Gość: Monika IP: *.chello.pl 05.06.09, 08:08 Wrocilam wczoraj ze szpitala z Mlodym. Zastanawiam sie nad imieniem dla Niego. Na usg wyszla Dziewczynka i mialam przygotowane imie Żenskie. Myslalam nad imieniem Leonard lub Bogusław, moze mi cos podpowiecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrs.t Re: Imie dla Chłopaca 05.06.09, 08:56 moje najulubiensze Marcin albo Mateusz (jedno zarezerwowane przez meza i brata, drugie to imie ex'a wiec oba odpadajaw rodzinie jest przeslodki Antos (antoni), my zdecydowalismy sie na Franka (Franciszka..) Z dwoch Twoich to chyba Leos juz lepszy Bogus niby tez ladnie brzmi (w sumie nie w moim stylu-a to sie Tobie ma podobac) - zalezy moze co do nazwiska bardziej pasuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
oplacalny Re: Imie dla Chłopaca 05.06.09, 08:58 lol, nie mow ze nakupowalas tez rozowe ciuszki i wozek dobralas rozowy, pod katem plci, zeby pasowal do rozowych skarpetek -- Odpowiedz Link Zgłoś
czarna-dalia Re: Imie dla Chłopaca 05.06.09, 11:31 Lepszy chyba byłby Leon. Bogusław niezbyt mi się podoba. Z tych "starszych" lepszy Stanisław, Franciszek, Antoni, Henryk. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Imie dla Chłopaca 05.06.09, 11:26 Oba ładne, Leonard podoba mi się nieco bardziej. A jakie imię miała dostać córka? Odpowiedz Link Zgłoś
jut-ra Re: Imie dla Chłopaca 05.06.09, 11:30 Leonard - super. Zamiast Bogusława wolałabym już Bogumiła. ...Albo Teodora Odpowiedz Link Zgłoś
neosrebrna Re: Imie dla Chłopaca 05.06.09, 13:29 > Myslalam nad imieniem Leonard lub Bogusław ojej, nie bardzo bardzo dziwne imiona Odpowiedz Link Zgłoś
tati1977 Re: Imie dla Chłopaca 05.06.09, 15:19 Bardzo chciałam żeby mój synek miał na imię Bogusz, więc z racji zdrobnienia BOGUSŁAW, a jeśli to drugie to wybrała bym formę LEON. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Imie dla Chłopaca 06.06.09, 12:45 Bogusław bardzo mi się podoba, a może zamiast Leonarda Leopold? A Bolesław - Bolek? Odpowiedz Link Zgłoś
anetad25 Re: Imie dla Chłopaca 06.06.09, 13:03 Z tych dwóch to chyba Leoś a od siebie dorzucam Antosia, Franka i Witusia. Odpowiedz Link Zgłoś
nextmama Re: Imie dla Chłopaca 06.06.09, 18:06 Leonard b męskie i piekne imię, niestety zdrobnienie Leon, Leoś już mi się nie podoba; Boguś byłby teraz bardzo oryginalny, bo na Leonów teraz moda i za parę lat będzie tylu Leonów co Lenek teraz Odpowiedz Link Zgłoś