Gość: wanderka IP: *.wroclaw.mm.pl 19.11.05, 22:41 Jaki toniks sprawdzony do cery mieszanej mozecie poradzic? Najlepiej jakby nie byl zbyt drogi.Prosze o rade bo moje skora bez toniku jest byle jaka a nie moge znalesc dobrego.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: DOBRY TONIK to skory mieszanej PORADZCIE!!! IP: *.such.nat.hnet.pl 20.11.05, 15:34 tonik ogórek & limonka firmy bielenda. ok 6.5 w rossmannie. dla mnie super. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olunia Re: DOBRY TONIK to skory mieszanej PORADZCIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 16:33 - tonik Ziaja ogorkowy +++ - lagodny tonik Dax Cosmetics Czysta Cera z limonka i mieta ++++ - J&J tonik odswiezajacy +++ ogolnie odradzam toniki z alkoholem, a w szczegolnosci Nivea Visage i Avon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: DOBRY TONIK to skory mieszanej PORADZCIE!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.11.05, 19:09 Avon Naturals Soja i Trawa Cytrynowa - w promocji po 9,90. W serii masz jeszcze zel do mycia buzi i krem. Wszystko w pojemnosci 125ml. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna167 Re: DOBRY TONIK to skory mieszanej PORADZCIE!!! 21.11.05, 18:22 Tonik firmy uroda melisa super z zielona herbata i melisa rowniez z tej serii jest mleczko do demakijarzu i krem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: DOBRY TONIK to skory mieszanej PORADZCIE!!! IP: *.kg.net.pl / 80.51.233.* 21.11.05, 19:06 dla mnie też najlepszy jest tonik ogórek- limonka Bielendy, zużyłam już chyba ze 4. Naprawdę świetny, za smieszne pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
elwinga Re: DOBRY TONIK to skory mieszanej PORADZCIE!!! 21.11.05, 20:47 Tonik dynamizujący Garniera do cery normalnej i mieszanej (zielona butelka). Kosztuje ok. 10-12 złotych (ostatnio widziałam w promocji w różnych supermarketach), ma śliczny, orzeźwiający zapach. Jeden z nielicznych kosmetyków, do których regularnie wracam. Odpowiedz Link Zgłoś