Dodaj do ulubionych

DOBRY TONIK to skory mieszanej PORADZCIE!!!

IP: *.wroclaw.mm.pl 19.11.05, 22:41
Jaki toniks sprawdzony do cery mieszanej mozecie poradzic? Najlepiej jakby
nie byl zbyt drogi.Prosze o rade bo moje skora bez toniku jest byle jaka a
nie moge znalesc dobrego..
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: DOBRY TONIK to skory mieszanej PORADZCIE!!! IP: *.such.nat.hnet.pl 20.11.05, 15:34
      tonik ogórek & limonka firmy bielenda. ok 6.5 w rossmannie. dla mnie super.
      pozdr.
    • Gość: olunia Re: DOBRY TONIK to skory mieszanej PORADZCIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 16:33
      - tonik Ziaja ogorkowy +++
      - lagodny tonik Dax Cosmetics Czysta Cera z limonka i mieta ++++
      - J&J tonik odswiezajacy +++

ogolnie odradzam toniki z alkoholem, a w szczegolnosci Nivea Visage i Avon.
      • Gość: Kasia Re: DOBRY TONIK to skory mieszanej PORADZCIE!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.11.05, 19:09
        Avon Naturals Soja i Trawa Cytrynowa - w promocji po 9,90. W serii masz jeszcze
        zel do mycia buzi i krem. Wszystko w pojemnosci 125ml.
        • czarna167 Re: DOBRY TONIK to skory mieszanej PORADZCIE!!! 21.11.05, 18:22
          Tonik firmy uroda melisa super z zielona herbata i melisa rowniez z tej
          serii jest mleczko do demakijarzu i krem
          • Gość: zuzia Re: DOBRY TONIK to skory mieszanej PORADZCIE!!! IP: *.kg.net.pl / 80.51.233.* 21.11.05, 19:06
            dla mnie też najlepszy jest tonik ogórek- limonka Bielendy, zużyłam już chyba
            ze 4. Naprawdę świetny, za smieszne pieniądze
    • elwinga Re: DOBRY TONIK to skory mieszanej PORADZCIE!!! 21.11.05, 20:47
      Tonik dynamizujący Garniera do cery normalnej i mieszanej (zielona butelka).
      Kosztuje ok. 10-12 złotych (ostatnio widziałam w promocji w różnych
      supermarketach), ma śliczny, orzeźwiający zapach. Jeden z nielicznych
      kosmetyków, do których regularnie wracam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka