zaahara 15.09.06, 08:37 Dziewczyny możecie polecić mi jakaś kosmetyczke z Katowic? Muszę zrobić regulację brwi + hennę, ale nie wiem gdzie. Boje się, że wyjde z gabinetu z czarnymi markerami zamiast brwi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
promyczek281 Re: gdzie w Katowicach dobra kosmetyczka? 15.09.06, 15:51 hej! Polecam kosmetyczke na Dabrowce Malej, na osiedlu domkow jednorodzinnych ul. Mroźna numeru nie pamietam, salon kosmetyczny Krystyna(chyba;-) Mialam jedynie robioną tam henne i regulacje brwi i jestem bardzo zadowolona. Nie robilam henny w kolorze czarnym tylko granatowym. Wyszlo super. Calkowity koszt 20zl. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nika_ab Re: gdzie w Katowicach dobra kosmetyczka? 19.09.06, 14:22 Hej. Bezpieczie i profesjonalnie zrobi Ci hennę kosmetyczka z Image, w Katowicach ul. Akacjowa 10 (skrzyżowanie przy Wesołym Miasteczku). Tanio i bez pospiechu, zarówno serie zabiegów na twarz, depilację, manicure, pedicure - niedrogo! Polecam z czystm sumieniem! Tel. 32/2505114 lub 604 598 971 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś