emiwaw 01.01.06, 19:26 chcę skorzystać z zabiegów vacu well.Czy któraś z Was wie,ile to kosztuje,czy przynosi efekty.Dziękuję za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankus2 Re: vacu well-jaka cena,jakie efekty? 01.01.06, 21:07 Witaj Ja właśnie zaczęłam odchudzanie z vacu well. Załozyłam nawet tutaj wątek o tym jak to zamierzam zrzucić co nieco. Ale do rzeczy: Zaczęłam zabiegi 5 grudnia i wytrwałam 14 zabiegów, nie żeby było cięzko, ale akurat jakos okres przed Nowym Rokiem nie sprzyjał na kontynuowanie (brak czasu). Powiem Ci, że zgubiłam przez te 14 zabiegów troszke cm. Dokładnie mówiąc brzuch 6 cm, pas 1 cm, biodra 2 cm, uda 3 cm, waga 2 kg. Ciuchy sie fajnie poluzowały. Sama widzisz że wagowo rewelacji nie ma, ale zobacz ile cm posżło! Tak więc z pewnością, gdybym ukonczyła 20 zabiegów jakie planowałam efekty były by większe. Ale i tak jestem bardzo happy Koszt - 280 zł. za 10 zabiegów. Jestem z Lubuskiego. Pozdrawiam, Anka. Odpowiedz Link Zgłoś
viveca Re: vacu well-jaka cena,jakie efekty? 02.01.06, 08:30 Witam też jestem zainteresowana tymi ćwiczeniami i jestem bardzo ciekawe ile minut ćwiczyłaś i czy codziennie? Czy ćwiczy się na tym urządzeniu jak na stepie czy jak na orbitku? Pozdrawiam Viv Odpowiedz Link Zgłoś
emiwaw Re: vacu well-jaka cena,jakie efekty? 02.01.06, 14:48 Dzięki serdeczne.To nie tylko o wagę chodzi,centymetry jeszcze wazniejsze.Wcześniejsze moje zabiegi odchudzające nie przyniosły rezultatu,a myślę,że to mnie zmobilizuje i będzie jednym z elementów zbijania wagi.Serdecznie pozdrawiam!Ja też z lubuskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
hannaewa1234 Re: vacu well-jaka cena,jakie efekty? 07.03.18, 12:08 korzystam od kilku miesięcy generalnie wzięłam się za siebie kompleksowo, chodze naq biezni vacu i roluje sie na roolshape i widze efekty obwodowe, naprawde, polecam przemile panie i maszyny ocziwiscie w warszawie na strefie sylwetki www.strefasylwetki.com Odpowiedz Link Zgłoś
ankus2 Re: vacu well-jaka cena,jakie efekty? 04.01.06, 08:26 Ćwiczy się codziennie - prócz weekendów (przynajmniej powinoo) i jest to bardzo uciążliwe - mam 2 małych dzieci i sama nie wiem jak to zrobiłam.. Ja ćwiczyłam od poczatku po 30 minut. To jest bieżnia więc poprostu sobie idziesz, zwiekszasz prędkość i można ustwić dodatkowo górkę. Ja od wczoraj zapisałam się na siłownie i dalej walczę z masą "mięśniową". Pozdrawiam, Anka. Odpowiedz Link Zgłoś
emiwaw Re: vacu well-jaka cena,jakie efekty? 04.01.06, 20:41 Podziwiam.Dwójka dzieci i czas na siłownię!To vacu well to pójście na łatwiznę,ale zacznę od tego.Utrata kilku cm na vacu well zmobilizuje mnie do chodzenia na siłownię.Na wiosnę muszę być jędrna!!Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
karmazynowa_dama Re: vacu well-jaka cena,jakie efekty? 04.01.06, 20:52 Dziewczyny a czy mogłybyście mi napisac co to jest ten vacu well i gdzie się to wykonuje Odpowiedz Link Zgłoś
emiwaw Re: vacu well-jaka cena,jakie efekty? 05.01.06, 14:45 ten link to informacje o tym urządzeniu i o jego działaniu. Odpowiedz Link Zgłoś