adalbert57 09.08.06, 22:28 Życze Wam Zwyciestwa nad terrorystami z hezbollahu . SHALOM. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tajne1 Do boju chłopaki, zmiećcie terorystów z ziemi!!! 09.08.06, 22:30 Do boju chłopaki! dokopcie terrorystom! Zmiećcie ich z powerzchni ziemi! Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus Trzymajcie sie chlopaki. Oby opatrznosc nad wami 09.08.06, 22:35 czuwala. I niech wojna bedzie dla was szczesliwa. Polska - Izrael :) Friends will be friends :) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta [...] 09.08.06, 22:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
szoszana Re: Trzymajcie sie chlopaki. Oby opatrznosc nad w 09.08.06, 22:39 taziuta napisał: > Cześć zmywak! Resztki były smaczne? :-) > > Mów za siebie polaczku, Polska zawsze trzymała z ofiarami, a nie mordercami! Czyli z Izraelem. Kto posyłał rakiety na terytorium Izraela? Świstaki? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Trzymajcie sie chlopaki. Oby opatrznosc nad w 09.08.06, 22:43 Miła moja, ironia Twoja jest o tyle nie na miejscu, że to nie Arabowie właśnie wkraczają do Izraela, lecz Żydzi do Libanu. To nie Arabowie zrównali z ziemią 1/3 Hajfy, to Żydzi zrównali z ziemią 1/3 Tyru... Dotychczasowe straty po stronie libańskiej to ok. 1000 zabitych cywilów, a po stronie Izraela, ok. 100... Aha, bo Arabowie porwali 2 Żydów, zbrodniarze! No nie wiem, kto tu jest terrorystą? :-((( szoszana napisała: > Czyli z Izraelem. Kto posyłał rakiety na terytorium Izraela? Świstaki? > taziuta napisał: ... > Polska zawsze trzymała z ofiarami, a nie mordercami! Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Według normalnych ludzi Żydzi, według Żydów i 09.08.06, 22:59 pożytecznych idiotów Arabowie Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus naucz sie pisac po polsku prymitywie 09.08.06, 23:39 i odmieniac poprwnie przez przypadki. Polakom jest wstyd za takiego antysemickiego smiecia Odpowiedz Link Zgłoś
plmlp 15:40 to wbrew pozorom zwycięstwo Hezbollahu. I to 10.08.06, 00:15 zdecydowane. Różnica technologiczna jest przecież kolosalna. Im ludzi wystarczy, będą się wręcz pchać drzwiami i oknami...Hezbollah imponuje wyszkoleniem i morale. To nie zinfiltrowani i pokłóceni Palestyńczycy. Odpowiedz Link Zgłoś
cyberrafi Zasrallachy zajmą bardzo dobre drugie miejsce. 10.08.06, 01:19 Izrael w tej wojnie będzie przedostatni. Siejesz kolego propagandę jak za PRL. Wytępić ich faktycznie trudno, bo ci "bohaterowie" chowają się pomiędzy kobietami i dziećmi. To ich morale objawia się chyba tym, że pokazują potem światu zwłoki tych żywych tarcz wrzeszcząc przy tym jak małpy. Odpowiedz Link Zgłoś
baby1 Pod wzgledem wojskowym Izraelowi idzie kiepsko, 10.08.06, 01:27 a propagandowo beznadziejnie. Odpowiedz Link Zgłoś
xenomorph666 Re: Pod wzgledem wojskowym Izraelowi idzie kiepsk 10.08.06, 01:44 Z encyklpedii (wiki) na hasło '2006 Israeli Lebanon Conflict' Punkt propaganda: W odpowiedzi na międzynarodową krytykę, Izrael użył swojej permanentnej kampanii propagandowej 'hasbara' żeby wytłumaczyć swoje akcje. Ministerstwo spraw zagranicznych izraela przypuszczalnie nakazało wyszkolenie dyplomatów w celu lokalizowania stron internetowych i czatów, żeby tysiące żydowskich aktywistów mogło pisać wiadomości i automatycznie zapychać fora internetowe i wspierać w ten sposób izrael. Światowa organizacja żydowskich studentów rozprowadziła tak zwany „program-megafon” jako część swoich działań. Źródła: en.wikipedia.org/wiki/2006_Israel-Lebanon_conflict#Propaganda_effort en.wikipedia.org/wiki/Hasbara en.wikipedia.org/wiki/Megaphone_desktop_tool#Megaphone www.giyus.org W końcu wiem dlaczego tyle tego cholernego spamu popierającego morderców Libańskich kobiet i dzieci jest na naszych forach. Ci prożydowscy faszyści to margines w naszym pięknym kraju, ale niestety są zorganizowani, głośni a ich spamerskie posty to już reguła a nie wyjątek. Odpowiedz Link Zgłoś
trawozerca Re: Pod wzgledem wojskowym Izraelowi idzie kiepsk 10.08.06, 01:55 no bo widzisz łosiu, Żydzi raz że są inteligentni, dwa że mają media. A Wy, lewacy, macie jakąś durną Wikipedię ;-) I nie wstyd Ci tak tu obrażać Żydów i to na forum Gazety Wyborczej? Pisz sobie na forum Ambasady Iranu ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Trawożerca to młot, na lewactwo :-) 10.08.06, 06:20 Każdy obrońca pokoju to dla patriotycznego idioty lewak? Typowe... A czmu ty młotku (na lewactwo) nie piszesz na forum ambasady Izraela? :-) trawozerca napisał: > no bo widzisz łosiu, Żydzi raz że są inteligentni, dwa że mają media. > A Wy, lewacy, macie jakąś durną Wikipedię ;-) > I nie wstyd Ci tak tu obrażać Żydów i to na forum Gazety Wyborczej? Pisz > sobie na forum Ambasady Iranu ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mageillusionist islamski terroryzm 10.08.06, 09:19 islamski terroryzm trzeba tepic, nie jest wina izraela, ze hezbollach to cioty kryjace sie w zaludnionych miastach - taka maja taktyke i propagadne, i to nie izrael, a hezbollach ma w dupie zycie cywilow Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: izraelski terroryzm państwowy vs. islamski? 10.08.06, 10:56 Zdaje się, że Izrael też ma świetnych propagandzistów. Tyś najlepszym dowodem na skuteczność ich propagandy :-) mageillusionist napisał: > islamski terroryzm trzeba tepic, nie jest wina izraela, ze hezbollach to cioty > kryjace sie w zaludnionych miastach - taka maja taktyke i propagadne, i to nie > izrael, a hezbollach ma w dupie zycie cywilow Odpowiedz Link Zgłoś
plmlp Żydzi dostają ewidentne baty.Kilka takich kopów w 10.08.06, 11:21 dupę i zaczną się wycofywać. Odpowiedz Link Zgłoś
xenomorph666 Re: islamski terroryzm 10.08.06, 12:52 > islamski terroryzm trzeba tepic, nie jest wina izraela, ze hezbollach to cioty > kryjace sie w zaludnionych miastach - taka maja taktyke i propagadne, i to nie > izrael, a hezbollach ma w dupie zycie cywilow I pewnie to mały oddział japończyków, stacjonujący w czasie wojny w Hiroszimie ukrył się za całym miastem cywili! Przecież powinni wyjechać. Całe szczęście że Ameryka nie dała się nabrać i rozwaliła te "cioty kryjace sie w zaludnionych miastach". > islamski terroryzm trzeba tepic, a ten żydowski? propagować? Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Popieram 10.08.06, 10:21 A dla Chwastożercy infp: jestem konserwatystą, o poglądach endeckich :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Trawożerca to młot, na lewactwo :-) 10.08.06, 11:35 A gdzie byli "obrońcy pokoju", gdy: - Hezbollahy napadały na Izraelitów i siły ONZ - Saddam Hussein zbroił się w broń chemiczną i nuklearną, gazował Kurdów i szyitów - Arafat defraudował pieniądze z Europy - Palestyńczycy dokonywali zamachów na Izraelczyków - Kadafi popierał terrorystów i zorganizował zamach na samolot (Lockerbie) - lewackie państwa arabskie kupowały broń z Rosji i tak dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
oktawianc Re: Trawożerca to młot, na lewactwo :-) 10.08.06, 11:37 Broń nuklearna? Gdzie ona? A lewackie państwo arabskie? Co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
h3x Re: Trawożerca to młot, na lewactwo :-) 10.08.06, 12:56 Tak się zbroił, że aż nie znaleziono na to żadnych dowodów. Lewackie państwa arabskie... no comments. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Ambasada Iranu nie ma Forum, a szkoda :-/ i jeszcz 10.08.06, 10:20 jedno otóż ja jestem zadeklarowanym konserwtystą, nie tylko lewicta potępia działania Izraela Odpowiedz Link Zgłoś
mufti.ibrahim Na Wikipediii każdy kretyn może napisać 10.08.06, 02:06 co mu się spodoba. Cóż za wiarygodne źródło informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
xenomorph666 Re: Na Wikipediii każdy kretyn może napisać 10.08.06, 02:16 Widzę że nawet z faktami dyskutujecie. Ten żydowski programik - "desktop megaphone tool", narzędzie hasbary zainstalowałem i mam. Może ta ikonka na pasku zadań to iluzja? na pewno podłożyli ją ci wredni libańczycy. Ci sami co popełnili straszną zbrodnię i porwali 2 żołnieży IDF-u. A każdy wie że żydowskie wojsko to bezbronne sierotki, zupełnie nie to co tysiące Libańskich cywili. www.gyius.org Odpowiedz Link Zgłoś
mufti.ibrahim Nie mam na myśli programu, debilu. 10.08.06, 02:30 Ale insynuacje, że na forach wypowiadają się "zydowscy aktywiści". Idąc twoim tokiem rozumowania ty i inni miłośnicy kryjących się za kobietami i dziećmi tchórzy z Hesbollachu jesteście aktywistami muzułmańskimi/arabskimi. Zapewne trudno ci w to uwierzyć, ale można mieć inne poglądy niż ty i wspierać Izrael nie będąc żydem, po prostu z przekonania, że Żydzi W TYM PRZYPADKU mają rację. Co do strasznej zbrodni to oprócz porwania dwóch żołnierzy bandziory z Hesbollachu zabili ich trzech kolegów. Na terytorium Izraela. Ciekawe jaka byłaby reakcja Rosji, gdyby np. Litwini wtargnęli na terytorium rosyjskie i zabili tam trzech żołnierzy i porwali dówch innych. Zapewne ruskie wysłaliby do prasy list protestacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
xenomorph666 Re: Nie mam na myśli programu, debilu. 10.08.06, 02:44 > Ale insynuacje, że na forach wypowiadają się "zydowscy aktywiści" Tak, tak właśnie tak uważam. Programik to tylko ciekawostka pokazująca że propaganda żydowska jest zawsze najlepiej wyposażona, wyszkolona i zdeterminowana. > Co do strasznej zbrodni to oprócz porwania dwóch żołnierzy bandziory z > Hesbollachu zabili ich trzech kolegów. Na terytorium Izraela. No cóż, co do rzekomego porwania to pojawiły się wątpliwości, gdzie faktycznie ono zaszło. Trzech żołnierzy - to faktycznie musieli być partyzanci Libańscy, bo w akcjach żydów ginie nie trzech a kilkudziesiąt, i nie żołnierzy tylko kobiet i dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
mufti.ibrahim A więc jesteś muzułmańskim aktywistą. 10.08.06, 03:01 Szczerość godna uznania. Teraz twoje skrajnie stronnicze podejście staje się zrozumiałe. Odpowiedz Link Zgłoś
xenomorph666 Re: A więc jesteś muzułmańskim aktywistą. 10.08.06, 03:18 Dziękuję, zawsze jestem szczery. Cieszę się że rozpracowałeś moją 'stronniczą' dedukcję. Jest prosta - z dwóch stron wybieram tą która codziennie nie zabija dziesiątek cywili, i nie nazywa beszczelnie 'obroną' mordowania dzieci sąsiadów. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_junak do xenomorph666 10.08.06, 08:54 do xenomorph666: możesz mieć swoje poglądy, np. o spiskowej teorii dziejów, którą kierują Żydzi. możesz przekonywać do tego innych. ale ja moge Ci nie wierzyć choćby z powodu trzech szóstek w twoim nick'u. Odpowiedz Link Zgłoś
xenomorph666 Re: do xenomorph666 10.08.06, 13:04 > możesz mieć swoje poglądy, np. o spiskowej teorii dziejów, którą kierują Żydzi. > możesz przekonywać do tego innych. Rzucasz we mnie stęchłą i zużytą regułką. Nigdzie nie pisałem o żadnej 'teorii', ale tobie to jak widać nie przeszkadza. > ale ja moge Ci nie wierzyć choćby z powodu trzech szóstek w twoim nick'u. 666 jest ósemkowym zapisem praw dostępu w systemach operacyjnych typu Unix, oznaczającym że wszyscy mają prawo do odczytu i zapisu danego pliku (co jest dość często spotykane). - Fakt, to nie budzi zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxx50 Re: A więc jesteś muzułmańskim aktywistą. 10.08.06, 05:51 A ty jestes aktywista zydowskim albo pozytecznym polskim idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: A więc jesteś muzułmańskim aktywistą. 10.08.06, 06:23 Albo polskim idiotą na żydowskich posługach :-) xxxx50 napisał: > A ty jestes aktywista zydowskim albo pozytecznym polskim idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
xenomorph666 Re: Nie mam na myśli programu, debilu. 10.08.06, 02:50 > trudno ci w to uwierzyć, ale można mieć inne poglądy niż ty i wspierać Izrael > nie będąc żydem, napisał - mufti.ibrahim Tak, tak ibrahim to typowe Polskie imie. Niestety na burzenie miast, jednostronną masakrę kobiet, dzieci i starców bombami z F16 można mieć tylko jeden pogląd. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_issrael Re: Z pewnością czysto żydowskie :-) 10.08.06, 03:17 Imie MOSSAD do Ciebie lepiej pasuje :) A moze masz tak na drugie ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ethebor przeciez inna wymowa imienia Abraham 10.08.06, 07:54 Wlasciwie nie nawet nie inna, bo w oryginale (czyli w pieciogu Mojrzeszowym) tylko zapisano tylko wspolgloski: iBRaHiM i aBRaHaM - czy jest jakas roznica? Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat Re: Nie mam na myśli 10.08.06, 03:24 a jaki masz poglad na chowanie sie "bohaterskich szyickich bojownikow" wsrod kobiet i dzieci, na wystrzeliwanie rakiet z balkonow mieszkan i szpitali, przenoszenie trupow z jednego miejsca na drugie w celach propagandowych - mamnadzieje, ze masz na to "tylko jeden poglad" Odpowiedz Link Zgłoś
xenomorph666 Re: Nie mam na myśli 10.08.06, 03:38 >na wystrzeliwanie rakiet z balkonow mieszkan i szpitali, Wjeżdża się katiuszą na balkon mieszkania lub szpitala i wystrzeliwuje salwę rakiet prosto w tel-aviw. To co piszesz poprostu nie ma sensu. To tak jakby napisać że Polski lotniskowiec wpłynął do zakopanego żeby ostrzelać pingwiny na saharze. > przenoszenie trupow z jednego miejsca na drugie w celach propagandowych Ciał cywilów mają już tyle że nie muszą nic udawać i niczego przenosić. Chyba że mówisz o przenoszeniu do zapchanej bądź zbombardowanej kostnicy. > mamnadzieje, ze masz na to "tylko jeden poglad" Ciągle, niezmiennie, odwiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
x-y-z Opowiadają o wojnie z usmiechem 10.08.06, 06:58 Widziałam reportaż zrobiony wśród żydów. Opowiadali jaka ta wojna jest straszna z trudem chowając uśmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Nie mam na myśli programu, debilu. 10.08.06, 06:44 xenomorph666 napisał: > Tak, tak ibrahim to typowe Polskie imie. Niestety na burzenie miast, > jednostronną masakrę kobiet, dzieci i starców bombami z F16 można mieć tylko > jeden pogląd. Jeżeli jest tak jak piszesz to trzeba być debilem zeby zaczynać z silniejszym. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Nie mam na myśli programu, debilu. 10.08.06, 07:13 Polscy partyzanci to byli sami debile, wg Ciebie? :-) erg_samowzbudnik napisał: > Jeżeli jest tak jak piszesz to trzeba być debilem zeby zaczynać z silniejszym. Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Na Wikipediii każdy kretyn może napisać 10.08.06, 06:39 xenomorph666 napisał: > Widzę że nawet z faktami dyskutujecie. Ten żydowski programik - "desktop > megaphone tool", narzędzie hasbary zainstalowałem i mam. Może ta ikonka na pask > u > zadań to iluzja? na pewno podłożyli ją ci wredni libańczycy. Ci sami co > popełnili straszną zbrodnię i porwali 2 żołnieży IDF-u. A każdy wie że żydowski > e > wojsko to bezbronne sierotki, zupełnie nie to co tysiące Libańskich cywili. > > www.gyius.org Zapytam się . To po co porwali? Odpowiedz Link Zgłoś
xenomorph666 Re: Na Wikipediii każdy kretyn może napisać 10.08.06, 03:27 Jak jesteś taki mądry to wejdź na wiki, skasuj to do czego podałem linki a na koniec napisz zamiast tego np. że ja jestem głupi. Jeżeli to zrobisz to zwracam honor, jeśli nie to oznacza że kolego poprostu bredzisz. Wg przeprowadzonych badań ilość błędów w Wikipedii była porównywalna do najbardziej prestiżowej encyklopedii świata - Britanniki (raport naukowego tygodnika Nature). Odpowiedz Link Zgłoś
xamixy Re: Na Wikipediii każdy kretyn może napisać 10.08.06, 15:54 Na "Eurojihadzie,(terazniejszej "JEWropie21") każdy kretyn może takze napisac co mu się spodoba. Cóż za wiarygodne źródło informacji. ;) hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_issrael Re: Pod wzgledem wojskowym Izraelowi idzie kiepsk 10.08.06, 02:23 iSSrael posluzyl sie PROWOKACJA by zainicjowac ten konflikt. Ci zolnierze NIE ZOSTALI PORWANI: english.bna.bh/?ID=47348 Beirut, July. 12 (BNA) The Lebanese Hezbollah movement announced Wednesday the arrest of two Israeli soldiers in southern Lebanon. Lebanese police said that the two soldiers were arrested as they entered the town of Aitaa al-Chaab inside the Lebanese border. www.whatreallyhappened.com/hezbollah_soldiers.html "Implementing our promise to free Arab prisoners in Israeli jails, our strugglers have captured two Israeli soldiers in southern Lebanon," a statement by Hezbollah said. The Lebanese police said that the two soldiers were captured as they "infiltrated" into the town of Aitaa al-Chaab inside the Lebanese border. www.atimes.com/atimes/Middle_East/HG15Ak02.html It all started on July 12 when Israel troops were ambushed on Lebanon's side of the border with Israel. Hezbollah, which commands the Lebanese south, immediately seized on their crossing. They arrested two Israeli soldiers, killed eight Israelis and wounded over 20 in attacks inside Israeli territory. Co teraz jeszcze moze pomoc faszystom z iSSraela i ich amerykanskim kolegom ( serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,3539945.html ) ? Moze zamach z udzialem "arabskich" terrorystow ? Tak, to by na jakis czas uciszylo krytykow tej operacji. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53621,3510953.html Zawahiri: Al-Kaida nie będzie bezczynna wobec akcji Izraela 27.7.Dubaj (PAP/Reuters) - Telewizja Al-Dżazira zapowiedziała, że nada w czwartek oświadczenie członka ścisłego kierownictwa Al- Kaidy, Ajmana al-Zawahiriego, w którym ostrzega on, że jego ugrupowanie "nie pozostanie bierne" wobec izraelskich ataków na Liban i Palestyńczyków. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53621,3531406.html Zawahiri: egipskie ugrupowanie fundamentalistyczne przyłączyło się do Al-Kaidy 5.8.Dubaj (PAP/Reuters,AFP) - Osoba numer 2 w kierownictwie terrorystycznej Al-Kaidy, Ajman al-Zawahiri, powiedział w nagraniu wideo, że do siatki przyłączyło się egipskie ugrupowanie fundamentalistyczne Dżamaa Islamija. Oświadczenie Zawahiriego wyemitowała w sobotę katarska telewizja Al-Dżazira Telewizja, która pokazał krótki fragment nagrania, zapowiedziała jego rozszerzenie. Swiezo porwane "egipskie ugrupowanie fundamentalistyczne" wlasnie przechodzi pranie mozgu: www.thebostonchannel.com/news/9645571/detail.html?rss=bos&psp=news 11 Egyptian Students Vanish After Arrival In U.S. WASHINGTON Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Pod wzgledem wojskowym Izraelowi idzie kiepsk 10.08.06, 06:36 xenomorph666 Fanatyków arabskich z ich wypasionym przywódcą duchowym trzeba tepić jak robactwo.Jak atakuja szczury to szuka sie ich w ich norach . Brawo Izrael. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Erg kolejnym deratyzatorem? :-( 10.08.06, 07:08 Kolejny deratyzator... Lem nie byłby dumny z takiego fana :-( erg_samowzbudnik napisał: > xenomorph666 > Fanatyków arabskich z ich wypasionym przywódcą duchowym trzeba tepić jak > robactwo.Jak atakuja szczury to szuka sie ich w ich norach . Brawo Izrael. Odpowiedz Link Zgłoś
acid.jazz Re: Erg kolejnym deratyzatorem? :-( 10.08.06, 08:20 > Lem nie byłby dumny z takiego fana :-( A skąd to możesz wiedzieć? Lem wielokrotnie podkreślał zagrożenie islamskim terroryzmem i fanatyzmem Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Erg kolejnym deratyzatorem? :-( 10.08.06, 09:07 A nie pisał nic o zagrożeniu syjonizmem? Dwa fanatyzmy walczące od lat... acid.jazz napisał: > > Lem nie byłby dumny z takiego fana :-( > > A skąd to możesz wiedzieć? Lem wielokrotnie podkreślał zagrożenie islamskim > terroryzmem i fanatyzmem Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Oj dlaczego wszyscy żydzi na tym Forum zioną 10.08.06, 10:24 taką nienawiścią do innych ? Odpowiedz Link Zgłoś
rzabba Re: Zasrallachy zajmą bardzo dobre drugie miejsce 10.08.06, 04:35 cyberrafi napisał: ... > Wytępić ich faktycznie trudno, bo ci "bohaterowie" chowają się pomiędzy > kobietami i dziećmi. To ich morale objawia się chyba tym, że pokazują potem > światu zwłoki tych żywych tarcz wrzeszcząc przy tym jak małpy. ---------- to typowe dla tej rasy. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Jeszcze jeden syjonista-rasista? :-( 10.08.06, 06:15 rzabba napisał: Re: Zasrallachy zajmą bardzo dobre drugie miejsce > to typowe dla tej rasy. > cyberrafi napisał: > > ... To ich morale objawia się chyba tym, że pokazują potem > > światu zwłoki tych żywych tarcz wrzeszcząc przy tym jak małpy. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Może policzyć wszystkich syjonistów na tym forum, 10.08.06, 10:25 ciekawe ilu ich jest :-). Bo co wazne nikt z Libanu, ani Iranu tu nie pisze a szkoda ... To ciekawe info: wiadomosci.onet.pl/1369027,12,item.html Pers napisał za mądry list jak dla Amerykanina i teraz biedacy nie wiedzą co napisać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
xenomorph666 Re: Zasrallachy zajmą bardzo dobre drugie miejsce 10.08.06, 05:19 > Wytępić ich faktycznie trudno, bo ci "bohaterowie" chowają się pomiędzy > kobietami i dziećmi. To ich morale objawia się chyba tym, że pokazują potem > światu zwłoki tych żywych tarcz wrzeszcząc przy tym jak małpy. Siedząc teraz w bloku piętro niżej mam kobiety i dzieci, piętro wyżej też. Wystarczy że żydzi by uznali że trzeba mnie zlikwidować, walneli bombę w sąsiedni budynek, poprawili w mój i już!. Schowałem się za cywilami. To ich wina że tam mieszkali... Widzisz, jeżeli dokonujesz inwazji na terytorium obcego kraju to musisz się liczyć z tym że w miastach spotkasz tam ludzi, niewinnych, nieuzbrojonych ludzi. Jeżeli żydzi bombardują wszystko co na oko pilota ma legitymację hamasu, i równają z ziemią okoliczne budynki to są zbrodniarzami i nic tego nie zmieni. Niemieccy naziści opowiadali że żydzi jedzą noworodki, żydzowscy naziści opowiadają że arabowie zabijają swoich. Każdy ma swoje bajki, żeby łatwiej mu było usprawiedliwić ludobójstwo. > wrzeszcząc przy tym jak małpy. no cóż przecież to podludzie, nie-izraelici (goje), których 'naród wybrany' musi się pozbyć... Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Rasista cyberrafi nie przynosi chluby swoim... :-( 10.08.06, 06:13 Nie pomagasz swoim takim pisaniem. Rasizm jest dzisiaj passe! Choć z drugiej strony, dla patriotów genetycznych nic nie jest passe... No chyba, że łże-elity, prawda? :-) cyberrafi napisał: Re: Zasrallachy zajmą bardzo dobre drugie miejsce > Izrael w tej wojnie będzie przedostatni. Siejesz kolego propagandę jak za PRL. > Wytępić ich faktycznie trudno, bo ci "bohaterowie" chowają się pomiędzy > kobietami i dziećmi. To ich morale objawia się chyba tym, że pokazują potem > światu zwłoki tych żywych tarcz wrzeszcząc przy tym jak małpy. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Partyzanci, syjonisto zawsze znajdują się między 10.08.06, 10:18 ludnością cywilną, na tym nieszczęny polega walka partyzancka Odpowiedz Link Zgłoś
plmlp Najlepiej żeby hezbollahowie stanęli w zwartym 10.08.06, 11:25 szyku na pustyni i wtedy dopiero poznalibyśmy potęgę Izraela, co!? Bredzisz, mały. Bądź pewien natomiast, że z pewnością stanęliby do każdej walki z Żydami na równych warunkach. I to z wdzięcznością. Odpowiedz Link Zgłoś
xamixy Re: Zasrallachy zajmą bardzo dobre drugie miejsce 10.08.06, 15:40 "Bohaterowie" nie chowaja sie pomiedzy kobiety i dzieci, lecz bombarduja te kobiety i dzieci bez litosci ,z odpowiedniej,bezpiecznej dla nich samych(bohaterow) odleglosci ;) LOL cyberrafi napisał: > Izrael w tej wojnie będzie przedostatni. Siejesz kolego propagandę jak za PRL. > Wytępić ich faktycznie trudno, bo ci "bohaterowie" chowają się pomiędzy > kobietami i dziećmi. To ich morale objawia się chyba tym, że pokazują potem > światu zwłoki tych żywych tarcz wrzeszcząc przy tym jak małpy. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Partyzanci z Hzbollachu.dadzą radę syjonistycznym 10.08.06, 10:17 bandą, które napdły na ich kraj ! Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Partyzanci z Hzbollachu.dadzą radę syjonistyc 10.08.06, 12:19 A któryż to kraj jest krajem Hezbollahu? W Libanie mieszkają też Żydzi i chrześcijanie. Izrael przy okazji będzie bronić ich praw. Nazywać Liban krajem Hezbollahu to tak, jak nazwać Polskę Lepperlandem. Odpowiedz Link Zgłoś
zandalf Re: naucz sie pisac po polsku prymitywie 10.08.06, 00:20 "i odmieniac poprwnie przez przypadki. Polakom jest wstyd za takiego antysemickiego smiecia" Marcus błysnął właśnie intelektem... Mi jest bardziej wstyd za ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
rzabba Re: naucz sie pisac po polsku ... m.cr ass us 10.08.06, 04:30 marcus_crassus napisał: > i odmieniac poprwnie przez przypadki. Polakom jest wstyd za takiego > antysemickiego smiecia ----- obrzucasz czlowieka inwektywami za odmiennosc pogladow i na dodatek wypowiadasz sie w imieniu polakow. jakim prawem? Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: naucz sie pisac po polsku prymitywie 10.08.06, 11:32 dvoryanin = Rosjanin Odpowiedz Link Zgłoś
xamixy Re: naucz sie pisac po polsku prymitywie 10.08.06, 15:33 marcus_crassus,Polakom jest wstyd za takiego chama jakim jestes Ty. Najgorszy prymityw,nazywa "prymitywem" drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
bartei Re: Trzymajcie sie chlopaki. Oby opatrznosc nad w 10.08.06, 00:47 taziuta napisał: > Miła moja, ironia Twoja jest o tyle nie na miejscu, że to nie Arabowie właśnie > wkraczają do Izraela, lecz Żydzi do Libanu. To nie Arabowie zrównali z ziemią > 1/3 Hajfy, to Żydzi zrównali z ziemią 1/3 Tyru... > Dotychczasowe straty po stronie libańskiej to ok. 1000 zabitych cywilów, a po > stronie Izraela, ok. 100... Aha, bo Arabowie porwali 2 Żydów, zbrodniarze! > No nie wiem, kto tu jest terrorystą? :-((( A ilu mieszkańców Izraela (nie tylko Żydów) zabiły zamachy Hezbollahu, Hamasu i tym podobnych ugrupowań od dobrych kilku lat? Podejżewam, że Izraelowi chodzi o więcej niż dwóch żołnierzy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Trzymajcie sie chlopaki. Oby opatrznosc nad w 10.08.06, 05:46 Tę wyliczankę można ciągnąć w nieskończoność. :-) A ilu Arabów zabili Żydzi w akcjach odwetowych przez te lata? Idę o zakład, że w sumie wielokrotnie więcej niż zginęło Żydów. Ale ta wiedza nam nic nie daje. Do zgody trzeba dwojga. A jak się każdą drobną akcję zaczepną przeciwnika (a takie będą zawsze i do pacyfikowania takich wystarczyłyby drobne siły, może i policyjne) będzie traktować jako pretekst do zrywania rozmów i agresji na wielką skalę, to tak już będzie zawsze... bartei napisał: > A ilu mieszkańców Izraela (nie tylko Żydów) zabiły zamachy Hezbollahu, Hamasu > i tym podobnych ugrupowań od dobrych kilku lat? > Podejżewam, że Izraelowi chodzi o więcej niż dwóch żołnierzy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
acid.jazz Re: Trzymajcie sie chlopaki. Oby opatrznosc nad w 10.08.06, 08:27 > Do zgody trzeba dwojga. Otóż to, ze strony Hezbollahu zgody nie ma, od czasu jak Izrael wycofał się z Libanu w 2000, Hezbollah bez przerwy prowokował i wystrzeliwał swoje rakiety na Izrael, Hezbollah programowo jest za całkowitym unicestwieniem Izraela, co Izrael ma zrobić w tej sytuacji? Dać ludziom parasole? Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_issrael re taziuta: "porwani" zolnierze 10.08.06, 01:45 Informacja o "porwaniu" dwoch iSSraelkich zolnierzy z granicy przez Hizbullah to KLAMSTWO. To byla kolejna prowokacja w nazistowskim stylu. Ci zolnierze NIE ZOSTALI PORWANI, ale ARESZTOWANI NA TERENIE LIBANU. english.bna.bh/?ID=47348 Beirut, July. 12 (BNA) The Lebanese Hezbollah movement announced Wednesday the arrest of two Israeli soldiers in southern Lebanon. Lebanese police said that the two soldiers were arrested as they entered the town of Aitaa al-Chaab inside the Lebanese border. www.whatreallyhappened.com/hezbollah_soldiers.html "Implementing our promise to free Arab prisoners in Israeli jails, our strugglers have captured two Israeli soldiers in southern Lebanon," a statement by Hezbollah said. The Lebanese police said that the two soldiers were captured as they "infiltrated" into the town of Aitaa al-Chaab inside the Lebanese border. www.atimes.com/atimes/Middle_East/HG15Ak02.html It all started on July 12 when Israel troops were ambushed on Lebanon's side of the border with Israel. Hezbollah, which commands the Lebanese south, immediately seized on their crossing. They arrested two Israeli soldiers, killed eight Israelis and wounded over 20 in attacks inside Israeli territory. iSSrael prowadzil na terenie Libanu jakas operacje. Odpowiedz Link Zgłoś
tingri taziuta,spadaj do iranu-zdrajco europejskiej cywil 09.08.06, 22:41 ilazji, tam cie poczestuja..strzalami z kalacha, jak nie zostaniasz fanatycznym muzulmaninem Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: taziuta,spadaj do iranu-zdrajco europejskiej 09.08.06, 22:47 Europejska cywilizacja właśnie wkracza do Libanu?! Buhahaha, aleś mnie ubawił! Toż to terrorystyczne państwo Izrael dokonuje kolejnego podboju! Rozumiem, że Izrael ma prawo do obrony, ale Liban nie, wg ciebie, popleczniku morderców? tingri napisał: > ilazji, tam cie poczestuja..strzalami z kalacha, jak nie zostaniasz fanatycznym > > muzulmaninem Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin A co do Iranu, to tu jest ich konstytucja po 09.08.06, 23:07 angielsku: www.iranonline.com/iran/iran-info/Government/constitution.html I niech teraz oszołom szuka w niej braku demokracji. O Iranie zaś jest obszerny serwis informacyjny w serwisie www.arabia.pl w dziale Iranica - polecam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tingri prl i zsrr tez mial konstytucje "demokratyczna", a 09.08.06, 23:12 jaka to byla demokracja to wszyscy wiemy, chyba ze uwazasz ze byly to "zlote czasy" Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Ale w Iranie ona jest realizowana, i jest to kraj 09.08.06, 23:14 o najbardziej demokratycznym i stabilnym ustroju w regione, są systematyczne wybory, wolne, o wysokiej frekwencji, działają partie polityczne ... Odpowiedz Link Zgłoś
bart_canada Chlopaczku, ledwie mature zdales i juz jestes 10.08.06, 00:03 specjalista od 'demokracji' w Iranie? Pojedz tam sobie, pogadaj z ludzmi, poczytaj niezalezne pisma (oczywiscie poza granicami Iranu) to moze zmadrzejesz. Podroze ksztalca, wiec ty chyba nigdy nosa z Polski nie wychyliles. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Pisam poza granicami Iranu, towrzą ludzie którzy 10.08.06, 10:28 opuścili ten kraj po upadku rządów Szacha dawna elita tego kraju. Skoro ich wyzuto z majątków i wpływów to nic dziwnego, że dobrego słowa o obenym rządzie nie napiszą.Chętnie bym się do Iranu wybrał ... ale boje się Amerykańskich bomb, które mogłby mnie tam zabić. Bożydowscy neokoni z USA, dąrzą do wojny z Iranem ... Info o Iranie wole mieć z serwisu Arabia.pl oraz ze stron dzienników Irańskich ... A za granicą byłem akurat nie w Azji w Europie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mufti.ibrahim Buchachachachaaaaaaaaa!!! 10.08.06, 02:12 Jakby czytał wypowiedź zachodnioeuropejskiego lewicowego kretyna na temat "demokracji" w ZSRR i satelitach. Też były wybory, "wolne", stabilny ustrówj, partie polityczne (w Korei północnej do są nawet trzy!), wysoka frekwencja (nawet 99 procentowa) itd. Ciekawe tylko dlaczego za ateizm i bahaizm idzie się do więzienia, podobnie jak za publiczną krytykę władzy, a do wyborów dopuszczani są tylko kandydaci zatwierdzeni przez imamów. Ot demokracja. Kompromitujesz się. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Otóż masz do czynienia z Polskim endekiem ... 10.08.06, 10:32 Wybory w Iranie są wolne, najbardziej w tamtym rejonie. W Madżalisie jest 2 - 3 Żydów i kilku przedstawicieli innych oficjalnie uznanych wyznań. Co do ateizmu i bahazimu one poprostu nie są jako mniejszości religijne wyminione w konstytucji, gdyby było byliby ich przedstawiciele w parlamencie. Kanydtatów zatwierdza Rada Strażników Rewolucji pełniąca de facto funkcje Trybunału Konstytucjnego ... a dlatego iż zatwierdza, że kandydat musi spełnić opisane w konstytucji wymogi. Co do demokracji w Iranie, to zauważ, że obecny prezydent wygrał niespodziewanie, faworytetm był kto inny. A ogólem kanydatów było kilkuset w tym kobiety :-) Odpowiedz Link Zgłoś
himhith Swietna Konstytucja dla IV RP! 10.08.06, 00:08 Ta konstytucja (iranska) jest wprost fenomenalna. Wystarczy przetlumaczyc, dokonac pewnych korekt (minimalnych, tak aby ja dostosowac do naszych realiow) i mamy wspaniala podwaline dla IV RP! Odpowiedz Link Zgłoś
trawozerca ożesz... 10.08.06, 02:00 ..cała personel ambasady Syrii i Iranu dzis w nocy na forum? Jezdziecie na amfetaminie? Czas lulu :P Odpowiedz Link Zgłoś
xenomorph666 Re: ożesz... 10.08.06, 02:24 Dobrze wiesz że tylko żydzi sie oraganizują i siedzą w nocy na forach. W ilości postów na osobę bijecie całą resztę o kilka rzędów wielkości. Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat Re: ożesz... 10.08.06, 03:32 odezwal sie facio o czysto polskim imieniu: xenomorph ! Odpowiedz Link Zgłoś
jarosz-fan W kaplice cylujom i strzylajom ! 10.08.06, 07:02 Za atak na kaplice krześćjańskom otpowiemy siłom ! Naprzut, prować nas nasz wielki prezydęcie, potenżny wodzu ! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwek1 Re: ożesz... 10.08.06, 07:45 Polskojęzyczni muzułmanie wychwalają islamskich morderców na tym forum dla mnie jest to ble,ble,bleble,Brawo Izrael dać mocno w d.pę tej islamskiej swołoczy bo niedługo przyjadą do Polski walczyć z niewiernymi czyli z nami.Walka będzie bardzo pokojowa w stylu islamskich-wysadzanie autobusów,pociągów ,obcinanie głów i inne makabry. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin A żebyś wiedział :-) n/t 10.08.06, 10:34 Tylko zamiast Najwyżeszgo Przywócy prezydent,a Rada Strażników Rewolucji to Trybunał Konstytucyjny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: taziuta,spadaj do iranu-zdrajco europejskiej 10.08.06, 12:20 Jakiego podboju? Puknij się! Co Izrael podbił ostatnio? Izrael ostatnio ciągle ustępuje. A to rozzuchwala terrorystów. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: taziuta,spadaj do iranu-zdrajco europejskiej 10.08.06, 16:26 Tia, w swoich ustępstwach Izrael doszedł już 10 km w głąb Libanu... zigzaur napisał: > Jakiego podboju? Puknij się! > Co Izrael podbił ostatnio? > Izrael ostatnio ciągle ustępuje... Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Nieszczęsniku, Iran to kraj Persów nie Arabów, 09.08.06, 23:04 wielka wspaniałą cywlizacja, kultura ... I co cie zdziwi jest to najbardziej demokratyczne państwo na Bliskim Wschodzie masz tu konstytucje Iranu: www.iranonline.com/iran/iran-info/Government/constitution.html jak znajdziesz coś niedemokratycznego to powiedz Odpowiedz Link Zgłoś
himhith Re: Nieszczęsniku, Iran to kraj Persów nie Arabów 10.08.06, 00:13 Chyba slabo u ciebie z angielskim jesli niczego nie zauwazyles... Odpowiedz Link Zgłoś
edyta4god Re: Nieszczęsniku, Iran to kraj Persów nie Arabów 10.08.06, 02:15 To prawda, ze Iranczycy to Persowie i , ze maja bogata kulture tez prawda ale nazywac Iran pod obecnym rzadem DEMOKRATYCZNYM TO CZYSTA KPINA graniczaca z conajmniej IGNORANCJA. Tak sie sklada,ze moj maz jest Iranczykiem i mamy rodzine w Iranie i wyobraz sobie, ze nie mozemy nawet tam pojechac w odwiedziny, bo moj maz stal sie chrzescijanienem i grozi mu za to kara smierci a nasze malzenstwo zawarte w Polsce jest tam nieuznane wiec na dodatek wedlug nich jestesmy cudzoloznikami , za co grozi wiezienie! Ale ich duchowni moga wydawac biedne kobiety za maz za spora sumke tylko na godzine, zeby sie dany facet mogl z nia przespac, a jak sie kobitka zbuntuje to bedzie biczowana! Mam tez znajomych , ktorzy uciekli z Iranu potym jak maz zostal przylapany na krytykowaniu rzadu a jego zona ubiczowana przez policje. Wiesz co, nawet nie mam cierpliwosci czytac co na tej podanej przez Ciebie stronie internetowej wypisuja O takiej DEMOKRACJI! Odpowiedz Link Zgłoś
rockawy Re: Nieszczęsniku, Iran to kraj Persów nie Arabów 10.08.06, 04:26 To ty zgotowalas mu ten los. Do kogo pretensje? A wiesz moze jak nazywaja sie osoby twojego pokroju? Odpowiedz Link Zgłoś
tmmmy Re: Nieszczęsniku, Iran to kraj Persów nie Arabów 10.08.06, 06:59 Idź do piaskownicy dzieciaczku... Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Oby Arabowie zwyciężyli. Oby opatrznosc nad nim 09.08.06, 22:54 czuwała. I niech wojna będzie dla Nich szczęśliwa. Polska - Liban :)Friends will be friends :) Odpowiedz Link Zgłoś
himhith Re: Oby Arabowie zwyciężyli. Oby opatrznosc nad n 10.08.06, 00:17 dvoryanin napisał: > czuwała. I niech wojna będzie dla Nich szczęśliwa. Polska - Liban :)Friends > will be friends :) Ciagnie mohera do turbana, co? Jak ci sie tak hezbollah podoba to zabieraj grabki i won do Libanu. Moze zarobisz izraelska kule miedzy swoje brunatne, kaprawe oczka z pozytkiem dla swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta A co byś napisał marcusowi? :-))) 10.08.06, 06:45 A co byś napisał marcus_carssusowi? Niech zgadnę: > Ciagnie mohera do mycki, co? Jak ci sie tak IDF podoba to zabieraj > grabki i won do Izraela. Moze zarobisz arabską kule miedzy swoje niebieskie, > kaprawe oczka z pozytkiem dla swiata. ======================== marcus_crassus napisał: > Trzymajcie sie chlopaki. Oby opatrznosc nad wami czuwala. I niech wojna bedzie dla was szczesliwa. Polska - Izrael :) Friends will be friends :) ======================== himhith napisał: > Ciagnie mohera do turbana, co? Jak ci sie tak hezbollah podoba to zabieraj > grabki i won do Libanu. Moze zarobisz izraelska kule miedzy swoje brunatne, > kaprawe oczka z pozytkiem dla swiata. dvoryanin napisał: Re: Oby Arabowie zwyciężyli. Oby opatrznosc nad nimi > czuwała. I niech wojna będzie dla Nich szczęśliwa. Polska - Liban :)Friends > will be friends :) Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Jemu nic bo to jego najemnik :-) n/t 10.08.06, 10:39 A dodatkowo za taki tekst jak podałeś byłby okrzyczany za "antysemityzm" Odpowiedz Link Zgłoś
rzabba Re: Trzymajcie sie chlopaki. Oby opatrznosc nad w 10.08.06, 04:26 marcus_crassus napisał: > czuwala. I niech wojna bedzie dla was szczesliwa. Polska - Izrael :) Friends > will be friends :) --------- zabawny z ciebie czlowieczek Odpowiedz Link Zgłoś
clr [...] 10.08.06, 07:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nandux Fotografie z Libanu i Palestyny 10.08.06, 17:21 www.flickr.com/photos/warcrimes/ www.flickr.com/photos/13248483@N00/ www.flickr.com/photos/savepalestine/ www.flickr.com/photos/12011945@N00/sets/72157594226028380/ www.flickr.com/photos/12011945@N00/ www.pbase.com/yalop/essay www.pbase.com/dflynch/palestine Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Trzymam kciuki za Libańczyków! :-))) 09.08.06, 22:36 Libańczycy! Jestem z Wami! Dokopcie agresorom. Spalcie tyle izraelskich czołgów ile się Wam tylko uda i zabijcie tylu najeźdźców ilu ich do Was wlezie! :-))) tajne1 napisał: > Do boju chłopaki! dokopcie terrorystom! Zmiećcie ich z powerzchni ziemi! Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Tak taziuto! Ja także jestem za libańczykami aby 09.08.06, 22:49 dokopali wreszcie bandytom na swoim terytorium,faktycznym władcom Libanu za pieniądze Iranu i Syrii!! Splcie ich napalmem i odzyskajcie suwerenność!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Chcesz syjonistycznych agresorów spalić naplamem 09.08.06, 22:51 ... nie no przeciez Arabowie nie są tak dzicy jak syjoniści aby tak postąpili nawet z agresorem .... Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Napalmem? LUDZI ?!!! :-((((((((((((((((((((((((((( 09.08.06, 22:53 Ty chyba boga nie masz w sercu! Napalmem? LUDZI ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Tacy są właśnie obrońcy Izraela. Izrael na pewno jest z was dumny! :-(((((((( rsrh napisał: > dokopali wreszcie bandytom na swoim terytorium,faktycznym władcom Libanu za > pieniądze Iranu i Syrii!! Splcie ich napalmem i odzyskajcie suwerenność!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Taziuto ! Terorystów zaliczasz do gatunku ludzkie- 09.08.06, 23:05 go ? To pluskwy które należy wytęopić takze napalmem!! Piszesz "boga w sercu" z małej litery?? Demaskujesz się czerwonku!! Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Ty nie masz Boga w sercu, śmierciożerco! :-((( 09.08.06, 23:11 Miałem na myśli twojego boga, mała litera dla niego jest ciągle za duża... rsrh napisał: > go ? To pluskwy które należy wytęopić takze napalmem!! Piszesz "boga w sercu" > z małej litery?? Demaskujesz się czerwonku!! Odpowiedz Link Zgłoś
xxxx50 Re: Taziuto ! Terorystów zaliczasz do gatunku lud 10.08.06, 04:20 rsrh napisał: > To pluskwy które należy wytęopić takze napalmem!! Pluskwy typu rsrh nalezy ignorowac. >Piszesz "boga w sercu" z > małej litery?? Demaskujesz się czerwonku!! I ty imie Boga wspominasz w kontekscie swego postu ??? Kto sieje wiatr ten zbiera burze. A Zydzi sieja wiatr w tym rejonie (glownie Palestyna) od 1914 roku, a Liban nie jest daleko. Idz sie poloz, przyjacielu, nie pluj dalej. I tak to forum staje sie plugawe od wypowiedzi ludzi twego pokroju. Niedorze mi sie robi od waszych syjonistycznych wynurzen. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl Mi wystarczy,z e taziuta ma ciekawa notke 10.08.06, 09:05 o centrolewicy i cytat ze wspanialej gazetki NIE :))) Kompromitujesz sie z takimi przekonaniami, a napalmem to powinno sie przejechac dodatkowo po sld, pd, sdpl, czyli tzw. polskiej "lewicy". Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Kolejny faszysta się znalazł? :-) 10.08.06, 09:12 Widzisz kochanku, ludzie mają prawo do swoich przekonań, również lewicowych. Kompromitują się zaś ci, którzy robią im z tego zarzut! Miłego dnia, faszysto! :-) thorgallpl napisał: > o centrolewicy i cytat ze wspanialej gazetki NIE :))) Kompromitujesz sie z > takimi przekonaniami, a napalmem to powinno sie przejechac dodatkowo po sld, > pd, sdpl, czyli tzw. polskiej "lewicy". Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Widzisz, ja jestem tolerancyjny akceptuje istnieni 10.08.06, 10:40 centrolewicy, ale domagam się akceptacji dla endecji :-) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Widzisz, ja jestem tolerancyjny akceptuje ist 10.08.06, 10:58 Masz prawo mieć takie sympatie polityczne jakie chcesz, to jest wolny kraj! :-) dvoryanin napisał: > centrolewicy, ale domagam się akceptacji dla endecji :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Do boju chłopaki, zmiećcie terorystów z ziemi 09.08.06, 22:38 tajne1 napisał: > Do boju chłopaki! dokopcie terrorystom! Zmiećcie ich z powerzchni ziemi! Ciekawe, dopiero co słuchałem radia AP i było, że na razie Izraelczycy stoją na granicy, a tu już wchodzą? Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Do boju chłopaki, zmiećcie terorystów z ziemi 09.08.06, 22:48 Radio kłamie :-) Polska TVN24 przed chwilą pokazywała kolumny czołgów wpełzające do Libanu... mark.parker napisał: > tajne1 napisał: > > > Do boju chłopaki! dokopcie terrorystom! Zmiećcie ich z powerzchni ziemi! > > Ciekawe, dopiero co słuchałem radia AP i było, że na razie Izraelczycy stoją na > granicy, a tu już wchodzą? Powodzenia! > > Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Re: Do boju chłopaki, zmiećcie terorystów z IDF z 09.08.06, 22:52 powierzchni ziemi ! Odpowiedz Link Zgłoś
genocidezionism Re:syjonistyczni żołdacy do piachu 09.08.06, 22:41 juz do piachu poszło 337 tych morderców ludności libanu. syjonistom nic nie pomoże są okupantami palestyny i ludobójcami narodu palestyńskiego. w ciągu 3 tygodni doprowadzili do exodusu prawie 1 mln libańczyków w wyniku ludobójczych wysiedleń.bliski wschód bez syjonistów jest mozliwy trzeba tylko załatwic tym zbrodniarzom transport do ukochanej ojczyzny rosji gdzie wraz z towarzyszem putinem będa rozwijać najbardziej zbrodniczy system w dziejach świata judeo-komunizm w ramach światowej rewolucji syjonistycznej. patriotów i męczenników arabskich nic nie powstrzyma w walce z zydowskim okupantem bliskiego wschodu. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Do boju chłopaki, zmiećcie terorystów z IDF-u z 09.08.06, 23:12 ziemi. Do boju chłopaki! dokopcie agresorom syjonistycznym! Zmiećcie ich z powerzchni ziemi! Odpowiedz Link Zgłoś
cyberrafi Do gnoju nie do boju! 10.08.06, 01:08 Dla faceta o imieniu Nasrallah zdecydowanie bardziej to pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
clr [...] 10.08.06, 07:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
szoszana Re: Ruszyła izraelska rozszerzona ofensywa w Liba 09.08.06, 22:31 Dać w d..ę Hasanowi Nasranemu! Kadima! Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Ruszyła izraelska rozszerzona ofensywa w Liba 09.08.06, 22:42 szoszana napisała: > Dać w d..ę Hasanowi Nasranemu! Kadima! Nasrała jeszcze nie wie, jaka będzie rezolucja ONZ, a już ją w całości odrzucił, a tzw rząd Libanu w ogóle się na ten temat nie odezwał - to chyba wyjaśnia wszystko, co do "pokojowych" intencji Arabów. Przypomina mi to miłujący pokój Związek Sowiecki, którego pogrobowiec czekista Putin wciąż zbroi terrorystów. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Arabscy partyzanci odniosą mam nadzieje w tej 09.08.06, 22:46 walce zwycięsto, i zmuszą syjonistycznych agresorów do opuszczenia Libanu. Zadając syjonista orgomne straty w ludziach i sprzęcie. Polska powinna w tym konflikcie zając takie stanowisko jak Rosja i Wenezuela Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Mark, komu chcesz namieszać w głowach? :-( 09.08.06, 23:00 Komu chcesz tymi przeinaczeniami namieszać w głowach?! Odrzucił projet rezolucji, który zakładał wstrzymanie ognia bez wycofania wojsk Izraela, czyli sankcjonujący to do Izrael do tej pory dokonał. Czyli częściową okupację Libanu. Też bym takiej rezolucji nie zaakceptował na ich miejscu... mark.parker napisał: > Nasrała jeszcze nie wie, jaka będzie rezolucja ONZ, a już ją w całości > odrzucił... Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Manipulacja to jednyne co pozostało zwolennikom 09.08.06, 23:08 polityki Izraela Odpowiedz Link Zgłoś
tingri Nie chcem, ale muszem,przykra koniecznosc 09.08.06, 22:36 "dylemat etyczny to wybor miedzy zlym a zlym rozwiazaniem". wojne wypowiedzial radykalny islam. wkroczenie do libanu jest zlem, ale niewkroczenie byloby jeszcze wiekszym. fanatacy muzulmanscy chca zniszenia izraela i calej zachodniej cywilizacji, kiedys polska byla przedmurzem chrzescijanstwa przed tureckimi muzulmanami, teraz izrael broni zachodnich wartosci przed religijnymi fanatykami z hezzbolachu, hamasu, liabnu i syrii, powodzenia, swieczki dla wszystkich ktorzy zgina po obu stroanch [!] [!] [!] Odpowiedz Link Zgłoś
pan.pielgrzym Oby Liban obronił się przed tymi barbarzyńcami 09.08.06, 22:42 Niech miłujący pokój Izrael przestanie stosować metody rodem z faszytowskich Niemiec... Dopóki nie przestaną mordować cywilów będę "kibicował" Libanowi. Niech się cyniczni przywódcy państwa Izrael przejadą... Odpowiedz Link Zgłoś
marius7m Re: Oby Izrael obronił się przed tymi barbarzyńcam 09.08.06, 22:46 że niby Niemcy tylko bronili się przed atakującymi go wrogami, czy co? Popieram prawo Izraela do samoobrony! Odpowiedz Link Zgłoś
xxxx50 Re: Oby Izrael obronił się przed tymi barbarzyńca 10.08.06, 05:48 Kiedy powstawal, Izrael szedl po arabskich trupach. Izrael i samoobrona?! Chyba obrona skradzionego ! Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Polska, utrzymywała z Turcja pokojowe wręcz 09.08.06, 22:44 wzorcowe stosunki poza krótkimi okresami kiedy były jakieś utarczki, na dobre wybuchły w II połowie XVII gdy Polska dałą sobie wmówić że jest "przedmurzem" ... Odpowiedz Link Zgłoś
mufti.ibrahim Wracaj do książek do historii bo kompromitujesz si 10.08.06, 02:38 Relacje były na ogół pokojowe bo Polska NIE GRANICZYŁA bezpośrednio z Turcją a jedynie z jej lennami - Chanatem Krymskim i Mołdawią. Podobnie polska miała pokojowe relacje np.z Japonią. Ale już z muzułmańskim chanatem stosunki pokojowe nie były wcale a Tatarzy z zamiłowaniem urządzali sobie regularne wycieczki po jasyr na terytorium Rzeczypospolitej. Relacje z Turcję przestały być pokojowe gdy Porta objęła Mołdawię ściślejszą kontrolą na przełomie XVI i XVII wieku. W XVII wieku wojny z Turcją to była norma. Skończyły się nie dzięki umiłowaniu przez TUrków pokoju, ale dlatego, że Turcja stała się za słaba i zaczęła się rozpadać z powodu własnej anachronicznej struktury, zacofania i pod naporem chrześcijan. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Życze partyzantce Arabskiej zwycięskiej walki z 09.08.06, 22:43 agresorami syjonistycznymi aż do ostatecznego zwycięstwa i wypędzenia syjonistów z Libanu. Życze arabskim partyzantom, aby zaniszczyli jak najwięcej czołgów, samolotów, transporterów wroga, aby zadali mu jak największe straty osobowe tak aby już nigdy nie odważył się zaatakować Libanu Odpowiedz Link Zgłoś
xxxx50 Re: Życzyć to sobie możesz do woli. 10.08.06, 05:46 Powiedzial glupiec co wiedzial. Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Tak trzymać !! nie moze być litości dla bandytów 09.08.06, 22:45 mieszkających spokojnie w Libanie,zabijajacych graniczne patrole,atakujący rakietami Izrael lub wysyłający na żydowski targ-babę z bombą w majtkach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pan.pielgrzym Poradnik wodza 09.08.06, 22:47 Kilka rad i technik dla państwa Izrael. W zasadzie większość już stosują: www.prymityw.pl/2006/07/30/poradnik-wodza/ Odpowiedz Link Zgłoś
tingri Poradnik muzulmanskich terrorystow,mocny film 09.08.06, 22:52 video.google.com/videoplay?docid=-2967276362246845611&q= zobacz co oznacza radykalny islam,ciekawe czy po jego obejrzeniu bedziesz bronil hezbollahu? chyba ze jestes sympatykiem terrorystow Odpowiedz Link Zgłoś
pan.pielgrzym Re: Poradnik muzulmanskich terrorystow,mocny film 10.08.06, 08:50 tingri napisał: > video.google.com/videoplay?docid=-2967276362246845611&q= > zobacz co oznacza radykalny islam,ciekawe czy po jego obejrzeniu bedziesz > bronil hezbollahu? chyba ze jestes sympatykiem terrorystow Doskonale zdaję sobie sprawę co oznacza radykalny Islam. Niemniej używanie takich metod jak teraz używa Izrael to barbarzyństwo, bez względu na to przeciw komu są skierowane. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Mam nadzieje, że Hezbollach zniszczy agresorów 09.08.06, 22:48 syjonistycznych, którzy mordują kobiety, dzieci i starców, niszczą mosty, drogi, wiadukty, elektorwnie, lotniska itp. Odpowiedz Link Zgłoś
marius7m Re: Mam nadzieje, że Izrael zniszczy agresorów 09.08.06, 22:50 i terrorystów! Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin siebie Israel miałby zniszczyć ? Autodestrukcja 09.08.06, 22:51 Isralea ? Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Tak dworyaninie! Wybic do nogi tych bandytów 09.08.06, 22:52 którzy opanowali Liban i są przyczyna nieszczęść ludnoći tego kraju.Wspolpacujcie z wojskami Izraela ( bo wasze oni maja w nosie) w wytępieniu tych pluskiew !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Mam nadzieje, że syjonistyczne bandy w Libanie 09.08.06, 22:54 zostaną zniszczone :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Ruszyła izraelska rozszerzona ofensywa w Liba 09.08.06, 22:54 Od lo avda tikvatenu, Hatikva bat sh'not alpayim, Lihyot am chofshi be'artzenu Eretz Tziyon virushalayim. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Idź pisac na forum syjonistyczne. Tu pisze się po 09.08.06, 22:55 polsku ... Odpowiedz Link Zgłoś
tingri Re: Idź pisac na forum terrorystow. Tu pisze sie 09.08.06, 22:57 jak kto chce, na razie jeszcze mamy demokracje, a nie islamofaszyzm, ktorego tak pragniesz Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Narodowy konserwatysta, o poglądach endeckich, 09.08.06, 23:01 katolik ... pragnie islamofaszyzmu lecz się (pomijam kwestie że coś takiego jak islamofaszym nie istnieje, za to żydofaszyzm i owszem) PS. W Iranie neonaziści są w opozycji wobec rządu Ahmadineżada i ajatollachów ... Odpowiedz Link Zgłoś
mufti.ibrahim Do czego to doszło. 10.08.06, 02:19 Rzekomy katolik, który powinien oddawać cześć żydówce Maryi i całej plejadzie świętych-żydów, bredzi usprawiedliwiając bojowników dżihadu, dla których całe chrześcijaństwo to fałszerstwo, które owi bojownicy powinni - w miarę swoich możliwości - zmieść z powierzchni ziemi. Co za hipokryzja. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Ruszyła izraelska rozszerzona ofensywa w Liba 09.08.06, 22:56 Co Ty powiesz? :-) mark.parker napisał: > Od lo avda tikvatenu, > Hatikva bat sh'not alpayim, > Lihyot am chofshi be'artzenu > Eretz Tziyon virushalayim. > Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Trzeba wierzyć że mimo guseł marka.parkera 09.08.06, 22:57 Libańscy partyzanci odeprą agesorów z terenu południowego Libanu Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh "Libańscy partyzanci" ?? To jakaś nowa definicja 09.08.06, 23:01 terorystów. Jakże to szlachetnie i ujmujaco brzmi. "Partyzant" ha ha !Może podasz jego definicje i rodowód-skąd się wziął w Libanie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Re: Proste stosuja partyzanckie metody walki.Tak 09.08.06, 23:08 wysyłająbaby z bombami w majtkach na zydowski targ a dzieci wystawiaja jako żywe tarcze.Faktycznie "partyzanci" jak Czerwoni Kmerzy!! Spalic do dna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin A w jaki sposób walczy w Libanie jak nie partyzanc 09.08.06, 23:09 To an syjonistycnzym tragu to Hamas ... Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh A w jakim jezyku piszesz dworyaninie" To an 09.08.06, 23:12 syjonistcnzym tragu to Hamas" Rozwiń tą myśl !! Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Re: to była literówka :-) n/t Pląsawica myśli powo 09.08.06, 23:16 duje pląsawicę słów (prof Kepiński) Odpowiedz Link Zgłoś
marius7m Re: Ruszyła izraelska rozszerzona ofensywa w Liba 09.08.06, 23:10 Czy to hymn Izraela? Odpowiedz Link Zgłoś
marius7m Re: Ruszyła izraelska rozszerzona ofensywa w Liba 09.08.06, 23:11 Od lo avda tikvatenu, Hatikva bat sh'not alpayim, Lihyot am chofshi be'artzenu Eretz Tziyon virushalayim. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxx50 Re: Ruszyła izraelska rozszerzona ofensywa w Liba 10.08.06, 05:34 To jest, osle, polska strona. Miej odwage napisac po polsku swoje syjonistyczne plugastwa. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Dobrej nocy śmierciożercy... 09.08.06, 23:08 Widzę, że śmierciożerców tutaj dostatek. Rajcuje was krwawe "dawanie nauczki" słabszym, których gnoicie od dziesięcioleci? Arabowie dawno już powinni byli zrozumieć, kto jest mocniejszy, prawda, i poniechać zemsty? Krwawy odwet za każdą zemstę - to wasz świat, tak widzicie swoją przyszłość? Współczucie... :-( Zostawiam was waszej nienawiści, życzę wam tego czego wy życzycie swoim wrogom. Odpowiedz Link Zgłoś
marius7m Re: Dobrej nocy śmierciożercy... 09.08.06, 23:13 ble, ble... czytaliśmy Pottera, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Spokojnej i dobrej nocy taziuto ! Śnij o Ali Babie 09.08.06, 23:14 i jego sympatycznych rozbójnikach !!! Odpowiedz Link Zgłoś
alkud "słabsi" co wysadzają się w powietrze 09.08.06, 23:33 mordując dziesiątki cywili... ahhh ta lewacka nowomowa... gdzie morderca jest tym uciśnionym... --- religiapokoju.blox.pl/2006/08/Co-dalej-w-Libanie.html Odpowiedz Link Zgłoś
xxxx50 Re: "słabsi" co wysadzają się w powietrze 10.08.06, 05:41 Historia nie zaczela sie 4 tygodnie temu. Ta najnowsza zaczyna sie od 1914 roku. Poczytaj osle troche historii tego regionu, ja nie mam czasu i ty nie jestes tego wart bym ci to wyjasnial/tlumaczyl. Moze sie opanujesz i inaczej spojrzysz na zydowskich mordercow, jesli jestes uzytecznym idiota-Polakiem. Jak jestes jednym z izraelskich internetowych bojownikow to jest OK, spelniasz swoje zadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: "słabsi" co wysadzają się w powietrze 10.08.06, 05:55 Ach, ci patrioci gentyczni... :-) Jak Izrael wali rakietami w tłum na środku ulicy, by zabić 1 mordercę, to sam się staje mordercą wielu niewinnych, przypadkowych przechodniów, prawda? Czym to się różni od wysadzania w powietrze przez terrorystę? Niczym, mój ty prawicowy chwalco śmierci. Gorzej, bo tutaj terrorystą jest państwo! Dla mnie terrorysta to terrorysta, czy to Arab, czy Żyd, a ty zdaje się masz syjonistyczną odchyłkę? :-) alkud napisał: > mordując dziesiątki cywili... > ahhh ta lewacka nowomowa... > gdzie morderca jest tym uciśnionym... > > --- > religiapokoju.blox.pl/2006/08/Co-dalej-w-Libanie.html Odpowiedz Link Zgłoś
shitonzion Re: Dobrej nocy śmierciożercy... 10.08.06, 00:44 Izraelskie dowodztwo i troche dluzszy od swgo poprzednika hitlerek (Olmert)co drugi dzien opowiada o kompletnym zniszczeniu hezbullah a sie tym specjalnie nie przejmuje niszczac izraelskie czolgi i izraelskich zolnierzy. Pomimo najnowszych technologii naprowadzania na wyrzutnie rakiet IDF jest bezsilny. Systemy te sa przenosne i wystrzeliwane przez partyzantow za pomoca pilota z duzej odleglosci. Izraelscy piloci tluka zwykle kompletnie opuszczone miejsca i pokazywanie zdjec jak lotniczych z trafienia jest kompletnie bez uztyteczne. Ani jeden Hezbullah zginal od tych uderzen. Izraelskie lotnictwo ze wscieklosci bierze odwet na ludnosci cywilnej a dzien w dzien partyzanci wystrzeluja 150 - 200 rakiet na Izrael w odwecie. I zabawa toczy sie dalej. Naczelny dowodca izraelskiej armii Dan Halutz zastapiony przes nowego Moshe Kaplinsky. Cieszcie sie matolki to pewno polski zyd. "THE commander of the Israeli military has sidelined the general in charge of Israeli forces in Lebanon, appointing another general to assume command of the battle against Hezbollah. Chief of Staff Lieutenant General Dan Halutz did not dismiss Northern Front commander Udi Adam yesterday, but he delegated Major General Moshe Kaplinsky - Lieutenant General Halutz's deputy - to "co-ordinate" the Lebanese theatre of operation, an appointment that places him above Major General Adam in the chain of command." Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Izraelskim dowódcom pieprzy się równo... :-))) 10.08.06, 06:04 Hehe, mianują nowego generała do koordynowania operacji, bez dymisjonowania starego, ale umieszczając go nad starym... Nie dziwota, że im się ta ofensywa tak ślimaczy. Oni nawet nie wiedzą jak winny wyglądać struktury dowodzenia! Idę o zakład, że w Hezbollahu dowódca dowodzi, a nie koordynuje operacje :-) shitonzion napisał: ... > Chief of Staff Lieutenant General Dan Halutz did not dismiss Northern Front > commander Udi Adam yesterday, but he delegated Major General Moshe Kaplinsky > Lieutenant General Halutz's deputy - to "co-ordinate" the Lebanese theatre of > operation, an appointment that places him above Major General Adam in the > chain of command."... Odpowiedz Link Zgłoś
