smok5 30.12.05, 07:48 podał Fakt. Kto następny - moniczka napewno, kto jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venus99 Re: Durczok się pakuje - zostało mu dwa miesiące 30.12.05, 07:51 wszyscy dobrzy i lubiani.a zostanie Pospieszalski. ludzie nie dajcie się okradać-nie płaćcie abonamentu! Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Ja sie nie czuje okradany. 30.12.05, 07:55 Ja teraz chetnie płacę. Teraz pora zamiany - wy towarzysze pod głośniki - my do mikrofonów. 60 lat manipulacji wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Ja sie nie czuje okradany. 30.12.05, 09:02 manipulacja to się dopiero zaczyna.chcesz to płac.nie zapomnij też o radyjku i tv ojca malwersanta. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Orcholskiego i jeneralskiego nikt nie przebije. 30.12.05, 09:12 Towarzystwo któremu się "należało być gwiazdami" kończy kariere. A dla mnie może występować nawet szyszkowska - byle nie te zgrane obłudne spolegliwe dziennikarzyny z telewizji kwiatkowskiego i dworaka. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 A tych "znanych i lubianych" sobie wypromujemy 30.12.05, 08:05 jak "gwiazda" telewizyjna mógł zostać syn pani dowbór to gwiazdą moze zostać każdy. Klany i mafie rodzinne w tvp to oddzielny temat. Dlaczego nigdy nie czytałem wwaszych postów o łamaniu demokracji gdy takie miernoty zatrudniali? Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: A tych "znanych i lubianych" sobie wypromujcie 30.12.05, 08:57 Sobecka Anna, na przykład. www.sobecka.com.pl/ Danuta Hojarska też się nadaje! wiadomosci.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=2175621 Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: A tych "znanych i lubianych" sobie wypromujem 30.12.05, 08:58 smok5 napisał: > jak "gwiazda" telewizyjna mógł zostać syn pani dowbór to gwiazdą moze zostać > każdy. Klany i mafie rodzinne w tvp to oddzielny temat. Dlaczego nigdy nie > czytałem wwaszych postów o łamaniu demokracji gdy takie miernoty zatrudniali? to moze sam sie smoku wypromujesz, he? Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Chętnie jakiś program poprowadzę 30.12.05, 11:32 np. "Zdrowie społeczeństwa -jak pozbyć się czerwonej gangreny" Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 A z trójki kopa dostaje pieńkowska 30.12.05, 07:53 narzeczona Celińskiego. No salonie medialny - pakowac się. Aj waj co to będzie jak Wierzejski rozpocznie swoja pracę oczyszczania. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: A z trójki kopa dostaje pieńkowska 30.12.05, 09:05 Masz, smoku5, przestarzałe nieco informacje n/t Pieńkowskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Coś mi umkneło? 30.12.05, 09:08 Ja mówie o programie -"salon(dobre:)) trójki" III PPR - ona tam jeszce jest -ale kończy karierę. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Coś mi umkneło? b/o 30.12.05, 09:11 "Narzeczeństwo"... Pozdrawiam i wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 A to tak! 30.12.05, 09:14 Pozdrawiam i zycze wszystkiego najlepszego w Nowym Roku -i abyśmy ... się kłocili nastepnego Sylwestra 20006. Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra Nina i TWP 30.12.05, 07:53 smok5 napisał: > podał Fakt. Kto następny - moniczka napewno, kto jeszcze? Nina i całe towarzystwo wzajemnej prompcji Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Nina i TWP Czerwona Caryca ze dworem?! 30.12.05, 08:59 Najwyższy czas na dwór... wyjść;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Nina i TWP Czerwona Caryca ze dworem?! 30.12.05, 09:01 za chwilke tez bedziemy mieli w tv dwor prezydenta LK... i te wieczne oredzia prezydenta Lecha Mamrota I... Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Nina i TWP Czerwona Caryca ze dworem?! 30.12.05, 09:03 Kochana, nie dobijaj mnie od rana!;))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Re: Durczok się pakuje 30.12.05, 08:54 Być może. On i inni zabiorą widzów do innego kanału TV i tyle. Oni nie zginą. Nie martw się. M. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Monisia wyjmuje miotłe z szafy - odlot bliski 30.12.05, 08:58 Może na rzecznika PO :) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Monisia wyjmuje miotłe z szafy - odlot bliski 30.12.05, 09:00 Aż tak źle PO nie życzę!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Durczok się pakuje - zostało mu dwa miesiące 30.12.05, 10:22 smok5 napisał: > podał Fakt. Kto następny - moniczka napewno, kto jeszcze? Durczoka z otwartymi ramionami przyjmie Polsat albo TVN, to samo z innymi dzienikarzami z TV, na szczęście widz ma pilota i wybór. W TVP rozpanoszą sie oszołomy więc klik na inny kanał, dodatkowo zaoszczędzę na abonamencie :) I wtedy smok będzie krzyczał o tym, że trzeba wymyslić jakiś skuteczny sposób na ściąganie abonamentu bo TVP pada Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Durczok się pakuje - zostało mu dwa miesiące 30.12.05, 10:41 Wrzuciłem do wyszukiwarki "Kamil Durczok odchodzi z TVP" i nic takiego nie znalazłem. Jakie to typowe dla internetowych PiS-iaków. A skoro tak Wam się podoba - przyznajcie, że KWiatkowski miał prawo robić to co robił, skoro Waszym wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Do jakiej wyszukiwarki wrzucałes - lewica.pl? 30.12.05, 10:50 Prosze efakt.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ewunia36 Re: Durczok się pakuje - zostało mu dwa miesiące 30.12.05, 14:16 www.medialink.pl/media/?telewizja/&kat=5&id=29751 Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Durczok się pakuje - zostało mu dwa miesiące 30.12.05, 10:44 Agatka Młynarska uratuje TVP, starczy za wszystkich wywalonych, to cała TVorkiestra. Odpowiedz Link Zgłoś
hihiro Miernoty już rozglądają się za przytulną PiS'ową.. 30.12.05, 11:42 dupą w którą mogliby wsadzić uniżenie głowę. To się opłaci - za dwa m-ce każdy będzie mógł zostać redachtorem. Do tej pory TVP była nudna. Od tego roku będzie głupia :) Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 A to prawda 30.12.05, 12:03 Ja jako zwolennik PISu wolałbym opcję zerową w tzw publicznych mediach. Mało to młodych ludzi po dziennikarstwie? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: A to prawda 30.12.05, 12:11 smok5 napisał: > Ja jako zwolennik PISu wolałbym opcję zerową w tzw publicznych mediach. Mało to > młodych ludzi po dziennikarstwie? hahaha szczegolnie torunskie pierniki sie nadaja;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Lepiej niż stare pierniki 30.12.05, 12:13 jak olejni, czajkowska, trentiew, dowbór, młynarska - mam wymieniać? Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: A mieszanka? Repeta... 30.12.05, 12:15 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=34146882&a=34148360 Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Lepiej niż stare pierniki 30.12.05, 12:16 te torunskie pierniki tez sa od razu stare.... Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Lepiej niż stare pierniki 30.12.05, 12:18 Czy to dlatego Pan Prezio K. ma takie zęby?;))) Od gryzienia tego, o czym była mowa?! Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Lepiej niż stare pierniki 30.12.05, 12:19 On jak się "uśmiecha", to nie ma żadnych zębów. Nie widać. Gwoli ścisłości. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Lepiej niż stare pierniki 30.12.05, 12:20 To nawet to były plotki... ech, życie, życie...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Lepiej niż stare pierniki 30.12.05, 12:21 Cóż. Zęby zjadł na dochodzeniu do władzy. A (twarde) pierniki mu w tym pomogły. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Lepiej niż stare pierniki 30.12.05, 12:23 Nawet się z nim nie mozna pokłócić ząb za ząb...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Na szczęście jest pilot. 30.12.05, 12:14 Kto ma pilot(a), ten ma waaadzę!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: a reklamodawca nie śpi tylko kalkuluje... :) 30.12.05, 12:16 I przelew(a) albo nie...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach a oglądalność - co z nią będzie?! 30.12.05, 12:18 ...od niej wszystko zależy... Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: a oglądalność - co z nią będzie?! 30.12.05, 12:19 Wykasuje się jednym dekretem ze słownika języka polskiego!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Oj, to będzie duży podatek na telewizję. 30.12.05, 12:25 Jak każdy inny;))) I płatny pod groźbą kary okrutnej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Ja przyjdę po niego o 5 rano 30.12.05, 12:28 Po co Ci tyle komputerów? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Utylizacja jest bardzo kosztowna, ale 30.12.05, 12:35 rozumiem, że wolisz, jak leżą na płasko zamiast podskakiwać. I że warto za to zapłacić :). Nawet o suchym pysku, ale spokój zeby był :). Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Byłem latem w takim kraju, w którym mi się 30.12.05, 12:38 podobała taka rzecz -wystawiono 4 komputery z oknem na świat tzn internetem. Przy każdym siedzial policjant, aby nikt nie wchodzil gdzie nie powinnien. Aha jeszcze jedno to było dla nas obcokrajowców. A wy tu pieprzycie o braku wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Byłem latem w takim kraju, w którym mi się 30.12.05, 12:39 mala czy duza klatka to klatka.... smok przezarty komuna to cieszy sie z kazdego pozwolenia wyjscia do kibla..... Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 No właśnie -hakerzy co wy na to? 30.12.05, 12:44 Jak obchodzicie takie zabezpieczenia - strzelanina czy tylko w mordę gliniarza? Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Sposobem, Smoku, sposobem i bezpretensjonalno 30.12.05, 12:50 Ten ostatni to bardzo trudny wyraz!!! I długi!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Sposobem, Smoku, sposobem i bezpretensjonalno 30.12.05, 12:51 No, ledwocosięzmieścił :) Można go zastąpić słowem "normalność". Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Sposobem, Smoku, sposobem i bezpretensjonalno 30.12.05, 12:52 Potrzeba czasu, żeby zajrzeć do słownika... Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 A to prawda uniwersalna 30.12.05, 12:15 biegnie niezależnie od pogladów oglądaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Kocham telewizję prawdziwą 30.12.05, 12:30 Ale "prawda" i "telewizja" się nie żenią. Albo jedno, albo drugie - wybór należy do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Wybieram telewizje 30.12.05, 12:33 moje okno na swiat, a to ze sie trochę od świata rózni ?- tym gorzej dla swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
olany_klient Re: A że ludziska chcą Durczoka oglądać? 30.12.05, 12:27 A że ludziska chcą Durczoka oglądać, wiecej! nawet chcą go do siebie na Wigilię zapraszać (pierwsze miejsce w sondażu), to kompletnie bez znaczenia - Durczok musi odejść, a ludziska niech się Pospieszalskim zadowolą. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Gwarantuję ci,że nastepca durczoka tez będzie 30.12.05, 12:30 chętnie zapraszany na wigilie , a nie daj Boze będzie to ładna dziewczyna to zapomna nie tylko o durczoku ale i o terentiew. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Gwarancja jest gratis 30.12.05, 12:34 nowe rozdanie nowe gwarancje. Trzy naprawy i zwracamy bubla. Odpowiedz Link Zgłoś
melisa-bb Re: Gwarancja jest gratis 30.12.05, 12:37 Bardzo sie cieszę ,jeśli nie bedzie go w ITVP.Traktował ludzi jak kretynów wciskajac kity w debatach. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Gwarancja jest gratis 30.12.05, 12:49 Bubla za ziobro?! Ho, ho, ho!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Gwarancja jest gratis 30.12.05, 12:50 hulaj_dusza napisał: > Bubla za ziobro?! Ho, ho, ho!;))) znaczy: zero za zero? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Gwarancja jest gratis 30.12.05, 12:53 Może się wtedy wzajemnie skasują? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Gwarancja jest gratis 30.12.05, 12:54 musieliby miec odmienne znaki, jak plus z minusem..... hm... Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Mają, mają. 30.12.05, 13:06 Jedno zero się gorączkuje, drugie kominuje na chłodno. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: I wtedy może nas zatrudnią? Jak tamci się pok 30.12.05, 13:18 TVP to zawsze było bagno, jest bagno i będzie bagno. Nie lubię się babrać;))) Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: I wtedy może nas zatrudnią? Jak tamci się pok 30.12.05, 13:21 ...ale jakby tak po godzinach misję realizować? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: I wtedy może nas zatrudnią? Jak tamci się pok 30.12.05, 13:22 po_godzinach napisała: > ...ale jakby tak po godzinach misję realizować? nooo, sama realizuj..... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: I wtedy może nas zatrudnią? Jak tamci się pok 30.12.05, 13:24 taaaa, ale mnie nie dopuszczą. Bo ja bezpartyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: I wtedy może nas zatrudnią? Jak tamci się pok 30.12.05, 13:26 Ja też! Założymy Partyję i z głowy!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: I wtedy może nas zatrudnią? Jak tamci się pok 30.12.05, 13:32 tez nie naleze do zadnej partii.... ale mnie nie wpuszcza ze wzgledu na moje poglady.... Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: I wtedy może nas zatrudnią? Jak tamci się pok 30.12.05, 13:23 Po godzinach, ze skautką, wiewiórzastą, nie zapominając o malejszarejmyszy? Już lecę w to bagno!!!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: I wtedy może nas zatrudnią? Jak tamci się pok 30.12.05, 13:24 nooo ale brzmi: wiewiorzasta scoutka po godzinach ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: przyjmiemy z otwartymi ramionami :) 30.12.05, 13:27 Ok, dzięki, jeszcze tylko sobie skrzydła wg projektu Leonarda Kodowanego wyszykuję!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Gwarancja jest gratis 30.12.05, 12:53 I do kwadratu! Takie matematyczne blixniaki?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
