wlap37 24.12.05, 23:31 Z okazji świąt Bożego Narodznia zrzekam się moderowania forum Bielsk Podlaski. z prozaicznego powodu nie mam czasu ((. Po świętach Agora spewnością kogoś wyznaczy na moje miejsce. Wojtek :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obserwer11 Re: A wiec stało sie! 25.12.05, 16:22 Bardzo szkoda ! Dawałeś nam nadzieję kilka miesięcy , były dobre pomysły i nic ? przykra sprawa ! Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Re: A wiec stało sie! 25.12.05, 16:39 Pragnę p[rzypomnieć, że odbyło się już dzielenie skóry na niedźwiedziu. Po takich tekstach każdy moderator uległ by: • Wlapie37 ojczyzna cię wzywa !!! obserwer11 29.10.05, 19:21 + odpowiedz porządki trzeba robić !!!!! • Re: Wlapie37 ojczyzna cię wzywa !!! hansgrubber 30.10.05, 00:11 + odpowiedz Moze porzadki z lizusotwem i glupota? • Wlapie37 ojczyzna cię ! wlap37 30.10.05, 17:19 + odpowiedz A co sie stalo ? • Re: Wlapie37 ojczyzna cię wzywa !!! doktorpajchivo 30.10.05, 17:27 + odpowiedz wlapie37 nic się nie dzieje ... to był fałszywy alarm :D • Re: Wlapie37 ojczyzna cię wzywa !!! obserwer11 18.12.05, 18:20 + odpowiedz Naprawdę ma tego dość ! wysyłam do wlapa37 pocztę i nic ! zero reakcji! mam dla Niego kalendarzyki 2006 z Reklamą Forum BP ! Bielszczanim dołożył do tego sporo kasy i inni chciałbym tak normalnie z nim pogadać jak np. z hansemgrubberem , wujkiemjarkiem, khaki3, komentatorem11 , ale tu słyszę ciszę ! np. w takich Łapach moderator ha14 !!! uczestniczy non stop w Forum !!! a nasz wlap37 ???? Rezygnuję z tego Forum ! Serce i sporo czasu tu włożyłem a moderator nasz, tylko raz w miesiącu rzecze nie dręcz mnie człowiecze !!! Co tu można zrobic , aby nie było tak : " Gada baba do obrazu , ale obraz ani razu " • Re: Wlapie37 ojczyzna cię wzywa !!! doktorpajchivo 18.12.05, 18:26 + odpowiedz obserwerze11 przestań narzekać ... chłopak pojechał do Anglii zarabiać ... • Re: Wlapie37 ojczyzna cię wzywa !!! obserwer11 18.12.05, 18:31 + odpowiedz to do cholery ,jest tu jakiś moderator ? który zechciałby mnie wysłuchać ? np. skasuj podwójny wątek ! • Re: Wlapie37 ojczyzna cię wzywa !!! doktorpajchivo 18.12.05, 18:32 + odpowiedz i po co te nerwy ... ciśnienie za mocno podskoczy i bedzie problem ... • Re: Wlapie37 ojczyzna cię wzywa !!! proffet 18.12.05, 18:33 + odpowiedz Zmienić moderatora • Re: Wlapie37 ojczyzna cię wzywa !!! obserwer11 18.12.05, 18:37 + odpowiedz ale jak ? może ogłosić konkurs ? proffet , doktorpajchivo ... Wy przecież macie predyspozycje zauważyłem ! Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: A wiec stało sie! 25.12.05, 17:58 Przesadzasz. Nie chodzi o teksty a o absencję. Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Re: A wiec stało sie! 25.12.05, 18:23 Miałem nie wypowiadać się, ale jednak muszę: Uważam, że urokiem "bielskiego forum" był sam fakt, że wlap37 moderował je z daleka i z dystansu. Na wyspach jest pozbawiony może informacji o wydarzeniach w Bielsku i nie uczestniczy w nich. Więc mógł zachować naturalny obiektywizm, tym bardziej, że przecież zna bielskie realia, a przede wszystkim większość bielskich forumowiczów. Przy okazji chciałem zdementować wszelkie nieprawdziwe informacje rozpowszechniane przez nick obserwer11, stwarzające otoczkę, jakoby miałem zakusy na moderatora. Nie pociąga mnie to wcale. Natomiast śmię twierdzić, że to nick obserwer11 ma zakusy na "posadkę" moderatora. Jeżeli musi dojść do zmiany moderatora proponuję, aby nie był to człowiek uwikłany w jakieś bielskie układy. W chwili obecnej jedyną taką kandydaturą - moim zdaniem - jest "odziej". Mieszka kilkaset kilometrów od Bielska, a mimo to interesuje się nim. Cieszy mnie tak samo jak, (pisałem już o tym) bielszczanie wchodzący w Anglii, w Niemieczech, czy w Belgii na stronę serwisu i forum. A co do absencji = powściągliwość - i jest nawet wskazana. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: A wiec stało sie! 25.12.05, 18:27 obserwer11 nigdy nie miał zakusów i pociągów na moderatora ! poza tym jest za cienki na tak ważny i odpowiedzialny obowiązek ! obswerwer11 może sobie z boku poszczekać tak jak i serwispodlasia i inni . p.s. serwispodlasia a dlaczego Ty odpowiadasz za Wojciecha !!??? jesteś li jego rzecznikiem , etc. ?? Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Re: A wiec stało sie! 25.12.05, 18:40 obserwer11 napisał: > p.s. serwispodlasia a dlaczego Ty odpowiadasz za Wojciecha !!??? > jesteś li jego rzecznikiem , etc. ?? ----------------------------------- wcale nie odpowiadam za wlapa i nie jesten jego rzecznikiem, tylko uznałem, że jeżeli podjął taką decyzję podczas pobytu w domu, to dogłębnie ją przemyślał. Inaczej by to wyglądało, gdyby taka informację przekazał z Anglii. Brak czasu dla forum jest moim zdaniem wystarczającym wyjaśnienim. A oznaką twoich zakusów na moderatora, było zaangażowanie w produkcję gadżetów reklamujących to forum. Czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: A wiec stało sie! 25.12.05, 18:48 Panie Krzysztofie K. Odkryłem to Forum ok 6-mcy temu , spobała mi się ta forma wypowiedzi ! Tak zafascynowany tym postanowiłem coś maleńkiego zrobić dla rozreklamowania tak fajnego miejsca w internecie ! Kiedy opowiadałem w kręgach znajomych ( a wiesz przecież , Drogi Krzysztofie , iż wykonuję usługi od 1983roku w Bielsku i w okolicach ,a nawet dalej ) postanowiłem przeznaczyć kilkadziesiąt złotych na reklamę . Pisałem o tym próbowałem , jakieś banery , plakaty ... jednak po rozmowie z Edem K. , wyprodukowaliśmy kalendarzyki . i to wszystko , nic wielkiego ! poprostu . przepraszam ,że tak mało ! pozdrawiam Świątecznie - olo Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Re: A wiec stało sie! 25.12.05, 19:37 Panie Aleksandrze N. A je to formu odkryłem dużo wcześniej od ciebie. Widzę też pewną zbieżność pojawienia się nicku "obserwer11" z pewnym wydarzeniem w SM. Tego nie da się ukryć. Nie da się też ukryć, że na tym forum robisz - ty i inne nicki - personalne ataki na moją osobę. Robicie to celowo, wprowadzając wielokrotnie w błąd uczestników tego forum. Ciągnięcie tago tematu uważam za żenujące. Wróćmy lepiej do dyskusji jak najrozsądniej załatwić sprawę moderatora wykluczając oczywiście mnie i ciebie. Niemniej informuję, że dołożę wszelkich starań, aby żaden z nicków związanych z SM nie został moderatorem tego forum. Byłoby to największą porażką. Organy SM powinny przyspieszyć działania nad obiecanym na wiosnę powstaniem portalu spółdzielni, a nie próbować przejąć kontrolę nad tym forum. Jako członek rady nadzorczej postaraj się zadziałać w sprawie portalu. Jeżeli wasz informatyk ma problemy ze stworzeniem jej - służę bezinteresowną pomocą. Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia ws. świątecznego nastroju 25.12.05, 19:43 Bardziej odpowiada mi ten świąteczny ton na tym forum niż zacietrzewienie. Trzymajmy się go. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: A wiec stało sie! 25.12.05, 20:01 odpowiem krótko : mój nick powstał spontanicznie nie ma nic wspólnego z wydarzeniami w SM. żona tak mi raz taki komplement rzekła i tak zostało ! a dlaczego 11 ; wpisywałem po kolei i wszystkie były zajęte , 11 okazł się wolny ! tak jak ja ! jestem wolny od wszelkiego rodzaju zamieszania . Dla dobra sprawy mogę nawet naprawić Tobie : furtkę w ogródku , zainstlalować domofon lub videodomofon , zamontować anteny ( oczywiście odpłatnie !) Rok 2006 okazuje się niezbyt przyjazny rzemiosłu ! Pozdrawiam Świątecznie ! p.s. nie mamy żadnej zmowy dotyczącej Twojej osoby ! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: A wiec stało sie! 25.12.05, 20:03 Rok 2005 - oczywiście za chochlik uprzejmie przepraszam ! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: A wiec stało sie! 25.12.05, 18:15 Re: Wlapie37 ojczyzna cię wzywa !!! obserwer11 18.12.05, 19:07 + odpowiedz Ja wierzę ,że Wojtek wlap37 wróci i po Nowym Roku 2006 wszystko bezie już normalnie ! przecież to On założył to Forum i napewno chce jak najlepiej dla nas w Bielsku ! Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: A wiec stało sie! 25.12.05, 18:36 hello tym razem jestem w bielsku ;) w końcu jakies święta i można wpaść na własne śmieci.przyzam że zaskoczono mnie nominacją serwisu - szczerze to zaglądam tu codziennie ale jak sami wiecie mało piszę, więcej czytam. co do decyzji wlapa to ok-rozumiem go doskonale...sam zasuwam jak z motorkiem :)i nie mam za bardzo czasu na resztę..taki lajf :( ale jeśli chodzi o kandydaturę to myślę, że chyba trzeba ogłosić raczej jakiś plebiscyt...oczywiście jest to ździebko skomplikowane-może jednak wlap ma kogoś na myśli i moze się jeszcze z nami podzieli jakąś refleksją w tym temacie. Ok to ja teraz idę do cytadeli na piwko. Niech się reszta wypowie-tylko proszę kulturalnie...są święta !!! Odpowiedz Link Zgłoś
obuszek Re: A wiec stało sie! 26.12.05, 11:18 a taki w ogóle to po co nam tutaj moderator ?? Większość forów nie posiada takiej persony i jest ok. Możma przeciez automatycznie moderowac forum wyrzucając z dyskusji osób urzywających niecenzuralnych słów. Forum Białostockie nawet nie prosi o logowanie by oddac jakiś głos. Wiele osób rezygnuje z dyskusji kiedy widzi , że musi przejśc całą procedurę rejestracji. większośc z Was ma po kilka nocków i robi se tutaj jaja. Wiec co za róznica z moderatorem czy bez ??? Odpowiedz Link Zgłoś
obuszek Re: A wiec stało sie! 26.12.05, 11:19 sorki za błędy - poswiąteczny stan daje się we znaki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: A wiec stało sie! 26.12.05, 13:55 Szczerze mowiac tez sie nad tym zastanawiam. Lepiej bez niz z upierdliwym lub majacym wlasne niecenzuralne sympatie. Z drugiej strony - staly przyjazny i inteligentny opiekun forum by sie przydal. Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy A ja protestuję ! 26.12.05, 21:09 nie będzie wlapa37 moderatorem , to i ja spadam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
skara Znieść moderatora! 27.12.05, 17:33 Ja też uważam, że moderator nie jest potrzebny. Wlap37 ciął najpierw po wszystkich, wywalał wszystko co mu się nie podobało, a jak zrobił się syf i przepychanki to już go nie było. Mimo wszystko chyba wolę wolność słowa niż cenzurę. A jeśli musi być ktoś moderatorem to ja mam kandydaturę, ale póki jest szansa na całkowite zlikwidowanie urzędu, to jej nie podam. Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Znieść moderatora! 27.12.05, 17:42 Mimo wszystko chyba wolę wolność słowa niż cenzurę. ---------------------------------------- Popieram ! Odpowiedz Link Zgłoś
kuzsaldipnamor Re: Znieść moderatora! 27.12.05, 17:58 romanpidlaszuk napisał: > Popieram ! ------------------------ ! mareipoP Odpowiedz Link Zgłoś
wlap37 Re: A wiec stało sie! 30.12.05, 13:02 Jabbur jest nieobecny do 10 stycznia więc pewno po tym terminie zajdą zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
wlap37 "Umarł król - Niech żyje król !" :) 03.01.06, 21:30 Wyjeżdżam znowu. Nie wiem kiedy będe miał dostęp do internetu. Nie będe brał chyba udziału w wyborze nowego moderatora. "Prawdopodobnie" wyłonicie go sami. Lecz uważajcie kogo wybieracie. By nie było w przyszłości wielkich wojen no i oby nie był to na przykład, skorumpowany prezes pewnej spółdzielni mieszkaniowej który, z nudów w godzinach pracy w roku 2005 napisał ponad 3 tysiące postów na forum. Prawda HansGrubber? Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: "Umarł król - Niech żyje król !" :) 03.01.06, 21:32 I co wy na to forumowicze i co na to hansgrubber Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: "Umarł król - Niech żyje król !" :) 03.01.06, 21:37 A w ogole to gdzie Hans? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: "Umarł król - Niech żyje król !" :) 04.01.06, 16:25 Hans jest zyje ma sie dobrze ale bywa mniej czestotliwie :) I nadal nie odpowieda na glupie zaczepki. To sie nie zmienilo. Pozdro600! Odpowiedz Link Zgłoś
texciarz Popieram niekarmienie trolli 04.01.06, 16:54 Polecam ku pamięci!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=28306760&a=31875269 Pytanie tylko skąd wlap37 i niektórzy inni wiedzą kto jest kto? I dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
texciarz Re: "Umarł król - Niech żyje król !" :) 03.01.06, 21:39 Ciekawe, ciekawe! Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk BYE,BYE CENSOR...! 04.01.06, 15:52 Z okazji świąt Bożego Narodznia zrzekam się moderowania forum Bielsk Podlaski. z prozaicznego powodu nie mam czasu ((. Po świętach Agora spewnością kogoś wyznaczy na moje miejsce. Wojtek :) ----------------------------------------------------- Go away and don't come back ! FREEDOM OF SPEECH time has come ! Odpowiedz Link Zgłoś