alkud *** Uwaga! Wiemy gdzie porwano żołnierzy IDFu *** 09.08.06, 23:25 To nie było ani na terenie Izraela, ani Libanu! Więcej tutaj religiapokoju.blox.pl/2006/08/Co-dalej-w-Libanie.html :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kelob3 Żydzi,porwani żołnierze są w Klewkach !!!! 10.08.06, 00:51 Izrael-europejska cywilizacja!!ha,ha a byles tam chociaz?Ja bylem w 2002 i chyba trudno szukac bardziej rasistowskiego i nietolerancyjnego gnoju niz ta żydowska Azja!Azja Tuchajbej,pustynia i kozy ot Izrael. Odpowiedz Link Zgłoś
adalbert57 Re: Ruszyła izraelska rozszerzona ofensywa w Liba 09.08.06, 23:39 adalbert57 napisał: Prosba do wszystkich NORMALNYCH i MYSLACYCH na tym forum o całkowity ostracyzm postów tworzonych przez gó..arstwo lewackie o nickach m.in "dvoryanin" i "taziuta" Dziwie sie adminowi forum ze do tej pory nie zostały wprowadzone bany na ipy dla tych i jeszcze kilkunastu innych "person...." .Ta dyskusja nie ma nic wspolnego z wolnoscia słowa, to najgorsze z mozliwych wylewanie ton pomyj przez osoby ziejace nienawiscia i gloryfikujace islamski fundamentalizm i terroryzm. Wiekszosc dzisiejszych tekstów kwalifikuje sie do postepowania prokuratorskiego z urzedu. Odpowiedz Link Zgłoś
alkud to tylko sojusz ekstremów 09.08.06, 23:46 program socjalny Hezbollahu jest tak rozbudowany, ze sila rzeczy lewica bedzie bronila wojujacych islamistow ktorzy przeciez daja darmowe szkoly, szpitale, zasilki itp. i sa tacy biedni, uciskani bo nie moga bezkarnie mordowac Zydow... --- religiapokoju.blox.pl/2006/08/Co-dalej-w-Libanie.html Odpowiedz Link Zgłoś
zandalf Re: Ruszyła izraelska rozszerzona ofensywa w Liba 09.08.06, 23:48 Zapomniałeś poprosić o ignorowanie skrajnie prawicowych g..niarzy o nickach "marcus_crasuss", "hanyska2" oraz "alkud" którzy codziennie napawają się "zwyciestwami demokratycznego" państwa Izrael nad libańskimi cywilami. Odpowiedz Link Zgłoś
alkud ...wypraszam sobie... 09.08.06, 23:54 > skrajnie prawicowych minarchizm tak! konserwatyzm nie! liberalizm gospodarczy tak! >nad libańskimi cywilami w Libanie występuje nowa kategoria cywilow: cywile z Hezbollahu :-) I cywile ktorzy nie opuszczaja swoich domostw, bo duchowni szyiccy obiecuja im szybkie meczenstwo... ------------ religiapokoju.blox.pl/2006/08/Hezbollah-statut.html Odpowiedz Link Zgłoś
zandalf Re: ...wypraszam sobie... 10.08.06, 00:01 "w Libanie występuje nowa kategoria cywilow: cywile z Hezbollahu :-)" Właśnie o tym mówie, uderz w stół.... Hezbollah w tajemnicy zorganizował zaciąg w swoje szeregi dzieci do lat 14. Tylko ty o tym wiedziałeś. Nie wiadomo ile tych niedużych terrorystów jest w ich szeregach ale izraelskie rakiety dopadły już ponad 300 z nich. Gratuluje trzeźwości umysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
alkud żywe tarcze - ulubiona taktyka Hezbollahu 10.08.06, 00:08 po później można serwować poż-id'om zdjęcia dziecięcych trupków itp. itd. ofiar byłoby znacznie mniej, także wśród dzieci, gdyby nie taktyka medialna - jak widać skuteczna - terrorystów (a raczej specjalistów od PRu) z Hezbollahu --- religiapokoju.blox.pl/2006/08/Hezbollah-statut.html Odpowiedz Link Zgłoś
xxxx50 Re: żywe tarcze - ulubiona taktyka Hezbollahu 10.08.06, 05:55 "Trupkow" powiadasz, a gdy by to bylo twoje dziecko... Nie masz szacunku do zmarlych co nie sa zydami. Ale dobrze robisz. Im wiecej ludzi sie pozna na takich jak ty zydowskich aktywistach, tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Ruszyła izraelska rozszerzona ofensywa w Liba 10.08.06, 00:00 adalbert57 napisał: > adalbert57 napisał: > Prosba do wszystkich NORMALNYCH i MYSLACYCH na tym forum o całkowity ostracyzm > postów tworzonych przez gó..arstwo lewackie o nickach m.in "dvoryanin" i > "taziuta" Dziwie sie adminowi forum ze do tej pory nie zostały wprowadzone bany > na ipy dla tych i jeszcze kilkunastu innych "person...." .Ta dyskusja nie ma > nic wspolnego z wolnoscia słowa, to najgorsze z mozliwych wylewanie ton pomyj > przez osoby ziejace nienawiscia i gloryfikujace islamski fundamentalizm i > terroryzm. Wiekszosc dzisiejszych tekstów kwalifikuje sie do postepowania > prokuratorskiego z urzedu. Może kiedyś dotrze do zakutych łbów tych ludzi różnica między mieszkaniem w kraju demokratycznym a mieszkaniem w islamskim "raju" Odpowiedz Link Zgłoś
zandalf Islamski raj 10.08.06, 00:11 "Może kiedyś dotrze do zakutych łbów tych ludzi różnica między mieszkaniem w kraju demokratycznym a mieszkaniem w islamskim "raju"" Ogladnij filmik (przynajmniej fragmentarycznie) pokazujący inwestycje (w wiekszości w fazie realizacji) w Dubaju. Zobacz na jakim poziomie mogą żyć Arabowie, którymi tak gardzisz. Jest tylko jedno ale...nie mogą być sąsiadami jedynej (podobno) demokracji w regionie. Jakie państwo mam na myśli sam sobie odpowiedz. oto link video.google.pl/videoplay?docid=6179432634249787416&q=DUBAI Odpowiedz Link Zgłoś
alkud P e t r o d o l a r y, P e t r o d o l a r y 10.08.06, 00:17 > Ogladnij filmik (przynajmniej fragmentarycznie) pokazujący inwestycje (w > wiekszości w fazie realizacji) w Dubaju. Zobacz na jakim poziomie mogą żyć > Arabowie, którymi tak gardzisz. wiesz, polityka rozdawnictwa nie jest niczym szczegolnie odkrywczym... i o czym to ma swiadczyc? ze maja pieniadze za nic, wiec je wydaja? a kto odpowiada za ten "rozwoj"? polowa Pakistanu i Indii... znaczy sie robotnikow... pracujacych calymi dniami, za grosze, w koszmarnych warunkach... ginacy czestokroc na budowach... gdzie ich prawa? gdzie Twoja lewicowa wrazliwosc ? :> --- religiapokoju.blox.pl/2006/08/Hezbollah-statut.html Odpowiedz Link Zgłoś
zandalf Re: P e t r o d o l a r y, P e t r o d o l a r y 10.08.06, 00:27 "a kto odpowiada za ten "rozwoj"? polowa Pakistanu i Indii...znaczy sie robotnikow...pracujacych calymi dniami, za grosze, w koszmarnych warunkach..." Piszesz o USA? Trzeba było dodać Meksykańców i Portorykańczyków. Pracują za dobre pieniądze. Czy o Polakach pracujących na wyspach też napiszesz że są wykorzystywani bo dostają mniej niż Brytyjczycy? A tak na marginesie to jestem liberałem gospodarczym więc leackie etykiety zachowaj dla siebie miłośniku IV RP. "ze maja pieniadze za nic, wiec je wydaja?" Inwestują matołku, inwestują. Rozdaje to górnikom rząd na który głosowałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Raj dla niewolników z Indii i Pakistanu 10.08.06, 00:30 > A tak na marginesie to jestem liberałem gospodarczym boże broń przed takimi liberałami na modłe "kapitalistyczne obozy pracy" jak np. w Dubaju... --- religiapokoju.blox.pl/2006/08/Hezbollah-statut.html--- Odpowiedz Link Zgłoś
shoovar Re: P e t r o d o l a r y, P e t r o d o l a r y 10.08.06, 00:31 pare miesiecy temu w Dubaju zaistnial ewenement: pracownicy zastrajkowali pomimo tego ze grozono im i ich rodzinm smiercia. Powod - nie otrzymywali wynagrodzenia wogole jak dostali to byly glodowe racje Odpowiedz Link Zgłoś
shoovar Re: P e t r o d o l a r y, P e t r o d o l a r y 10.08.06, 00:37 tu sobie mozesz poczytac....ci pracownicy pracuja legalnie hrw.org/english/docs/2006/03/28/uae13090.htm Odpowiedz Link Zgłoś
shoovar Re: Islamski raj 10.08.06, 00:19 wiekszosc wczesnych inwestycji Dubaju bylo finansowanych z kontrabandy i piractwa (tego prwadziwego)...pozniej przyszly petrodolary co nie przeszkadza arabskim inwestorom wykorzystywac niewolniczo Hindusow i Pakistanczykow na budowach Dubaju.... 99.9% projektow wykonanych jest USA i Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
mufti.ibrahim Gdy na głowę spada deszcz pieniędzy, 10.08.06, 03:09 jak w przypadku Arabów z rejonu Zatoki Perskiej, to nawet kretyn jest w stanie coś za nie zbudować. Choćby willę z basenem. Nie jest żadnym osiągnięciem wydawać petrodolary, które przyszły bez wysiłku, kolego. Sztuką jest je zarobić dzięki własnemy wysiłkowi i inteligencji, np. jak Szwajcarzy. Wiesz, jeśli porównamy dwóch milionerów - jeden odziedziczył fortunę po tacie, drugi zarobił sam dzięki WŁASNEJ pracy i inteligencji, to teoretycznie obaj są tak samo bogaci. Ale to nie do końca to samo, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
zandalf "Islamski raj" odc. 2 - zaślepieni nienawiścią 10.08.06, 11:26 Występują: mufti.ibrahim, shoovar i alkud Na początek mały cytat o gospodarce Zjednoczonych Emiratów Arabskich "Od powstania kraju najwięcej dochodów przynosiła ropa naftowa, która dziś stanowi ok. 18% PKB. Najważniejszym sektorem gospodarki są dziś transakcje finansowe, co jest wynikiem zliberalizowania rynku. Produkt krajowy brutto na jednego mieszkańca to 28 tys. USD." Szkoda że nie da się pogrubiać tekstu bo zaznaczyłbym "ajważniejszym sektorem gospodarki są dziś transakcje finansowe". Tymczasem bohaterowie naszego odcinka deprecjonują osiągnięcia Arabów z ZEA, gdyż chcą móc twierdzić że Arabowie to jedynie dzicz, terroryści i radykalne oszołomy. No cóż. Liczby nie kłamią. ZEA wykorzystały szansę jaką dała im ropa i inwestują w inne dziedziny gospodarki (turystyka, półprzewodniki). Tymaczem bohaterowie woleliby aby wszystkie pieniądze pochaodzące z ropy były przemarnowane na "wille z basenem". Na szczęście dla ZEA nie leży zbyt blisko Izraela więc jak narazie może się spokojnie rozwijać. Odpowiedz Link Zgłoś
dea2011 Re: Islamski raj 19.08.06, 02:48 zandalf napisał: "Zobacz na jakim poziomie mogą żyć Arabowie" Tak, to imponujace. Dlaczego piszesz, ze ktos gardzi? Nie wszyscy..Zapewniam Cie. Cenie i szanuje Ich osiagniecia i kulture. Spotkalam w zyciu kilku Arabow - z Arabii Saudyjskiej i Emiratow Arabskich. Zawsze byli ujmujaco grzeczni, kulturalni, uprzejmi. Na pewno sa tez inni..Jak w kazdym narodzie. Mieszkam i pracuje w Polsce, lecz chcialabym mieszkac i pracowac w Dubaju..Moze kiedys sie uda zobaczyc to wszystko z bliska, wtopic sie w zycie. Tam. w Islamskim Raju. Ponoc jak sie czegos bardzo chce, to sie to wczesniej lub pozniej osiaga.. Ja ciagle jeszcze w to wierze. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta4god Re: Ruszyła izraelska rozszerzona ofensywa w Liba 10.08.06, 02:30 Zgadzam sie z Toba , aczkolwiek czasami dobrze, ze to wychodzi na jaw,moze w koncu ktos zacznie sie z nimi rozprawiac i usuwa to iluzje ,ze fszyzm to sprawa przeszlosci... Odpowiedz Link Zgłoś
aradian Re: Ruszyła izraelska rozszerzona ofensywa w Liba 10.08.06, 05:08 Wiesz dziwię się adalbert57,że do tej pory ABW nie zainteresowała się twoją wrogością wobec Polaków potępiających agresję Izraela.Mają oni pełne prawo do wyrażania swoich poglądów. Natomiast podżeganie do nienawiści rasowej,w twoim przypadku, do Arabów jest wedle konstytucji karalne.Zatem należy się tobą i tobie podobnymi zająć niezwłocznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ak813 Moze Michnik odejdzie z wywiadu i wstapi do zydo- 09.08.06, 23:48 wskiej armii, bo wywiad niewiele pomaga a armia przegrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
shoovar Re: Ruszyła izraelska rozszerzona ofensywa w Liba 09.08.06, 23:54 no prosze im to jedno czy atakuja cywili czy wojsko. wyciac do otatniego... Szejk Nasrallah dał do zrozumienia, że jego bojownicy są w stanie skutecznie zaatakować miasta w Izraelu. Odpowiedz Link Zgłoś
alkud >>> Liban potrzebuje dehezbollahizacji 09.08.06, 23:56 tak samo jak nazistowskie Niemcy potrzebowały denazyfikacji... w sumie miedzy Hezbollahem a NSDAP jest wiele punktow wspolnych, m.in. program socjalny i zwierzeca nienawisc do Zydow... === religiapokoju.blox.pl/2006/08/Hezbollah-statut.html Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: >>> Liban potrzebuje dehezbollahi 10.08.06, 00:30 ...to wy zydzi...gotujecie saobie znowu...ze beda was wypraszac z europy...ale spoko...polska was przytuli... Odpowiedz Link Zgłoś
me-e 1048...do 118 10.08.06, 00:00 ...przegwaga zydow...ogromna...mee...czeka z niecierpliwoscia...na kolejne ofiary z frontu...wojny zydowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
alkud ...gdyby Hezbollah miał lepszą broń... 10.08.06, 00:10 a nie tylko żywe tarcze, to pewnie teraz chełpiłbyś się statystykami z nowego Holocaustu... ot taka wasza - pseudopacyfistyczna - mać :-) --- religiapokoju.blox.pl/2006/08/Hezbollah-statut.html Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Hezbollah to legalna partia... 10.08.06, 00:20 ...uznana przez unie...zydzi Odpowiedz Link Zgłoś
alkud NSDAP też było legalną partią 10.08.06, 00:26 swoją drogą - jak Hezbollah miałby być nielegalny, jeśli rząd Libanu to jego marionetki? :) --- religiapokoju.blox.pl/2006/08/Hezbollah-statut.html Odpowiedz Link Zgłoś
alkud coz, nie tylko na tym forum sa idioci tacy jak ty 10.08.06, 00:31 w UE takze sie zdarzaja --- religiapokoju.blox.pl/2006/08/Hezbollah-statut.html Odpowiedz Link Zgłoś
adalbert57 Re: ...gdyby Hezbollah miał lepszą broń... 10.08.06, 16:56 alkud napisał: > a nie tylko żywe tarcze, to pewnie teraz chełpiłbyś się statystykami z nowego > Holocaustu... ot taka wasza - pseudopacyfistyczna - mać :-) > > --- > religiapokoju.blox.pl/2006/08/Hezbollah-statut.html hezbollahy maja nową bron...WBK1 i WBK2 ...bardzo niebezpieczna . WBK1 -wielbład blacha kryty 1 garbny WBK2-wielbład blacha kryty 2 garbny -ten jest niebezpieczniejszy bo mu wyrzutnie Strieł miedzy garbami montuja ...:DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mr.hell Roman! Roman! 10.08.06, 00:01 Dmochowski oczywiście - deżawi! słusznie sorry narodowe! wasz patrjioticzny mr.H Odpowiedz Link Zgłoś
miliarder żydowscy agresorzy zasługują na śmierć 10.08.06, 00:21 śmierć najeźdźcom! wiwat wolna od żydów arabska ziemia! Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat Kudnij się w łeb i spierd.... do Izraela... 10.08.06, 00:51 ....bo od tego twojego żydowskiego lizodupstwa już się mózg lasuje.... Jedź do Hajfy rakiety łapać. Ale nie jedź do arabów, bo będziesz w knajpie siedział, a potem dowiesz się, że barman z gwinta rakiety wystrzeliwywał.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kelob3 Żydzi,wasi porwani mordercy sa w Klewkach 10.08.06, 00:54 Izrael-europejska cywilizacja!!ha,ha a byles tam chociaz?Ja bylem w 2002 i chyba trudno szukac bardziej rasistowskiego i nietolerancyjnego gnoju niz ta żydowska Azja!Azja Tuchajbej,pustynia i kozy ot Izrael. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e dac zydom ...zloto...dac zydom perly 10.08.06, 01:03 ...dac zydom wszelkie dobro...libanczyczy...a moze, zydzi odejda w ...pizdziec...a bedziecie miec ...pokoj...tak zrobili rzymianie...swego czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
shitonzion Dobrej nocy śmierciożercy... 10.08.06, 01:09 Izraelskie dowództwo i trochę dłuższy od swego poprzednika hitlerek (Olmert) co drugi dzień opowiada o kompletnym zniszczeniu hezbullah a ta się tym specjalnie nie przejmuje niszcząc izraelskie czołgi i izraelskich żołnierzy. Pomimo najnowszych technologii naprowadzania na wyrzutnie rakiet IDF jest bezsilny. Systemy te są przenośne i wystrzeliwane przez partyzantów za pomocą pilota z dużej odległości. Izraelscy piloci tłuką zwykle kompletnie opuszczone miejsca i pokazywanie zdjęć jak lotniczych z trafienia jest kompletnie bez użyteczne. Ani jeden Hezbullah nie zginął od tych uderzeń. Izraelskie lotnictwo ze wściekłości bierze odwet na ludności cywilnej a partyzanci dzień w dzień wystrzeliwują 150 - 200 rakiet na Izrael w odwecie. I zabawa toczy się dalej. Naczelny dowódca izraelskiej armii Dan Halutz zastąpiony przez nowego Moshe Kaplinsky. Cieszcie się matołki to pewno polski żyd. "THE commander of the Israeli military has sidelined the general in charge of Israeli forces in Lebanon, appointing another general to assume command of the battle against Hezbollah. Chief of Staff Lieutenant General Dan Halutz did not dismiss Northern Front commander Udi Adam yesterday, but he delegated Major General Moshe Kaplinsky - Lieutenant General Halutz's deputy - to "co-ordinate" the Lebanese theatre of operation, an appointment that places him above Major General Adam in the chain of command." Odpowiedz Link Zgłoś
shoovar Re: Dobrej nocy śmierciożercy... 10.08.06, 01:36 a hezbollach to pewnie celuje tylko w obiekty militarne.... Odpowiedz Link Zgłoś
me-e wlasnie... 10.08.06, 01:49 ...jak ,zyd atakuje...milcz...bo staniesz sie celem...ataku propagandowego...zyda shoovar napisał: > a hezbollach to pewnie celuje tylko w obiekty militarne.... Odpowiedz Link Zgłoś
iala [...] 10.08.06, 01:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll życzę obu stronom rdzy 10.08.06, 01:13 by im cały sprzęt wojenny przerdzewiał i by musieli walczyć, o ile jeszcze będą mieli na to ochotę, jedynie własnymi pięściami Odpowiedz Link Zgłoś
me-e ...a co zydzi w ...polsce ? 10.08.06, 01:57 ...mysla o ludobujstwie zydowskim w libanie...ci w sejmie...ci, geremki zydowskie -antypolskie w UE...ci w mediach...ci w oswiacie...ci w polityce...ci w telewizorni...dlaczego oni... zydzi...milcza...? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e antypolonista...grass- tu , przykladem* 10.08.06, 02:18 ...jak grassa, spotkam na ulicy...to go pciagne za...pejsa * typowy zydowski...kutas Odpowiedz Link Zgłoś
mufti.ibrahim Jejku! Ty za komuny musiałeś 10.08.06, 02:42 układać hasła na transparenty na pochody 1 maja. Odpowiedz Link Zgłoś
japolak Szalom????? 10.08.06, 02:19 Shalom ? Głupota czy bezczelność? Apele o dalsze prowadzenie WOJNY sygnować słowem SHALOM Dla nie wtajemniczonych - znaczy to samo, co Salam, Pax, Peace, Pokój... Oczywiście można o innych LUDZIACH pisać - PLUSKWY, pisać, iż trzeba zrobić deratyzację (odszczurzanie) wobec Arabów czy Żydów, sprowadzić ich do insektów i pasożytów... To tak samo nie-ludzkie jak bombardowania mieszkań, sklepów, ulic. Tak samo "bohaterskie", jak konfrontacja najnowszego uzbrojenia made in USA i chałupniczo robionych pocisków. Izrael właśnie wprowadził kolejne swoje czołgi, artylerię etc do Libanu - twierdząc iż bynajmniej nie jest jego celem poszerzanie wojny... To, do cholery, czym to jest? Któregoś dnia stwierdzilem, iż Izrael faktycznie działa jako biuro werbunkowe najbardziej ekstremalnych organizacji arabskich. Bo jak ci zabiją dziecko, zonę, matkę, zniszczą dom i dorobek całego zycia - co ci zostaje? Tobie - i tobie też? Tej nocy przeczytałem o libańskim nastolatku, który zrezygnował ze studiów (szlak trafił uczelnię), czytania poezji (sfajczyła się biblioteka) i rodziny (też spalona). Choć był niewierzący, wysłał sms, iż zgłosił się do Hesbollachu i prosi o karabin. Choćby bombę, którą na siebie nałoży, by iść na spotkanie z izraelskim człogiem na ziemi swojej ojczyzny. Spotkanie z czołgiem - nie zaś do izraelskiej kawiarni... Szczur? Pluskwa? Zaś Izrael - jako "przedmurze chrześcijaństwa" i szczyt "zachodniej demokracji" ??? BŁOGOSŁAWIENI UBODZY DUCHEM, BO DLA NICH JEST KRÓLESTWO NIEBIESKIE Odpowiedz Link Zgłoś
sigma_pi Re: Szalom????? 10.08.06, 07:07 japolak napisała: > Shalom ? > Głupota czy bezczelność? > Apele o dalsze prowadzenie WOJNY sygnować słowem SHALOM > Dla nie wtajemniczonych - znaczy to samo, co Salam, Pax, Peace, Pokój... > [...] Trafiłeś w sedno. Odpowiedz Link Zgłoś