabyś sama o tym decydować? 25.10.05, 12:06
                          Jak to dobrze spotkać "ytelygentnygo czeławieka". w kupie siła :):):)
                          • c.eastwood Re: lubisz ? a chciałabyś sama o tym decydować? 25.10.05, 12:08
                            wiadomo
                            z płocka :)
                            • kakija Re: lubisz ? a chciałabyś sama o tym decydować? 25.10.05, 12:48
                              Bano masz, wiadomo :):):):)
                              • c.eastwood Re: lubisz ? a chciałabyś sama o tym decydować? 25.10.05, 12:53
                                Tylko Petra
                                ZKS
                                • kakija Re: lubisz ? a chciałabyś sama o tym decydować? 25.10.05, 13:03
                                  c.eastwood napisał:

> Tylko Petra
                                  > ZKS
                                  Tak miała na imię słonica w naszym ZOO ale zdechła jakiś czas temu :(:(:(
                                  • c.eastwood Re: lubisz ? a chciałabyś sama o tym decydować? 25.10.05, 13:05
                                    uu
                                    szkoda
                                    żałowali na jedzenie?
                                    • kakija Re: lubisz ? a chciałabyś sama o tym decydować? 25.10.05, 13:08
                                      c.eastwood napisał:

> uu
                                      > szkoda
                                      > żałowali na jedzenie?

Podobno nie zniosła spadku Jej ulubieńców do II ligii :(:(:Depresja czy cuś
                                      • c.eastwood Re: lubisz ? a chciałabyś sama o tym decydować? 25.10.05, 13:10
                                        prawda ...to zawsze smutne
                                        ale Petra musiała umrzeć w takim razie jakieś 5 lat temu
                                        • kakija Re: lubisz ? a chciałabyś sama o tym decydować? 25.10.05, 13:13
                                          c.eastwood napisał:

> prawda ...to zawsze smutne
                                          > ale Petra musiała umrzeć w takim razie jakieś 5 lat temu
                                          No cosik w tym stylu :):):):)
                                          • c.eastwood Re: lubisz ? a chciałabyś sama o tym decydować? 25.10.05, 13:14
                                            oki doki -lecę na spotkanie
                                            SU
                                            • kakija Re: lubisz ? a chciałabyś sama o tym decydować? 25.10.05, 13:15
                                              c.eastwood napisał:

> oki doki -lecę na spotkanie
                                              > SU

A to my mamy dzisiaj spotkanie ??? o cholercia znów te prochy papa :)
                                              • c.eastwood Re: lubisz ? a chciałabyś sama o tym decydować? 25.10.05, 13:21
                                                niestety, pa
    • six_a Clint, a nie pora przypadkiem przestać marudzić? 25.10.05, 09:33
      ja Ci mówię,że za tym wszystkim stoi kaczyński i armia 12 beretów.
      • c.eastwood Re: Clint, a nie pora przypadkiem przestać marudz 25.10.05, 09:46
        a ja myślę, że ktoś powinien włączyć mózg - bo takie coś to buractwo
        • six_a no widzisz, 25.10.05, 10:17
          co ma wisieć nie utonie :) zostałeś przyszpilony na tablicy ogłoszeń.
          • c.eastwood Re: no widzisz, 25.10.05, 10:33
            ekstra metoda
            może ktoś chce sobie strzałkami porzucać? do przyszpilonego
    • widokzmarsa Re: [tu]nie czas na koniec eksperymentu z wątkiem 25.10.05, 09:42
      to jest test na wqrwienie. Zaczyna się od małych bodźców))
      • c.eastwood Re: [tu]nie czas na koniec eksperymentu z wątkiem 25.10.05, 09:46
        możliwe...:) kiedyś trenowałem kota ale mnie olał, jak ja ostatnio to forum:)
    • lena_zet Re: też mnie to nie powiem co 25.10.05, 09:43
      któż wymyślił takie badziewie?
      • c.eastwood Re: też mnie to nie powiem co 25.10.05, 09:47
        no właśnie , kto?
        ja to znam z dużych korporacji...siedzi burak z zarządu lub chce sie dostać do
        zarządu, myśli...myśli ...ku....nic...
        w końcu wymyslił..
        będzie wspaniałomyslnie wyrózniał, co jest fajne, wartościowe i pilnował, żeby
        BYŁO...
        • kasitza Re: też mnie to nie powiem co 25.10.05, 09:51
          to jest zasadniczo metoda z okresu realnego socjalizmu: rozdaw3anie orderow
          zasluzonym

a slowo buractwo jak najbardziej nadaje sie na okreslenie tegoz zjawiska.

ja juz w piatek o tym pisalam.
          • c.eastwood Re: też mnie to nie powiem co 25.10.05, 09:53
            też pisałem ale we czwartek a potem nie zaglądałem - myslałem, że ktoś uruchomi
            komórkę szarawą i wytnie ten przeżytek ale nie...
            nie da się... po prostu chyba :( \
            w mordę
            • kasitza Re: też mnie to nie powiem co 25.10.05, 09:55
              no niestety, ida zmiany na "lepsze"...:(
              • c.eastwood Re: też mnie to nie powiem co 25.10.05, 09:56
                często tak jest, że MUSZĄ koniecznie coś zmienić
                wyborcza to ma "talent" do tego
                cóż trzeba będzie poszukać alternatywy jakiejś...
                • kasitza Re: też mnie to nie powiem co 25.10.05, 09:59
                  chcialabym by na forum byla wirtualna mozliwowsc obrzucania kogos lub czegos
                  zgnilymi jajami...
                  • c.eastwood Re: też mnie to nie powiem co 25.10.05, 10:01
                    na przykład żeby wybiórcza zdradziła czyj to pomysł
                    i on za karę musiałby teraz znosić nasze drwiny i czytać te " niezwykle
                    wartościowe" wątki:)
                    • kasitza przykleic mu wirtualnie kartke na plecy 25.10.05, 10:02
                      z napisem "Kopnij mnie"
                      • c.eastwood Re: przykleic mu wirtualnie kartke na plecy 25.10.05, 10:05
                        albo "Jeśli uważasz, że jestem dupkiem cichutko zasycz"
                        :)
                        • kasitza Re: przykleic mu wirtualnie kartke na plecy 25.10.05, 10:09
                          hihi
                          bedziemy zabierac kujonom kanapki!
                          • c.eastwood Re: przykleic mu wirtualnie kartke na plecy 25.10.05, 10:34
                            podwiesili mnie:( wieśniaki
                            • six_a clint, zrób tak 25.10.05, 10:42
                              załóż komisję śledczą, Ty będziesz przewodniczącym i poszukasz winnych na samej
                              górze, a kasica rozwinie teorię o płatnej protekcji.
                              ;)))))))
                              • c.eastwood Re: clint, zrób tak 25.10.05, 10:51
                                mogię:)
                                kasitza zgadzasz się?
                                będę potrzebował jeszcze paru osób ... są chetni?
                                z powodów oczywistych jedna osoba jest wyłaczona
                        • mamba30 Re: przykleic mu wirtualnie kartke na plecy 25.10.05, 10:35
                          c.eastwood napisał:

> albo "Jeśli uważasz, że jestem dupkiem cichutko zasycz"
                          > :)

to ja mogę tak społecznie posyczeć i to nawet całkiem głośno :))))
                          • c.eastwood to zasycz Mamba, że podwiesili mnie ale już czas 25.10.05, 10:36
                            odwiesić
                            bo ja nie chcę , żeby moje wątki ktoś przyszpilał
                            • mamba30 Sssssssssssssssssssspadaj wątku w dół !!!! 25.10.05, 10:38

• c.eastwood Re: Sssssssssssssssssssspadaj wątku w dół !!!! 25.10.05, 10:52
                                i nic :(
                                jak mój kot - znajda
                                jak go uczę komendy : leżeć !:)
                                • krysica Re: Sssssssssssssssssssspadaj wątku w dół !!!! 25.10.05, 10:53
                                  koty chodzą swoimi drogami...nie bedzie Cie słuchać:)
                                  • c.eastwood Re: Sssssssssssssssssssspadaj wątku w dół !!!! 25.10.05, 10:54
                                    moze chociaż trochę :)?
                                • mamba30 Re: Sssssssssssssssssssspadaj wątku w dół !!!! 25.10.05, 10:56
                                  c.eastwood napisał:

> i nic :(
                                  > jak mój kot - znajda
                                  > jak go uczę komendy : leżeć !:)
                                  zapomnij, kota nie nauczysz.... nie zrobi nic, na co sam nie będzie miał
                                  ochoty :)))
                                  • krysica Re: No właśnie :))nt 25.10.05, 10:57
                                  • c.eastwood Re: Sssssssssssssssssssspadaj wątku w dół !!!! 25.10.05, 10:58
                                    to bydlę :)
                                    jak tak to koniec ze wspólnym oglądaniem meczów :)
                                    • mamba30 Re: Sssssssssssssssssssspadaj wątku w dół !!!! 25.10.05, 11:02
                                      mój kot uwielbia na ten przykład muzykę poważną.... zwłaszcza Chopina i
                                      Bethovena :))) żebyście widzieli, jakie miny wtedy strzela, jest zasłuchany
                                      totalnie i tylko uszami strzyże :)))
                                      • c.eastwood Re: Sssssssssssssssssssspadaj wątku w dół !!!! 25.10.05, 11:07
                                        a Mozarta ?:)
                                        • mamba30 Re: Sssssssssssssssssssspadaj wątku w dół !!!! 25.10.05, 11:11
                                          c.eastwood napisał:

> a Mozarta ?:)

tez lubi, zwłaszcza dźwieki skrzypiec.... chyba po mnie odziedziczył
                                          zamiłowanie do klasyki... nawet teraz w pracy mam włłaczona taka płytke na
                                          lapie :))) aktualnie słucham Sonaty księzycowej.... piekne..
                                          • c.eastwood Re: Sssssssssssssssssssspadaj wątku w dół !!!! 25.10.05, 11:20
                                            kurna olek
                                            a ja słucham Fun Lovin Criminals :(
                                            wiesniak :)
                                            • mamba30 Re: Sssssssssssssssssssspadaj wątku w dół !!!! 25.10.05, 11:22
                                              c.eastwood napisał:

> kurna olek
                                              > a ja słucham Fun Lovin Criminals :(
                                              > wiesniak :)

nie wiem, co to :(((((((
                                              wieśniara :)
                                              • c.eastwood Re: Sssssssssssssssssssspadaj wątku w dół !!!! 25.10.05, 11:42
                                                pożyczę jak chcesz :)
                                                • mamba30 Re: Sssssssssssssssssssspadaj wątku w dół !!!! 25.10.05, 11:43
                                                  c.eastwood napisał:

> pożyczę jak chcesz :)

a jaki to gatunek muzyki????
                                                  PS. udalo sie obejrzeć High Tension???
                                                  • c.eastwood Re: Sssssssssssssssssssspadaj wątku w dół !!!! 25.10.05, 11:47
                                                    nie osłabiaj mnie :)
                                                    p.s. w pracy siedzę okrutnie i nic mi sie nie udało ostatnio :( obejrzeć
                                                  • mamba30 Re: Sssssssssssssssssssspadaj wątku w dół !!!! 25.10.05, 11:48
                                                    no tak, znowu wyszłam na ignorantkę.... ale nie znaju :)))
                                                  • c.eastwood Re: Sssssssssssssssssssspadaj wątku w dół !!!! 25.10.05, 11:49
                                                    a pamiętasz hm: Scooby Snacks albo Mimosę albo Mi Corason, albo Livin in the
                                                    city?
                                                    albo...już nie wim :(
                                    • krysica Re: Sssssssssssssssssssspadaj wątku w dół !!!! 25.10.05, 11:03
                                      moze ma ochote...na te wspólne oglądanie....:)
                                      • c.eastwood Re: Sssssssssssssssssssspadaj wątku w dół !!!! 25.10.05, 11:08
                                        mój kot? czy Mamba?:)
                                        • krysica Re: Sssssssssssssssssssspadaj wątku w dół !!!! 25.10.05, 11:09
                                          KOT:)))!!!....
                                          • c.eastwood Re: Sssssssssssssssssssspadaj wątku w dół !!!! 25.10.05, 11:20
                                            hehe, wiadomo kibic :)
            • domina19 Re: też mnie to nie powiem co 25.10.05, 09:55
              najgorsze jest to że te wątki są nudne jak flaki z olejem i nikt do nich nie
              zagląda
              • c.eastwood ultra bryndza 25.10.05, 09:59
                zdaniem moderatorów i innych "wybranych" są niezwykle wartościowe- a jak wiemy
                to co wartościowe jest niepopularne ( weźmy polskie kino moralnego niepokoju :)
                zatem:
                na górzę będą "świeciły" wątki "niezwykle wartościowe" , których nikt nie
                czyta :)
                a może ktoś wprowadza nową świecką tradycję?:)
                • domina19 Re: ultra bryndza 25.10.05, 10:00
                  zawsze trzeba mieć nadzieję:)
                  • c.eastwood Re: ultra bryndza 25.10.05, 10:02
                    taaa
                    nie lubie czekać , aż imbecyle znowu CÓŚ wymyślą
                    :(
      • c.eastwood pies czyli kot:) 25.10.05, 09:55
        a ja adoptowałem kota, na wyraźną prośbę kobiety ale i tak mam dobre serce :)
        był na Pradze u pijaków i regularnie dostawał wpie..
        no to wziąłem znajde :)
        • lena_zet Re: pies czyli kot:) 25.10.05, 09:56
          jesteś wspaniały! ;) ja też przygarnęłam dwie sieroty, teraz to już dorosłe
          koty.
          • c.eastwood Re: pies czyli kot:) 25.10.05, 10:00
            mój dorosły nie jest , ma 13 m-cy i naprawdę musieli go tam napieprzać , bo po
            tygodniu dopiero nie zrywa się i nie spieprza , jak schodzę po schodach np.
    • kasitza Re: amen 25.10.05, 09:45

• krysica Re: [tu]nie czas na koniec eksperymentu z wątkiem 25.10.05, 10:08
      ...też nie lubie jak ktoś za mnie wybiera co jest "lepsiejsze"...pozdrawiam:)
      • c.eastwood proszę mnie usunąć z góry! 25.10.05, 10:32
        tego właśnie sobie nie życzę
    • kobieta_na_pasach no i wyżebrał btxt 25.10.05, 10:11
    • kasitza brawo, wlasnie mialam sie spytac jak polecic watek 25.10.05, 10:11
      by zostal przypiety na tablicy ogloszen...
      bo chcialam oczywisxcie zglosic ten watek.
    • baba_krk ale Cię pokarało :PPP nt. 25.10.05, 10:13
      • c.eastwood Re: ale Cię pokarało :PPP nt. 25.10.05, 10:35
        babo , nie osłabiaj mnie tylo napisz , ze przyszpilanie jest wieśniactwem :)
        ja tego nie potrzebuję
        • baba_krk Re: ale Cię pokarało :PPP nt. 25.10.05, 10:40
          od wczoraj siedzę jak na szpilkach... więc ogólnie osłabionam wszystkim...
          • c.eastwood Re: ale Cię pokarało :PPP nt. 25.10.05, 10:53
            why?
            • baba_krk Re: ale Cię pokarało :PPP nt. 25.10.05, 10:56
              bo jest szansa, że do dupy pojadę :(((((((
              • c.eastwood Re: ale Cię pokarało :PPP nt. 25.10.05, 11:00
                no, to nowość..a co takiego, że o d.upy?
                • baba_krk Re: ale Cię pokarało :PPP nt. 25.10.05, 11:15
                  jeśli ustalają mi obronę na piątek, a ja wyjeżdżam w czwartek... to sam sobie
                  odpowiedz :(((((((((((((((((((((((((((((((((
                  wczoraj rano ulegli błaganiom i przyspieszyli termin obrony - miała być jutro,
                  po czym okazało się, że promotorka złamała nogę...
                  to chyba jakiś kiepski żart, ja się już poddaję
                  • c.eastwood Re: ale Cię pokarało :PPP nt. 25.10.05, 11:19
                    czyli, życie stawia przed Tobą coraz to nowe wyzwania ..
                    hm, widać los ma dla Ciebie inną koncepcję :)
                    • baba_krk Re: ale Cię pokarało :PPP nt. 25.10.05, 11:21
                      daj spokój :(((
                      gdybym miała teraz chłopa pod ręką to chyba bym sie wtuliła i rozpłakała :(((
                      autentycznie jest mi źle...
                      • c.eastwood Re: ale Cię pokarało :PPP nt. 25.10.05, 11:42
                        to propozycja ?:)
                        • baba_krk Re: ale Cię pokarało :PPP nt. 25.10.05, 11:46
                          biorąc pod uwagę, że nie mam Cię teraz pod ręką to z pewnością propozycja :DDD
                          serio jestem przybita bo ani nie wiem czy mam przygotowywać się do obrony czy
                          pakować się... nie wiem co ze sobą zrobić :(((
                          • c.eastwood Re: ale Cię pokarało :PPP nt. 25.10.05, 11:48
                            oczywiście przygotowuj się do obrony
                            a spakować sie zdążysz w godzinkę
                            a jak nie pojedziesz to się chociaż obronisz i wpadniesz do wawy :)
                            • baba_krk Re: ale Cię pokarało :PPP nt. 25.10.05, 11:57
                              nie mogę się skupić na nauce :((
                              pakowanie tuż przed wyjazdem oznacza, że znowu zapomnę o czymś ważnym, w
                              wakacje był to np. strój kąpielowy :PP
                              wawa jest mi nieprzyjazna --> kanar ;)))
                              • c.eastwood Re: ale Cię pokarało :PPP nt. 25.10.05, 12:02
                                żabko - nieuczciwych gapowiczów w kazdym mieście tępią :)
                                a skupić by sie wypadało, bo jak nie pojedziesz i nie obronisz się będziesz
                                niwyjechanym matołkiem:)
                                a jak się nie martwię
                                jedna fajna laska w Polsce więcej :0
                                • baba_krk Re: ale Cię pokarało :PPP nt. 25.10.05, 12:09
                                  błagam tylko nie żabko, strażacy tak do mnie mówili i mam uraz :PP
                                  nieuczciwa nie byłam!!! po prostu byłam pewna, że tak jak w Krakowie bez
                                  problemu kupię bilet w tramwaju... koniec tematu ;)))
                                  coś czuję, że po prostu zostanę niewyjechaną frustratką :(
                                  fajna-niefajna... i tak decyzję o pozostaniu wolałabym podjąć sama :(( a prawda
                                  jest taka, że niektórzy ucieszą się jak do dupy pojadę :((
                                  • c.eastwood Re: ale Cię pokarało :PPP nt. 25.10.05, 12:14
                                    do dupy brzmi nieźle, żabko :)
                                    a kiedy bdziesz wiedziała na pewno? droga żabko:)
                                    • baba_krk Re: ale Cię pokarało :PPP nt. 25.10.05, 12:17
                                      no zaraz Cię pogryzę, autentycznie!!! nie wkurzaj jaszczura :PPP
                                      dzisiaj... w sumie to już powinnam wiedzieć, bo od rana czekam na telefon...
                                      • c.eastwood Re: ale Cię pokarało :PPP nt. 25.10.05, 12:17
                                        daj znać , żabo , bo jestem ciekawy :)
                                        • baba_krk Re: ale Cię pokarało :PPP nt. 25.10.05, 12:20
                                          ależ Ty się lubisz nade mną znęcać ropuchu przebrzydły :PPP
                                          • c.eastwood no coś Ty, żabko :)? 25.10.05, 12:21
                                            ja znęcam się tylko nad brzydkimi żabami:)
                                            • baba_krk Re: no coś Ty, żabko :)? 25.10.05, 12:24
                                              toż i właśnie znęcasz się nade mną :(((((
                                              ostatnio wymyślono mi nowe przezwisko... anita-dinamita :))))) z dwojga złego
                                              już lepsze od żabopodobnych :PP
                                              • c.eastwood Re: no coś Ty, żabko :)? 25.10.05, 12:31
                                                Anita _dynamita jest równie poetyckie jak Mariano-Italiano :), żabciu
                                                a dlaczego takie ostre przezwisko?
                                                • baba_krk Re: no coś Ty, żabko :)? 25.10.05, 12:36
                                                  widocznie sobie zasłużyłam ;)))
                                                  w sumie to nie wiem... jestem niewinna!!! i tej wersji będę trzymała się do
                                                  końca :)))
                                                  • c.eastwood Re: no coś Ty, żabko :)? 25.10.05, 12:39
                                                    no opowiadaj , bo zaraz mam spotkanie i znikam :)
                                                  • baba_krk Re: no coś Ty, żabko :)? 25.10.05, 12:44
                                                    ja nic nie wiem...
                                                    a jak już musisz dorobić Sobie jakąś teorię do tego to użyj wyobraźni... no
                                                    albo pozostań w błogiej niewiedzy ;))))
                                                  • c.eastwood Re: no coś Ty, żabko :)? 25.10.05, 12:54
                                                    oczuwiście chodzi o seks :)
                                                    wiedziałem
                                                  • baba_krk Re: no coś Ty, żabko :)? 25.10.05, 12:58
                                                    właśnie, że nie :PP to powiedziała osoba, z którą mnie żadne stosunki nie
                                                    łączą ;)))) raczej chodziło o charakter i ogólnie temperament
                                                  • c.eastwood Re: no coś Ty, żabko :)? 25.10.05, 13:02
                                                    jak żadne stosunki to co ta osoba wie o Tobie ?:)
                                                  • baba_krk Re: no coś Ty, żabko :)? 25.10.05, 13:10
                                                    jest dobrym obserwatorem i mnie w mig rozgryzła... a innym to zajmuje tyyyle
                                                    czasu i często się nie udaje :PP
                                                  • c.eastwood Re: no coś Ty, żabko :)? 25.10.05, 13:15
                                                    ja od razu wiedziałem o co chodzi :)
                                                  • baba_krk Re: no coś Ty, żabko :)? 25.10.05, 13:16
                                                    a to wszystko pewnie przez te ku.rwiki w oczach, które mam ;))))))
                                                  • c.eastwood Re: no coś Ty, żabko :)? 25.10.05, 13:22
                                                    pote, potem droga zabko potem
                                                    teraz lecę na spotkanie, droga zabko :)
                                                    su
                                                  • baba_krk Re: no coś Ty, żabko :)? 25.10.05, 13:23
                                                    potem to ja z kraju wybywam :PP
                                                  • c.eastwood Re: no coś Ty, żabko :)? 25.10.05, 21:28
                                                    a to soę jeszcze obaczy
                                                    droga żabko :)
                                                  • baba_krk Re: no coś Ty, żabko :)? 25.10.05, 22:54
                                                    jak nic idę rano na obronę!!!! jak źle pójdzie i okaże się, że obrony jutro nie
                                                    mam to odświętnie ubrana, z bukietem kwiatów wrócę wk..wiona do domu...

taki mam Ropuchu plan na środowe przedpołudnie :PP
    • sagis I wylądowałeś na górze.Czy chcesz tego,czy nie:))) 25.10.05, 10:15

• six_a Szach mat 25.10.05, 10:28
      chyba się nie dopiszesz do wstrętnego przyszpilonego wątku, ciooo? ;))))
    • aguszak Re: [tu]nie czas na koniec eksperymentu z wątkiem 25.10.05, 10:29
      Ale Cię Admin przerobił, Clincie ;)))
      chłe chłe chłe...
      ;)))
      • c.eastwood śmiej się śmiej 25.10.05, 10:36
        to tatalitaryzm w czystej postaci
        jestem obrażony
        • krysica Re: A o co chodzi z tym podwieszaniem 25.10.05, 10:38
          podwieszają ciekawe czy badziewie bo chyba czegoś tu nie rozumiem...przerwe
          miałam....:)
          • c.eastwood Re: A o co chodzi z tym podwieszaniem - wyjaśniam 25.10.05, 10:53
            Krysi
            podwieszanie to wioska, ponieważ nie istnieje zadne kryterium na wyróżnianie
            jest to metoda do kreowania forum a to najlepiej robią sami forumowicze
            • sagis Zgadzam się z Tobą. 25.10.05, 11:00
              Można wątki podwieszone na górze olać i z czasem ich zamiar spełznie na niczym:-))
              Nikt nie będzie nam mówił, jak ma być. My sami tworzymy świat i to forum.
              • c.eastwood Re: Zgadzam się z Tobą. 25.10.05, 11:02
                otóż to - ale proponuję nie olewać tych na górze czy na dole ale starać się
                pisać jakby tego durnego wyróżnienia nie było
                bo gdybyśmy chcieli olewać tych co na górze zawsze to teraz musiałbym
                olać....siebie ;(
                • sagis Re: Zgadzam się z Tobą. 25.10.05, 11:05
                  Możesz zacząć pisać na nowo na dole:-))
                  To, że Tobie zrobiono na przekór nie znaczy, że możesz teraz poddać się temu.
                  • c.eastwood Re: Zgadzam się z Tobą. 25.10.05, 11:09
                    ale nie mam tyle czasu:(
                    chciałbym , żeby głupie pomysły po protestach znikały
                    i mam nadzieję, że takie veto , jak ten wątek wystarczy i ktoś się puknie w
                    sagan
    • tebe Re: [tu]nie czas na koniec eksperymentu z wątkiem 25.10.05, 11:37
      Witam

Takie wątki będziemy jednak przybijać - zależy nam na tym, żeby nowi użytkownicy
      forum trafiali tu na coś ciekawego na dzień dobry.

Przy okazji - założyłeś ten wątek z [tu], choć jest to wątek tematyczny a nie
      towarzyski. Czy to znaczy, że wątki [tu] są tylko dla określonej grupy
      użytkowników i np. ja nic nie powinienem tu pisać?

Pozdrawiam
      • lena_zet Re:tebe 25.10.05, 11:39
        tu to nie wiadomo czasem czy lepiej z tu pisać czy nie z tu, bo zaraz jest tam
        nie tu (na oślej znaczy).
        • tebe Re:tebe 25.10.05, 11:43
          To ustalmy jakieś w miarę precyzyjne zasady - o czym jest to forum i jak się
          zachowywać w potrzebie pogawędki towarzyskiej itp.

Wtedy może będzie jaśniej.
          Wydawało mi się, że umawialiśmy się, iż z [Tu] zakładamy wątki towarzyskie w
          ilości 1 dziennie. Ale nie każdy z osobna jeden tylko jeden dla wszystkich,
          którzy chcą pogawędzić towarzysko.
          Pozostałe wątki są na temat. Jakiś związany z tematem forum, którym jest
          uogólniona Kobieta. :-)
          • lena_zet Re:tebe 25.10.05, 11:46
            wiesz, że na polemice "który temat jest kobiecy a który nie" możemy spędzić
            kilka dni, kilka tygodni albo nawet kilka miesięcy.I w sumie nigdy nie
            dojdziemy do porozumienia....
            • tebe Re:tebe 25.10.05, 11:49
              Nie musimy polemizować. Przyjmuję, że jest każdy, który was interesuje.
              Ale:
              - niech to będzie temat "Ziuta odbierz pocztę" - to temat nie jest;
              - w pewnych granicach niech nie dubluje czegoś, co już gdzieś jest np. sport,
              moda, uroda - ale bez przesady, nie jesteśmy faszystami
              - o seksie "dosłownie" rozmawia się na forach dla dorosłych.

I co?
              :-)
            • c.eastwood Re:tebe 25.10.05, 11:50
              albo lepiej nawet ....:)
          • baba_krk Re:tebe 25.10.05, 11:52
            jakoś ciężko wyobrazić mi sobie jedno [TU] dziennie... :(((
            gdyby wszyscy chcieli w tylko 1 wątku dziennie opisywać swoje
            troski/radości/przemyślenia i dodatkowo poplotkować to posty byłyby
            niemiłosiernie długie...
      • c.eastwood odpowiadam tebe 25.10.05, 11:41
        umowane okreslenie[tu] wzieło się z faktu notorycznego usuwania forumowiczów
        jakiś czas temu
        kompromisowo zostało uznane , jako synonim kręgu towarzysko-tematycznego - ale
        nikomu nie zabroniono do tego kręgu ( czy innego ) dołączyć i pisać - to chyba
        łatwo zauważyć -tu nie ma hermetycznych grup
        Natomiast przybijanie, niezależnie od intencji - jest reliktem. Jakim prawem
        wiesz co jest aktualnie ciekawego?
        I kto o tym decyduje?
        Pachnie socjalizmem i "jedynie słuszną linią"
        • tebe Re: odpowiadam tebe 25.10.05, 11:47
          Mogę Ci odpowiedzieć jakim prawem, ale są duże szanse, że zrozumiesz mnie źle.
          Proszę więc o odrobinę dobrej woli.

Upraszczając: prawem gospodarza. W jakiś sposób inwestujemy w to miejsce i
          stworzyliśmy coś, w czym czujecie się dobrze. To jest powodem naszej
          satysfakcji. To daje nam też prawo do podejmowania pewnych działań, które mogą
          spowodować, że będzie to miejsce jeszcze lepsze.

Pozdrawiam
          • sagis Tylko tematy,które nas interesują sami tworzymy i 25.10.05, 11:53
            wybieramy. Dzięki temu właśnie możemy tutaj czuć się dobrze.
            A, Wam trochę władza i poczucie, że możecie kimś i czymś kierować uderzyła do głowy.
            Tak dzieje się z małymi ludźmi;-(
            • tebe Re: Tylko tematy,które nas interesują sami tworzy 25.10.05, 11:55
              Argumenty personalne mnie nie insteresują, wybacz.
            • istna Re: Tylko tematy,które nas interesują sami tworzy 25.10.05, 12:00
              Ha ha, Sagis, jak ci się udało zmontować takie mądre pierwsze 2 zdania z taką
              głupą resztą:)))))))

sagis napisała:
              Tylko tematy,które nas interesują sami tworzymy i
              > wybieramy. Dzięki temu właśnie możemy tutaj czuć się dobrze.
              ~~~~***~~~~
              > A, Wam trochę władza i poczucie, że możecie kimś i czymś kierować uderzyła do g
              > łowy.
              > Tak dzieje się z małymi ludźmi;-(
              • sagis Jeśli tak to odczytałaś,to znaczy,że nie jesteś ca 25.10.05, 12:07
                łkowicie głupia.
                Masz jeszcze resztki mózgu. Tylko dlaczego na koniec Ci go brakuje?:-)))
                • istna Ja ciebie też kocham:) btxt 25.10.05, 12:10
          • c.eastwood Re: odpowiadam tebe 25.10.05, 11:53
            Miejsce jest fajne ale to też dlatego, ze macie fajnych ludzi ( wiekszość )-
            nie musicie nic "ulepszać" na siłę.
            Teraz ja proszę o dobrą wolę: czy wpadając na FK i widząc wyrózniony wątek o
            religii w szkole, czy nie daj boże wypociny o pielęgniarkach czujesz, że
            przedstawiłeś to forum z dobrej strony?
            pozdrawiam
            C.E.
        • sagis A,może Orwell już wcześniej to przewidział?:-)) 25.10.05, 11:54

• sagis Tylko,czy dla Was one są ciekawe,czy dla użytkow 25.10.05, 11:50
        ników forum?
        O tych pielęgniarkach nie uważam, aby to była dobrze przedstawiona sprawa.
        Kobieta dobrze tutaj bawi się i lubi sobie robić zadymy.
        Nowi uczestnicy sami wybiorą, co ich interesuje.
        Często wracają nawet bardzo stare wątki.
        • tebe Re: Tylko,czy dla Was one są ciekawe,czy dla użyt 25.10.05, 11:53
          Zawsze obserwujemy co się w nich dzieje. Ja wiem, że Ty potrafisz. To jest dla
          tych, którzy dopiero tu przychodzą i nie wiedzą, że czasem perełki są już
          na drugiej stronie.
          Większość z was jakoś tu trafiła, najczęściej przez ciekawą dyskusję, którą
          gdzieś tam wystawiliśmy.
          • lena_zet Re: Tylko,czy dla Was one są ciekawe,czy dla użyt 25.10.05, 11:55
            ja tu przyszłam za tobą, tebe :)
            • c.eastwood Re: Tylko,czy dla Was one są ciekawe,czy dla użyt 25.10.05, 11:58
              dlatego kto ma trafić i tak trafi
              mi się spodobała luxna formuła i brak sztywniackich ram a przede wszystkim
              szufladkowania na siłę
              nie musicie się zmieniać , by zmieniać
              mam nadzieję, że wycofacie się z tego pomysłu
            • sagis Re: Tylko,czy dla Was one są ciekawe,czy dla użyt 25.10.05, 11:58
              Lenko, Lenko;-))))
          • sagis Kto szuka sam znajduje.Innych i tak tego nie naucz 25.10.05, 11:57
            ycie.
            A, może oni tego nie chcą? Wolą to, co jest bieżąco dla nas użytkowników forum
            ciekawe, a nie co Wy uważacie za ciekawe?
            Już nie pierwszy raz widziecie, że ludzie szczeglnie w necie nie lubią, jak im
            coś narzuca się.
            Przynajmniej tutaj chcą poczuć się wolni.
          • six_a Re: Tylko,czy dla Was one są ciekawe,czy dla użyt 25.10.05, 12:04
            hmm, no ja rozumiem prawo gospodarza itd., ale te tematy to Wy chyba po
            tytułach wybieracie, a niekoniecznie po zawartości. Pierwszy wyróżniony wątek
            miał może z piętnaście odpowiedzi na temat i tyle akurat wystarczyło, żeby się
            wyczerpały możliwości, a reszta to było blablabla.
            akurat wątek clinta był pierwszym słusznie wyróżnionym :)
            • sagis Re: Tylko,czy dla Was one są ciekawe,czy dla użyt 25.10.05, 12:12
              Forum jest publiczne i kiedyś zamiarem gospodarza było stworzenie jego dla ludzi.
              Jaki dobry gospodarz narzuca to, co on lubi i uważa za ciekawe?
              Niech sobie wiszą te wątki, tylko tłumaczenie intencji nie jest właściwe.
              "Piekło jest wybrukowane dobrymi intencjami".
              • owca Re: Tylko,czy dla Was one są ciekawe,czy dla użyt 25.10.05, 12:18
                sagis napisała:

> Jaki dobry gospodarz narzuca to, co on lubi i uważa za ciekawe?

dobry gospodarz ustala zasady zachowania w jego domu
                że nie sika się do zlewu, nie gasi papierosów w kwiatkach i nie przebywa w
                stroju kapielowym w bibliotece

zbyt duża ingerencja pana domu?
                • c.eastwood owca ale dałaś do pieca z tymi przykładami 25.10.05, 12:19
                  ale czy dobry gospodarz mając paru gości przerywa innym, żeby słuchali
                  tego "najciekawszego"?
                  ten przykład jest bardziej adekwatny
                  p.s. bardzo ładnie wyszłaś na zdjęciu z wizytówki:)
                  • owca Re: owca ale dałaś do pieca z tymi przykładami 25.10.05, 12:22

a ja bardziej porównałabym to do zaproszenia do salonu, gdzie właśnie odbywa się
                    koncert fortepianowy
                    /dla chetnych/
                    :-))
                    • c.eastwood Re: owca ale dałaś do pieca z tymi przykładami 25.10.05, 12:32
                      hehe, niezły demagog z Ciebie
                      • owca Re: owca ale dałaś do pieca z tymi przykładami 25.10.05, 12:35

dlaczego demagog?
                        nie przemawia do Ciebie ten przykład?
                        :-)
                        • c.eastwood Re: owca ale dałaś do pieca z tymi przykładami 25.10.05, 12:38
                          no demagog dlatego, że posługujesz się nieadekwatnymi przykładami byle wygrać
                          nie , nie przemówił - odpowiadając na Twoje pytanie
                          • owca Re: owca ale dałaś do pieca z tymi przykładami 25.10.05, 12:41

to już nadinterpretacja
                            • c.eastwood Re: owca ale dałaś do pieca z tymi przykładami 25.10.05, 12:42
                              wyczerpująca konwersacja :)
                • lena_zet Re: owieczko 25.10.05, 12:22
                  dobry gospodarz musi zostawić światło w kibelku zapalone, podać popielniczki do
                  stołu co by mu goście nie trzepali (papierosów, oczywiście) do doniczek i
                  zapewnić odpowiednią temperaturę w salonie co by goście nadzy latać nie musieli.
                  • owca Re: owieczko 25.10.05, 12:23

toteż Administracja ciagle do tego dąży :-)
    • sagis Twój głos został wysłuchany.Ale,dopiero na dole:)) 25.10.05, 11:45

• c.eastwood Re: Twój głos został wysłuchany.Ale,dopiero na do 25.10.05, 11:55
        i tak dobrze, że podejmują polemikę
        o to chodziło
        teraz trzeba ich przekonać
        • tebe Re: Twój głos został wysłuchany.Ale,dopiero na do 25.10.05, 11:58
          Teraz nie spoczniesz, dopóki nie doprowadzisz do kompromisu, który będzie
          polegał na tym, że nie ma przyklejonych wątków?
          • c.eastwood Re: Twój głos został wysłuchany.Ale,dopiero na do 25.10.05, 11:59
            tak byłoby idealnie , ale nie wiem czy: 'nie spoczniesz" nie jest zbyt
            patetyczne :)))
            • tebe Re: Twój głos został wysłuchany.Ale,dopiero na do 25.10.05, 12:01
              Tyle razy to już przerabiałem, że wiem, że właśnie w tym momencie powstaje w
              Tobie taka ambicja... Nie wynika w żaden sposób z Twojego charakteru ale z
              sytuacji, w której się znalazłeś.

Nie liczy się jakieś tam dobre czy lepsze, tylko postawienie na swoim...
              • c.eastwood Re: Twój głos został wysłuchany.Ale,dopiero na do 25.10.05, 12:03
                bez przesady
                To Wy jesteście gospodarzami
                potrafię dać sobie siana :)
          • sagis Re: Twój głos został wysłuchany.Ale,dopiero na do 25.10.05, 12:01
            Np. mi one nie przeszkadzają.
            Jak nie będę mnie interesowały, to je po prostu ominę:-))
            • tebe Re: Twój głos został wysłuchany.Ale,dopiero na do 25.10.05, 12:03
              Bardzo konstruktywne.
              Apeluję, tak ogólnie, to zajęcia się tą propozycją:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=30942395&a=30950889

Bo szkoda się przekrzykiwać, lepiej coś ustalić.
              • pierozek_monika Re: Twój głos został wysłuchany.Ale,dopiero na do 25.10.05, 12:10
                hmm czyli to jest propozycja? Ja trochę lubię nadinterpretować, i nie wiem, czy
                właśnie teraz źle tego nei zrozumiałam: czyli nie będziecie usuwać watków
                luźniejszych (z pominięciem warunków z linku)?
                • pierozek_monika Re: Twój głos został wysłuchany.Ale,dopiero na do 25.10.05, 12:13
                  acha i od razu podam przykład:
                  czyli nie będziecie usuwać wątku np "wczoraj kupiłam sobie niebieską apaszkę i
                  jestem szczęśliwa" (w watku rozmowy o okołogarderobiano-filozoficzne :)) )
              • mmagi TEBE ale z Ciebie przystojniak:-))) 25.10.05, 13:57

• sagis Re: Twój głos został wysłuchany.Ale,dopiero na do 25.10.05, 12:00
          E, tam. I tak oni są zależni od nas:-)))
          To oni muszą nas przekonywać. My wyrażamy swoje zdanie.
          • c.eastwood Re: Twój głos został wysłuchany.Ale,dopiero na do 25.10.05, 12:05
            uważam, ze poniekąd zależymy od siebie wzajemnie
            w związku z tym , trzeba dążyć do porozumienia albo się rozstać
            jak w związku pomiędzy KOBIETĄ a mężczyzną :)
    • pierozek_monika Re: [tu]nie czas na koniec eksperymentu z wątkiem 25.10.05, 12:05
      mnie tam one nie przeszkadzają. Najwyzej nie doczytam do końca, oleję, ale
      wisieć se mogą.
      • c.eastwood Re: [tu]nie czas na koniec eksperymentu z wątkiem 25.10.05, 12:06
        bo Ty pierogu wszystko olewasz:)
        taki z Ciebie sojusznik jak z koziej d.......
        • pierozek_monika Re: [tu]nie czas na koniec eksperymentu z wątkiem 25.10.05, 12:07
          możesz mnie przekupić :)
          • c.eastwood Re: [tu]nie czas na koniec eksperymentu z wątkiem 25.10.05, 12:09
            mogę pozyczyć kota znajdę, bo go chyba już nie oddam na zawsze :)
      • istna Re: [tu]nie czas na koniec eksperymentu z wątkiem 25.10.05, 12:06
        Zgadzam się z szanowną przedmówczynią pierożek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka