Dodaj do ulubionych

Juniordent na Gertrudy - kogo polecacie?

02.01.06, 12:46
Zamierzam się tam wybrać z dziećmi, bo mam niedaleko, poza tym ktoś już chyba
polecał to miejsce. Czeka nas jeden przegląd (prawie 4 latka) oraz chyba
niestety borowanie mleczaka u 5 latki. Kogo fajnego dla dzieci w tym wieku
byście poleciły? Muszę się zarejestrować, a nie wiem, kto tam jest w porządku.
Obserwuj wątek
    • b-w-w Re: Juniordent na Gertrudy - kogo polecacie? 04.01.06, 14:20
      ooo...ja tam wlasnie ide na przegladzik z moim 2-latkiem wink)
      ale nie zapisywalam sie do nikogo konkretnego-idziemy w ciemno do pani Nowak

pozdrowionka
    • marzek2 Re: Juniordent na Gertrudy - kogo polecacie? 04.01.06, 17:38
      A kiedy idziecie? Bo jak w najbliższym czasie, to może daj znać, jak było? Jak
      Ci się spodoba, to może i ja się do niej zarejestruję (a raczej moje dzieci smile
      • margosia.kr Re: Juniordent na Gertrudy - kogo polecacie? 04.01.06, 22:05
        Ja byłam z moim trzylatkiem w wakacje i bardzo się rozczarowałam. Poszłam tam
        pierwszy i ostatni raz. Nie pamiętam nazwiska pani doktor, ale była starszą
        kobietą. Dziecko płakało na całego, ze mnie pot lał się strumieniami
        ( trzymałam syna na kolanach), a pani doktor wierciła, gdzie jej się udało
        trafić, potem nawaliła ogromną ilość plomby i stwierdziła, że takiego dziecka
        jeszcze nie miała tzn. przerażonego, płaczącego i niezdyscyplinowanego.
        Uważam, że przychodnia jest przereklamowana.
        Z moim starszym synem zawsze chodziłam do swojej pani doktor. Najpierw, gdy był
        malutki chodził na moje wizyty i w ten sposób oswoił się z osobą pani doktor i
        gabinetem. Gdy była potrzeba, by naprawić jego ząbki nie było najmniejszych
        problemów.
        Bardzo żałuję, że z młodszym synkiem nie zrobiłam podobnie.
        Pozdrawiam - Małgosia
        • iwoku Re: Juniordent na Gertrudy - kogo polecacie? 07.01.06, 02:31
          Marzek,my chodziliśmy do dr Szafirowskiej i byliśmy zadowoleni
          • daisy266 Re: Juniordent na Gertrudy - kogo polecacie? 08.01.06, 22:27
            Ja tez odradzam ta przychodnię, chodziłam tam z córeczka jak jeszcze byli na
            palcu matejiki dopóki było samo lapisowanie to było ok, ale jak juz przyszło do
            leczenia to pewnien pan doktor tak krzyknąl na moja ćóreczkę że zabrałąm ją i
            poprostu wyszłam i przyznam ze mam teraz problem z dentysta bo niechce słyszeć
            po żadnym , jutor idę na podwale polecane tu już przez wiele mam, dam zanc jak
            było
            • q_211 Re: Juniordent na Gertrudy - kogo polecacie? 09.01.06, 14:01
              chodzę z synkiem już dwa lata do doktor Kosałki i jestem zadowolona
              polecam
            • mokka47 Re: Juniordent na Gertrudy - kogo polecacie? 10.01.06, 10:56
              też spotkałam się wsród moich znajomych z negatywnymi opiniami o
              Juniordencie,sama nie byłam,natomiast wszytscy są bardzo zadowoleni (i dziecie
              i rodzice)z gabinetu na podwalu,polecam gorąco dr Kołaczyk Jolę oraz inne panie
              doktor,które świetnie radzą sobie z dziećmi w każdym wieku!
        • strawberry5 Re: Juniordent na Gertrudy - kogo polecacie? 17.01.06, 14:47
          ja tez nie bylam zachwycona ta przychodniasad( bylam tam w gabinecie przez 2 min
          chyba a zaplacilam 40 zł. 5 zl za lakierowanie jednego zabka to przegiecie.
          Pani dr byla taka starsza i beznadziejna bo nawet zebow nie objrzala tylko na
          moja gebe wszystko zrobila. tzn ja jej powiedzualam ze chyba zaczyna sie
          prochnica butelkowa a ona to przyjela do wiadomosci. cale lakierowanie trwalo 2
          sek !!! i tyle z wizyty - to juz dluzej trwalo wypisywanie rachunku przez
          pania z rejestracji. Nie polecam
    • kssia numer tel na Podwale macie? 10.01.06, 11:26
      Witam

Jesli macie prosze o podanie, musze sie wybrac z moja juz prawie 3- latką

pozdrawiam serdecznie
      Kasia
      • daisy266 Re: numer tel na Podwale macie? 10.01.06, 15:54
        Byał wczoraj pierwszy raz , PAni Kołaczyk jest poprostu swietna, gorąco
        polecam , juz podaje tel: 430- 10 50
        • kssia bardzo dziekuję za numer tel 10.01.06, 16:16
      • mokka47 Re: numer tel na Podwale macie? 11.01.06, 09:28
        tel do gab 430 10 50, ul.podwale 2/1 POWODZENIA!!!NA PEWNO BĘDZIECIE ZADOWOLONE!
        • marzek2 Re: numer tel na Podwale macie? 11.01.06, 12:42
          Hmmm przekonałyście mnie chyba, też się tam zarejestruję. Mam jeszcze pytanko -
          czy za sam przegląd się też płaci? I ile kosztuje stantardowa wizyta (taka z
          borowaniem ząbka i plombą)? Czy orientujecie się, czy mają tam taki cudowny żel,
          o którym gdzieś czytałam, że rozpuszcza dziurę w ząbku i nie trzeba borować?
          I najważniejsze - czy mają kolorowe plomby? Bo moja córa zgodziła się pójść pod
          warunkiem, że będzie miała "kolorowego zęba" smile)
          • mokka47 Re: numer tel na Podwale macie? 16.01.06, 10:15
            witam, przegląd jest bezpłatny,jeśli nie zostanie nic zrobione to nic się nie
            płaci,plomba w mleczaku kosztuje 55zł,z tym żelem to wcale nie jest taki
            cudowny i nie zawsze jest bez "borowania"!!!,najlepiej zapytaj na miejscu
            lekarza,raczej mają kolorowe plomby,jak już będziesz po wizycie to napisz jak
            było, pozdrawiam
            • kssia Re: numer tel na Podwale macie? 16.01.06, 14:30
              Dzwoniła na Podwale i zapisałam sie do niejakiej pani Wąs ale powiedziano mi ,
              że przegląd jest płatyny 20 zł. Może tylko dla stałych kilentów jest gratis.

pozdrawiam
              • daisy266 Re: numer tel na Podwale macie? 17.01.06, 07:48
                Mi tez tak powiedzieli ale nic nie zapłąciłam, wczoraj byłma kolejny raz, moje
                dziecko wyszło z gabientu z usmiechem na twarzy i wogóle weszła tam sama a ja
                czekałam na korytarzu.
                Pani dr Kołaczyk jest poprostu wspaniała oby więcej takich lekarzy było na
                świecie.
                Jednak umiejętne podejście do dzieci robi swoje
                Polecam na prawde
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka