oltka 03.08.06, 18:03 Czy moze któraś z forumowiczek rodzila u tego lekarza w szpitalu na PCK?? Czy znacie moze opinie na temat w/w.Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pediatra Re: Dr Sikora- ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 19:13 najlepszy w mieście fachman od USG płodu dużo widzi trochę dzieci z wrodzonymi wdami zawdzięcza mu życie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Larysa Re: Dr Sikora- ginekolog IP: 195.116.246.* 03.08.06, 19:48 Napewno nie najlepszy.Najlepszy to dr. Ziębiński:-)A u Sikory poród dodatkowo / oprócz prywatnych wizyt/ kosztuje - w tamtym roku -1.000 zł. Tragedia. Gościu miły,sympatyczny ...ale dość drogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pediatra Re: Dr Sikora- ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 19:50 nie wypowiadaj sie o tym o czym nie masz pojęcia pisalem wyraźnie o diagnostyce USG a nie o cenach i miłym uśmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zc Re: Dr Sikora- ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 21:24 Bo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagienka Re: Dr Sikora- ginekolog IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 03.08.06, 21:27 polecam dr Sikorę - prowadził dwie moje ciąże. Potwierdzam, że jest bardzo dobrym fachowcem od USG, inni lekarze sami do niego kierują na badania :-) a poza tym jest miły i udziela wyczerpujących odpowiedzi. A za porody nic nie płaciłam. A co do dr Ziębińskiego - to żart co napisałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dr Sikora- ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 19:54 rodziłam z nim 9 lat temu. Super lekarz- wart tych pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
oltka Re: Dr Sikora- ginekolog 03.08.06, 21:18 Ciesze sie bardzo,ze wypowiedzialy sie osoby, które u niego rodzily. Ja tez mam taki zamiar, a raczej mam nadzieje,że będzie u mnie przy porodzie. Ma dobre podejście, bynajmniej do mnie. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Dr Sikora- ginekolog IP: *.cable.ubr01.mort.blueyonder.co.uk 03.08.06, 21:37 Witam czy ktos z Was wie gdzie Dr Sikora ma prywatny gabinet i ewentualnie nr tel.Bardzo wazne jest to dla mnie.Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
oltka Re: Dr Sikora- ginekolog 03.08.06, 21:44 Dr przyjmuje na Placu Daszyńskiego 9/10 tel 34 3665775 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dr Sikora- ginekolog IP: *.trustnet.pl 03.08.06, 21:49 moja zona chodziła do niego prywatnie przy placu Daszynskiego i wyciagnoł od nas jakies 3 tys a na dodatek zamiast pomoc zaszkodził nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
artwol1 Re: Dr Sikora- ginekolog 03.08.06, 22:32 Jeśli chodzi o umiejętności i doświadczenie to jest napewno jednym z najlepszych lekarzy,co do kasy to już nie mam o nim dobrego zdania.Moja dziewczyna chodziła do niego prywatnie-każda wizyta 80zł i powiedział,że jak chodzimy mprywatnie to za poród nic nie płacimy.Mimo wszystko po"wszystkim"wyszedł z porodówki i prosto z mostu powiedział 800zł się należy- SKANDAL!Szpital mu płaci,przychodnia mu płaci,pacjentki w prywatnym gabinecie płacą i jeszcze za porody bierze kasę!!! P.S.Mam cudowną pięciomiesięczną córeczkę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawa Re: Dr Sikora- ginekolog IP: *.man.czest.pl 04.08.06, 10:20 A za poród rodzinny też się na PCK płaci?????? Odpowiedz Link Zgłoś
artwol1 Re: Dr Sikora- ginekolog 04.08.06, 10:49 Oczywiście,że tak!Dodatkowo trzeba kupić specjalne ubranko(nie wystarczy normalny fartuch z ochraniaczami na obuwie)bo inaczej nawet nie wpuszczą na porodówkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Dr Sikora- ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 12:09 my nie placilismy ani grosza za porod rodzinny na PCK to chyba dr Sikora jest taki drogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka Cz-wy Re: Dr Sikora- ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 12:28 dr Sikora do porodu przyjezdza tylko do wybranych pacjentek, no chyba ze masz tyle szczescia i rodzisz na jego dyzurze. Tez słyszałam ze bierze 1000zł. Lezałam tam na patologii na PCK i miałam okazje zaobserwowac lekarzy z połoznictwa. Nie polecam dr Sikorę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Dr Sikora- ginekolog IP: *.realestate.net.pl 01.09.06, 12:54 Nie wiem, wg jakich kryteriów dr Sikora wybiera porody, które odbiera, ale to fakt,że baaaaardzo trudno namówić go do tego. Odpowiedz Link Zgłoś