Dodaj do ulubionych

co z dr. Antepowicz w lux medzie?

29.08.06, 20:59
Witam czy może wiecie czy dr. Antepowicz będzie nadal przyjmowac w lux
medzie, dzwoniłam przed chwilką i ma grafik tylko do 19 pażdziernika?
Chciałam u niej prowadzić ciążę, co teraz?
Obserwuj wątek
    • 0306a Re: co z dr. Antepowicz w lux medzie? 30.08.06, 09:54
      Podtrzymuje moje pytanie, proszę
    • alex359 Szulińska Ewa 30.08.06, 16:14
      wiesz co a spróbuj do Szulińskiej Ewy się dostać z tego co pamiętam ona też
      prowadzi ciąże i jest ok
      • 0306a do alex359 30.08.06, 16:23
        Witaj,
        Dziękuję za odpowiedź, mam pytanie w jakim szpitalu pracuje dr. Szulińska, w
        jakim jest wieku, prowadziłaś u niej ciążę, dziękuję.
        • alex359 a Maria Koziara z Szernera 3? 31.08.06, 14:52
          Hej nie wiem gdzie ona może pracować, ale też jest polecana do prowadzenia ciaży
          w LuxMedzie na Chmielnej. Szczerze Ci powiem, że dobrym lekarzem jest również dr
          Maria Koziara. Kiedyś chodziłam do niej do przychodni na Okopowej. To lekarz,
          który ma 4 specjalizacje m.in jest tyrologiem, endykrynologiem, ginekologiem i
          chyba położnikiem. Jest super dla kobitek z dolegliwościami typy tarczyca,
          nadciśnienie itp. Mnie z cukrzycą insulinozależną też prowadziła, ale to było 5
          lat temu. To starsza Pani i małomówna. Ale to chyba standart, że z większości
          specjalistów trzeba wyciągać inforamcje smile
          • 0306a Re: a Maria Koziara z Szernera 3? 31.08.06, 15:09
            Witaj,
            Rzeczywiście słyszałam, że dr. Koziara jest niezła, ale
            terminy.....kilkumiesięczne na wizyty, więc chyba jako lekarz prowadzący ciąże
            to odpada. Dzięki.
            • alex359 nie wiem jak Ci pomóc... 31.08.06, 15:36
              kurczę nawet nie wiem jak Ci pomóc sad Ja na wszelki wypadek chodzę do 2 nie ze
              względu na to, że nie ufam dr Antepowicz. Poprostu żyjemy w Polsce i opieka
              zdrowotna jest jaka jest. Właśnie w poniedziałek nie zostałam przyjęta do
              szpitala ze skierowaniem z LuxMedu. Mam cukrzycę, a moje maleństwo jest
              obciążone z mojej i męża strony wadą serca i wyobraź sobie, że specjalistyczne
              badania się nam nie należą (no przepraszam za opłatą i to sporą nie ma problemu)
              tzn, lekarze ze szpitala, w którym prowadzę ciążę (jeszcze, ale w przyszłym tyg
              zmieniamy lekarza) nie chcą dać skierowania. Do tego moja Pani Monika niedługo
              będzie niedostępna sad Na Chmielnej będę więc chodziła do Szulimskiej, a szpital
              poprostu zmieniamy.
      • kinga_dobrowolska Re: Antepowicz 31.08.06, 11:37
        Wiem, że przyjmuje w LIM z Lux Med chciała zrezygnować więc pewnie to zrobiła.
        Przyjmuje jeszcze gdzieś ale niestety nie wiem dokłądnie gdzie.
      • jagna28 Re: Szulińska Ewa 05.10.06, 19:23
        W przypadku prowadzenia ciąży "ok" to zdecydowanie za mało. Odrazam dr Szulińską

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29186&w=34682210&a=46269234
        • alex359 Re: Szulińska Ewa 06.10.06, 16:14
          ups, o tym to nie wiedziałam uncertain
    • kajot7 Re: co z dr. Antepowicz w lux medzie? 07.10.06, 14:23
      dr Antepowicz przyjmuje także tutajwww.klinika-medyczna-
      ibis.com.pl/lekarze.php?jezyk=1

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka