mixy 13.02.06, 17:02 kto zaprawdę powiadam i pytam się kto ją w tvn24 zatrudnił... "gratulacje" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bulszyt Re: SAKOWSKA-GEMBAROWSKI W SPÓDNICY 13.02.06, 17:28 a co ci nie odpowiada, PiSiorze jeden?? Odpowiedz Link Zgłoś
tukryn1 Re: SAKOWSKA-GEMBAROWSKI W SPÓDNICY 13.02.06, 17:56 Tak, ta panna zachowuje się prymitywnie pod kazdym wzgledem. Odpowiedz Link Zgłoś
harriet24 Re: SAKOWSKA-GEMBAROWSKI W SPÓDNICY 13.02.06, 21:07 Poproszę jakieś przykłady konkretne. Bez sensu rzucać takie hasła i nie dopowiadać reszty. Odpowiedz Link Zgłoś
szatka66 Re: SAKOWSKA-GEMBAROWSKI W SPÓDNICY 14.02.06, 10:48 Przede wszystkim nie w spódnicy, bo nosi głównie spodnie. A poza tym juz chyba dosyc potulnych, grzecznych i głupich redaktorów, którzy nie reagują na bzdury wypowiadane przez polityków. Media mają określone zadania i Pani Sakowska realizuje je doskonale. I bardzo proszę, żeby nie się nie zamieniła w kolejnego redaktora, który nie ma odwagi zmuszać tych politycznych idiotów do konkretnych odpowiedzi na konkretne pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
slimakk Re: SAKOWSKA-GEMBAROWSKI W SPÓDNICY 14.02.06, 18:01 zgadza się! z tym że powinno sie traktować wszystkich równo a ja widzę lizanie tyłków pań i panów z sld i po a naskakwianie na lpr, pis i sammoobronę. ja rozumiem że dziennikarz moze mieć poglądy polityczne ale bez przesady... dlaczego ja nie mam podobnych złych odczuć np. słuchając kolendy albo Grzesia M.???? po prostu profesjonalizm w każdym calu . a tu? wspieranie jedynie słuszenej opcji politycznej liberalnolewicowej... Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: SAKOWSKA-GEMBAROWSKI W SPÓDNICY 14.02.06, 10:59 Dziennikarz powinien egzekwować odpowiedź na zadane pytania. Jak polityk chce się bez sensu wygadać, niech kupi czas reklamowy. Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: SAKOWSKA-GEMBAROWSKI W SPÓDNICY 14.02.06, 20:48 Tak, to prawda. Z tym że dobrz by było, gdyby pytania tzw. niewygodne rozdzielał "po równo", a nie tylko tym, których nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
fokaszara1 Re: SAKOWSKA-GEMBAROWSKI W SPÓDNICY 16.02.06, 09:21 No muszę przyznać, że od jakiegos czasu obserwuje juz Magde Sakowska w tvn 24 i też mnie wnerwia ta laska. Myślałam, że jestem w tym odosobniona, ale widzę, że nie. Przede wszytskim Sakowskiej brakuje luzu, usmiechu na twarzy, jak ma dac relacje z Sejmu to jest tak wystraszona jakby bała sie, że zapomni co ma powiedzieć, bo wcześniej wykuła to na pamięć. Odnoszę wrażenie, że jest osobą, która wszytskiego się boi, taki typowy "cykor" i że tak na prawdę ta praca ją męczy i stresuje. Faktycznie ma coś z Gembarowskiego :-)))) choc tamten był wyluzowany Odpowiedz Link Zgłoś
zete Re: SAKOWSKA-GEMBAROWSKI W SPÓDNICY 16.02.06, 10:55 Ma poglady Gembarowskiego. Wyjatkowy beton bez własnego myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś