Dodaj do ulubionych

Jak z jędrnością skóry po porodzie?

01.06.06, 13:48
Piszecie ile schudłyście, że wróciłyście do poprzedniej wagi (lub nie) a nikt
nie pisze jak ze zmianami w wyglądzie skóry. Czy jest taka sama jak sprzed
ciąży, czy bardzo się zmienia? Jak piersi, brzuch, pupa? Mnie to przeraża
bardziej niż poród...
Obserwuj wątek
    • k_a_m_a3 Re: Jak z jędrnością skóry po porodzie? 01.06.06, 16:55
      Hehe- ja juz przestalam o tym myslec, bo i tak madrego nic nie wymysle.
      Chyba roznie bywa. Moja dobra kolezanka wyglada po ciazy... STRASZNIE.
      mloda dziewczyna. Opisac? Moze lepiej nie. Poprostu cala obwisla, o rozstepach
      nie mowiac. Material na operacje plastyczna.
      Pocieszam sie tym, ze spotkalysmy ostatnio koleznake (2m-ce) po porodzie i
      wygladala jak super laska najlepszego gatunku, wiec jak sie mozna przekonac-
      kazdy ma inaczej, szkoda energii na generalizowanie.
      Miejmy nadzieje, ze bedzie dobrze smile
      • kaasma Re: Jak z jędrnością skóry po porodzie? 01.06.06, 17:02
        ja tez będę 'obwisła i z rozstępami' ale nie dam sie tak łatwo.operacja odpada,
        zostaję przy ćwiczeniach fizycznych, pływaniu i kremach
        ujędrniających.pozdrawiam
        p.s. nie dajcie sie zwariować!!!
        • 83kimi Re: Jak z jędrnością skóry po porodzie? 01.06.06, 17:06
          Moja siostra całą ciążę ćwiczyła - basen, gimnastyka dla ciężarnych, rower,
          codziennie smarowała się oliwką dla dzieci i figurę ma bardzo dobrą. Właście
          jak przed ciążą - może brzuszek jest odrobinę mniej płaski i jędrny, ale ja mam
          taki sam, a nigdy nie rodziłam...
    • kiniak22 Re: Jak z jędrnością skóry po porodzie? 01.06.06, 22:08
      no wiesz gdyby sie nic nie zmienialo to byloby super i moznaby rodzic ciagle a
      tu po porodzie jak zaczniesz spadac z waga to jest jeden wielki flak i mowie tu
      o piersiach pupie a nie wspomne o brzuchu chociaz podobno jesli ma sie
      umiesnione itd to jest latwiej no i zalezy jeszcze od typu skory i jej ogolnego
      stanu przed a po to juz zobaczysz nie ma co straszyc tongue_out ja jestem 7 miesiecy po
      porodzie i ciagle tylko kremy kremy i kremy a jesli pojawia sie rozstepy to
      szkoda gadac
    • mrima01 Re: Jak z jędrnością skóry po porodzie? 01.06.06, 22:09
      to zalezy od predyspozycji genetycznych. spojrz na swoja mame. to mniej wiecej
      bedziesz wiedziec. ja generalnie bylam dosc pulchna przed zajsciem w ciaze,
      przybralam 10 kg i po porodzie schudlam 2 razy tyle ile przytylam. nie bylo to
      chudniecie gwaltowne,wiec wygladam duzo lepiej niz wczesniej. zadnych
      rozstepow, zwisajacej skory itp. jedyne cellulit, ktory nabylam wczesniej przez
      zle odzywianiesmile
      • beattkkaa Re: Jak z jędrnością skóry po porodzie? 02.06.06, 08:26
        moja kolezanka po porodzie chodziła na ćwiczenia po porodowe i korzystała z
        masaży jędrniakjących - wygląda super.
    • majka.szalkowska Re: Jak z jędrnością skóry po porodzie? 31.08.06, 22:05
      W którejś z kolejnych odpowiedzi dziewczyny napisały o genetyce. Też byłam
      przerażona patrząc na moją mamę. Ale mi się udało. Żadnego rozstępu (przez całą
      ciążę używałam kremu Baby Dream Rossmana), cellulit miałam wcześniej, po
      porodzie zostało mi tylko 2-3kg (ale teraz przez łakomstwo mi przybyło), a na
      zwiotczały brzuch stosowałam żel Abdo Choc Biotherm. Cud ! Skóra na brzuchu
      bardzo szybko stała się jędrna. Naprawdę polecam. Do biustu i dekoltu stosuję
      Special Body Active Kolastyny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka