Dodaj do ulubionych

dobry pediatra, dobra przychodnia- proszę o pomoc!

20.12.05, 15:04
Znacie może namiary na dobrych pediatrów w dobrych (dobrze wyposażonych)
przychodniach? Czy to możliwe bezpłatnie, czy trzeba wyszukiwać prywatnie
żeby móc oczekiwać od lekarza zainteresowania?
Bardzo bedę wdzięczna za wszelkie opinie i doświadczenia..
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • bafilek Re: dobry pediatra, dobra przychodnia- proszę o p 22.12.05, 12:36
      Podbijam! Dla mnie może być nawet prywatnie, byle pediatra był naprawdę do
      rzeczy.

Moja Weronika
      • witka55 Re: dobry pediatra, dobra przychodnia- proszę o p 22.12.05, 20:24
        Jutro idę prywatnie do dr Jeziornej. Jest pediatrą i specjalistą chorób płuc.
        Dam znać jak było :) Ale przyjmuje na Prawobrzeżu.

Pozdr

witka
        • gabi683 Re: dobry pediatra, dobra przychodnia- proszę o p 23.12.05, 08:53
          Dr.Nagaj wiem ze pracuje na pomorzanach ale gdzie przyjmuje tego nie wiem ale
          miał styczność z Ta Pania naprawde świetna:)
    • witka55 Re: dobry pediatra, dobra przychodnia- proszę o p 23.12.05, 20:16
      No i jesteśmy po wizycie. Trwała długo, ok 40min, doktor dokładnie zbadała
      córkę - kazała ją rozebrać do naga. Cierpliwie tłumaczyła. Jest przeciwniczką
      dawania antybotyków. Dostaliśmy krople "izopatyczne" - jest to homeopatyk. Nie
      jestem do tego przekonana, ale jak pomoże, to już będę :) Wizyta 60zł, ale za
      tydzień mamy kontrolę i to jużjest w tej cenie. Jej plusem jest na pewno to, że
      ma praktykę - leczy dzieci 26lat.

Pozdr

witka
      • fiestaa1 Re: dobry pediatra, dobra przychodnia- proszę o p 26.12.05, 13:07
        Droga Witka55 - podaj, proszę dokładniejszy namiar na Panią Doktor na
        Prawobrzeżu.Akurat tu mieszkam i zastanawiałam się już nad pediatrą, a wszystkie
        moje znajome jeżdżą gdzieś do miasta. Z góry dziękuję. Pozdrawiam.
        • witka55 Re: dobry pediatra, dobra przychodnia- proszę o p 26.12.05, 20:24
          Doktor przyjmuje na os. Słonecznym, na K. Napierskiego 55. Podam nr do
          rejestracji: 464 52 02; kom. 0605 437 973.

Pozdr

witka
          • fiestaa1 Re: dobry pediatra, dobra przychodnia- proszę o p 26.12.05, 23:58
            Dziękuję bardzo za informację. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka