0306a 29.08.06, 20:59 Witam czy może wiecie czy dr. Antepowicz będzie nadal przyjmowac w lux medzie, dzwoniłam przed chwilką i ma grafik tylko do 19 pażdziernika? Chciałam u niej prowadzić ciążę, co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0306a Re: co z dr. Antepowicz w lux medzie? 30.08.06, 09:54 Podtrzymuje moje pytanie, proszę Odpowiedz Link Zgłoś
alex359 Szulińska Ewa 30.08.06, 16:14 wiesz co a spróbuj do Szulińskiej Ewy się dostać z tego co pamiętam ona też prowadzi ciąże i jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
0306a do alex359 30.08.06, 16:23 Witaj, Dziękuję za odpowiedź, mam pytanie w jakim szpitalu pracuje dr. Szulińska, w jakim jest wieku, prowadziłaś u niej ciążę, dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
alex359 a Maria Koziara z Szernera 3? 31.08.06, 14:52 Hej nie wiem gdzie ona może pracować, ale też jest polecana do prowadzenia ciaży w LuxMedzie na Chmielnej. Szczerze Ci powiem, że dobrym lekarzem jest również dr Maria Koziara. Kiedyś chodziłam do niej do przychodni na Okopowej. To lekarz, który ma 4 specjalizacje m.in jest tyrologiem, endykrynologiem, ginekologiem i chyba położnikiem. Jest super dla kobitek z dolegliwościami typy tarczyca, nadciśnienie itp. Mnie z cukrzycą insulinozależną też prowadziła, ale to było 5 lat temu. To starsza Pani i małomówna. Ale to chyba standart, że z większości specjalistów trzeba wyciągać inforamcje Odpowiedz Link Zgłoś
0306a Re: a Maria Koziara z Szernera 3? 31.08.06, 15:09 Witaj, Rzeczywiście słyszałam, że dr. Koziara jest niezła, ale terminy.....kilkumiesięczne na wizyty, więc chyba jako lekarz prowadzący ciąże to odpada. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
alex359 nie wiem jak Ci pomóc... 31.08.06, 15:36 kurczę nawet nie wiem jak Ci pomóc Ja na wszelki wypadek chodzę do 2 nie ze względu na to, że nie ufam dr Antepowicz. Poprostu żyjemy w Polsce i opieka zdrowotna jest jaka jest. Właśnie w poniedziałek nie zostałam przyjęta do szpitala ze skierowaniem z LuxMedu. Mam cukrzycę, a moje maleństwo jest obciążone z mojej i męża strony wadą serca i wyobraź sobie, że specjalistyczne badania się nam nie należą (no przepraszam za opłatą i to sporą nie ma problemu) tzn, lekarze ze szpitala, w którym prowadzę ciążę (jeszcze, ale w przyszłym tyg zmieniamy lekarza) nie chcą dać skierowania. Do tego moja Pani Monika niedługo będzie niedostępna Na Chmielnej będę więc chodziła do Szulimskiej, a szpital poprostu zmieniamy. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_dobrowolska Re: Antepowicz 31.08.06, 11:37 Wiem, że przyjmuje w LIM z Lux Med chciała zrezygnować więc pewnie to zrobiła. Przyjmuje jeszcze gdzieś ale niestety nie wiem dokłądnie gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jagna28 Re: Szulińska Ewa 05.10.06, 19:23 W przypadku prowadzenia ciąży "ok" to zdecydowanie za mało. Odrazam dr Szulińską forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29186&w=34682210&a=46269234 Odpowiedz Link Zgłoś
kajot7 Re: co z dr. Antepowicz w lux medzie? 07.10.06, 14:23 dr Antepowicz przyjmuje także tutajwww.klinika-medyczna- ibis.com.pl/lekarze.php?jezyk=1 Odpowiedz Link Zgłoś