olany_klient Re: Gwarantuję ci,że nastepca durczoka tez będzie 30.12.05, 12:42 smok5 napisał: > chętnie zapraszany na wigilie , a nie daj Boze będzie to ładna dziewczyna to > zapomna nie tylko o durczoku ale i o terentiew. Oporócz Durczoka jeszcze wielu innych pracuje w Wiadomościach (nawet ładne dziewczyny ;-) i jakoś ludziska aż taką sympatią do nich nie pałają, więc swoje gwarancję wsadź sobie... gdzie chcesz. P.S. Nie jestem jestem fanem Durczoka, pamiętam jak pracował w TV Kwiatkowskiego ale nie podoba mi się, że NIKT nie bierze pod uwagę opinii telewidzów, w końcu to jest ich telewizja podobno PUBLICZNA, a wszystko na to wskazuje że niedługo będzie znów telewizją RZĄDOWĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Dlaczego kolego krytykujecie przyszłość? 30.12.05, 12:59 Mnie się nie podoba obecna telewizja i chcę zmian. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Mnie też się nie podoba 30.12.05, 13:19 Woałalbym: - zero reklam po 20.00 - kino europejskie w miejsce amerykańskiego - duzo polskich fimów dokumentalnych i kina animowanego - sporo teatru telewizji - rzetelną, odpolitycznioną publicystyk - itd tylko kto za to miałby zapłacić? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Mnie też się nie podoba 30.12.05, 13:21 na pewno bedziesz miala publicystyke (okreslniki beda niestety), bo jak sie ktos dorwie do tiwi publicznej to nie po to by tam nie siedziec... w koncu tv Trwam ma mniejszy zasieg.... Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Mnie też się nie podoba 30.12.05, 13:25 po_godzinach napisała: > Woałalbym: > - zero reklam po 20.00 > - kino europejskie w miejsce amerykańskiego > - duzo polskich fimów dokumentalnych i kina animowanego > - sporo teatru telewizji > - rzetelną, odpolitycznioną publicystyk > - itd > > tylko kto za to miałby zapłacić? A kabaretów nie byłoby? Buuuuuuuuuuuu:-(((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Mnie też się nie podoba 30.12.05, 13:29 By były (mieszczą się w punkcie itp) Odpowiedz Link Zgłoś
olany_klient Re: Dlaczego kolego krytykujecie przyszłość? 30.12.05, 15:01 Jakichkolwiek? bo ja też chcę zmian ale na lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Gwarantuję ci,że nastepca durczoka tez będzie 30.12.05, 13:30 olany_klient napisał: > smok5 napisał: > > > chętnie zapraszany na wigilie , a nie daj Boze będzie to ładna dziewczyn > a to > > zapomna nie tylko o durczoku ale i o terentiew. > > > Oporócz Durczoka jeszcze wielu innych pracuje w Wiadomościach (nawet ładne > dziewczyny ;-) i jakoś ludziska aż taką sympatią do nich nie pałają, więc swoje > gwarancję wsadź sobie... gdzie chcesz. > > P.S. Nie jestem jestem fanem Durczoka, pamiętam jak pracował w TV Kwiatkowskieg > o > ale nie podoba mi się, że NIKT nie bierze pod uwagę opinii telewidzów, w końcu > to jest ich telewizja podobno PUBLICZNA, a wszystko na to wskazuje że niedługo > będzie znów telewizją RZĄDOWĄ. Troche trzeba wziąć na wstrzymanie z tą TVgov.pl Ostatnie głosowania mogą być sygnałem, że wybory nowej rady nie muszą się odbyć tylko w RBN. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Gwarantuję ci,że nastepca durczoka tez będzie 30.12.05, 13:32 haen1950 napisał: > Troche trzeba wziąć na wstrzymanie z tą TVgov.pl Ostatnie głosowania mogą być > sygnałem, że wybory nowej rady nie muszą się odbyć tylko w RBN. W RM?;!))) Odpowiedz Link Zgłoś
margala Durczok na tle T.Lisa to... 30.12.05, 13:14 Durczok na tle T.Lisa to przykład wszelkich zalet dziennikarskich. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Durczok na tle T.Lisa to... 30.12.05, 13:15 A Kaczyńska na tle Sobeckiej to Miss Universum;))) Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Powiedziałbym spontanicznie 30.12.05, 13:38 i niesopdziewanie za co pozdrawiam wszystkich wnim piszących i życzę szczęścia w Nowym Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 PS. Durczokowi gwizdnęli narty. 30.12.05, 13:40 A co dziwne - policja je szuka. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Opis tego strasznego przestępstwa: 30.12.05, 13:42 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3089201.html Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Opis tego strasznego przestępstwa: 30.12.05, 13:55 Zaiste, warte opisania - szkoda tylko zwłoki w zjeżdżaniu ze stoku im. J.P.Woronicza...;((( Będzie trzeba poczekać, aż sobie Kamil nowe narty kupi;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: PS. Durczokowi gwizdnęli narty. 30.12.05, 13:53 ich.. Jeszcze raz dziękuję za życzenia! Fajne też były tamte z "kłóceniem się";))) Odpowiedz Link Zgłoś