forevermore79 21.07.06, 09:05 Amen Summer Flash- choc jeszcze brak urlopu i summer party moga byc tylko w weekendy :-). Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chatka_ Floral Paul Smith 21.07.06, 12:09 Udalo sie poznac tu na dalekiej polnocy. Pozdrowienia z Laponii! :) Odpowiedz Link
paniszprottka stożek Miyake a na nadgarstku Premier Figuer 21.07.06, 13:33 ...przy czym ten drugi zdecydowanie piekniejszy:) dostalam dzisiaj poczta od L'artisan 2 probki tego cuda :) i dwie probki Dzinga (dzien dobroci czy co? :D ) Mrrr... :D Odpowiedz Link
m23p31 Ralph Hot 21.07.06, 19:32 mam juz go! A mowcie co chcecie, na mnie on pachnie jak EC, tylko mocnej (łiiiiiiii:)) Odpowiedz Link
voluptas Mira Bai Choparda 21.07.06, 22:23 czyli dzień w towarzystwie słodkiej, arabskiej księżniczki :) Odpowiedz Link
lucapuka Tygrys...i 21.07.06, 22:39 ...po raz pierwszy rozwinął się po paru godzinach jak Hipnotic Poison, ale fajnie! Odpowiedz Link
kalooo Re: Rabarbarem, a ogólnie papierochami. 22.07.06, 09:50 hmm.. Sorbet, a co ty uskuteczniałes z tymi papierochami???;)) Next time zabierzemy cię z Mają na fajkę wodną, wbrew pozorom pięknie pachnącą i smakującą;)) A ja dziś sama nie wiem co.. generalnie to nie wiem za co się zabrać ,kurde jeszcze 10 nie ma a ja juz na nogach..;/ Może Eau de Lalique?;> Odpowiedz Link
sorbet Re: Rabarbarem, a ogólnie papierochami. 22.07.06, 12:56 Summer party to bardzo trafny tytuł wątku. Wiedziałem że rabarbar przegra z papierosami, wziąłem nawet słoiczek by się posmarować w toalecie. Ale okazało się że skóra mokra, kolejki długie, więc nic z tego. W jednej z sali, gdzie koncert się odbył (Marysi Sadowskiej) aromat wręcz rodem z szatni. A to wcale nie był rock:-)))) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Rabarbarem, a ogólnie papierochami. 22.07.06, 13:09 Kaloo, a gdzie fajkę wodną paliłyście? Ja też parę razy miałam okazję, strasznie fajna rzecz:-) ale czułam się potem, jakbym wypaliła coś innego, hehe - dziwnie ten tytoń idzie do głowy;-P Odpowiedz Link
kalooo Re: Rabarbarem, a ogólnie papierochami. 22.07.06, 13:53 Ha! W super miejscu- tu wielkie ukłony w stronę Majeczki naszej kochanej;)) - Kafe Fajka na Nowym Świecie. Ale odjzad totalny, chyba rzucę palenie na rzecz wodnej fajki i będę chodzić z taką fają i sie lansować hehe;D Super sprawa, pyszne to niemożebnie,a jak pachnie!!! Ja next time biorę melonową;))) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Rabarbarem, a ogólnie papierochami. 22.07.06, 21:30 kalooo napisała: > chyba rzucę palenie na rzecz wodnej fajki i będę chodzić z taką fają i sie lansować hehe;D To chyba trochę niewygodne:-P > Super sprawa, pyszne to niemożebnie,a jak pachnie!!! Ja next time biorę > melonową;))) Ja tylko jabłkowy paliłam;-) chętnie poznam inne, hehe. Ten jabłkowy pachniał bardzo fajnie, ciekawe, jaki jest melonowy;-) Odpowiedz Link
kalooo Re: Rabarbarem, a ogólnie papierochami. 22.07.06, 23:23 hehe;) My paliłysmy miętową - wyborrrna;)) Zarówno pod względem zapachu jak i smaku, Maju-dzięki za pokazanie innego oblicza dymu;D btw-następnym razem melonik uskutecznię muuuusowo!;D Odpowiedz Link
zettrzy ponownie Mure et Musk ... i nieustannie mam 22.07.06, 02:56 ochote kogos zamordowac, najlepiej w sposob okrutny Odpowiedz Link
a.g.n.i Na razie się stęskniłam za wszystkim, czego nie+ 22.07.06, 10:27 miałam na wyjeździe... Jednak dobrze byc w domu;-) właśnie się zastanawiam, co dziś wybrać. Chyba jakieś fiołki:-)a, strzelę sobie VdP, co mi tam:-) Odpowiedz Link
wiolinka100 So Pretty Eau fruitee- na razie z próbki 22.07.06, 20:16 ale tak mi się spodobała, że kto wie... Odpowiedz Link
uka_m ...OH!de moschino 23.07.06, 13:00 Świeży,trwały,ciepły,orzezwiający,seksowny..Teraz rozwinięty; sasanka miesza się z irysem,drzewem sandałowym. Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... edycja Summer Party :-) 23.07.06, 19:17 opium fleur de shanghai Odpowiedz Link
a.g.n.i Bandit na nadgarstku, chciałam dodać recenzję + 23.07.06, 21:59 do katalogu ale jeszcze się wstrzymam. Pierwsza połowa zapachu podoba mi się i budzi nawet miłe skojarzenia, druga odrzuca mnie totalnie... Na mojej skórze ten bandyta to taki raczej niezbyt romantyczny rozbójnik, hehe, raczej z tych, co to w jednej jaskini z kozami się gnieździli;-P niestety Odpowiedz Link