Dodaj do ulubionych

dziękuję administracji forum GW

05.07.06, 13:25
za usuniecie na moją interwencję postu rico-chorzów, w którym chlubił sie on
posiadaniem krewnych esesmanów,wyrażając przy tym nadzieję,że zabili oni
mozliwie dużą liczbe Polaków. Wierzę,że będzie to ostrzeżenie dla niektórych
osób na tym forum, broniacych SS (arnold, oppelner), która przez prawo
miedzynarodowe została uznana za organizacje zbrodniczą.
Obserwuj wątek
    • bravor Re: dziękuję administracji forum GW 05.07.06, 13:29
      Jak przypuszczam, nie uczynił tego settembrini?
      • zamek10 nie,on odmówił 05.07.06, 13:30
        zrobiła to administracja forum
        • Gość: tool Re: nie,on odmówił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 13:34
          A co sie dziwisz Michalek znany jak Sett to kumpel Radka/Williego2 z Rybnika:-)

Niewykluczone ,ze znaja sie jeszcze z placu:-)
          • zamek10 Re: nie,on odmówił 05.07.06, 13:36
            może nie znam ich tak dobrze , jak ty, ale poznałem wystarczająco, żeby się nie
            dziwić
            • settembrini Re: nie,on odmówił 05.07.06, 15:34
              niejednokrotnie byles proszony o podanie linku z rzekomym watkiem. nigdy tego
              nie zrobiles, zatem jedyny wniosek- insynuujesz.
              • zamek10 Re: nie,on odmówił 05.07.06, 15:39
                przez kogo?ile razy? jeden wniosek-kłamiesz
                • oppelner_os przeze mnie milik:) 05.07.06, 15:59
                  • bravor Re: przeze mnie milik:) 05.07.06, 16:00
                    spamujesz opler, już drugi taki post napisałeś w przeciągu 5 minut
                    • oppelner_os Re: przeze mnie milik:) 05.07.06, 16:02
                      To ty spamujesz, bo ja odpowiedzialem milikowi (zamek10) na jego zapytanie.
                      Nie wtracaj sie, bo nie ciebie dotycza insynuacje milika
                      • bravor Re: przeze mnie milik:) 05.07.06, 16:05
                        a ciebie dotyczą????? Jeszcze śmiesz podszywać się pod setta?
                        • oppelner_os Re: przeze mnie milik:) 05.07.06, 16:07
                          Nie zrozumiales tekstu Setta? To ja prosilem milika o podanie linka na rzekomo
                          moja wypowiedz na temat ss. Do dzisiaj nie otrzymalem odpowiedzi.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=639&w=44718423&a=44727596
                          • Gość: P.W Re: przeze mnie milik:) IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.06, 16:10
                            To ja jestem milik baranie
                            • oppelner_os Re: przeze mnie milik:) 05.07.06, 16:11
                              :)))))))
                          • bravor Re: przeze mnie milik:) 05.07.06, 16:11
                            A czemu wyręczałeś setta, czy nick ci się pomylił, to byłaby dopiero nowina. A
                            może sett poprosił ciebie o tę przysługę? To też byłaby ciekawa nowina.
                            Zastanów się powoli, opler:))))
                            • oppelner_os Re: przeze mnie milik:) 05.07.06, 16:14
                              Lepiej ty sie zastanow, co piszesz. Wlaczylem sie do dyskusji, gdyz Milik
                              wymienil moj nick. Przeczytaj caly watek od poczatku to w koncu zroozumiesz o co
                              biega.
                              Wielokrotnie prosilem milika o podanie linka a ten spamowal pomowieniami dalej.
                              Zreszta nie wazne, to ciebie i tak nie dotyczy tylko mnie i milika (zamka10)
                          • Gość: józwa beznogi po pierwsze chodziło o wypowiedź rico IP: *.chello.pl 05.07.06, 16:11
                            twoja była przy okazji, a po drugie nikt oficjalnie mnie nie prosił o podanie
                            linka- takiej potrzeby zreszta nie było, bo sam go zgłosiłem do skasowania.z
                            powodu braku reakcji zwróciłem się do administracji forum, ktora od razu
                            zareagowała, więc sprawa była ewidentna
                            • oppelner_os Zgadza sie co do rica ... 05.07.06, 16:16
                              ale mnie o to samo wczoraj oskarzyles. Poprosilem cie o podanie linka na moja
                              rzekoma wypowiedz o ss. Nie dostalem zadnej odpowiedzi.
                              • Gość: józwa beznogi oskarżyłem cię o wybielanie SS IP: *.chello.pl 05.07.06, 16:19
                                a nie o to,że jesteś potomkiem esesmana i tym się chwalisz. jeżeli znajdziesz
                                coś takiego, to mi pokaż
                                • oppelner_os Re: oskarżyłem cię o wybielanie SS 05.07.06, 16:21
                                  Ja sie niczym nie chwale a ty mi zarzucasz wybielanie ss.
                                  Podaj link na taka wypowiedz?
                                  SS jako organizacji nigdy nie wybielalem!
                                  • Gość: józwa beznogi Re: oskarżyłem cię o wybielanie SS IP: *.chello.pl 05.07.06, 16:24
                                    przeczytaj sobie cały wątek : ochotnicy-górnoślązacy w wojsku niemieckim i miej
                                    odwagę się przyznać, bo każdy może tę dyskusję przeczytać
                                    • oppelner_os Re: oskarżyłem cię o wybielanie SS 05.07.06, 16:32
                                      Czy potrafisz odroznic SS jako organizacje od jej poszczegolnych czlonkow, z
                                      ktorych czesc nie miala nic wspolnego ze zbrodniami? Sporo ludzi trafilo
                                      przymusowo do ss ale dla ciebie nie ma to zadnego znaczenia.

W wymienionym watku nie wybielam ss jako organizacji zbrodniczej.
                                      Latwo to sprawdzic:)
                                      • oppelner_os Re: oskarżyłem cię o wybielanie SS 05.07.06, 16:34
                                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=639&w=44133485&a=44136233
                                        • Gość: józwa beznogi nie mam zamiaru wszczynać od nowa IP: *.chello.pl 05.07.06, 16:35
                                          tej dyskusji, ale dobrze byłoby, gdybys już tematu SS na tym forum nie poruszał...
                                          • oppelner_os Ja rowniez nie mam zamiaru zaczynać od nowa 05.07.06, 16:38
                                            Ja ten temat dawno zakonczylem a ty wczoraj kilka razy do niego wracales
                                            oskarzajac mnie o sympatyzowanie z ss, co jest totalnym nieporozumieniem, czytaj
                                            bzdura.
                                            • Gość: józwa beznogi Re: Ja rowniez nie mam zamiaru zaczynać od nowa IP: *.chello.pl 05.07.06, 16:40
                                              załóżmy,ze ci wierzę, a teraz może juz zakończymy ten wątek, bo nic madrego się
                                              juz tu nie pojawi
                                              • oppelner_os Re: Ja rowniez nie mam zamiaru zaczynać od nowa 05.07.06, 16:42
                                                OK to konczmy:)

P.S. Dla mnie nie ma znaczenia, czy mi wierzysz. Dla mnie licza sie fakty:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka