Dodaj do ulubionych

Jak osiągnęłyście płaskie brzuchy?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 19:02
Tylko nie 6 Weidera bo nie dość że nie moge dojść do końca to jeszcze nie
widziałam efektów żadnych...
Obserwuj wątek
    • Gość: Andi Re: Jak osiągnęłyście płaskie brzuchy? IP: *.aster.pl 28.05.06, 19:08
      Tamilee Web, efekty widoczne po 3 tygodniach:).
      • Gość: Grizelda Re: Jak osiągnęłyście płaskie brzuchy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 19:32
        tamilee mówisz? hmmm.... warte rozwazenia
    • pantarejka Re: Jak osiągnęłyście płaskie brzuchy? 28.05.06, 19:09
      Urodziłam się z takim, mam cienką tkankę tłuszczową. Kiedy zdarza mi się
      troszkę utyć (1-2 kg), to głównie idzie mi w biodra.
      • searena Re: Jak osiągnęłyście płaskie brzuchy? 28.05.06, 19:12
        Dietą :) Wystarczy że schudłam 3 kg i mam płaski. A nie jestem już taka bardzo
        młoda ;)
        • shava Andi,opowiedz coś o swojej metodzie:P 28.05.06, 19:25
          • the_doors Re: Andi,opowiedz coś o swojej metodzie:P 28.05.06, 19:28
            ja nie osiagnelam;) waze 56 kg przy 170 ogolnie uwazam ze jestem szczupla ale
            brzuszek 3ma sie dzielnie;)
          • Gość: Andi Re: Andi,opowiedz coś o swojej metodzie:P IP: *.aster.pl 28.05.06, 19:29
            Kupujesz płytę "Ja chcę mieć taki brzuch" i codziennie ćwiczysz. Bez diety. Ot i
            cała metoda:).
      • Gość: Grizelda Re: Jak osiągnęłyście płaskie brzuchy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 19:31
        pantarejko, jak ja ci zazdroszczę!!! u mnie to ciągła walka bo od dziecka
        zawsze miałam oponkę na brzuchu, nigdy gruba nie byłam a tłuszczyk mimo to
        zawsze tam się odkładał. nigdy tez nie udało mi sie doprowadzic swojego ciała
        do ideału, bywało całkiem niezle, raz nawet bardzo dobrze ale i i tak nie aż
        tak super zebym nie miała absolutnie nic na brzuszku.
        zazdrosna Grizelda
        pozdrawiam
        • pantarejka Re: Jak osiągnęłyście płaskie brzuchy? 28.05.06, 19:58
          Nie masz co zazdrościć. Po prostu mi tłuszcz gromadzi się na pośladkach. Moja
          siostra ma jednak takie same predyspozycje do gromadzenia się tłuszyku na
          brzuchu - jak Ty. Przez jakiś czas miała taką schizę na tym punkcie i
          odchudzała się tak skutecznie, że straciła okres. Teraz zaakceptowała swoje
          ciało: wrócił jej rozum, brzuszek, a z nim okres. Niektóre fałdki są złem
          koniecznym, po to by być zdrowym (Synteza estrogenów odbywa się w tłuszczach.)

Moja siostra ma teraz jednak niezłe efekty dzięki wyeliminowaniu z diety
          białego pieczywa, słodyczy i wprowadzeniu większej ilości warzyw. Tłuszczyk
          jest, ale brzuch wygląda zdrowo, bardziej płasko - nie jest wzdęty.

Pozdrawiam :)
          • myshen82 Re: Jak osiągnęłyście płaskie brzuchy? 29.05.06, 12:13
            odstawiłam te same produkty (nie jem też ziemniaków) i faktycznie brzuszek mi
            spadł. tłuszczyku trochę jest jeszcze (ale to jeszcze nie koniec dietowania:))
            ale faktycznie nie jest wydęty :)
            warzywa warzywa i ćwiczenia :)
          • Gość: Grizelda Re: Jak osiągnęłyście płaskie brzuchy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 09:07
            > do Pantarejki:
            > Moja siostra ma teraz jednak niezłe efekty dzięki wyeliminowaniu z diety
            > białego pieczywa, słodyczy i wprowadzeniu większej ilości warzyw. Tłuszczyk
            > jest, ale brzuch wygląda zdrowo, bardziej płasko - nie jest wzdęty.
            >

O Boze ale ja jestem łakomczuchem, co ja juz sie o tych dietach na czytałam,
            terotycznie jestem fenomenalna, ale z wykoniem jest bardzo źle. dziekuję za
            miły post. pozdrawiam.
    • takasobiekobietka Re: Jak osiągnęłyście płaskie brzuchy? 28.05.06, 19:30
      Wlasnie po 6 Weidera...jestem na 16 i efekty juz sa...
      • shava do Andi:) 28.05.06, 19:38
        Nie chciałabyś sprzedac mi tej płytki?
        • jagoda051 Re: do Andi:) 28.05.06, 19:40
          na Allegro znajdziesz za 13 zł. Kupiłam ale nie daję rady tego ćwiczyć. Szóstka
          jest dla mnie prostsza.
          • Gość: ? Re: do Andi:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 19:42
            Serio nie dajesz rady?Ja nie pokonałam szóstki,jest po prostu za długa.Ile czasu
            trzeba ćwiczyć z płytką do płaskiego brzucha?
            • Gość: Andi Re: do Andi:) IP: *.aster.pl 28.05.06, 19:51
              Pierwsze efekty zauwazyłam po 3 tygodniach. Płytkę mam od pół roku. Idelanie
              płaskiego, ładnie umiesnionego i twardego brzy\ucha doćwiczyłam się po 4
              miesiącach. Ćwiczyłam od poniedziałku do soboty, niedziela na odpoczynek. Przez
              dwa miesiące pierwszy program, kolejne dwa drwugi program. Po czterech
              miesiącach ćwiczę już tylko trzy razy w tygodniu, dla podtrzymania efektu.
              Od trzech miesięcy ćwiczę też z płytką "Ja chcę mieć takie posladki", nadal
              jestem przy pierwszym programie, ale tyłek mam już "nad zycie apetyczny" - jak
              stwierdził moj chłpak (bez komentarzy proszę;). Nie stosuję żadnej diety, nie
              lubię, ale nie mogę powiedzieć, że obzeram się na potęgę. Jem to, na co mam
              ochotę, ale ćwiczę sumiennie, be taryfy ulgowej.

To naprawdę najlepsze ćwiczenia, jakie znam!!!
              • katija1 Re: do Andi:) - Tamee Lee 29.05.06, 11:17
                dziewczyny czy nie rozbudowują Wam się mięśnie od tych ćwiczen? ja ciwcze na
                posladki i nogi i fakt, sa b. jedrne, itd, ale zauwazam rozbudowanie ud..
                • Gość: Andi Re: do Andi:) - Tamee Lee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 11:25
                  Nie rozbudowują, ponieważ się rozciągam.
                  • katija1 Re: do Andi:) - Tamee Lee 29.05.06, 11:31
                    kurcze....ja tez sie rozciągam :(
                    • Gość: Andi Re: do Andi:) - Tamee Lee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 11:33
                      Wobec tego ćwicz mniej lub rzadziej, a częściej się rozciagaj. Zamist np. dwóch
                      serii codziennie, rób jedną, a przez reszę minu programu ćwiczenia rozciągające.
                      • katija1 Re: do Andi:) - Tamee Lee 29.05.06, 11:54
                        dzieki :)
        • Gość: Andi Re: do Andi:) IP: *.aster.pl 28.05.06, 19:46
          Kupiłóam na allegro. Na pewno są, nie chcę się jej pozbywac:).
    • n_itka Re: Jak osiągnęłyście płaskie brzuchy? 28.05.06, 22:59
      kurcze naprawde sie ciesze, ze nie mam takiego problemu, zaczne doceniac moj
      brzuch ;) ja mam plaski od zawsze, za to udka bardziej okragle :) mysle ze to
      juz taka uroda, z tym ze ja zawsze duzo cwiczylam, polecam zwisy na drazku i
      podciagnie ud pod biust, mocno cwiczy miesnie brzucha, poza tym uwielbiam
      plywanie, duzo plywam, najwiecej zabka, swietna sprawa i naprawde relaksuje :)
      no i moze to dziwne, ale nie znosze od dziecka slodyczy, bleh :P moze cos sie
      wam przyda :)
      • jagoda051 Re: Jak osiągnęłyście płaskie brzuchy? 29.05.06, 00:31
        Ja też miałam idealny brzuszek i figurkę do czasu urodzenia dziecka. Teraz
        walczę z oponką...
    • weronka77 Re: Jak osiągnęłyście płaskie brzuchy? 28.05.06, 23:00
      Ja po prostu nie jem bo niezbyt lubię.Bałam się że po ciąży coś zostanie ala na
      szczęście nic;-)50kg wagi i brzuszek raczej...wklęsly.
      • Gość: niebieska Re: Jak osiągnęłyście płaskie brzuchy? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.05.06, 23:09
        ja bylam bardzo zadowolona z szostki.
        efekty sa bardzo szybkie i nigdy wczesniej nie mialam tak slicznego
        brzuszka, jak po tych cwiczeniach.
        niestety znowu sie zapuscilam, wiec powtorze szostke.
        to jest swietny trening i jesli nie dziala to chyba cos nie tak
        bylo z wykonaniem.
        a ze lekko nie jest..., ale po 6 tygodniach nagroda taka, ze trzeba zacisnac
        zeby i cwiczyc.
        • Gość: lola PROSZE oto cwiczenia:) IP: *.acn.waw.pl 29.05.06, 01:26
          s000.wyslijto.pl/index.php?file_id=09361699265089913469&act=&gk=leasing
          prosze cwiczenia na brzuch tamilli:)))

s000.wyslijto.pl/index.php?file_id=00037450168752487923&act=&gk=transfer
          a te na posladki:))
          wystarczylo poszukac:))
    • Gość: nieve_de_limon Re: Jak osiągnęłyście płaskie brzuchy? IP: *.prod-infinitum.com.mx 29.05.06, 02:53
      regularne cwiczenia - 3 razy w tygodniu po okolo 100 'brzuszkow´ w roznych
      pozycjach + kick boxing. POLECAM !!!
      • Gość: Dorota Re: Jak osiągnęłyście płaskie brzuchy? IP: *.range86-142.btcentralplus.com 29.05.06, 03:26
        To ja juz sie zabieram od jutra za te cwiczenia, w polaczeniiu z dietka.Tez
        chce miec plaski brzuch
        • Gość: graszka Re: do Andi IP: *.metrolink.pl 29.05.06, 07:14
          chodzi mi o te cwiczenia na pośladki. ja ostatnio cwiczyłam pierwszą serię i
          miałam na udach takie zakwasy ze masakra, pz 3 dni prawie nie mogłąm chodzić:)
          nie zniecheciło mnie to, ze cwiczyć nie dałam rady pz te dni. czy ty na
          początku cwiczyłaś pośladki codziennie? po jakim czasie były pierwsze efekty?
          pamietasz? a czy uda ci wyszczuplały czy tylko to na pośladki podziałało?
          pozdrawiam
          • Gość: Andi Re: do Andi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 08:37
            mięsnie pośladków ćwiczyłam codziennie, ale cały pierwszy program udało mi się
            przejśc po ok. 2 tygodniach, więc nic na siłę. Wyszczuplały mi uda, posladki, a
            i obwód bioder się zmniejszył. Nie wiem, ile kg mi ubyło, dla mnie ważniejszy
            był ubytek w centymetrach. Pierwsze efekty miałam mniej więcej po dwóch
            tygodniach:).
            • graszka25 Re: do Andi 29.05.06, 08:51
              dzięki serdeczne za odpowiedź. mi też zalezy barzdiej na cm niż wadze. w koncu
              wagi nie widać:)
              to biore się zaraz za cwiczonka. a cwiczyłaś rano czy wieczorem. czy to ma
              znaczenie? bo ja mam czas tylko późnym wieczorem
              • Gość: Andi Re: do Andi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 08:52
                A o zalęzy. W soboty, piaki i poniedziałki rano (póżniej wychodzę z domu), w
                pozostałe dni wieczorem, późnym wieczorem, zdarzało się po północy;) W
                niedzielę nigdy.
                • graszka25 Re: do Andi 29.05.06, 08:57
                  dzięki raz jeszcze. dodałaś mi super motywacji. stokrotne dzieki. biore sie do
                  ćwiczeń.
                  a cwiczyłaś coś jeszcze czy tylko te cwiczenia Tamilee Webb? jakaś rozgrzewka
                  przed tym?
                  • Gość: Andi Re: do Andi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 09:01
                    Rozgrzewka rozumie się sama przez się, dlaego o niej nie wspominałam:).
                    Ćwiczenia bez niej są mniej efektywne. Przed ćwiczeniami dwie min uty na
                    skakance, po zakonczeniu ak samo i ćwiczenia rozciagające. Ćwiczenia
                    rozciagające sa na plytach, na poczatku i na koncu, ja po prostu robiłam
                    więcej. Nie cwiczyłam nic poza Tamilee, po co, skoro te ćwiczeniua naprawdę
                    działaja:).
                    • graszka25 Re: do Andi 29.05.06, 09:54
                      dzieki serdeczne.pozdrawiam
                      • Gość: kate Re: do Andi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 13:40
                        Andi a ile czasu dziennie zajmują te ćwiczenia?
                        • Gość: graszka Re: do kate IP: *.metrolink.pl 29.05.06, 13:45
                          jedna seria tych na brzuch około 15 minut i 1 seria tych na pośl;adki też 15
                          min. te drugie serie tyle samo.
                          płyta każdych z tych cwiczeń, na brzuch i na posladki zawiera 2 serie po 15
                          minut
                        • Gość: Andi Re: do Andi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 13:47
                          Na płytach sa dwa programy: ławiejszy i rudniejszy. Każdy ma po dwie-rzy serie
                          powtorzeń. Programy rwają ok. 20 min. od ciebie zalezy, ile będziesz ćwiczyć:
                          jedną serię, dwie, trzy - czyli 20 min. Jedn program, a moze dwa? Mięsnie
                          brzucha 2 serie i jedna seria mięsnie posladków? Modyfikacji i możliwości
                          czasowych jest mnóstwo - wszystko zalezy od ciebie.
                          • Gość: anka Re: do Andi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 15:00
                            jak wyglądal Twoj brzuch zanim zaczelas cwiczyc ten zestaw?
                            • Gość: Andi Re: do Andi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 15:07
                              Hm, jak wyglądał, przeciętny brzuch, ani szczupły, ani przesadnie gruby. Raczej
                              pulchny. Za to zero mięsni i bardzo słaba kondycja. Powiem inaczej, zaczęłam
                              cwiczyć nie dlaego, że chciałam super wyglądać, ale ze względów zdrowotnych,
                              ponieważ lekarz powiedział, że albo wzmocnię mięsnie brzucha, albo niedługo
                              będę poruszać się jak schorowana starowinka (nie umniejszając niczego starszym
                              osobom).
                              Jednak dzieki ćwiczeniom amilee Webb nie tyko wzmocniłam mięsnie, ale i
                              zdecydowanie poprawiłam wygląd brzucha:).
                              • Gość: cwiczenia Re: do Andi IP: *.acn.waw.pl 29.05.06, 15:20

prosze cwiczenia na brzuch tamilli:)))

a te na posladki:))
                                wystarczylo poszukac:))
                                • Gość: graszka25 Re: do Andi IP: *.metrolink.pl 31.05.06, 21:55
                                  pisałaś zę shcudłaś w udach, biodrach. a ile cm i po jakim czasie? tak mniej
                                  wiecej jakbyś mogła napisać. pozdrawiam
                                  • Gość: Andi Re: do Andi IP: *.aster.pl 31.05.06, 21:57
                                    Hm, szczerze mówiąc, nie potrafię Ci na to odpowiedziec, ponieważ nie mierzyłam
                                    się przed:). Rozmiarowo z 44 na 38 do tej pory.
                                    • Gość: graszka25 Re: do Andi IP: *.metrolink.pl 31.05.06, 22:01
                                      to super. rewelacyjny wynik. ja mam obecnie rozmiar 38 ale uda mogłąby być
                                      szczuplejsze. a po jakim czasi choć trochę ci się wyszczupliły?po ilu tyg?
                                      • Gość: Andi Re: do Andi IP: *.aster.pl 31.05.06, 22:05
                                        Już pisałam:) Pierwsze efekty po ok. 3 tygodniach. Zawsze pamietaj o rozgrzewce
                                        i ćwiczeniach rozciagających.
                                        • Gość: graszka25 Re: do Andi IP: *.metrolink.pl 31.05.06, 22:16
                                          dzięki. a czy rozgrzewką może być marsz w miejscu np pz 5 min czy za słaba? czy
                                          lepszy rowerek - ile minut minimum?a o cwiczeniach rozciągających pamiętam. i
                                          już nie mam prawie zakwasów jak sie dobrze rozciągam.
                                          idąc za twoim przykładem robię dużo więcej rozciągających niż na płycie.
                                          pozdrawiam
                                          • Gość: Andi Re: do Andi IP: *.aster.pl 31.05.06, 22:23
                                            U mnie rozgrzewka była symbolicznie-przyjemnie-skuteczna: skaknka 50 skoków i
                                            taniec przy ulubionej piosence (ostatnio ze ścieżki dźwiękowej do filmu "Gdyby
                                            jutra nie było").
                                            • Gość: graszka25 Re: do Andi IP: *.metrolink.pl 31.05.06, 22:27
                                              dzięki serdeczne za wszelkie wskazówki. zacżełam cwiczyć od piąteku ale w
                                              weekend byłą przerwa bo straszne zakwasy. w poniedziałek godzinika na rowerze a
                                              od wczoraj tamilee brzuch i pośladki, całe serie (pośladki ciut mniej
                                              powtórzeń). trzymaj kciuki bym wytrwała jak najdłuzej.
                                              • Gość: Andi Re: do Andi IP: *.aster.pl 31.05.06, 22:31
                                                Graszko, nic na siłę, przy zakwasach, ogólnym zmeczeniu, lepiej zrób sobie dzien
                                                wolny i idz na długi spacer (koniecznie oczywiscie jeden dzien wolny i tak, u
                                                mnie to była niedziela). Im lepszą bedziesz miała kondycję, tym łatwiej
                                                przyjdzie Ci wykonywac ćwiczenia. Zarazem beda Cię cieszyć, chetniej bedziesz
                                                ćwiczyła i efekty będą efektowniejsze;). Nie ma nic gorszego niż zmeczenie
                                                cwiczeniami albo zniechęcenie. Powodzenia.
    • Gość: Mika Re: Jak osiągnęłyście płaskie brzuchy? IP: *.63.jawnet.pl 29.05.06, 21:02
      Dziewczyny ściągłam sobie ten film - Ja chcę mieć taki brzuch, ale nie mam
      obrazu. Tylko sam dźwięk słychać. Jak uzyskać obraz?
      • Gość: lola Re: Jak osiągnęłyście płaskie brzuchy? IP: *.acn.waw.pl 29.05.06, 23:43
        widocznie nie masz jakiegos kodeku...jesli nie wiesz jakiego to odtwarzaj all
        playerem...on zawsze sciaga automatycznie wszystkie kodeki..to najlepszy program
        do odtwarzania filmow..
    • Gość: gosia Re: Jak osiągnęłyście płaskie brzuchy? IP: *.otenet.gr 29.05.06, 22:15
      Ja ograniczylam weglowodany,przede wszystkim chleb,a wieczorem jem najpozniej 2
      godziny przed pojsciem spac i tylko kawalek,gora dwa kawalki chleba z
      czymkolwiek na co mam ochote.Moj brzuch jest plaski,nawet cwiczeniami na brzuch
      nie osiagnelama takich efektow.Ponadto wcieram krem wyszczuplajacy brzuch
      Biothermu,ale to tylko jako dodatek.
    • Gość: wydra Re: Jak osiągnęłyście płaskie brzuchy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 00:05
      prosze o odp. czy kupując plyte z cwiczeniaminp"chce mniec taki brzuch" to
      musze wybrac sobie poziom czy te plyty sa uniwersalne??a jak Wy uwazacie, to
      chyba bez znaczenia co kupie bo chyba wazna jest silna wola,prawda??
    • Gość: akkinka Re: Jak osiągnęłyście płaskie brzuchy? IP: 212.182.88.* 30.05.06, 00:30
      Siłownia + kulturystyczna dieta - po roku krateczka (a miałam sporo sadełka)...
      ale ja ćwiczę intensywnie i niemal fitnesowo - mam też teraz 33 cm w bicepsie i
      problemy z kupieniem bluzek z krótkim rękawem ;)
      • Gość: kiddo Re: Jak osiągnęłyście płaskie brzuchy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 07:22
        akkinko, a co to jest kulturystycna dieta? tzn chodzi mi o same podstawowe
        zasady. Bo ja wiem tylko że trzeba jeść sporo białek i nie zaszkodzi łykać L-
        karnityne ;) co jeszcze?
        pzdr
        • Gość: pp Re: Jak osiągnęłyście płaskie brzuchy? IP: *.acn.waw.pl 30.05.06, 11:54
          up
      • Gość: kate Re: Jak osiągnęłyście płaskie brzuchy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 09:42
        ile razy w tygodniu i po ile czasu ćwiczysz?i jak zaczynałaś?poszłaś na
        siłownię i tam trener Cię pokierował?ja marzę o krateczce na brzuchu i jestem
        skłonna cięzko na nią pracować, tylko nie wiem jak się za to zabrać.
        • Gość: Andi Re: Jak osiągnęłyście płaskie brzuchy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 09:46
          Tamilee Webb - będziesz miec kratkę już za 13 zł:).
          • Gość: fresa Re: Jak osiągnęłyście płaskie brzuchy? IP: *.crowley.pl 31.05.06, 12:21
            Albo i za darmo
            Tylko trzeba ćwiczyć regularnie.
            • Gość: Andi Re: Jak osiągnęłyście płaskie brzuchy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 12:33
              Albo i za darmo:).
    • Gość: Meg Re: Jak osiągnęłyście płaskie brzuchy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 01:02
      skakanka
      • Gość: koko Re: Jak osiągnęłyście płaskie brzuchy? IP: *.acn.waw.pl 30.05.06, 22:34
        no thx
    • Gość: ja Re: Jak osiągnęłyście płaskie brzuchy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 12:09
      Z jakiej strony można ściągnąć filmik z ćwiczeniami Tamilee Webb? Prosze
      dziewczyny podajcie mi link.Pozdrawiam :-))))))))
      • Gość: kiki CWiczenia-kilkakrotny raz.... IP: *.acn.waw.pl 30.05.06, 13:20
        wiesz szkoda ze nie przejrzalas tego watku dokladnie 2razy byly juz podawane
        cwiczenia!!!!!!!!!!
        na brzuch tamilli

posladki

• Gość: Kamisia Re: CWiczenia-kilkakrotny raz.... IP: *.lubin.dialog.net.pl 31.05.06, 14:34
          Nie wiecie czy jak wysle smsa z sieci Heyah to tez bede mogla pobrac? Ktoras juz
          probowala? Nie chce dac 4 zł za nic.
          Pozdrawiam
          • Gość: kiki hejah.... IP: *.acn.waw.pl 31.05.06, 14:37
            "Plus GSM, Era, Orange."
            przeciez Hejah to era.....to spokojnie mozesz wyslac..po drugie zawsze mozesz
            zrobic przelew..jest tanszy:)
            • Gość: Ania107 robię 6 Weidera - kto ze mna???? IP: 83.168.125.* 31.05.06, 19:10
              zaczęlam wczoraj.
              Dziś dzień 2 - 2 serie po 6 powtorzeń-ciężko jest...zwłaszcza jeśli chce się
              dokładnie wykonać ćwiczenia (bez chwili na rozluźnienie mięśni). Największe
              problemy mam z 6 ćwiczeniem, no i 5 też wychodzi mi jakoś pokracznie, ale nie
              wniechęcam się, bo gruunt to wytrwałość.
              Zauważyłam że od tych ćwiczeń strasznie boli mnie szyja-czy robię coś nie
              tak.twarz podciagam w stronę sufitu i podnoszę tylko część piersiową...
              pozdrawiam wszystkich ćwiczących i niećwiczących też.
              • Gość: Andi Re: robię 6 Weidera - kto ze mna???? IP: *.aster.pl 31.05.06, 19:13
                > Zauważyłam że od tych ćwiczeń strasznie boli mnie szyja-czy robię coś nie
                > tak.
                Pewnie przyciagasz głowę do piersi, a powinnaś ja trzymać w jednej linii z
                kregosłupem - obrazowo, jakbys brodą trzymała piłkę tenisową.
                • nycole Re: robię 6 Weidera - kto ze mna???? 31.05.06, 19:17
                  Natura dała płaski ,więc nic nie muszę robić :-)
                  • Gość: Heyah Re: robię 6 Weidera - kto ze mna???? IP: *.lubin.dialog.net.pl 31.05.06, 19:45
                    no właśnie w tym problem, że jak smsy wysyłam z heyah do heyah, to mam za 3 gr,
                    a jak do Ery, to juz 18... i dlatego pytam - bo czasem pisze, ze do Heyah i
                    Samych Swoich też, a tutaj właśnie nie pisze...
                    ale zamotałam :]
      • Gość: jakema Re: Jak osiągnęłyście płaskie brzuchy? IP: *.szczecin.mm.pl 31.05.06, 20:13
        ja kiedys na forum znalazlam cos takiego:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=342&w=40116485&v=2&s=0
        kilka sciagnelam i jestem zadowolona
    • Gość: reg A jakie ćwiczenia rozciągające możecie polecić, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 19:54
      żeby mięśnie nie rozrastały się?
    • iberia30 mniej jesc i dziala :-), n/t 31.05.06, 19:59
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka